Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Hali,
köszi a topicot. Vegigtoltam en is a benchet (mindegyik scenariot 2szer), ez az alapom. Itthagyom, magamnak is, hogy lassam akar par het mulva ha kicsit gyakorlok hova jutok.
-
emiki6
veterán
Kezdek kicsit ráérezni a trackingre. Így, hogy már sikerül rövidebb-hosszabb időkre a célponton maradni, már nem úgy érzem, mintha verném a fejem a falba abban bízva, hogy egyszer átjutok rajta.
Azthiszem, hogy a tracking-hez tartozik egy sajátos célzásmód. Olyasmi, mintha megpróbálnék eggyé vállni a célkereszttel és rá kéne tapadnom a célpontra. Mintha a monitorom közepét egyesítenem kellene a célponttal az egér megfelelő kezelése által. Ehhez persze el kell jutni egy kellően pontos, automatikos egérkezelés szintre és el kell kapni azt a sajátos célzási módot.
Amikor ez összeállt, az volt szerintem számomra egy áttörés és nyitott egy ajtót a továbbfejlődés felé.
Ez csak azért érdekes, mert ez számomra teljesen új dolog, teljesen új érzés.
Illetve a célponmton maradni kifejezetten jóleső, mostmár ad némi motivációt is, nem csak lelki sanyargatás. Lemming szint alatt elég depresszív az ember tehetetlensége.
Továbbá elkezdtem valami baszatós zenét hallgatni közben, mert ha egyedül vagyok a gondolataimmal, akkor csak felcseszem magam azon, hogy béna vagyok.
-
emiki6
veterán
válasz
egymegegy1
üzenetére
A visc bench egy teljesértékű edzőeszköz, nem egy specializál benchmark.
A tracking ugyan nem kell a cs-hez, de lehet olyan transzferhatása, ami fejleszti a többi aspektust.Nyilván, ha cs-re akarod kihegyezni magad, akkor nem hatékony trackinget is edzeni, de ha nem annyira komoly ez, akkor a tracking edzése is megfontolandó.
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
CS-hez flicking meg clicktiming kell, tracking fölös.
-
egymegegy1
tag
Első kör kis ismerkedés , de úgy érzem nem ez a scenario lessz a legjobb cs2-hőz. Minden feleadat 1-1 alkalommal lett tolva, talán 3 feladat volt aminek 3x futottam neki . Kivácsni leszeke mennyit fogok fejlődni .

-
-
emiki6
veterán
válasz
egymegegy1
üzenetére
Jogos, nincs ott a teljes neve: Viscose Benchmark Easier (kovaak's-ban). Az első hsz-ben linkeltem róla a 2 videót.
Még annakidején párszáz órát beletettem bf3-ba. Aztán volt némi bf4, payday2 is ment egy darabig. (Valamikor mindez előtt v közben volt némi cs1.6 is, főleg zombi mód meg surf). Aztán eltávolodtam a shooterektől.
Bf6 miatt néztem vissza a műfajba, majd megtetszett az aimtraining ötlete, mert a yt feldobta viscose egy videóját és belekeveredtem. Az utóbbi pár hétben átálltam arra. Jobban érdekel, mint a multi.
A control trackingem lószar, a dynamic clicking-em lassú, de a flick tech-em mar egész jó. A reactive tracking meg meglepően jól megy és kifejezetten élvezem is.
A control trackinggel az a baj, hogy olyan érzés, mintha egy falba verném a fejem lényegi eredmény nélkül. A lemminget bár elértem benne, de az a pontszám alkalmi maximum volt, az átlagom bőven lemming alatt van, tehat az első szintet sem éri el. Mikor ez elkeserít, akkor tolok egy kis react track-et, hogy ne töröljem le a francba.
-
emiki6
veterán
Kb 10 nap és ~4 óra aktív gyakorlás (467 report file és egy kör általában 1 perc).
-> 
-
0xmilan
addikt
Basically Homeless legutobbi 4 videojat ajanlom.

-
emiki6
veterán
Egeres topikba nemtom be kéne e tenni, ergonómiai téma. Sosem merült fel bennem, hogy a szenzor szöge nehezíti az egérkezelést, mert az egerek ilyenek.
Nos, lehet szöget állítani, ha szögben tartja az ember az egerét, mert úgy esik kézre: -
emiki6
veterán
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Használd mindkettőt, van ami egyikben jobb van ami másikban.
Voltaic benchmark mindkettőben van.
Viscose csak Kovaaksban igen.
-
emiki6
veterán
válasz
egymegegy1
üzenetére
Jó kérdés. Én csak a kovácsot használom, mert arra van a viszkóz bench. Az biztos, hogy a UI nem az igazi.
Az aimlabs előnye úgytudom, hogy ingyenes.
Viszont van aki az aimbeastre esküszik. 🤷♂️ -
egymegegy1
tag
Első hsz ként meg említeném kovaak legnagyobb riválisát az AimLabot, kinek mi a véleménye összehasonlítás képen melyik milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik, ki melyiket ajánlja? Nekem pl aim lab könnyebben átlátható szemben kovaak több senario stb... Kíváncsian várom ki melyikre esküszik és miért.
-
emiki6
veterán
Az aim training rövid lényege, hogy az FPS játékokban hasznos célzási készséget/képességet (skill) izoláltan és célzottan fejlessze. Az aim training programok platformot biztosítanak arra, hogy a célzás skill összetevőinek fejlesztésére létre lehessen hozni helyzeteket (scenario) és ezeken lehessen gyakorolni.
Az aimtraining ezeket az összetevőket hatékonyabban fejleszti, mint csak a játék, mert lehetővé teszi a gyengeségek felismerésért és kezelését. Néhány példa: egérkezelés (az egérmozgatás minősége és pontossága), szem-kéz koordináció, célpontkövetés (mozgásirány felismerés és reakció), célpontok közötti váltás (gyorsan, pontosan, görülékenyen) stb.Pár angolnyelvű youtube forrás nagyon hasznos célzás-, egér- és egérkezeléselméleti videókkal:
- Viscose
- MattyOW guides
- Voltaic guidesViscose nemrég csinált Kovaak's-ra bechmark formájában egy "felmérőnek álcázott" fejlesztő eszközt. Az aimtraining közösség is jelenleg ezt ajánlja, mert talán az általánosan leghasznosabb helyzeteket gyűjtötte össze és benchmark révén célokat ad, irányt mutat és jól követhetővé teszi a fejlődést.
I made the new best way to train your aim
The Viscose Benchmarks, ExplainedEgy hasznos webapp a Kovaak's eredmények megtekintésére: KovaaK's Benchmark Tracker
-
Vannak itt páran a fórumon, akik gyakorolják vagy gyakorolták, de valamiért még nem kapott ez a téma saját toplikot. Gondoltam ezen változtatok, amíg még lelkes vagyok, ha már belecsöppentem. Hátha valaki kedvet kap vagy szívesen megosztaná az eredményeit, esetleg kérdése van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

->