- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudjátok mitől/miért emelkedett meg a One ára a T-mobilnál? Mozaik S-ben vettem két hónapja 143.000 Ft-ért és most már 167.700 Ft, tesómnak így nem lesz
Annak viszont örülök, hogy értékálló -
Sikerült beújítanom egy HTC bh s600-as bluetooth headsetbe. Srácok ennek nagyon komoly a hangzása. Szépen szól a mely és a magas is továbbá mindent lehet irányítani a távirányítójával. Ráadásul ha a szobában hagyom a telot attól még a fürdőben simán tudom hallgatni a headsettel a zenét. Megérte az árát
-
Nos 3 hét használat után abszolút meg vagyok elégedve. Átesett az első betonra koppanáson is de a 2500 Ft-os szilikon tok megvédte és kutya baja
Bővebben:
-akksi 16 órát bírja átlagban, elég sokat nyomogatom, net folyamatosan megy, zene kb 1 órát naponta
-villámgyors a telefon, csodás kijelző, a hangján még mindig ámulok
-beszélgetés közben kristálytiszta hang, metrón is simán hallok mindent
-kamera nagyon jó, most már tudom kezelni és 90%-ban tűéles képeket lövök
-videófelvétel csúcs, esküvőt vettem fel vele és az ifjú pár oda volt
-ezüst szín, mindenki megnézi az utcán
-cerberust felraktam rá így megvan a biztonságérzet ha netán ellopnák
-az adatforgalmam a 4G miatt baromi nagy, de hát aki ilyen okostelót vesz az ne ezen akarjon spórolniÉs legyen itt egy kép
[link]
-
Tudnátok olyan alkalmazást linkelni ami gps kapcsolat nélkül mobil adatforgalommal képes rögzíteni a helyzetem illetve útvonalat amit megteszek?
-
Milyen módon lehet a tévére kivinni a teló képét? Illetve van beépített tv alkalmazás, de nekem nem sikerült beállítanom. Hogyan tudnám működésre bírni?
-
Helló mindenki!
Úgy látom rendesen gyűlnek az új tagok
én is ma vettem meg a kicsikét
Sony Ericsson live with walkman után hatalmas ugrás, nem tudok betelni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest