Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
Topikgazda
válasz
szabzoltan1 #22584 üzenetére
Az előtted levő hozzászólás rád is vonatkozik.
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Valaki tudna nekem segíteni?
Az iGO ami az autó fejegységén van,nem ad hangot,csak ha a médialejátszó megy.ha a rádió szól akkor az iGO néma.
Beállitani nem tudom,eddig vag10x felmásoltam telepítettem de nem jutok semmire.😡 -
Kujtorgo
friss újonc
Sziasztok,
Új vagyok itt,
Lenne 1 összetett kérdésem.
Mi okozhatja azt hogy nem jelennek meg a kedvenc ikonok a térképen?? Csupán akkor ha belemegyek abba hogy az összes megjelenítése a térképen,de akkor is "limitált" mennyiségben jelennek meg.
Van 1 régebbi wayteq x995 max eszközöm,azon mutatja.
Mit kellene átraknom hogy láthatóak legyenek a kedvenc ikonok.
Köszönöm ha valaki tudna ebben segíteni. -
Sziasztok, van egy Navon A520DVR android GPS navigáció
sajnos bele vagy letöröltem az igo primot, hogyan tudom vissza tenni, gondolom ez az eredeti volt ami frisitett is. -
u996
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud rá megoldást, hogy lehetne az IGOt Android autóval működésre bírni?
-
Zolysys
csendes tag
Valaki írt hogy miért IGO.. PL
Mult héten Bp-Lodz -Lodztől felfelé még 50km- Bp. Azért amikor visszafelé KOmáromfelé vinne mint autopálya és fizető utak nélkül. Ami plusz 3 óra és plusz 150 km, mintha Parassapuszta azért nah... -
zoli669
tag
válasz
Donki Hóte #22575 üzenetére
Köszönöm, előre is!
-
válasz
zoli669 #22573 üzenetére
Erősen kerestem a leírást, de persze, hogy éppen most sehol sem találom
A dolog lényege az, hogy ugye a 9 megállós korlátozás a GoogleMaps korlátja, a waze csak egyetlen köztes megállót képes kezelni. Probléma még, hogy a waze nem importálja se a POI-kat, se a kml formátumot, ezért a helyeket konvertálni kell földrajzi koordinátákra
Ezért az átkonvertált GoogleMaps térképet (most a gpx formátum rémlik, de nem biztos) annyi részre kell bontani és annyiszor betölteni a waze-ba, ahány köztes megálló van.
Ez így eléggé ijesztően hangzik, de van erre macrodroid szkript, ami automatikusan megcsinálja.
Ha megtalálom, akkor leírom a szükséges lépéseket.
-
-
zoli669
tag
válasz
Donki Hóte #22571 üzenetére
Szia!
Van valami leirás, hogy lehet átrakni a wazéra a több címet google mapsból?
Köszi: -
DrKapocs
őstag
válasz
Donki Hóte #22571 üzenetére
"waze tud offline is navigálni":
Légyszi mondd el, hol találok olyan opciót benne, hogy térkép vagy térképrészlet letöltése. -
válasz
zoli669 #22567 üzenetére
Az általam most leggyakrabban használt waze applikációba csak 9 köztes címet lehet átrakni a GoogleMaps-ból, ez nekem eddig bőven elég volt.
Ha valakinek a munkájához kell, az más megközelítés, akkor természetesen meg kell venni az ehhez legalkalmasabb szoftvert, van erre jópár fizetős, de szuper alkalmazás.#LamerGyuri:
A waze tud offline is navigálni. Ismeri az országos és megyei matricákat is, ha nem állítottad be, hogy van matricád, akkor nem visz fel a fizetős szakaszokra. Sőt, generálisan is lehet tiltani a fizetős szakaszok, vagy (külföldön) az autópálykapus szakaszok használatát.
# fjudors:
A parkolókeresés külön funkció a waze programban, ha benyomtad, hogy megérkeztél, akkor kereshetsz parkolót a közelben.
Ha nem mozdult a telefonod, akkor a waze is tudja, hogy merről jöttél és merre kell indulni az újabb útvonalra.
Sajnos a waze (google) eleve menti a bejárt útvonalakat, de egy hónap után rá lehet venni, hogy felejtse el
-
fjudors
aktív tag
pl
újratervezés sebessége nem vett közben, ha túlmentem a célon (mert pl nincs parkoló) a google közli, hogy megérkeztél
induláskor a haladási irány, tudja merről érkeztem, egy kétirányú utcában nem random tervez
útadatok részletes mentése
stb -
DrKapocs
őstag
válasz
Donki Hóte #22566 üzenetére
Speciel én szeretem. Háttérben is jól teszi a dolgát, stabilan, megbízhatóan. De egy navigáció nem navigáció... van vagy 3-4 a telefonomon. Bármelyik megbuggyan, ne legyek magamra hagyva a semmi közepén.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
"...tök ingyenes, bárki által elérhető, naprakész térképpel (trafipax adatbázissal) rendelkező modern navi programok..."
Mindez offline, Androidon.
Lehet, én használom rosszul a Google-t, de ajánlj már ilyeneket légyszíves, és eskü, leváltom. Bosszantó volt, hogy másfél hónapja, mikor arra jártam, folyton fel akart vinni az M44 fizetős részére. -
zoli669
tag
válasz
Szia!
Nekem azért kell, mert a munkám miatt, napi szinten kb 40-60 címet kell lejárnom, fél Budapesten és csak az iGo tud egyszerre enyi címet kezelni, összerendezni! -
válasz
zoli669 #22565 üzenetére
Kiváncsi lennék, hogy milyen megokolásból akar valaki ma még iGO-t használni?
Miben tud többet, mint a tök ingyenes, bárki által elérhető, naprakész térképpel (trafipax adatbázissal) rendelkező modern navi programok?
Valamikor régen én is iGO fan voltam, de mind az iGO program, mind a terjesztő cég által alkalmazott üzleti modell felett eljárt az idő
-
jimmedly
senior tag
Eltünt az IGO a play áruházból. Miért? Nem találtam infót.
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok! Van arra valami megoldás, hogy egy Google Térképen megtervezett útvonalat beimportáljak az iGO-ba?
-
Tütti05
újonc
Sziasztok!
Igo primo droidos verzió.
Poi, kedvencek, hasznos helyek csak kb 500 km sugarú körben kereshetőek.
Van rá mód hogy a keresőben, térképen is ezt a kört nagyobbra lehessen állitani?Pl én tatabányán vagyok de mennék Spanyolországba valenciába és az ottani parkolókat lássa a kereső illetve a kedvenceimet??
Oka egyszerű. 4 kézben járunk s hosszú távokat.
Gondolom a sys.txtben kell valamit mókolni.
Esetleg lenne aki ezt nekem megoldaná???
Köszönöm szépen
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
iGO-ban elérhető még a kamionos csomag, vagy már nem lehet megvenni? Ismerős tavaly még meg tudta venni az androidos tabletén, nekem viszont most iPhoneon nincs a storeban, és így hogy neki megvan, azt se tudja megnézni, hogy androidon meg tudnám-e venni, ha vennék ezért egy tabletet. -
DM43
Topikgazda
válasz
szkristof05 #22541 üzenetére
-
szkristof05
tag
Sziasztok!
Kaptam egy Wayteq X960BT navit, és az lenne a kérdésem hogy hol találok hozzá friss térképet? Ami jelenleg most rajta van az 2017 Q4 -
-
DrKapocs
őstag
Mi lesz, ha lejár az ingyenes licensz? Meg kell venni az Europe Trafficot?
-
DM43
Topikgazda
válasz
zolcseszka #22532 üzenetére
[link]
Minden másra a jobb felső sarokban levő piros fejléces dolog (Téma tudnivalók) érvényes! -
zolcseszka
csendes tag
Sziasztok!Hétvégén utazok Bulgáriába és szükségem lenne egy igo-ra.Egy samsung galaxy s20 ultrám van. Kérlek segítsetek.
-
Lordus
senior tag
help!
korabban a sebessegmero kamerakat egy megengedett legnagyobb sebesseg kresz tablaval jelezte az igo, igy tudtam, mennyivel mehetek adott szakaszon. tavaly valamit kitorolhettem a mappajabol es azota csak egy kamera kepet rak ki mindenhol. hogyan tudnam visszahozni a korabbi kresztablas, pontos max. sebesseg kijelzeses nezetet? remelem erthetoen fogalmaztam.koszi
-
Dzsidzsi32
tag
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dzsidzsi32 #22526 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint a Playes verzió esetén nincs rá mód, hogy onnan kimásold az user poi-kat.
-
Dzsidzsi32
tag
Sziasztok.
Remélem tud valaki segíteni. Telefont váltottam . Az ilyenkor szokásos dolgot tettem, hogy az user upoi fájlt átszoktam tenni az új telefonra. Na most a probléma az , hogy android 14 van az új telefonon. És a profiles mappa tök üres. Telefonon semmilyen programmal nemtudok bele lépni. Pc-re csatlakoztatva eljutok a mappáig , de amikor megnyitom akkor üres. És másolni sem lehet bele. Mivel nekem ez munka eszköz , ezért nagyon fontos lenne , hogy másolhassak bele. Nem pár mentésről van szó , hanem ezres nagyságrendű . Azt is próbáltam , hogy mentek egy címet. De akkor is üres a mappa. A programban természetesen látható a mentett hely . Tehát ott kell annak lennie , csak nem enged belépni. Természetesen nem tört verzióm van . Rendes Play áruházas. Anno tök örültem , hogy végre nem kell androidon küzdeni vele
Szóval várom az ötleteket. Köszönöm.
-
csferke
senior tag
Az eredeti kérdés erről szólt [link]
Mi a kettő között a különbség ?? -
DM43
Topikgazda
válasz
csferke #22521 üzenetére
Tudomásom szerint Romániában a főutak használata is díjköteles. Szerintem erre szolgál a "matrica". Az autópályákra viszont csak "autópálya matricával" lehet felhajtani. Ezeken kívül sok helyen híd díj is van. Szóval nem egyszerű ....
De biztos lesz olyan, aki többet jár arra és pontosan meg tudja mondani.Szerk: most olvastam egy helyen, hogy a sima matrica jó az autópályára is.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Hátha itt tud valaki segíteni.
Mi a különbség a Románia-i "Matrica" és "Autópálya matrica" között?
Melyiket kell megvenni ha utazni szeretnék közutakon is és autópályán is.
köszi -
DM43
Topikgazda
válasz
szicsu75 #22517 üzenetére
A segítőkész fórumozók valószínűleg úgy gondolták, hogy egy közel két (2) éves anyag már kissé elavult. Nyilván sok pont továbbra is helyes benne, de azóta bővült a kihelyezett kamerák száma. Amúgy én kb. 5 perces kereséssel megtaláltam és ha benézel a karácsonyfa alá, akkor te is megtalálod.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csferke #22512 üzenetére
Ne sajnáld cserrobi adatbázisát. Egy kalap mellékterméket nem ér, dugig van fals riasztásokkal. Nem semmi "übermensch" stílust tud egyébként megütni a fazon a Facebookos oldalán is. Egy-egy jobbító szándékú észrevételt teszel és már jön is a tiltás; ott is hagytam az oldalát, utáltam olvasni a nagyképű stílusát. Más fórumokon (hazai és nemzetközi) messze nagyobb igo guruk olyan szerényen és kedvesen tudnak jó szándékú segítséget adni; hát lenne mit tanulnia tőlük...
Szedd le a google playről a camsam plust és nem kell többé senkinél sem kuncsorogni az adatbázisáért.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben elmentettem egy oldalt ahol az újonnan telepített fix trafiboxok-at lehetett letölteni kml-ben.
Most ez az oldal ezt jelzi "Hozzáférés megtagadva" és kérjek hozzáférést. Kértem.
Milyen változás történt?köszi
-
vasabi
csendes tag
Sziasztok. keresnék olyan igót ami nettel is kompatibilis. Ha valaki tudna linket küldeni privát azt megköszönöm.
-
kisspista
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a Speedcam txt fájl helyes használatához. Cserrobi kollégától kaptam adatbázist a legújabb magyarországi sebességmérő kamerához. A jelenlegi txt fájl 192-es kategóriába került a korábbi 11-es kategóriából, így az IGO nem telepített Szupertraffipax-ként, hanem Strelka kameraként kezeli, ami a képernyőn ugyan megjelenik, de szóban figyelmeztetést nem ad, hiába van a skinben a figyelmeztetés beállítva! Esetleg megoldható, hogy szupertraffiként kezelje, vagy mit kellene pontosan ehhez állítani a sys.txt ben?!
Köszönöm előre is! -
szicsu75
újonc
kérném segítségeteket plajos korábbi anyagainak megosztásában
köszönöm! -
tozser53
csendes tag
A megbízható, pontos Plajos - tól kapok még friss txt fájlt?
Üdv: Tőzsér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest