- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bareszotron
kezdő
válasz
Komplikato #10 üzenetére
Régen a nagy volt a prémium, most fordítva, a kisebb az.
Remélem az új aksi technológiával jobban elterjednek a normálisabb méretű és kisebb telefonok. -
Komplikato
veterán
válasz
Bareszotron #5 üzenetére
Mint ha tegnap lett volna, hogy behozták akkor melóhelyemre a Dell Streak-et, hogy ez itt lesz szervizelve és mindenki nézte mi ez a 7"-os UFO. Akkor még a Phablet szó se létezett.
-
cs.zs.
veterán
Ez az eu-s előírás így elég konkrét?
-Ellenállóbb kivitelezés kell, ejtésre, karcra,
-Akku 800 ciklus után 80% felett legyen
-op rendszer frissítés minimum 5 évigHatályba lép 2025 június 20.
Nemrég vettem egy egyszerű, olcsó Vivo V50 Lite 5G telefont, a gyártói honlapján már ugyanezek vannak hangsúlyozva.
-
janeszgol
félisten
Na végre, megint egy jó mini tablet ajánlat. Remélem ez a kicsinyítés lemegy majd a mobilokhoz is.
Az iPad mini 2024 valami isteni méretű. Sose kell nekem nagyobb! -
Bareszotron
kezdő
Minden mai telefon egy mini tablet
-
deltaa97
tag
Ahhoz mérten, hogy azt beszélik pang a tablet-szegmens, mostanában egy csomó pöpec tablet jött ki: OP Pad 3, Redmi, Nubia Pad Pro és ez is elég jónak tűnik. A 470-500€ teljesen korrekt ár érte. Bár nekem a 9" kicsi lenne és az aktív hűtésnek sem vagyok annyira híve egy tabletben.
-
pusszycat
nagyúr
Szerintem tudásához képest elég jó árban van. Most van egy 11.5" tabletem lehet kicsinek érezném. Mondjuk annyira nem vagyok gamer, h rámozduljak. De kinézetre (meg benézetre) is tetszik.
-
cs.zs.
veterán
Tekintvén hogy most július 1-től EU-ban már kénytelenek 60 hónapnyi szoftveres támogatást nyújtani, ez egy kifejezetten jó ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest