- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czeri32
csendes tag
Sziasztok
Eladóvá vált az S20 plus-om ha valakit érdekel írjon,
Hardver-aprón fent van -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
A nejem S20-asahoz keresek kijelzovedot, mit ajanlanatok ? Az S20-on belul szamit, hogy milyen kiadas ? Ez a pontos modellszam: SM-G980F/DS -
retesz147
addikt
Erre csak ennyit mondok:
hatalmas User error!
Első csatlakozásnál a SamFw-hez valami gond lehetett, mert felismerte a telót, fel is dobta, hogy milyen CSC-re akarok váltani, de a listába nem volt semmi, manuálisan beírva ILO-t azt írta nem találta.
Aztán sokáig nem ismerte fel a telót. Majd drivert frissítettem. Jó lett.
Ekkor megírtam a hszt-t és hátradőlve vártam.
Csak a szemem verte ki a listában az ILO.....Azóta megcsináltam és működik!
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Van egy S20-am, amit már egy ideje nem használtam, de most jön egy átmeneti időszak, amikor elő kell vennem pár napra/hétre, míg megkapom a csere telót, az S23-at.
Felfedeztem, hogy Samsungnál is lehet hívást felvenni, amihez CSC csere kell.
S23 fórumban kitúrtam, hogy ott majd ILO kell, de S20-nál nem látom ajánlásként mit tegyek fel, hogy minden működjön tovább és legyen hívásrögzítés is.
SM-G980F/DS
CSC:XEH
Android 13Gondolom ezek közül kellene választanom?:
3IE | ACR | AFG | AFR | AMO | ATL | ATO | AUT | BGL | BTB | BTE | BTU | CAC | CAM | CAU | CHO | CNX | COA | COO | COS | DBT | DKR | DRE | ECT | EGY | EON | EUR | EVR | FTM | GTO | H3G | HUI | ILO | INU | ITV | KSA | LAO | LUX | MAX | MBM | MEO | MID | MWD | MXO | MYM | NEE | NPL | O2U | OMN | OPV | ORO | ORS | ORX | PAK | PEO | PHE | PHN | ROM | SEB | SEE | SEK | SFR | SKZ | SLK | SMP | TCL | THL | TKD | TMH | TMS | TMZ | TPH | TPL | TUN | VD2 | VDC | VDF | VDH | VDI | VGR | VOD | XEC | XEF | XEH | XEO | XEZ | XFE | XME | XSG | XSP | XTC | XXV | BOG | BTC | CPW | EUX | EUY | GLB | ILP | LYS | MET | MM1 | MOT | MSR | NZC | NZO | O2C | OPS | PLS | PRT | SER | SIM | SIN | SIO | SMA | STH | TEL | TIM | TNZ | TOP | TPA | TSE | TSI | TUR | VAU | VIP | VNZ | WWA | WWB | WWC | WWD | XFA | XFV | XNZ | XSAEzt CSClistát kiolvasáskor dobta a SamFw.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
simongab
senior tag
Samsung S20...fél éve vettük elvileg újonnan az emagon keresztül valami ír cégtől. Most eltört a hátlap, és a cserénél azt mondta a szervizes hogy kellene a hátlapon szériaszámnak lenni. Létezhet felújított telefont adnak el újként?
-
-
Doner
aktív tag
válasz
csubuka #9131 üzenetére
Az a logika hogy ne keress benne logikát.
Bár így 2024-ben én már elszoktam arról hogy fájl másoláshoz kábelt használjak. Wifin-n minden mozgatható és az is elég gyors. A telefon USB kábele manapság már inkább csak töltési funkciót lát el.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
-
Doner
aktív tag
válasz
csubuka #9127 üzenetére
És ha megpróbálsz másfajta adatátviteli módra menni az usb csatlakozásnál a menüben amikor a telefon felajánlja? Akár képek átvitele stb nem tudom fejből miket ír ki se talan egynél több módban tud meghajtóként megjelenni.
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
S20 telóm ha gépre kötöm USB-vel el-el dobogatja a kapcsolatot fájlok másolása közben. Több gép, több kábel próbálva... ez milyen probléma lehet?
Alapvetően eléggé jól áll a helyén a kábel. Hibátlanul tölt. Ez valami átlagos Samsung probléma (anyám régebbi A40- ugyanilyet csinál)?
-
DonMarco
aktív tag
válasz
krystman #9125 üzenetére
Üdv ! Én nem vettem észre külömbséget.. De mint köztudott,hogy már csak bisztonsági frissítéseket kap a teló (ha,kap). Én bisztos hogy nem váltok még jó pár évig újra mert MINEK ? Igencsak túl vannak árazva az újak..felét sem érik meg,mókusvakítás az egész..
[ Szerkesztve ]
-
krystman
őstag
Esetleg akinek a legutolsó Android frissítés van a telefonon, van sebességbeli különbség a régebbi és az újabb Android között? Gyorsabb, vagy lassabb e a telefon
-
krystman
őstag
Értem! Köszönöm!
-
válasz
krystman #9121 üzenetére
Szia.
Sehogy. Ehhez dual aktív, azaz 2 modemmel rendelkező teló kellene. Ilyen gyakorlatilag már nincs. Vagyis elvétve talán még 1-2
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
krystman
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van 2db sim kártyám egy rendes amivel beszélek ez a 1 sim foglalatban van, még a másikban 2 sim foglalatban olyan ami csak Net kártya. Hogy lehetne azt megoldani, hogy ha hívnak 1 sim kártyán lenne továbbra is internetem a 2 sim kártyáról? Van erre valami megoldás?köszi
-
Rocker1
tag
Sziasztok!
A héten érkezett meg a májusi frissítés az S20+ XEH telefonomra, és kb.1 órája zöld csík jelent meg a kijelzőn. Természetesen vigyázok rá, tehát nem esett le, nem érte külső behatás. Több helyen azt olvastam, hogy frissítés okozhatja ezt, azonban a Samsung nem ismeri el a hibát. Szerintetek van értelme vagy ideje lenne lecserélni? Sajnos már csak biztonsági frissítéseket kapunk. -
Doner
aktív tag
válasz
TODI1111 #9116 üzenetére
Nem értek egyet. Felhasználás függő. De amúgy szerintem is szomorú hogy még a cpu sebességet is korlátozni kell hogy ne fűtse szét magát a kezedben.
Engem pl nem érdekelnek a játékok sem a fényképezés. Ami miatt ezt vettem az a vezeték nélküli töltés és mert még ennek nem volt annyira batár nagy kijelzője bár ez is lehetne még kisebb momdjum 5,8 inch. Jó lenne nekem akármelyik galaxy A szériás teló is de hogy hogyisnem a samung azokba nem teszi bele ezt a funkciót sajnos.. (vezeték nélküli töltés)Természetesen nem.újonnnan vettem hanem használtan. Szerintem a kutyát nem érdekelné a legtöbb flagship telefon ha bizonyos funkciókat az olcsobb telefonjaikba is bele raknának akár gyengébb kamerával vagy kijelzővel ami nem annyira fontos. De nagyon ügyes számító marketingel csak a flagship mobilokba teszik hogy a hozzám hasonlókat is bevonzák.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
"... be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom...."
Ha mindent kikapcsolsz rajta és teljesen lekorlátozod akkor szerintem kár ilyen készüléket venni. -
-
Doner
aktív tag
Én nem tudom hogy ennek az új vagy régi akksihoz van e köze de van egy elméletem aztán vagy igaz vagy mezcáfolják majd aki jobban ért hozzá.
Nekem a sima s20 van és eleinte nem értettem mi a rákért merül ilyen gyorsan. Aztán rájöttem hogy vakamiért egy kis nyomkodás vagy böngészés hatására is rögtön 40 fokos a telefon amit ereztem is. Egyrészt baromi gyorsan merül másrészt melegnek érződik.
Ezért én utána járva azt találtam hogy be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom. A mindennapokban semmi hátrányt nem tapasztaltam. És így normálisan merül és nem melegszik. Olvastam egy valahol hogy a leg jobb ha ki vannak kapcsolva bizonyos magok a processzorban ami észrevehetően hétköznapi használatban nem befolyásolja a teljesítnényt de nem fog melegedni és tovább bírja az akksi de ilyen szinten már hülye vagyok belenyúlni mert a leírások is túl hiányosak és nem találni eléggé szájbarágósat, a segédprogramok mellékelésének hiányáról nem is beszélve. Amúgy jó telefon lenne, nem értem miért kellett ennyire elszni a samsungnak.
-
-
Garsza
veterán
Helló! Kicseréltem az aksit az S20+telómban. A régi 4370 mA volt az új 4500mA eredeti Samsung. És még rosszabb az üzemidőm mint a régivel. Lehwtséges hogy alapból rossz aksit kaptam?
Éjjel letettem föltöltve és 7 óra alatt kb. 16% merült. Úgy hogy hozzá sem nyúltam.[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
Ma reggel vettem észre, hogy amikor SMS-t akarok írni, akkor az üzenetek app bezárul.
Megnyitom az appot, majd pár másodperc várakozás után bezárul.
Az app gyorsítótárát már kiürítettem, de nem hozott megoldást. Restart is volt már.
Találkozott valaki ilyen problémával? Mi lehet a megoldás? A gyári appról van szó.
Köszi!Minden ellenállás hasztalan.
-
Úgy tudom hogy nem.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Garsza
veterán
Helló! Elrepedt az S20+ omon a hátlap. Lehet azt úgy cseréltetni, hogy az IEMI szám benne legyen az új hátlapban?
-
Des1gnR
őstag
válasz
saiyajin #9103 üzenetére
Azt is megcsináltam én is, de ahhoz nagy odafigyelés kell. Bele van ragasztva, semmiképp se feszegesd alulról, mert én benyomtam vele a kijelzőt és lett benne egy fehér csík.
Vannak róla jó videók, nézz meg legalább hármat. 🙂v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
válasz
saiyajin #9101 üzenetére
Nálam is ez volt. Szerintem sokszor volt kocsiban és a meleget nem bírta annyira. Nekem jól jött, mert pont el volt reedve a hátlap és kaptam az alkalmon, rendeltem egy újat és egy erre a célra készített ragasztóval vissza ragasztottam. Utána kb össze kell szorítani olyan 30 órára, addig nem tudod használni.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
saiyajin
senior tag
Sziasztok! Van más tulaj is topikban, akinek a 3-4 éves készülékén kezd leválni a hátlap a jobb oldalon, ahol a hangerőgombok vannak? Kb. egy fél milliméteres hézag. Mikor feltűnt, elővettem asszony régi telóját (szintén S20 plus), és azon is hasonló a helyzet, talán enyhébben. Most vagy az akksi púposodik és feszíti le a hátlapot, vagy csak simán fárad a ragasztás.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Snapis, 20+ 5G, USA modellhez keresnék olyan lehetőséget, hogy legyen benne magyar nyelv. Odinnal rátehető lenne? Ha igen, akkor tudnátok linket ajánlani, ahonnan letudok szedni egyet? Köszi!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Rocker1
tag
S20+ XEH-re megjött a márciusi security.
-
Oldman2
nagyúr
Esetleg nincs valakinek a fiók mélyén egy elfekvő PItaka tokja S20+ készülékhez?
-
Doner
aktív tag
válasz
Oldman2 #9091 üzenetére
Nem az lenne az oka a firmware cserének hogy több frissítést kapjon. Voltak furcsaságok ezzel a gyári rommal. Néha melegedések, magas cpu használat úgy hogy semmilyen app bem futott ami ezt okozná. Ráadásul pont egy frissítés után jelentkezett a hiba.
Gondoltam megnézném milyen a gyári független rommal."A fw átváltana XEH-ra, de az hogy egykor TMH-s volt, az megmarad „jelzésként”. :-)"
Gondolom kivéve ha nand erase all ra megyek.
[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
válasz
Oldman2 #9089 üzenetére
Szia!
Közbe sikerült letöltenem sammobilről.
Csak még egy kérdés:Nekem tmh telekomos szoftver van rajta elvileg. Ezt szeretném xeh függetlenre cserélni. Olvastam itt korábban mindent de nem sikerül értelmeznem.
Most akkor hiába tenném rá odinnal az xeh romot akkor sem íródna át xeh-ra? Illetve nem kapna utána semmilyen biztonsági frissítést? Nekem ez elég zavaros.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Megvan valakinek esetleg lementve a legfrissebb XEH független szoftver s20 sm-g980f/ds-hez? (Bár a ds szerintem nem számít ilyen szempontból arra is a g980f szoftvere való)
-
pilu01
senior tag
Elég aktív a ExtremeROM
6.0 jelenleg, S21-ről van portolva, ezt használom jelenleg, nem találkoztam buggal még.
Ígéret van a további fejlesztésre is.[ Szerkesztve ]
-
Tibich
újonc
válasz
Enigma1945 #9081 üzenetére
3 évnyi android főverzió frissítés, és 4 évnyi security update volt anno ígérve a szériára. Most telt le a 4 év, szóval már a security pathc-ek sem garantáltak innentől.
-
Garsza
veterán
Helló! Vannak még custom rom készítők ezekhez a telókhoz?
Azért kérdem hogy lehet e rá rakni One ui 7 portolva másik verzióról. -
Tibich
újonc
Ma megjött a februári security patch. Azt hittem ezt már nem fogjuk megkapni
-
Oldman2
nagyúr
válasz
AndrewTdi #9078 üzenetére
Nem sok jóval biztatnak...
Itt egy XDA szál, nézd át, van benne szó a 986B-ről is. -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
S20+ 5g-re próbálnék ILO-t tenni (Gyárilag TMH van) , de nem támogatja.
Az alábbiak vannak:
Reading list CSC...OK
3IE | AMO | ATL | ATO | AUT | BGL | BTB | BTE | BTU | CNX | CRO | DBT | DCO | DNL | DRE | DTM | EVR | FTM | H3G | HTS | HUI | ITV | KSA | LUX | MAX | MEO | NEE | O2U | OMN | OPV | ORO | PHE | PHN | ROM | SEB | SFR | SMP | TCL | TMH | TNL | TPH | TPL | VD2 | VDC | VDF | VDH | VDI | VOD | XEC | XEF | XEH | XEO | XEZ | XSG | BOG | CPW | EUX | EUY | MET | MOB | MOT | NZC | NZO | O2C | OPS | PLS | PRT | SIO | SWC | TEL | TIM | TNZ | TSI | VAU | VIP | VNZ | XNZ | XSA
melyiket érdemes felrakni, hogy legyen gyári hívás rögzítés?[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
Most vettem észre (a Frija-ban), hogy S20+ -ra kijött a 2024 januári SM-G985F SIHWL1 XEH frissítés.
-
AndrewTdi
addikt
[kép]
Ez fogad. -
Oldman2
nagyúr
válasz
AndrewTdi #9066 üzenetére
Volt ADB engedélykérés már eddig?
ha nem, akkor parancssorból csinálj egy
adb devices
parancsot, amikor majd felugrik ez és ott kattintsd be az engedély állandó megadását.
Szerintem ez hiányzik.
Ilyesminek kell felugrania -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
S20+ 5G-n szeretnék régió kódot váltani hívásrögzítés miatt.
SamFw tool-t ráengedem, ezt írja:Checking ADB connection...
No ADB connection foundVan erre ötletetek?
-
Rinocerosz
őstag
Szia!
A szolgáltatóknál a gyógyszer el van gurulva egy nagyon kicsit mostanság. Legalább is a Vodábnál biztos.
Amúgy szerintem egy s20+ megérheti még, főleg jó áron. Én már tovább adtam az s20-at, de mai napig szépen üzemel. Nekem annyi bajom volt, hogy az abban lévő proci nem volt az igaz, de később sokat javítottak rajta. Viszont a Plusos készülékek azért jobban bírják akár üzemidőt, akár melegdést tekintve. Én az S20Plust választanám esetleg ha még fér a keretbe az s21 széria se lett rossz.
-
duo
addikt
sziasztok!
@pilu01
meglehet, hogy neked eleg lenne egy adb shelles debloat. kicsit tökölös az első, kell egy hetvege mire rájössz hogy mennyire lehet leskalazni, de megeri. egy kikonnyitett gyari romnál nehezen talalsz jobb valoban jol működő Custom romot. egyebkent angol forum+ Google fordító/deepl. xda developers
@mindenki ha most vennék egy ilyen vasat, hasznaltan 100korul megeri? vagy 120-ert note10+ (tetelezzuk fel hogy az s20+ patikabb. kevesebbet ment a kijelzoje stb. ezen dilemmazok egy ideje mert halódik a mostani készülékem
ujat venni nincs penzem, szolgaltatotol pláne nem akarok.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
pilu01
senior tag
Van valakinek tapasztalata custom romokkal kapcsolatban?
Esetleg tudtok Magyar fórumot ahol ezzel foglalkoznak? -
Zamasun
aktív tag
válasz
SkyTrancer #9047 üzenetére
Megvettem innen, kicseréltem, minden rendben. Köszi a linket.
Ezzel idén még simán használom, jövőre cserélek csak az S23 -ra majd. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Rinocerosz #9057 üzenetére
Verziófrissítést követően működik, de a Samsung korlátozása miatt már csak IMEI megadását követően fog letölteni.
-
alcapone386
őstag
Sziasztok! Köszönöm ezt a jó pár évet, de elérkezett az idő, hogy lecseréljem a szeretett s20plus-omat és ezzel együtt elbúcsúzzak tőletek. Igaz semmi baja, minden hibátlan rajta, de hajtott az újdonság varázsa, illetve megnyert a snapdragon processzor
Természetesen maradtam márkahű, s23ultra lett az utód.
Sziasztok
-
DonMarco
aktív tag
December 1-i bisztonsági frissítés jött..
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
A Frija másnak sem működik?
Nálam nem hoz be semmit...
-
Des1gnR
őstag
Ilyennel már találkoztatok? Minden töltés során feljön egyszer csak. Többféle töltővel próbálva.
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Zamasun
aktív tag
válasz
SkyTrancer #9047 üzenetére
Köszi
-
Oldman2
nagyúr
Kérdés:
Az S20+ 5G és a "sima" S20+ méretilag azonos? Ugyanolyan tok megy rájuk? -
Zamasun
aktív tag
válasz
SkyTrancer #9042 üzenetére
Honnan vetted ?
Én ezt néztem ki. -
SkyTrancer
senior tag
Vagy saját magad rendelsz egy akkut- én asszem 11 ezerért szeretem egy gyárit meg hozzá 2000 ért ragasztót és mint az új
-
Zamasun
aktív tag
Akksit szeretnék cserélni, mert még szeretném kb 2 évig használni a telefont. Hol tudok eredeti akksit cseréltetni úgy, hogy a vízállóság megmarad ?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
SkyTrancer #9038 üzenetére
Hiszek neked, az "igazi megoldás", ha egy ilyen nem hivatalos adat mellett egy "hivatalos szerviz" adatunk is lenne.
-
Oldman2
nagyúr
-
Garsza
veterán
válasz
Enigma1945 #9035 üzenetére
A kijelző is tört vagy csak az üveg?
-
Enigma1945
őstag
sajnos megváltam szeretett telefonomtól.. a mai nap sikeresen kiejtettem a zsebemből, és széttört a kijelzője..
sokáig velem volt, egyik legjobb telefonom volt.
de most akkor vissza a xiaomira.
sziaztok, elhagyom a topikot.
akinek meg még megvan ez a csöppség, nagyon vigyázzon rá! nagyon jó telefonok ezek még!!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Oldman2
nagyúr
XEH CSC-re kijött a 2023.11.01 dátumú biztonsági javítást tartalmazó G985FXXSIHWJD firmware.
Mivel az OXM "csoportba" tartozó összes fw CSC-től függetlenül bitre azonos, Frija-ból tölthető "bárki számára".
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Enigma1945 #9032 üzenetére
Köszi, első ránézésre ez lesz a megoldás!
-
Enigma1945
őstag
válasz
Oldman2 #9031 üzenetére
[Ez kell neked]
( pc-rol linkeltem be )Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Oldman2
nagyúr
Azt a működési módot be lehet-e kapcsolni s20+ -on, hogy ha jön egy értesítés, akkor a kijelző villanjon fel és a zárképernyő, rajta az Értesítéssel, jelenjen meg?
Nem találok ilyet egyelőre.
-
L_ajos
őstag
Mai napig ( + keddig ) birtam a telóval. Még nincs baja, de érzem hogy elfogyott a mai "terheléshez" a telefon, így kedden érkezik a 23U.
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Des1gnR
őstag
"Nem, a Galaxy Note 20 és a Galaxy S20 nem kapja meg az Android 14-alapú One UI 6.0 frissítést. Bár a Samsung megemlítette ezeket az eszközöket a One UI 6-tal kapcsolatos cikkében a honlapján, ezek az eszközök csak néhány Galaxy Enhance-X funkciót kapnak."
-
Garsza
veterán
Helló! Most olvastam egy cikket hogy az S20 is megkapja az android 14 és One UI 6. Nem úgy volt hogy a 20 széria már nemkap főverzió frissítést?
[link][ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz
bajnokpityu #9021 üzenetére
Miért?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
saril
senior tag
válasz
bajnokpityu #9013 üzenetére
Ezt nem értem, kezdtek kikopni? Február 17 jelent meg az S23, hova kezdtek kikopni? vagy az S20-ra érted? mert az írásodból nekem nem esik le.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
belashx
senior tag
válasz
tecsa74 #9011 üzenetére
Gondolom S20+ akart lenni, ha már ebbe a topikba írtál.
Csakbaz S20+ 5G rendelkezik 12 GB memóriával.
Jó készülék, én nagyon szeretem, de annyit biztosan nem adnék érte. A kózépkategóriás Samsungoknál jobb, noha az újabbak talán leelözik teljesítményben, és 1-2 dologban, de a feature-ök tekintetében jobban áll azoknál.Egyébként hol lehet még kapni újonnan?
Már látom, EMAGnál.
Inkáb körülnéznék a Rejoy háza táján, vagy HA-n.[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
tecsa74
tag
Sziasztok! Érdemes 200e ft-ért 2023 ban újonnan vásárolni S23+ készüléket?
Emagon nézegetem, előnye az hogy lehet bővíteni a memóriát, hogy kapok hozzá töltőt, és ideális a mérete. Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy amit kinéztem annak a RAM memória 12gb. Ez mindegyiknek annyi, vagy van 8 giga is?
Köszönöm szépen!Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
krystman
őstag
Olvasva, akkor szerintetek nem is érdemes így ezeket a frissítéseket feltenni mert elég sok hibát generál amit olvasok róla. Külföldön is hasonlót írnak. Amúgy kijelző védőt milyet érdemes rá tenni? Mert még mindig a gyári van rajta.
-
Garsza
veterán
Helló! Asszony S20 -án összetört a kijelzőn az üveg érintőpanel. Az oled panel látszólag nemsérült. Láttám hogy vannak szervizek akik cserélik külön az üveget 35 000HuF -ért. Csináltatott már valaki ilyet? Milyen minőségben tudják ezt megcsinálni? Látszik ilyenkor hogy ez cserélve volt?
-
SkyTrancer
senior tag
én vettem egy gyári akkut (11 ezer forintért) , saját magam kicseréltem úgyhogy azóta is jól szuperál.
Mondjuk az elmúlt 6-7 évben a mobilokat kb csak hívásra használom, meg ha nagyon kell írni akkor egy két üzenet, mindenesetre így az akkucsere óta szintén két, két és és fél napot elmegy az s20 ami nekem kielégítő. Szóval ha esetleg csak ennyi a gond, akkor tudom javasolni az akku cseréjét és megint új a telefon
Támogatás nincs, hát nem gond, mert az appok jóval tovább támogatják még a rendszert szóval egy darabig még menni fog minden -
Ferdzsoo
addikt
válasz
alcapone386 #9005 üzenetére
Én is a 23 ultrát szemeltem ki, de én is örülnék ha húzná még fél évet az S20.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
alcapone386
őstag
Lekopogom, de eddig a melegedés netezés közben mint ha javult volna. Net, zene, facebook mellett érezhetően jobb. SOT 15%-nál 3óra 47perc. Remélem még fél évet kibír, aztán váltok snapdragon processzorra. Elég volt az exynosból....
Cimborával találkoztam. S20plus ról váltott s23ultrára. Nem bánta meg a váltást. Üzemidő, gyorsaság, kamera sokkal jobb. Remélem menni fog le az ára, mert azért még mindig sok mogyoróba kerül
[ Szerkesztve ]
-
Enigma1945
őstag
válasz
alcapone386 #9002 üzenetére
Nekem az elozo frissites ota kifagy a telo
Szo szerint nem reagal semmire
Ha hivnak sem tudom felvenni
A frissites elott nem volt ilyen!!
Eszmeletlen!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
alcapone386 #9002 üzenetére
Igen én is feldobtam gyorsan.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok! A legutolsó frissítés óta jelentősen csökkent az üzemidőm.
Tapasztalta más is ezt?
jelenleg:
G980FXXUIHWH9"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest