Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Csizmás

titán

válasz Beca1990 #77811 üzenetére

itt írták, hogy lesz még új készlet pár napon belül, az illető megbízható forrásból tudta.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

• Soulfly842

addikt

válasz Beca1990 #77811 üzenetére

Köszi szépen. Azt hiszem, hogy egy kicsit erős így egy ilyen prekoncepció (főleg annak tükrében, hogy már személyesen is találkoztunk és több ügyedben segítettem (még azt is felkínálva ez esetben, hogy elrakok neked egy ilyen készüléket). Az egy dolog, h. egy logisztikai hírlevélben hogy szerepel az adható információkban (s hogy hogyan változik egy státusz egyik napról a másikra (előzmények nélkül, mivel a kifutó státusz most kivételesen kimaradt)).

Azt amit írok semmiképpen ne vedd magadra, régen érlelődik bennem a gondolat - nem te vagy ebben a detonátor.
    Lehetőségeimhez mérten mindig a legjobb tudásom szerint segítettem puszta szórakozásból a munkámról, a munkáról, munkaidőn, s bárminemű honoráláson kívül - feszegetve a határokat (lásd pl Domino Most 0day infóban (onnan, hogy tájékoztatás volt hivatalosan adható a fél interneten az én hszemet posztolták - egy korrekt személyt leszámítva - a megkérdezésem nélkül (telekom oldalán kb. egy héttel később jelent meg). Talán túl erős a szélmalomharc; sok energiámat emészti fel, hogy mindig tökéletes odafigyeléssel odafigyeljek, hogy mit lehet és mit nem (több éven keresztül egyszer sem hibáztam szerencsére), de ilyen voltam mindig, vívódtam önmagammal és segítettem, ha tudtam. Lehet, hogy kis hal vagyok a világhálóhoz és azért van az ügyfészolgálat, hogy a válaszokat, az igényeket, a konkrét szolgáltatások részletes átláthatósága mellett még jobban testre tudja szabni - így, vagy úgy. Remélem, hogy sok válaszomban azért megütöttem, egy mércét, egy szintet(törekedtem rá, s örültem annak, hogy sok fórumozó sűrűn visszautalt rá, vagy hogy a válaszom alapján láttam, hogy ők is könnyebben válaszoltak másoknak. De talán eljött az ideje annak is, hogy a munkám elég legyen önmagában is, s ott próbáljak meg napról-napra még magasabb szintet megütni.

Talán 1430 fórumtárs is okkal szált ki a válaszadó mechanizmus szürke gépezetéből hosszú-hosszú idő után. Veszélyes az minden szempontból, ha nem szabjuk meg a határt munka és a saját kis világunk között, ha azt lessük, hogy íródott-e még egy kérdés, ami megválaszolatlanul maradt. Keserédes odafigyelés, ami soha nem ér véget, vagy mégis.

Összességében meg kell köszönnöm mindent, sok olyan kérdés merült fel itt, ami elgondolkodtatott, s amin keresztül nap-nap után szélesebb lett a horizont. Érdekes volt sokszor látni, hogy 'hightech' szempontból élesebb szemüvegen át, hogy is fest a telekommunikáció világában a Telekom, mint olyan. Általatok én is gazdagabb lettem, de illékony mezsgyék között megmarad azt hiszem mostantól a józan ész döntése.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák