- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDante666
tag
válasz
313313 #57452 üzenetére
Ugyanerre jutottam én is (még az Androidos Telekom alkalmazás sem megy).
Ha bebizonyosodik, hogy szolgáltatói probléma (Vidanet topicban is akadt egy kolléga, tehát egyelőre úgy tűnik nem a teljes Telekom hálózatot érintő hiba lesz, hanem a BTel->Vidanet biznisz eredménye), lehet érdemes lenne egymásra hivatkozva csoportosan kezdeményezni valamit, mert én kelet-magyarországi vagyok ez a Vidanet meg győri. Vagy te még most is BTel-es vagy? -
Lacko84
aktív tag
válasz
313313 #56813 üzenetére
Mi az hogy a fő számom nem tudom? Ezt hogy érted? Mozaik xs díjcsomagom van (bár most nem tudom hogy hívják ezt a díjcsomagot), vagyis volt mivel egy hónapja lejárt, de még használom 3490ft a havidíja ha jól tudom, van még egy fun díjcsomag társkártya 1990ft ami arany szintű, és van egy fun s 2290ft ami nem aranyszintű még.... bár azt ígérték panaszt tesznek mez már annak kellene lenni. ezekből mindjárt lejár a 1990-es is és vissza is adom. Azt hittem ami most lejárt 3490-es az átválthatom next-re a másik fun társkártyával mellette.
Azt ígérte a csávó panaszt tesz és 30 nap az átfutása és hívni fog amint átváltják arany társkártyára. Akkor a fun csomagot fel kell nagyobbra váltani move s-re ami 2790ft lesz havonta így válthatok majd next s-re.... rohadjak meg ha értem a logikát...
-
Evome
senior tag
válasz
313313 #56814 üzenetére
Az úgy már nem annyira csábító
Igaz én csak a telefont fizetném mert a kártya másnak kellene és "közösen" lenne. Hát átgondolom hogy akarok e mobilt vagy hagyom a csudiba az egészet. Mert néztem ki másikat is amit megvennék, de annál butábbért nem adnék ki képzt az meg 3290 lenne
Most akkor meg ne az az 1000ft legyen közöttem meg a mobil közöttköszönöm a segítséget
-
Lacko84
aktív tag
válasz
313313 #56634 üzenetére
Bementem és nem tudtak segíteni, mivel az újabb társkártyám még nem arany szintű egy év után se, pedig mondta a csávó 7 hónap után már annak kellene lenni nem hogy egy év után, ráadásul a másik társkártyám arany szintű pedig az alacsonyabb havidíjú, de azt vissza fogom adni mivel már nincs rá szükségünk. A másik hogy a fun díjcsomagot fentebb kellene váltani kb 3 ezres díjcsomagra hogy utána megkapjam a fő előfizetésemre a next s díjcsomagot 5490-ért..... jól kivan ez találva, de vicc hogy 10 év előfizetés vagy több már nem is tudom ilyen bonyolult egy kedvezőbb díjcsomagra váltás persze úgy hogy azért nekem is megérje! Hiába gondolkozott a csávó nem tudott mit kitalálni. Kérdezte mikor akarok váltani meg készüléket venni, mondom azért vok itt kifizettem az aktuális számlám és egybe váltanék és készülékhez is vinnék......
-
imibogyo
veterán
válasz
313313 #56662 üzenetére
Köszönöm! Igen előfizura (meghosszabbításra) vettem.
Reménykedtem benne, hogy ez egy egyszerű menet lesz.Az a baj, hogy nem gáz helyen van a hiba, de én érzékeny vagyok az ilyenekre és nagyon zavar, hogy a szemem sarkából mindig látom.
És a legbosszantóbb, hogy ezen kívül nagyon-nagyon jó a készülék, tehát cserélni nem szeretném, csak adnának egy ugyanilyet, de hibátlan kijelzővel, akkor maradhatna előfizu minden.
Nem is értem, hogy az ember 10-en éve hűséges előfizető folyamatosan dobja be a pénzt a malacperselyükbe és ennyit nem érdemel meg, hogy egy egyszerű csere alapértelmezett legyen (ráadásul egy ilyen relatíve olcsó készüléknél)? Mert, hogy egy 200k-s készüléket nem nyel be a cég, még el tudnám fogadni, de egy ilyen olcsó készülék esetében szerintem simán beleférne, főleg ha ezzel a magatartással még 10 évre megnyerné magának az ügyfelet (például engem)....
(#56664) KZP: igen meg fogom próbálni.
-
GLOCK34
aktív tag
válasz
313313 #56480 üzenetére
Tiszta vicc az a cég! Én most 2 hét múlva felmondom az üzleti előfizetéseket. Jobb ajánlatot adott a Telekom,jobb feltételekkel.
Lakossági előfizetéseim is itt vannak már évek óta, mobil és otthoni szolgáltatás is.
Lehet szerencsém volt,de a debreceni kirendeltségben eddig mindent profin intéztek,segítőkészek voltak.
Félreértések elkerülése végett: Nincs közöm a Telekomhoz,épületgépész vagyok,úgyhogy volt meló velem rendesen mire mindent elmagyaráztak úgy,hogy meg is értsem. -
djculture
félisten
válasz
313313 #56376 üzenetére
Ha lenne lóvém én is ugy venném, jobb mint rettegni meg anyázni folyton mert különbőző helyzetek miatt úgy változnak a havi fizetendő dijak mint az időjárás.. Aszf változás lesz amúgy megint most már havi rendszerességgel jön az sms, kiváncsi leszek most épp mit vezetnek ki melyik kedvezmányt veszik el vagy épp hány forinttal lesz több a percdij vagy kevesebb a lebeszélhetőség
-
válasz
313313 #56365 üzenetére
ebből még nem vonható le semmilyen következtetés, összességben nem hibásodik meg több iphone, mint bármilyen másmilyen gyártós, sőt!
melyik gyártós/típusú telefonnál nem problémás/hibásodik meg egy darab sem?
a garanciális ügyintézésük viszont jobb az átlagnál, nem javítgatják, hanem cserélik, jellemzően napokon belül - korábban a t-mobile esetén nem egyszer volt rá példa, hogy azonnal.
ehhez képest a sony féle cordon, finoman szólva is erősen problémás... -
s3nsitivity
addikt
válasz
313313 #56278 üzenetére
Te honnan tudod, hogy én mikor váltottam csomagot?
Egyébként amit én mondok az annyi, hogy anno (akkor másfél éve) mikor vettem a plusz netet a csomagom mellé ami nem tartalmazott 4G-t mondta a kiscsaj a T-ben, hogy ha akarok 4G hálót is használni akkor legalább 50 MBps-es csomagot válasszak mert azok engednek fel csak arra a hálóra.
De ez már megszűnt mivel már minden LTE-n is dolgozik.
(#56280) pepe091
Nem akartam..
Azt mondtam amit nekem elmondtak a T-ben anno.. plusz az ÁSZF se volt egyértelmű azzal, hogy változó sávszél a csomagtól függően és akár LTE1800-at is használhatsz. -
Mr. Elliot
senior tag
válasz
313313 #56151 üzenetére
"Elnézésedet kérjük a kellemetlenségek miatt. Egy központi karbantartás a tervezettnél kicsivel tovább tartott. Műszaki kollégáink jelezték, hogy most már megfelelően működnek a rendszerek, az SMS küldésnek is helyreállt. Ha tapasztalod még a hibát, mindenképp jelezz vissza nekünk itt!"
Facebookon kaptam választ a Telekomtól.
Egyelőre működik, de amúgy nem volt limit sem. Amit lehetett már átnéztem telefonban is.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
313313 #56096 üzenetére
Ertem...mondjuk ettol meg meghallgatnam a masik oldalt is. Maradjunk annyiban, hogy pont ugyanolyan bukok tudnak lenni az ugyfelek, mint az ugyfelszolgalatosak. Viszont ezt nem vitanak irtam, pusztan teny. En is ismerek par embert, akit jobb elkerulni. Pl az Allee-ba aki jot akar, nem megy be ugyet intezni.
-
madle
őstag
válasz
313313 #55482 üzenetére
Igen, a Telenoros szám lenne a Next S-be, akkor mindegy végülis az sem baj ha várnom kell érte 7 hónapot. Az utólag is jó, a fontos, az hogy az én Telenoros számom kerüljön át a Telekomhoz Next S csomagban, mivel van már ott előfizum, azért gondoltam hogy úgymondd lecserélem tesómét az enyémre, úgy sem használja.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
313313 #55429 üzenetére
APN-t megnézem, de se én se a kolléga nem piszkálta a sajátját, egyszer csak én elkezdtem leesni, a kolléga atomstabil.
Mindkettőnk SIM kártyája eredeti, nem vágott. Egyszerre kaptuk meg mindketten a sajátunkat.
A többi fórumtársat megkérdezem, hogy nekik milyen a simjük.
Frissités:
APN beállításokra tudtok adni egy leírást? Mert amit találtam lesőre ( http://www.t-mobile.hu/static/sw/file/Sony_Xperia_Z.pdf ) ott pár dolog nem úgy néz ki, mint nálam.
APN: internet (leírás szerint internet.telekom)
Hitelesítés típusa: not set (leírás szerint: PAP)illetve van itt még más ami a fenti leírásban nincs benne:
Bearer: unspecified (kiválasztható: LTE, eHRPD, unsecified)
MVNO type: none ( none, SPN, IMSI, GID )Bár ha ezekkel lenne gond, akkor feltételezemem sosem menne, vagy midíg menne, nem csak hogy pár nap után elhal az egész GSM rész, és csak újra indítás teszi helyre.
Köszi
laca
-
-
djculture
félisten
válasz
313313 #55336 üzenetére
Nem tudsz 10.1-et forgalmazni autómatikusan mert 10 mega után ujra megkell rendelni egy adatbővitőt:
:Az adott napi adatmennyiség felhasználása után aznap nem áll rendelkezésre további forgalmazási lehetőség. Az adott napi adatmennyiség felhasználásáról a SMS üzenetben tájékoztatunk. A tájékoztató SMS üzenet 1430-as hívószámra való továbbküldésével lehetőség van további 10 MB adatmennyiség igénybevételére további 195 Ft-ért, amely az adatdíjcsomaggal megegyezően az adott nap végéig (23:59:59-ig) használható fel. A 10 MB-os forgalombővítő opció egy nap többször is igénybe vehető
-
madle
őstag
válasz
313313 #54895 üzenetére
Soulfly842 köszi!
Szerintem is Like S-re gondoltál viszont van egyetemi diákom, szóval azért gondoltam azt az opciót, de inkább a Next S ami jobbnak tűnik, mivel a Like S csak Telekomon belül lebeszélhető. Amit más hálóba telefonálok csak rámenne még pluszba, szóva azzal is ott lennék, mert 150-200 percet elbeszélek Telekomon kívül egy hónapban.
-
Soulfly842
addikt
válasz
313313 #54895 üzenetére
Gondolom a Like S-t akartad írni....
(#54889) jancseee
Régebben így volt, de az utóbbi pár hónapban nem egy és nem két végszámlát láttam mix típusú szerződésnél, ahol kezelve volt a "fel nem használt egyenleg" jóváírása...
Persze, ha a delikvens lebeszélte az alap havidíjat, akkor minden esetben a teljes összeg
(#54892) madle
Hűségidő nélkül a belépési díj 5000 ft, hűségidővel 0 Ft. Ennek megfelelően a belépési kedvezmény kötbér kerül a szerződésre, ha a hűségidő időtartalma alatt fel akarod mondani, vagy mégis akarsz rá vásárolni készüléket, akkor ez az 5000 Ft kötbér válik esedékessé.
-
foxymaci
senior tag
válasz
313313 #53868 üzenetére
Nekem is ez volt belőve ami neked ezért suhantam át Likeba hogy kicsit spóroljak vele de nekem is mindig megjegyezték jajj milyen sok a számlám hát menjek át ide oda sokkal jobban megéri meg ha telefont veszek majd később mellé esetleg részletre az is kevesebbe kerül mert nem kell kezdőrészletet fizetni
-
ShadowX
őstag
válasz
313313 #53855 üzenetére
Azért azt is hozzá lehetne tenni, hogy ha a bankokat megdorgálták azért, mert az apróbetût nem mondták el sok helyen és emiatt rengeteg bedôlt hitel keletkezett, akkor ez kijárna a telekomnak is. A nagy kapitalista szellem fejében tukmálják rá az embereket a next xl-ekre havi 18ezerért, különösebb megalapozottság nélkül. Nem baj ha 80ezret keresel, van ez a korlátlan díjcsomag "ingyen" telefonnal, jó lesz az. Én ilyet nem engednék...bizonyos jövedelem alatt tiltanám a díjcsomagok igénybevételét. Mint a bankoknál sem kap mindenki hitelt, itt se kapjon mindenki olyat, amit aztán nem tud teljesíteni.
Ettôl függetlenül az emberi gyarlóság és az alapvetô pénzügyek nem ismerete nem mentesít. Sok a hülye na....de ilyenkor a szolgáltató saját érdeke kellene hogy legyen, hogy ne magának akarjon problémát. A behajtás évekig elhúzódhat nagy terheket generálva. -
-
-
erdoke
titán
válasz
313313 #52247 üzenetére
Erről jut eszembe: Next XL-t miért használ bárki? Egy Mozaik/Move XS + Next XL ATK olcsóbb volt együtt, amíg utóbbit ki nem vezették. Ráadásul azt mar igen nehéz kihasználni, második adat SIM és havi egy aktivált roaming net kell hozzá, hogy esetleg megérje a Next (ATK) M-hez, vagy Music M-hez (+ adat) képest. Én mindig magas díjcsomagban voltam, nagyrészt ki is használom ezeket, illetve ugráltam ki-be a fő- és ATK konfigurációk között, de a Next XL-t, Mozaik XXL-t soha nem tudtam komolyan venni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest