-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz vitezlejszlo #58396 üzenetére
szia,
telefonálgattam (3g) meg netezgettem (lte) is azidőtájt a telefonnal, illetve a párom is az övével, és nem tapasztaltunk problémát. (óbuda)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
polonic
félisten
válasz vitezlejszlo #55435 üzenetére
Nekem igy a leiras alapjan van tippem, hogy mi lehet a problema. De szerintem nem irom le, nem biztos hogy ertheto.
Mindenkeppen hibajelentest javasolnek. A T-nel lehet a hiba. -
Teko001
őstag
válasz vitezlejszlo #55436 üzenetére
Hm, érdekes. Hát szerintem nincs itt műszakis, de volt szerencsém beszélni egyszer egy térerővel kapcsolatos hibabejelentés kapcsán velük, nagyon kedvesek, és segítőkészek voltak, szóval lehet megpróbálkoznék egy hibajeggyel, és úgy elérni őket. De ez csak egy ötlet.
SIM kártyát azonnal cserélnek, nem vizsgálják. Egyszerűbb nekik és neked is.
-
Teko001
őstag
válasz vitezlejszlo #55433 üzenetére
Ugyanaz az SW verzió fut mindkettőn? Egyébként én bemennék a helyedbe, és megmondanám, hogy szeretnéd, ha kicserélnék a simkártyát, mert ledobál a hálózatról. Az általában megoldja a hasonlókat.
-
Teko001
őstag
válasz vitezlejszlo #55430 üzenetére
Ha elhal az egész GSM, és újraindítás helyre teszi, szerintem szoftveres vagy hw gond (pl. sim kártya problémája okozhat ilyesmit). Ha hálózati gond lenne, nem oldódna meg szerintem újraindítás után se, mert a telefon ugyanúgy próbálkozik feljelentkezni, és nem kéne változnia semminek.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz vitezlejszlo #55430 üzenetére
Teljesen ugyanaz mindkét készülék? Minden szükséges hálózati sávot tud mindkét készülék kezelni?
Mintha ilyesmi merült volna fel a 4G kiterjesztés kapcsán. -
313313
addikt
válasz vitezlejszlo #55428 üzenetére
APN beállítások egyeznek? Sim kártyák egyeznek? (gondolok itt arra, amik jók, azok gyári micro simek, amik lepotyognak vágottak?)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest