- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
válasz
Soulfly842 #84476 üzenetére
Érdekesek a követelmények, mert pl. majd egy Honor 8 DS, ami Telekomnál előfizetéssel hűségre vett, de gyári független, és nincs is belepiszkálva a Telekom részéről, akkor majd ezen feltételek szerint hová lesz besorolva a VoLTE használhatóságnál?
-
Vangelis
félisten
válasz
Ez egyébként a felhasználóknak vagy a telekomnak lesz jó?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Ez jó, érdemes a Telekomtól S8-cat venni.
Honnan tudom, hogy VoLTE-t használ a készülék?
Az a 4G+?A beállításoknál be van kapcsolva, hogy engedélyezve van.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #84416 üzenetére
Nem Tőled vettem át 20.-án a Mammutba a készüléket?
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #84409 üzenetére
Mennyire sok a piros?
lehet a vodának szánt készülékek lennének azok... csak felcserélték.
-
dragon1993
addikt
válasz
Soulfly842 #84350 üzenetére
Nálam is így írta be az ügyintéző.
Pécs (Magyarország) -
válasz
Soulfly842 #84347 üzenetére
Amit nem kérdeznek azt hol kell megadni
(Mert ilyen kérdés biztosan nem volt.)
Hova kell ezt beírni és hogyan
Nekem se akar az istennek se sikerülni az adategyeztetés
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #84244 üzenetére
a webshopos árak is túlzóak, szóval...
-
TannerHUN
aktív tag
válasz
Soulfly842 #84244 üzenetére
Hozzátenném, hogy az elmúlt 1 hétben pl a Huawei árait kissé elrontották, ugyanis egyik napról a másikra megkétszereződtek az árak. Rá 1-2 napra ki is javították őket. Valószínűleg onnan ez a lista.
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #84242 üzenetére
ezek az árak...
tiszta gáz. -
gatto_
senior tag
válasz
Soulfly842 #84212 üzenetére
Ilyen a formám.
Mondjuk eddig nem volt nagy probléma, mert a Vodás kártya müködik, de ma lejár a net előfizetésem, az egyenleget lelottóztam, hogy ne bukjam el, van rajta 200Ft, feltölteni meg értelemszerűen nem akarom. Szóval holnaptól extra szívás lesz ha addig nem oldódik meg. -
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #84211 üzenetére
Szerk:
'Nem vót' még regheli kávhééééééé'
TERMÉSZETESEN hétköznapot akartam írni!
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #84211 üzenetére
áó, az sem nyert
Az is szolgáltatóknak van fent tartva elsődlegesen, nem ügyfélhívásokra.
Azért is valószínűbb egyébként, hogy a köztes fél gépezetében volt a hiba, mert a telekomot a szerződéskötésre és a korábbi szerződés (másik szolg) deaktiválására is felhatalmazod.
Az aktiválás megtörtént (tehát a Vodafone elengedte), a Telekom is érzékelte azt, hogy aktív a kártya, s ő ezzel egyidejűleg ezzel kezdeményezte a deaktiválást is a másik szolgáltatónál, de itt megragadt a folyamat félúton.
-
válasz
Soulfly842 #84073 üzenetére
Ami még érdekesség lehet, hogy a jövőben nem - friss, sikeres adategyeztetést követően - nem fog elkülönülni az előfizető és a felhasználó.
Úúúú, és ezt hogyan fogják csinálni?
Pont azért mentem végig a névre vétel, felhasználói fiók regisztrálás, előfizetés hozzáadás folyamaton, hogy rendben legyen a nevemen az előfizetés és a barátnőm nyugodtan tudja használni a kártyát.
A jövőben minden nap felhívják a számot telekomtól és ha nem férfihang szól bele a telefonba, hanem ő, akkor megállapítják, hogy férfi az előfizető, de nő a felhasználó, és letiltják a kártyát
-
glaci
őstag
válasz
Soulfly842 #84074 üzenetére
Aki ezt a magyartalan, még a google fordító színvonalát sem megütő szöveget beveszi (és még csak egy picike gyanú sem ébred benne), az meg is érdemli ...
-
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #84009 üzenetére
Az ügyvéd által ellenjegyzett a tuti. De nem is arra gondoltam, hogy átírják neki, hanem hogy megmondják, miért nem kapja meg az sms-kódot, annak is kell lennie okának.
-
tsteve
senior tag
válasz
Soulfly842 #83846 üzenetére
a 30-as nélküli (7 jegyű) szám kell csak... a +3630-at majd elérakja a rendszer...
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Soulfly842 #83842 üzenetére
Köszi mindenkinek
Igazából annyi van hogy van egy plusz elofizetesem amit egy holnap mulva felmomdok de addig is átirányítanám a hívásokat az új számra.
Mindkettő Telekomos elvileg akkor ingyenes. Eddig telefon menüből próbáltam. De lehet hagyom. Kicsit elegem van már az ügyfélszolgálatból -
tsteve
senior tag
válasz
Soulfly842 #83842 üzenetére
mondjuk azért sem árt az óvatosság, mert szinte minden esetben extra pénzbe kerül(het) az átirányítás.. kivéve hagyományos számlás csomagokban telekom mobilszámra
(hangposta, stb. persze kivétel) -
Cilindrik
aktív tag
válasz
Soulfly842 #83835 üzenetére
Én 5. én vettem készüléket és azóta sem tudták elküldeni a kuponos sms-t. Értem én hogy 10 napon belül na de akkor is.
Más kérdés:
A hívásátirányítást tiltja a magenta1? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Köszi, akkor majd a Telekomnál nézek töltőt hozzá.
De ha lesz majd DEX is, akkor arra még megfontolom. -
tsteve
senior tag
válasz
a *104# szerencsére működött külföldről is, üsz nem sokat tudott segíteni a gyakorlatban, nem minden ügyfélszolga van a top-on
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #83817 üzenetére
Legalább lesz egy ok az S8 vételén gondolkodni.
Nem tudod esetleg, hogy jár még az 5 ezres tartozék kupon új készülék vásárlásakor?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Soulfly842 #83491 üzenetére
volt rendes garijegy is, mert garanciálisként volt hirdetve. az utolsó napokban, amikor még nyitva volt, akkor rendeltem. amúgy blackberry ügyében ki illetékes itthon, nem tudod véletlenül?
-
madrac
senior tag
válasz
Soulfly842 #83502 üzenetére
Sajnos nem használt egyik sem.
Annyi előrelépést sikerült elérni, hogy 1x már fel tudtam csatlakozni rá, ha jól emlékszem úgy hogy a preferált hálózati mód globális (nem gsm\wcdma\lte mondjuk) volt, és a 3 elérhető Telekom hálózatból a legfelsőt választottam ki. Azóta elállítottam és nem sikerült újra fellépni, csak 3G-re. Ha a preferált hálózati módnál csak LTE-t választok, akkor nem is enged fellépni egyáltalán az egyedüli Telekom hálózatra amit az elérhető hálózatok keresésnél felhoz. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Soulfly842 #83491 üzenetére
Anno bementem üzletbe hogy cseréljék a SIM-emet microra, és nem tették meg ingyen, ezért megvágattam. Ha a vágott (5 éve működő) microval bemegyek nanot kérni, akkor kifizettetik velem?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Soulfly842 #83478 üzenetére
BB Q5, még a használt akcióból, de 1 év garit adtak rá. (anno megnéztem a papert) ja és online rendelés volt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Soulfly842 #83476 üzenetére
és ha beviszem a boltba gariztatni, akkor elfogadják? sürgős lenne.
-
MK VII
veterán
válasz
Soulfly842 #83474 üzenetére
Igen.. Erre gondolok én is, hogy épp tekergették a potmétert és pont elkaptam azt az időszakot.
-
gianone
őstag
válasz
Soulfly842 #83382 üzenetére
Ügyvédessel meg lehet, ez a lényege. Egyébként simán kivittem vele Dominóba, ahogy írtam is.
És mivel ez ilyen komoly papír, ezért is "borítottam rájuk" az asztalt, hogy elkeverték iktatáskor. 5000 magyar forintot ajánlottak miatta, amit elfogadtam. Csak mert megvolt a másodpéldány. Ha nem lett volna, többe fájt volna nekik.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Soulfly842 #83202 üzenetére
Nincs ilyen címhez kötöttség a Telenor Hipernet Home csomagnál jelenleg akciósan, ahogy a Vodafone Homenet csomagnál sem.Sőt a Telenor Homenet csomaghoz is rendelhető már az adatmegosztó sim, amit használok is egy külön hordozható WiFi-s modemben.
Az indok, ahogy írták, a Telenornak nincs vezetékes piaca hazánkban, ahogy a Vodának sem, így ezzel a módszerrel tud kvázi teljes szolgáltatást csinálni, azaz mobil+internet+TV.
-
Beca1990
senior tag
válasz
mi más lenne a válasz
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Jelenleg nincs ez az 1 cellában használhatod korlátozás ebben a csomagban.
Azonban az ÁSZF lehetőséget ad rá bármikor. -
n@p@lm
őstag
válasz
Soulfly842 #82833 üzenetére
Fasza, cserélhetjük megint a simeket......
-
alex devil
senior tag
válasz
Ettől olcsóbb lesz a Telekom?
-
Beca1990
senior tag
válasz
hiába ha innen meg százával fognak elmenni az ügyfelek...
-
South Velen
addikt
válasz
Soulfly842 #82767 üzenetére
Köszi! Zsír! Akkor én elég jól járok ezzel.
MoveM-ről váltok, 80 perc bőven elég lesz és lesz több netem.
-
sifarr
senior tag
válasz
Soulfly842 #82649 üzenetére
Hogy mennyi szp cikkében a dezinformáció azt nem tudom.
De ezzel az állításával kapcsolatban te tisztázhatnál egy kérdést: "Május elseje után ha nincs hűséged, váltanod kell. A régi csomagokat hosszabbítani sem lehet majd."
Mi lesz a next-tarifásokkal, ha lejár a hűségük?
Köthetnek új pl. tarifahűséget a jelenlegi tarfifa szerint? Ha igen, akkor szp dezinformált.
Ha nem köthetnek újabb hűséget, de marad a korábbi, 2 éves hűségű havidíjuk, akkor szp dezinformált.
Ha nem köthetnek és maradhatnak next-ben, viszont a havidíjuk a jelenlegi hűség nélküli, lista ár szintjére emelkedik, akkor szp de iure dezinformált, de facto igazat írt: a díjemelkedés miatt mindenki kényszerből váltani fog. -
btz
addikt
válasz
Soulfly842 #82676 üzenetére
Köszi, elolvasom azt is!
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Soulfly842 #82654 üzenetére
Nem sok. Valtozo, van hogy el se erem a csomagban foglaltat, van hogy tulszalad rajta. De percdij nalam egyelore a legutolso szempont.
Mas.
Netplusz xxl ameddig meg van, mukodik euba? -
btz
addikt
válasz
Összefiglalnád vázlatosan, hogy mik ezek?
-
goop
őstag
válasz
Soulfly842 #82653 üzenetére
Oké, értem én, hogy véded a mundér becsületét, de lássuk be, ez ami kijött kevés embernek lesz jobb. (Szolgáltató részéről érthető, több pénzt akar, mielőtt a digi bejön tényleg)
Volt aki elvolt az x adat keretével, max hó végén pár napot kibírt lassítva, más vett 1-2 turbó vagy másik netet, nálunk idős rokonnak, nincs nete otthon, a next s atk 1 gigát hamar elböngészte, szóval neki megváltás volt a korlátlan böngészés például, és erre nem lesz semmi más alternatíva, mert biztos nem fog venni 10 vagy 30 gigát ezért. Nálam hasonló a helyzet, szóval én tuti nem váltok...
És akkor még a telefon árakról nem is beszéltük. -
válasz
Jól van, amint leírtad a másik topikban, hogy miként is van ténylegesen, már azt vettem valós helyzetnek
Ettől független, amint feláll a rendszer, inkább bebattyogok valamelyik kollégádhoz és domino + maratonra váltok, most jobban megnézve a beszélgetési és netezési szokásaimat jobban járok a mostaninál is
Csak egy kérdés: Ha teszem azt az otthoni internet + tv (+ vezetékes) is telekomos lenne, akkor jól értelmeztem, hogy azok árából is lejön a 20-25%, tehát nem csak a mobil havidíj csökken?
-
goop
őstag
válasz
Soulfly842 #82651 üzenetére
Igen, de eddig az atk csomagokban az volt a szép, hogy ha vettél készüléket, akkor se változott a havidíj. Most ez megszűnt, plusz teljes net megállítás van, és kiesnek a tematikus opciók, ill. a plusz net is drágább lett.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #82540 üzenetére
De, hogy gondolhatták ezt?
Rosszabb mint voltak a csomagok.
Valóban vártam, hogy talán jobb lesz, de úgy néz ki ebben a szar országban egyre szarabb minden.(
-
joelke HU
őstag
válasz
Soulfly842 #82540 üzenetére
Végülis érthető a t álláspontja. Nincs digi nincs kényszerhelyzet. Elképzelhető, hogy volt A-terv valami igazán ütős, ügyfélmegtartós csomagokkal, de mivel nem indult a digi így a B-terv, az ügyféllehúzost vezették be. Na majd talán szeptemberben lesz változás... Addig újra várjuk a csodát. 😀
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Soulfly842 #82528 üzenetére
Nagy csalódás nekem ezek az új dijcsomagok.
Szomorú lettem. -
válasz
Soulfly842 #82362 üzenetére
Igen, ez a 20-25% kedvezmény birizgálja a fantáziám, majd ha működik a megrendelős, csomagösszeállítós oldaluk, akkor jobban ránézek, mert jelenleg csak mobil van.
-
válasz
Soulfly842 #82340 üzenetére
Mint ahogy a régiek is azzá válnak júniustól.
Tehát ha nem jönnek ki új díjcsomagokkal, akkor a régieket kellett volna az eu-n belül leforgalmazhatóvá tenni ingyen.
Szóval azért ettől az eu-kompatibilitástól ne ájuljunk el azért, ez nem valamiféle telekom-adomány, hanem kötelező júniustól.
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Soulfly842 #82350 üzenetére
Akkor jó, köszi. Nekem a lezárásra kerül, eléggé kétértelmű, de a lényeg, hogy még 11 hónapig Telekomos leszek.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #82345 üzenetére
Hát sokszor nem úgy tűnik
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Soulfly842 #82345 üzenetére
Trololoo
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #82341 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Soulfly842 #82340 üzenetére
Ez tök jó . Csak megint kifizettetik velem az EU "díjakat" , miközben nem használom.
Jobb volt , hogy aki akarta az külön megvehette.
Nekem pl tök felesleges , hogy bármelyik csomagba benne van , mert nem fogom kihasználni. -
will5
tag
válasz
Soulfly842 #82341 üzenetére
Ja, akkor ez így a legjobb. Köszi.
-
will5
tag
válasz
Soulfly842 #82325 üzenetére
Így azért annyira nem is rossz. Tulajdonképpen a kedvezménnyel ott tartok, mintha kötöttem volna egy Next S ATK-t, viszont 4GB netem lesz az 1GB helyett ugyanazért a pénzért.
Már csak az kavarhat be a dologba, hogy az otthoni TV előfizetéshez tartozik egy készülék részlet is. Vajon ilyenkor is át lehet kötni és kezdődik elölről mindenre a 2év, plusz fizetem a készülékrészletet mint eddig? Vagy ki kell fizetni a fennmaradt készülékrészleteket és csak utána lehet átkötni?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #82331 üzenetére
Á, nem tudnál rámtukmálni semmit, otthoni előfizetést ha fizetnének érte se köttetnék újra, mobil csomagot is csak akkor ha adnak hozzá értékelhető árért telefont (páromnak rendeltem nemrég a move m-mel s6 edge-et, na az ilyen ajánlat lett volna, de azzal is megszopatott a T
)
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #82325 üzenetére
Ez is mekkora vicc, tudom eddig is így volt - de most még ki is emelik mint a Vodafone - hogy ha nem veszel készüléket akkor olcsóbb a havidíj, de ha veszel akkor drágább, de akkor "olcsóbb" a készülék - ami ugye megint nem igaz, mert magasabb havidíjat fizetsz, ami alacsonyabb díjcsomagnál simán több lehet 2 év alatt, mint amekkora kedvezményt kapsz az eleve túlárazott készülékből... hihetetlen
Ez volt már?
5194Ft 00:00 - 07:00
Kemény ez a 7 órás időintervallum....
-
btz
addikt
válasz
Soulfly842 #82327 üzenetére
Értem. Kösz.
-
btz
addikt
válasz
Soulfly842 #82318 üzenetére
Ez a partnerkártya mi?
Ha két kölön néven, címen van egy vezetékes és mobil előfizetés, akkor összelehet kapcsolni és 20% kedvezmény jár? -
Cilindrik
aktív tag
válasz
Soulfly842 #82314 üzenetére
Hát részletfizetés esetén nevetségesek a kedvezmenyek ha jól értem
-
Keem1
veterán
válasz
Soulfly842 #82311 üzenetére
Mi a helyzet, ha váltanék, de hűség van a Move XS-re? Ha az új csomag 1970 Ft fölötti, akkor simán megtehetem?
82314 Soulfly842: szuper, köszönöm
-
Beca1990
senior tag
válasz
Soulfly842 #82249 üzenetére
holnap jönnek az új csomagok?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Soulfly842 #82249 üzenetére
Dáridó, ahogy Lajcsi szereti?
-
berbatov2
senior tag
válasz
Soulfly842 #82120 üzenetére
Szep kis szelveny btw.
-
válasz
Soulfly842 #82093 üzenetére
Jó, de Nyíregyháza ebből a szempontból nem ér, ott van 300 megabites LTE-A háló.
-
berbatov2
senior tag
válasz
Soulfly842 #82098 üzenetére
Es a meccsek jottek?
-
cocka
veterán
válasz
Soulfly842 #82093 üzenetére
Hogy a túróban van ez? Odaültél az adótorony mellé?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Soulfly842 #82084 üzenetére
Szintúgy. 30/10 stabilan (ennyit enged a csomagom).
-
Esqs
tag
válasz
Soulfly842 #81956 üzenetére
Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842 #81887 üzenetére
Van a telekomnak állásajánlós oldala? Másodállást keresek... nemszótam, megvan.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Soulfly842 #81887 üzenetére
Ilyen csábító ez az állás?
-
madrac
senior tag
válasz
Soulfly842 #81643 üzenetére
Ha befejezted ezt a kioktató és lekezelő stílust, akkor talán olvasd el újra a történetet. 4-ből 4 meglátogatott T pontban sim hiányra hivatkozva hajtottak el, hogy nem lehet számot hordozni fix csomagra, és ügyfélbarát megoldásuk se akadt erre, az 5.-ben pedig 2 óra alatt annyira sikerült jutni az ügyintézőnek cégen belüli
segítséggel, hogy 4050 Ft-ért akarták végül eladni azt a csomagot, ami amúgy 990 Ft, mert ennyit mutatott a gép és pont! És akkor nem akartak átverni???? Nem is beszélve arról az időről, energiáról amit a kedves tetűkom nyilván nem fog megtéríteni, mert egy egyszerű számhordozásba is beletörik a bicskájuk, félrevezetnek, lehúznak! Ez valóban korrekt?!A honlapon fabatkát nem ér a számhordozás igénybejelentő ami félrevezető is, de az ügyfelek ideje ugyebár nem drága, a belső informatikai rendszer pedig egy nagy kalap trágya, valljuk be!
Továbbá mégegyszer mondom, fix extrára nem lehet számot hordozni, ezt több ügyintéző és ügyfélszolgálatos is állította, de te nyilván jobban tudod! De ez teljesen mellékes is, mert dupla áron nem is kéne! Magát a számhordozást sem sikerült abszolválni csomag áron! Akkor miről beszélünk? -
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #81607 üzenetére
Minden ok, jelszó már megvan. Csak nem akarja még elfogadni webes felületen. Valszeg az van amit korábban írt itt Goop, hogy holnaptól lehet ezt megcsinálni.
Holnap ismét meglesem. -
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #81542 üzenetére
És milyen igazad volt! Személyes ügyintézéssel sikerült lebonyolítani a "brand váltást". Simán gyorsan ment minden.
Kifogtam egy korrekt ügyintézőt.Viszont küszködök, mert ezt a Dominó Fix előfizetést valamiért nem sikerül a Telekom fiókomhoz adni. Olyan mintha a jelszót nem akarná elfogadni.. Mármint a Telekom jelszavamat...
De ahogy írom most ezt a hsz.-t, jut eszembe, hogy oda esetleg nem a Dominó kártyához tartozó biztonsági jelszót kell beírni? Amit a 1770 alatt hozok létre? -
matthewKER
tag
válasz
Soulfly842 #81550 üzenetére
Kipróbáltam valóban működik, de kitartásra van szükség.
Jön egy kezdeti monológ, majd a menüfelsorolás, majd újabb monológ, majd egy 3-5 másodperces hatásszünet (normál esetben ennyi némaság után le is raknám) és utána jön az ügyintéző kapcsolása azonosítással/azonosítás nélkül. Kb. másfél perc így, amit ki kell bírni.
A két monológ alatt négyszer akart meggyőzni arról, hogy sokkal jobb lenne nekem a 1777-n és kétszer az online felületek "rendkívüli" képességeiről. -
válasz
Soulfly842 #81538 üzenetére
Türelemre, miért?
-
embe
nagyúr
válasz
Soulfly842 #81542 üzenetére
Így van.
-
glaci
őstag
válasz
Soulfly842 #81515 üzenetére
Ugyan már!
Minden jelenleg futó csomag megszűnik. (Először "részben", majd előbb - utóbb teljesen. Ezt biztosan lehet tudni, mert írták a számlában, hogy lezárják és mindig ez a kezdet.)
Még egy IQ bajnok is ki tudja következtetni, hogy új csomagok lesznek. (Feltételezve, hogy a Telekom továbbra is óhajt szolgáltatást értékesíteni ...)
És akkor itt most nem az a lényeges kérdés, hogy március 24 -én vagy május 1 -én jönnek, mert ez szinte tök mindegy. Az igazán fontos kérdés az, hogy mit kapunk majd a jelenlegi csomagok helyett.
Ezt viszont "senki" nem "tudja", vagyis senki nem árulta el.
Úgyhogy szerintem nooormááális ... -
hacki87
senior tag
válasz
Nekem szemtől szembe az üzletben mondták.
vagy még ennyire titkos volt ez? Azt nem mondták ott, hogy psszt ez még titok.
-
goop
őstag
válasz
Jó, annyit már úgyis tud mindenki, hogy az összes csomag megszűnik, már csak az új csomagok kezdési dátuma volt kérdéses, amit a konkurencia már úgyis tud,(meg még többet is gondolom) most meg még pár ph s fórumozó is tudja.
-
válasz
Szerintem még nagyon nincsenek képben az egésszel kapcsolatban, ahogy éreztem a csávón.
-
válasz
Soulfly842 #81395 üzenetére
Olyan titokzatos vagy néha.
-
senki66
senior tag
válasz
Soulfly842 #81209 üzenetére
Dominóról váltás előfizetésre, készülékvásárlással (tulajdonképpen minőségi csere is egyben, mert egy Nokia Lumia 530 helyett lesz) lesz?
bár a rendeléskor még benne volt a hívószám, viszont most a rendelés részleteire kattintva már az van, hogy "Nem választottál telefonszámot, vagy a választásod lejárt."
-
Oliverda
titán
válasz
Soulfly842 #81203 üzenetére
Ez világos, nem is arra célzott.
-
bernel
tag
válasz
Soulfly842 #81081 üzenetére
Akkor ezek szerint a Domino Surf csomagomnak, amit most használok, nem sok értelme van, hogy fizessem érte a havidíjat. Megnéztem, online át lehet váltani Fix-re, és ha van technikai net, akkor a Maraton csomaggal el lehet lenni rajta net terén.
Jól értem? Ezek után mi értelme marad a Surf-nek?
-
betyarr
veterán
válasz
Soulfly842 #81058 üzenetére
és ugye ez a kedvezmény (80 perc+1gb) feltöltésnél nem ismétlődik meg?csak az új sim vásárlásakor van?
apropó: most hogy is állunk sim vásárlás ügyében?mennyit lehet venni magánszemélyeknek?illetve,ha nem használok egy simet,akkor lehet szólni,hogy szüntessék meg?és a helyébe lehet venni másikat? -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #81058 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #80909 üzenetére
Szia!
Úgy szeretném megoldani hogy telenornál van egy számom azt át akarom hozni telekomhoz és berakni ezt is a magentába. Akkor ez hogyan van? Mert aki átjön az is kap kedvezmény és akkor ez új előfizetésnek minősül nem? Meg azt szeretném hogy ez is atk legyen
-
jozsi968
tag
válasz
Soulfly842 #80874 üzenetére
Azt írod:
" - Fix díjcsomag esetén már alapértelmezés szerint a technikai internet működik!"
... " - Igényelhető hozzá bármilyen Netplusz díjcsomag, ill. maraton opció is."
Kérdésem az lenne, hogy CSAK a maratonnal is működik ? A másik kérdésem a honlapon rendelhető Domino Fix Extra 1 GB adat és a 80 perc lebeszélhetősége is a kártya lejáratáig érvényes ? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #80874 üzenetére
Dijcsomagváltásnál azt írja, hogy ebben a csomagban Most opció nélkül is...
Többet nem mutat az app.Nem tudod mit akartak a kollegák írni?
Esetleg a Most opció is alap ebben a csomagban? -
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #80823 üzenetére
Inmedio is PPP-nek számít? A GLS-est tudom, de erre a rendelésre nem talál semmit, azért gondoltam, hogy akkor valószínűleg nem az viszi, a T webshop viszont már szállítás alatt státuszban van. Mindegy, annyira nem sürgős csak le szoktam csekkolni.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #80816 üzenetére
Bocsi
Nem vettem észre, hogy az egy link... -
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842 #80816 üzenetére
Azt én sem vettem észre, hogy más színű, és egy link.
-
válasz
Soulfly842 #80682 üzenetére
Nem követem annyira a dolgot, inkább a szalagcímeket, de azért valljuk be, hogy egy versenyeztetés esetén kizárni valakit, mert olcsóbb árat adott mint a konkurencia és direkt a drágábbat választani, azért elég furcsa...
... mármint a világ normális felén. Nálunk nem.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #80689 üzenetére
Azzal meg az a baj, ha eleve saját előfizezésre váltok, akkor az online akciós telefon nem játszik, pedig az lenne a lényeg, mert maga az előfizetés részben kedvezőtlenebb lenne mint a flottás, de az S6 edge miatt végülis megérné.
Mindegy, köszönöm, akkor beszélek a céges emberrel, hogy mire kaphatok meghatalmazást.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Soulfly842 #80689 üzenetére
50
-
SUPREME7
őstag
válasz
Soulfly842 #80687 üzenetére
Köszönöm, akkor először a céges illetékessel kell beszélnem, mert erre mondjuk nem is gondoltam, hogy lehet nem is tudom a nevemre átíratni. Ha viszont a nevemre sikerül átrakatni, akkor gondolom nincs akadálya online megrendelni arra az akkor már nevemen lévő dominós számra egy előfizetést? Tehát mondjuk azonnal rárendelhetek, nincs semmi "szabály", hogy x időn belül nem váltogathatok vagy ilyesmi?
Csak mert az elég csúfos lenne ha kiszállok a flottából, de a T-nél is megszívom
Ezért gondoltam első körben arra, hogy megrendelem az új előfizetést, és utólag ha a flottából kiszálltam, akkor valahogy azt a telefonszámot hozzárendelni a rendelt előfizetéshez, de gondolom erre nincs lehetőség?
-
Daffni2
addikt
válasz
Nehezen viseli most a Vodafone méltósága az elvesztett csatát
Tisztességes csatában azért más lenne a helyzet.
Ráadásul a közzétett információk alapján,nem vesztett,mert eleve érvénytelen, per pillanat a "döntés" -
SUPREME7
őstag
válasz
Nem akarom ennyire bonyolítani, hanem akkor kivetetném a flottából ezt a számot, átdobni dominóba, és azt váltani előfizetésre. Csak nem tudom, hogy ha mindez megvan, a T fiókomhoz hozzáadom a dominós számomat, arra tudok-e úgy új előfizetést kötni, hogy megtartom a számom és mindezt online. (most ez az S6 edge akció ami konkrétan lázba hozott, mondjuk amilyen szerencsém van mire lezongoráznám ezt addigra vége az akciónak
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Láncfűrész topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robogó, kismotor
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest