- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Dominora átváltásról jut eszembe, nem tudok dönteni.
Van ugye egy mobilszámom a telekomnál, amit most nem használok, csak át van irányítva, mert az egyéni vállalkozás miatt tartom, egyébként a cégest használom. Plusz van egy mobilnet előfizum, ezt használom a céges mellett. A mobilelőfizu magentával 2025 forint lenne, a netem 3250 és az hűséges, maradnia kell. Plusz erre rájön, hogy a riasztóba is kell majd egy SIM, amin net is van. Tehát vagy megtartom a régi számom előfizusba és belerakom a riasztóba. Vagy átteszem dominosra, átirányítva lerakom, a mobilnetes mellé + 500ért kérek egy duó kártyát és az megy a riasztóba. Ennek az előnye, hogy 1500-at spórolok havonta, de ebbe nincs beleszámolva,hogy fel kell töltenem néha a dominosat is, főleg,hogy biztos jönnek róla átirányított hívások.
-
dragon1993
őstag
Benne van a Lakossagi_aszf_5a_melleklet_dijak_mobil_Domino_ertekesitheto_20170901_uj.pdf-ben szóval igen. 3GB leforgalmazható belőle az EU-ban.
Sajnos a változásokról nem tudok sokat nyilatkozni, csak a korlátlan böngészés adatopcióm miatt aggódtam azért olvastam bele az új ÁSZF-be. Reggel a mesterek úgy is megírják ha valami fontos történt.
A korlátlan egy vicc, Telenor flottával routerbe is berakhatom itt meg egy wifi megosztást nem engednek.
-
tsteve
senior tag
előfizusban a perc csomagok is pocsékak most itthon, bőven lenne ott is javítani való ... én speciel egy külföldi prepaid perc csomagot használok itthon (is) amiben 3000 perc van 3600 forintért (plusz 1 gb net).... tudom hogy itthon más a gazdasági környezet de a perc csomagok is iszonyúan drágák idehaza...
-
tsteve
senior tag
tudnak nagyot is dobni ha akarnak: Most opcio például, ami 10 Ft alatti percdijjal megy hálón belül, a többiek még a fasorban sincsenek ehhez képest a hálón belüli árakkal... vagy pl. a Maraton, ami szintén nem került követésre a konkurrencia részéről.... az a kérdés tehat, hogy akarnak-e nagyot dobni előfizusban is, vagy sem.... dominoban most nem számítok semmire, az új csomagok csak pár hetesek....
-
Soulfly842
addikt
Nem éri meg lecserélni 7500 Ft-os havidíjra a flottádat(ha jól emlékszek a forgalomra
)
Flottásoknak nem igazán megy a webes felület, sőt nem is mehetett volna igazából... Az adott kedvezményező (munkahely, partner cég stb) és a MT úgy írja alá a keretszerződést h. A szükséges igazolást/munkáltatóit/igazolványt minden esetben be kell mutatni az adott vásárláskor a helyszínen.
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
4Grider
félisten
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
-
Nem várom, hogy április közepe előtt bármi hasznosra használni lehet majd. A fizetős részt hamarabb megcsinálják, aztán a többit majd egyszer.
Nyomoroncok...
(#82569) Bferibörs:
Az a baj, hogy manapság a lassú munkához kell sok idő, nem a jóhoz. A Telekomnál meg ez ezerszeresen igaz...
-
SUPREME7
őstag
-
cocka
veterán
Hát megmondom őszintén, hogy ezt egy pár percig komolyan is gondoltam. Én értem, hogy semmi sem garantálható, de az hol fair, hogy ugyanannyit fizet az ember a szolgáltatásért (most tegyük fel hogy a vizsgált csoport tagjai ugyanannyit fizetnek) és a hely, az eszköz és egyéb dolgok miatt az egyik érdemel 200 megabitet, a másik csak 24-et. Nekem most pl. 16 megabit volt. Szóval ennyit a csúcsteljesítményű 4G-ről.
Telenoron se mértem a környéken 75-nél többet. Szóval ez valahogy nem fair így, de hát be is fejezem, mert mint tudjuk vannak itt egyenlőbbek is, akiknek JÁR és van akiknek NEM JÁR! -
Bferibörs
addikt
Én készítettem jelszót ,sem a saját számával,sem a fiókomban nem tudtam felvenni ,hibát írt ki a jelszóra. Az 1430- vették fel végül 1-2 órán belül.Az ügyintéző azt mondta a hiba náluk van.Ha készítek jelszót az 1777-en akkor annak azonnal működnie kellene.
Kovlaj122 - jelezni fogom
-
madrac
senior tag
Csak most jött be ez az új csomag. Ha jól tudom már a kezdetektől fogva úgy árulják, hogy 1000 Ft a csomag ára honlapról rendelve és személyesen is. A különbség ott van, hogy honlapról rendelve fix extrát kap az ember, amiben dupla annyi ajándék van.Valószínűleg te ilyet kaphattál csak drágábban. Nem tudom, hogy mennyire volt szabályos az eljárás amiben megkaptad, mert nekem azt állították, hogy csak sima fixet lehet kérni számhordozással (direkt rá is kérdeztem), ami mondjuk logikus ha ez üzletben történő sim csomag vásárlásnak minősül...
-
madrac
senior tag
Akkor lehet hogy téged is átvertek, ugyanis elmondásuk szerint csak sima domino fixre lehet hordozni, aminek az ára honlapról megrendelve és személyes üzletben is csak 1000 Ft jelenleg. A kioktatást pedig itt fórumon már megkaptam, hogy a számhordozás maga díjmentes, szóval több mint érdekes..
(#81615) dptrsk: Hol is van az leírva, hogy ez márkaváltás és nem számhordozás? Tudtad hogy van igénybejelentő honlap a hordozásra ahol szintén nincs erről szó, sőt a jelenlegi szolgáltatónál kiválasztható a bluemobile is? Amúgy tudtam, hogy személyesen intézendő alapvetően, de gondoltam kipróbálom ez az igénybejelentőt előbb, ha már van egy ilyen! Mégis elhajtottak...
-
Ők 21-re kérték, nem 24-re.
Jajj, aztán elolvastam a mai hsz-eket.
Már megint a Nagy Digivárás c. sláger megy. Jönadigi, majdadigi, stbstbstb.
Értsétek már meg, álmokat kergettek. Két hét múlva kéne indulni a szolgáltatásuknak, de egy reklámot nem láttunk sehol. Biztos titkolják, és nem akarnak ügyfeleket, mi? Ugyan már... Az elmúlt fél évben annyiszor olvastam már, hogy március 21-én bedurrant a digi, hogy már herótom van az egésztől. Gondolom most már, hogy látszik hogy nem lesz belőle semmi, a Digivárók kitalálnak valami új fiktív időpontot, amikor majd aztán hű meg ha. -
Soulfly842
addikt
Biztos nem csak szerencse kérdése
Lehet 10-ből 9 hasonlóképpen korrekt lett volna
1777-en állíthatsz be újat.
A menüpontok sorban:
2.3.5.1.1
Ennyi
Mivel ott most domino jelszavad, itt állíthatsz be. Ezt személyesen nem tudják beállítani dominóra, csak az ügyfél magának.Beaktiválódott szépen? A kártya aktív, bár brand váltásnál egy kicsit lassúcskább néha az aktiválódás is.
-
embe
nagyúr
Telefonos ügyfélszolgálat azt mondta, hogy NEM LEHET Dominó előfizetést neten, vagy mobil alkalmazásban menedzselni.
Csak a 1777-en.
A 1777-en az automata nem engedi - nem ajánlja fel - a díjcsomagváltás menüpontban, hogy a Fixet Most-ra váltsam.
Megtaláltam, bekapcsoltam. Miért mondta az automata, hogy a következő havidíj esedékessége április 03.? Hisz a szolgáltatás ingyenes.... -
betyarr
veterán
megteheted a fiókodban,csak először hozzá kell adni a fiókodhoz.ehhez kell majd domino jelszó,amit a 1777-en tudsz beállítani.amúgy aktiválni nem kell a fixes simet,mert eleve úgy kapod.
át lehet hozni bluetól,de ahhoz meg kell venned egy fixes csomagot.meglévőre sztem nem lehet vinni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest