- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
martonl
senior tag
válasz
#73820095 #133379 üzenetére
Köszi nektek a válaszokat. A telefonban az 1. SIM-nek működnie kéne ugyanúgy, csak a 2. SIM lenne netre használva. De úgy látom, ez nem igazán oldható meg. A "ne zavarj" bekapcsolása tudtommal az egész telefonra hatással van, így a fő SIM-re érkező hívások is némítva lesznek. Vagy lehet másképp?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #133234 üzenetére
Gondolom erre az oldalra írtad. Mobilon már régóta visszafelé ugrál, mikor görgetnél lefelé.
Az a baj vele, hogy a linkben benne van a végén a "#most".
Ha kitörölnék a végéről, akkor nem ugrálna visszafelé görgetéskor.Az eredeti link: domino-elonyok#most
#most nélkül: domino-elonyok
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#73820095 #131570 üzenetére
4. Melléklet:
”A felhasználó az átadó szolgáltatónál kérelmezheti az előrefizetett szolgáltatás fennmaradó összegének visszatérítését a számhordozást vagy utólagos számhordozást követő 30 napon belül. A fennmaradó összeg visszatérítése akkor lehet díjköteles, ha ezt az előfizetői szerződés rögzítette. E díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie az átadó szolgáltatónál a visszatérítés nyújtása során jelentkező tényleges költségekkel.”
-
4Grider
félisten
válasz
#73820095 #131570 üzenetére
Azt nem kell az ÁSZF-nek rögzítenie, mert jogszabály határozza meg, hogy lejárat után van egy éved visszakérni.
A számhordozás esetére pedig a 4-es mellékletben (a szolgáltató váltás szabályai) van erre egy mondat:
A felhasználó az átadó szolgáltatónál kérelmezheti az előrefizetett szolgáltatás fennmaradó összegének visszatérítését a számhordozást vagy utólagos számhordozást követő 30 napon belül. A fennmaradó összeg visszatérítése akkor lehet díjköteles, ha ezt az előfizetői szerződés rögzítette. E díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie az átadó
szolgáltatónál a visszatérítés nyújtása során jelentkező tényleges költségekkel. -
-
válasz
#73820095 #130634 üzenetére
Nekem egyik pici túlcsúszáskor azt mondta a lányka telón keresztül, hogy valami 3 hónap a minimum idő a kettő közt.... Lehet hogy csak ajánlotta (össze akartam húzni 2 számot, hogy egy időpontra kelljen csak figyelni).
Az megint más dolog, hogy vodás emberke meg egy problémás megkereséskor (ami jóval korábban volt, mint ahogy kellett volna az éves, de az előzőnél megadott igazolvány cseréje után) azt mondta, hogy elég kivárni az egy évet, ha van változás is, mert annyira nem nézi senki.A harmadik ami meg az előző írása közben esett le, hogy a fentiek közül minimumokkal számolva mennyire egyszerű valakinek a számát leváltani róla ha a SIM nem PIN-es, vagy az adott telefon nem zárható/zárt erős védelemmel... Csak bemegy egy üzletbe, hogy jöttem adategyeztetni - hallottunk már "bementem nevemre regeltem, mert a megbízás így úgy bonyolult, nagyi, papi meg öreg és nem tud/akar bemenni"-t...És jaj neked sms 2fa
-
tylerddd
veterán
válasz
#73820095 #130572 üzenetére
Számomra a korlátlan net a lényege, pl. laptopban. Max. egy erre alkalmas okosórában látnám a hívás lehetőséget. Nem is használtam másik hívásra alkalmas eszközben őket, azért csodálkoztam rá. A számokat egyébként én megkaptam és ha jól rémlik a webes felületen is látszanak, ahol pl ki/be kapcsolhatók a kártyák.
-
MadMancs
veterán
válasz
#73820095 #130572 üzenetére
Multisimről küld egy sms-t és máris megvan a technikai száma.
De ez nála nem megoldás, mivel pont hogy a multisim van édesanyjánál. Nála a fő sim.
Multisimnek meg pont az a lényege hogy duplikálja a simet, mind net mind hívás terén (sms nem). Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Ha valaki "netre állít" egy simet azzal nem a simet kapcsolja az csak net üzemmódba, hanem csak telefonnak mondja meg hogy azzal a simmel építse fel mobiladat kapcsolatot.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
#73820095 #129913 üzenetére
& 4Grider
Semmi bajom a horvátokkal s ők nem is tudják, hogy létezem.
Csak feleslegesnek gondoltam, hogy horvát hálózaton keressen, ha azon a területen vagy a magyar vagy a szlovén hálózaton leszek folyamatosan.
De, ha ugyanolyan uniós hálózat, mint a magyar vagy a szlovén s kizárni se lehet, akkor ok, marad így. -
slice14
veterán
válasz
#73820095 #129407 üzenetére
Hol van forgalomban? Max használt piacon meg noname gyártóknál.
Nem értem hogy mit akarsz egy majdnem 10 éves rendszertől? Haladni kell a korral. Az is csoda hogy az 5.0 még mindig támogatott. Mert van olyan app, ami már megköveteli legalább a 7 - 8-as Android-ot.
Amúgy nemtom milyen készülékről beszélünk, de ha akkor középkategóriás volt, akkor csoda hogy még használható. Itt főként a hardver avulására gondolok. Azért egy akkori csúcskategória is max 2GB ram volt. Az ma már majdnem a használhatatlan kategória. Nem is beszélve az akkori középkategória 512MB, vagy jó esetben 1GB ram-al szerelt hardveréről. -
Kbali
nagyúr
válasz
#73820095 #129409 üzenetére
Nem, a te példád az, hogy kiadnak egy új filmet dvd-n és adják ki vhs-re is, amikor az enduserek elenyésző hányadának van már csak vhs lejátszója. Ja és a legfontosabb: legyen vhs-en dvd minőség.
Ha használsz banki appot, az hány foverziot támogat visszafelé? Max. 3-4. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
#73820095 #129187 üzenetére
Minden jó.
De most jutott eszembe hogy nem feltétel hogy legyen egyenleg a domino kártyán? Mert nekem 0 ft van és lehet ezért viselkedik így. Tudom ha fel venném a 70es számon akkor percdijat szamol a 30on. Arra gondoltam hogy legalább kicseng és tudom ha hivni akarnak, de akkor lehet az sem megy addig amíg nincs egyenleg... -
törölt tag
válasz
#73820095 #129176 üzenetére
Nálunk soha nem terjedt el igazán, még okostelefonok előtt se. Mindig néztem amerikai filmekben mennyire hangsúlyos, talán nagy ország térerő problémák miatt.
A hangposta túl macerás volt szerintem, menükben küldőnek rögzíteni, fogadónak lehallgatni és sokszor nem is akarták a mondanivalót hangpostára mondani, csak annyit szóltak rá hívj vissza, semmi értelme nem volt és még pénzbe is került. Ha fontos nem tudod elmenteni. Ha te akartál rámondani fontosat, totózhattál vajon a címzett meghallgatta-e.
Most chat appokban hangüzenet kiváltja. Ha valamit meg kell beszélni, látom facetime kerestek és visszahívom. Normál hívásnál kapok hívásértesítőt, ha ki voltam kapcsolva. Vegyek valamit a boltban chat app hangüzenet. A hangposta elavult.
-
4Grider
félisten
válasz
#73820095 #129176 üzenetére
Talán azért, mert 10 beérkező hívásból jó, ha egy eljutott hangposta felvételig, a nagyon jelentős többség leteszi rögzítés előtt. Ráadásul kezd kikopni a divatból az is, hogy a hangrögzítést lehallgassák és visszahívják. Aki visszahívós, a hívásértesítés alapján úgyis megteszi, aki pedig nem, azt talán befolyásolja az üzenet.
-
válasz
#73820095 #129138 üzenetére
Nekem még megvan az 1890.-es Net 2019-es csomag, de inkább csak lustaságból, bár a 3giga adat Domino-n sem lenne olcsóbb, ezt el is használom wifi mellett.
Amúgy mennyibe kerül egy hónapra az 5G?
5G... azt nem árulnak szerintem külön, csak a Gigaerős csomagokhoz van.
-
válasz
#73820095 #129135 üzenetére
Jogos, rég volt már 1GB DD...
Mindjárt ránézek, hol van ez az appban, gondolom, a dd mellett.
Kiegészítő szolgáltatások ugyanúgy, mint Domino esetén az App-ban, ez nem Domino, hanem postPaid, előfizetéses köznyelven!
Meddig lehet bekapcsolni?
07.01-ig és nyilván bekapcsolástól 30 nap
DD nyilván jobb ajánlatokat dob szerdánként, de ez inkább az 5G promója lenne gondolom.....
-
MadMancs
veterán
válasz
#73820095 #129011 üzenetére
Tavaly nyáron is így működött. Párom nagymamájának száma sogórnőm fiókjában volt mert ő tölti neki. Viszont domino day ról mindig elfeledkezett, így felvettem saját fiókomba. Sikerült is, de egyből le is választotta sógornőm fiókjából. Na akkor vegyük fel újra hozzá, akkor meg tőlem választotta le.
Na végülis az lett a megoldás hogy újra felvettem enyémbe, tudom intézni DD, sógornőm simán sms azonosítassal lépett be, így tud tölteni, mama pedig az automatikus azonosítást használja így látja az egyenleget. -
törölt tag
válasz
#73820095 #128911 üzenetére
Vandánál kevés idegesítőbb és haszontalanabb dolog létezik ügyfélszolgálati szinten. Egy semmit nem erő, teljesen felesleges valami. Divat lett MI, de ebben a formában? Mintha egy humanoiddal beszélnél. Jobb volt a régi versmondó lány. Az igazi ütős lenne a Vodafone zenéje és Vanda együtt.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
#73820095 #128717 üzenetére
köszi az infót.
a papír tasakban amiben a sim volt arra 180nap rendelkezésre állási idő van írva, fura hogy már most 365napot ír a 0ft-ra, de ez utóbbi gondolom téves adat. holnap kiderül el tünt e a netem vagy nem.nekem kb. 1 hónapig elég az 1gb ha spórolok, utána úgyis töltök és veszem az 5GB maratont, fél évig el vagyok vele.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
#73820095 #128701 üzenetére
Jelenleg Domino eSIM még nincs.
A kérdésednél elgondolkodtam most azon, hogy üzletpolitikai döntésen kívül esetleg még amiatt is késhet, hogy Domino esetében technikai okok miatt alapból másfajta sim kártya kell. A másik két szolgáltatónál prepaid esetén elvileg nem kell sim csere, ha jól tudom. (Diginél nincs prepaid, ezért írtam, hogy másik kettő.)
-
törölt tag
-
-
válasz
#73820095 #128407 üzenetére
Mindent IS azzal intézel...
Ha Te jobban tudod, legyen. Most is van pár aktív Domino-m, egyikhez sincs semmilyen jelszó.
De el ne áruld senkinek.
(#128406) kovacsmi_74
Erősen elvileg, de itt most nem is ezzel van a gond. Részemről főleg nem, ahogy nézem, még a postpaid SIM-en ma éjfélig van cc 2GB adatom így is. Ez mondjuk sosem fogy el, inkább Domino-ra szoktam adatot tenni, ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest