- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
tylerddd #117512 üzenetére
Ma sem tudtam csomagot módosítani a weboldalon, így telefonon intéztem kb. 7 perc alatt, várakoztatással együtt. A készülékbiztosítás lemondása miatt egyébként is fel kellett volna hívnom őket. Ugyanakkor remélem a későbbiekben tudok majd az online felületen is módosítani, ha éppen szükséges lesz.
-
m1lan
őstag
válasz
tylerddd #114989 üzenetére
Igen, Telekom Garancia Biztosítás néven fut, viszont csak a vásárlás pillanatában köthető, utólag nem. Maximum 5 évre vehető igénybe TV esetén, a készülék árától függ a havidíja, és nem kell önrészt fizetni.
[link]Ami még egy lényeges feltétel:
A biztosítási védelmet csak a Telekom havidíjas otthoni szolgáltatással (vezetékes telefon, internet vagy TV) rendelkező, 18 éven felüli, belföldi illetékességű természetes vagy jogi személy veheti igénybe. -
blackmajesty
aktív tag
válasz
tylerddd #114604 üzenetére
A net 3gb csomagnál rosszul írja a weboldal a költési szintet. Mivel annak a csomagnak a havidíja 1890ft, így a költési szintje is annyi. Hidd el, ez így van.
Te két éve a 2017-es mobil s + net 1gb csomagra írtál alá, de annak 2300+1090=3390ft volt a költési szintje (a költési szint mindig az epack nélküli csomagárat nézi!) Amíg le nem telik a hűséged nem mehetsz alá. Ha közben nagyobb net csomagra váltottál az nem jelenti hogy nem válthasz lejjebb, mert válthatnál. Ami neked a szerencsétlenség, hogy időközben lezárták azt a csomagot, ami neked volt, és csak a jelenlegiek közül választhatsz. Így viszont simán előfordul, hogy nem tudsz neked kedvezően váltani, így meg kell várnod míg lejár a hűséged. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
tylerddd #114583 üzenetére
Ahogy viera is írta, a hűség lejártát megelőző 3.hónaptól már hosszabíthatsz, az új hűségidő kezdete azon a napon kezdődik,amikor megkötik az új szerződést. Tehát ha pl. neked augusztusban 10.-én jár le a jelenlegi 2éves hűséged, akkor már május 10 után(ha jól számoltam), május 11.-én kérvényezhetsz hűségidő hosszabbítást, akkor az új 2éves hűségidő május 11-el indul.
Ugyan így hosszabbíthatsz új készülék vásárlásával, csak annyi a különbség, hogy a készülék részlet 22hónapos, ha 3hónappal korábban hozol ki készüléket, akkor lesz 1 hónap mikor a régi és az új készülék részletét még fizetni kell, ezt megoldhatod úgy, hogy mikor mész hosszabbítani, akkor az utolsó havi részletet kifizeted. -
MadMancs
veterán
válasz
tylerddd #113779 üzenetére
Engem se.
Clon: Update.
Telekom fiókomban körbe nézve minden dominósnak és előfizetősnek megmaradt az 5Gb, aktiválva lett a 10, illetve a 10 központi. Így mindenkinek plusz 25Gb van az alap csomagban foglalt neten kívül. És aktívak.
Azt még el tudom képzelni hogy akik még 16.a előtt felhasználták az 50mb freet ott van zavar. De javaslom hívd fel 1777 ( 1414 dominóval nem foglalkozik) és és kérdezz rá nálad kk történt. -
-
viktorhu
veterán
válasz
tylerddd #109353 üzenetére
35 forint egy perc különben - érdemes vele kiszámolni, hogy beleférnél-e a 0 perces 0 forintos díjcsomaggal, a mobil S díjcsomag mellett mennyi nem telekomos hívásod maradna, vagy az M esetén már van 90 perc nem telekomra. Esetleg 0 perc + ahol lehet messenger hívások a most már nem számlázott adatforgalommal?
-
Soulfly842
addikt
válasz
tylerddd #104810 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb elsőnek arra gondolni, hogy lejárt a domino rendelkezésre állási idő?
(USSD: *102# - itt nem csak az egyenleget, hanem a lejárati időt is írja, ha már csak azt írja, hogy feltölthető: ... -akkor az a baj) Az adategyeztetés miatti tiltások még arrébb lesznek szerintem.
-
válasz
tylerddd #104131 üzenetére
Az előfizetést érintő bizonyos módosításokhoz/információkhoz kérik a kódot, hogy illetéktelen ne kontárkodhasson bele, ha például lehetősége nyílik telefonálni adott SIM kártyával.
Sőt, az öt számjegyből jellemzően csak hármat kérnek és véletlenszerű, hogy azok mikor melyikek, nehogy illetéktelen egyben és folyamatában hallhassa mind az ötöt. -
Soulfly842
addikt
válasz
tylerddd #104128 üzenetére
Nem. Ezt a szerződés szintű jelszót ő adta meg szerződéskötéskor
(Ez nem szerepel semmin, nem nyomtatják ki sehova). Max ha az ügyintéző, vagy ha a rokonod levéste magának, akkor meg van rajta...
Már kopnak a telekomos emlékek, de azt hiszem a Polgárőr flottának több változata volt.
Volt olyan is, ami az adott polágrőrszövetség nevén van, ill. olyan is, ami a polgárőrnek, mint magánszemélynek a nevén van.
Ha az utóbbiról van szó, akkor telefonos ügyélszolgálaton is lemondható elvileg. (1414)
-
Soulfly842
addikt
válasz
tylerddd #104126 üzenetére
A készüléke vagy nem alkalmas MMS fogadásra, vagy nincs megfelelően beállítva az MMS.
Próbáljatok meg belépni a telekom oldalán telefonszám + öt számjegyű jelszóval és úgy kikapcsolni (flottáknál kérdés, hogy sikerül-e ott megoldani. Van olyan flotta pl. ami az önkiszolgáló felületekről is le van tiltva).
Egyébként egy ilyen MMS-nek - küldő beállításainak megfelelően - maximálisan 2 hét az érvényességi ideje. Addig folyamatosan próbálkozik a rendszer újraküldeni, majd utána viszont érvényét veszti.
Addig, ha nagyon idegesíti, akkor tegyétek az 5030-as számot sms tiltó listába, s legalább nem fogja őrületbe kergetni
-
-
-
-
-
válasz
tylerddd #103313 üzenetére
Mobilról megosztható, én is csináltam sokszor, mert az papíron sincs (már) tiltva.
ubyegon2: Inkább csak úgy fogalmazta meg a szolgáltató, hogy a leleményes ügyfelek sem találhassanak kiskaput.
A korlátlan mobilinternetes csomagoknál vannak csak komolyabb megkötések, amik korlátos adatforgalommal bírnak, azoknál jellemzően nem foglalkoznak vele, mivel, miben és hogyan kerül felhasználásra. -
válasz
tylerddd #103308 üzenetére
Szia,
A Korlátlan Net díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.)
Forrás: [link]
A Telenor Hello Data esetén is van hasonló megkötés papíron, aztán a szolgáltatók eldöntik, mennyire foglalkoznak annak a betartásával.
-
vpanangin
senior tag
-
törölt tag
válasz
tylerddd #100301 üzenetére
Internetes vásárlás esetén 14 napig jogod van a szerződéstől történő elálláshoz, indoklás nélkül. Sértetlen eszközt kell visszaadnod, dobozzal és minden tartozékkal.
Ilyenkor visszakapod a pénzed, a szerződés pedig megszűnik és minden visszaáll az eredeti, szerződés előtti állapotra.
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
atosan
veterán
válasz
tylerddd #99438 üzenetére
Nekem szolgáltatós, de szlovák O2, magyar Telekom és Telenor kártyával. A Nokia 7 plus topikban úgy emlékszem vannak Telekomos és Telenoros készülékek, tudtommal mindenkinek megjött a júliusi frissítés, tehát a one-nál működik. Telekomnál vásárolt Galaxy A8-am két frissítéssel le volt maradva a többiekétől, pedig független volt, csak ahogy írták nem XEH hanem TMH.
-
válasz
tylerddd #99434 üzenetére
Szia,
Gyártója és készülék típusa is válogatja, valahol várni kell, hogy a Telekom is jóvá hagyja a frissítést, máshol meg beleteszi az ember egy másik szolgáltató SIM kártyáját - ha ott már engedélyezték adott újabb firmware verziót - és lefrissít úgy a Telekomos készülék.
Olyan is van - ilyen jellegű gyakorlati tapasztalatom is volt már többször -, hogy a Telekom nem csak a másik két szolgáltató, hanem a nem szolgáltatós készülékektől is hamarabb adott ki bizonyos frissítéseket, máskor meg fordítva, ő csúszik a többihez képest és ez folyamatosan változik.
Alternatív frissítési módok is vannak, úgy akár a nem szolgáltatós firmware verzió is feltehető.
Android esetén régió és szolgáltató függvényében is megoszlanak a frissítések, ezért sok lehetőség van, nem egységes a dolog, aminek előnye és hátránya is van - akár az iOS ellenében is. -
válasz
tylerddd #93364 üzenetére
Havonta egy alkalommal lehet díjcsomagot váltani (díjmentes), arra kell csak figyelni, hogy ha a tarifára is van hűség, akkor a vállalt minimum alá ne menj, különben kötbéres lesz a dolog
Olcsóbbra is lehet sokszor váltani, mert a vállalt minimum nem feltétlenül egyenlő a díjcsomag havi díjával, ezért fontos, hogy mindenki ismerje a hűség alatt vállalt és aláírt minimális költési szintjét.
Az új díjcsomagoknál a hang és a net listaárának az összege számít, ha az úgy eléri vagy magasabb a vállalt minimum költési szintnél, akkor a rendszer is gond nélkül engedi a váltást, más esetben figyelmeztet, külön rákérdez a kötbér megemlítésével és csak utána lehet váltani. -
-
kchris78
veterán
válasz
tylerddd #91696 üzenetére
Mivel olcsobbak es nincs mit vesztened ha kiprobalod 1 honapra mondjuk (nem kell huseget alairni) probald ki. A 4G lefedettseguk jo kell legyen mert videken nagyon sok cellat a Telekommal kozosen uzemeltetnek, a nagyobb sebesseg erdekeben errol cikkeztek is annak idejen, foleg a B20-as cellak eseteben.
-
elekreg
tag
válasz
tylerddd #91342 üzenetére
Szia!
Nekem a Telekomtól volt 6s Plus és 7 Plus, mind a kettőt hálózati zárral kaptam anno.
A már szócskából arra következtetek, hogy a mostanság rendelt szállítmányokat már a régebbi iPhone típusokból is függetlenül kérték és árusítják, már ha lehet hinni a cikknek.
Az iPhone 8 és 8 Plus az első pillanattól független, az biztos. -
Soulfly842
addikt
válasz
tylerddd #91313 üzenetére
Az - ahogy te is írtad - még nem lejárt szerződés... Így szerintem a válasz nyilvánvaló
Nem azt írtam, hogy akinek majd lejár (valamikor, vagy pár nap múlva), hanem azt, hogy akinek lejárt (múltidő)
Az újonnan az árlistába kerülő készülékek (A3 2017, A5 2017) stb, már mind függetlenül kerülnek értékesítésre alapban.
Ergo, aki most vásárol friss készüléket annak már vsznűleg független.
A vásárlói számlán ha szerepel a termék cikkszámában a /SL akkor az függő, ha nem, akkor független.
De igen, azok is kérhetik, 20.-a után.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest