Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    A tegnap délben lekért +1GB (1990Ft) adat ma délutánra elfogyott úgy, h délután kb. 2-től itthoni wifin lógtam, ma egész nap 4G-n. Korábban is jeleztem már itt, h egyszerűen számomra felfoghatatlan, h ha az 5GB (NetPlusz XXL) adatmennyiség telefonnal és külön SIM-mel laptopban használva bőven elég egy hónapig (gyakran le se forgalmazom), akkor ezek a pluszban kért adatmennyiségek ugyanolyan használat mellett, hogy a francban tűnnek el egyik napról a másikra?!

    Ha ezen a vonalon haladunk, akkor holnapra már csak ~1GB-nak kellene meglennie a NetPlusz XXL 5GB-ból, ugyanis tegnap 2,3GB-ra kértem a +1-et, mert hétvégén nem leszek itthon. Mindenképp figyelni fogom! Értem én, h ez mások számára összeesküvés elméletnek tűnhet, de mint említettem, ugyanolyan használat mellett tűnnek ezek a +GB-ok. Sokan írták, h biztos a Windows húzott le frissítést stb. Persze, mindig pont akkor húzza le a frissítést, amikor plusz adatmennyiséget kérek és mindig a plusz adatmennyiségnyi frissítést szed le, az eredeti XXL-t soha nem piszkálja ... :U

    ps: ha valaki tudna valami precíz adatmennyiség számlálót, amivel ezt követhetném, akkor megköszönném. Win10 alá is akár, a telóm i6s.

    [ Szerkesztve ]

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák