- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena

Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
Jön egy újabb Wallhack limitált pad, tetejébe a Ghost in the Shell kap rajta helyet.
Kicsit szomorú vagyok, hogy csak SP005-ben gondolkodnak.
Tudom, ebből adnak el a legtöbbet.
-
Mephike
őstag
válasz
gaben22
üzenetére
Nálam most X-Raypad Obsidian Air (lila) van fent. (Talán itt ajánlotta valaki, vagy Redditen, mindenesetre hálás vagyok neki!
)
Bár még csak 2 napja használom, szóval tartósságot (elvileg fogja bírni) nem tudom megerősíteni, de hangra és érzetre én megtaláltam, amit kerestem. -
gaben22
őstag
válasz
egymegegy1
üzenetére
Súrlódás mindig 2 felülettől függ ezért lehet neten akár ugyanarról a talpról 2 más véleményt olvasni. Nem ugyanazon a padon tesztelték, egyik friss volt másik már 2 hetes + szubjektitivás is játszik... Nekem 1 SP-005-öm van, annak hivatalosan ugyanaz a felülete, mint az SP-004-nek (csak jobban lekerekített a széle és vékonyabb). 4 különböző egér van most "csapon", ebből a frissen felrakott X-Raypad Jade Air (zöld) a leghalkabb, de az hamar bekopik és dörzspapír lesz, érzésre is, hangra is. Hangra utána egy már 3 hete koptatott X-Raypad Obsidian Pro (UHMW-PE) házilag rárakott "tompítóval" következik. Van milliónyi dotom, de csomót nem próbáltam még úgyhogy nem tudom hangra mi a legjobb SP-004/SP-005-ön sajna. Frissen lehet sok nagyon butter tud lenni csak aztán 0.5-2 napra rá már cserélned kell.
-
egymegegy1
tag
válasz
egymegegy1
üzenetére
Persze még mindig üvegen vagyok wh sp-004
-
egymegegy1
tag
Tudtok ajánlani hasonlóan tartós de halkabb kontrollos dotokat mint a talongames c1/cr1 black?
Lassan már 2hete használom szerintem még minimum 2-őt ki bír az első szett amit felraktam. nagyon elégedett vagyok vele csak fejhallgató nélkül hangos kicsit. Most rendeltem westlab Orange + cream dotokat.(nem próbáltam még ezeket). -
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Nekem csak munkához kell. Talp nélkül nincs gond, csak azzal lassú. Illetve talppal azért akad érdes felületen, mert már az is magas neki. Egyáltalán van ajánlott alacsonyabb egértalp? Nekem olyan egér kellene, aminek nincs hüvelyujj tartója, hagyományos formát szeretem, ahol az asztalon van az ujjam. Régebben már írták, hogy az ilyen oldalra dönthető görgőjű egerek nem nagyon vannak, mert bonyolítja a szerkezetet (mondjuk a Logitech RX250 egerek 10 éve működnek), meg nehezíti az egeret. -
Enton
addikt
válasz
pinnacle
üzenetére
Ezek szerint ennyit számít az alig 1mm.:
Ezt a legegyszerűbb kipróbálni hogy talpak nélkül meg mozdul-e a mutató de ha van vékonyabb talp sem lehet rossz.
Egérből keycron m6 lite-ot néznék meg, ha nem kompetitív játszol, bár lehet a forma meg annyira nem jó mert relatív piszok nagy, de az egyik legjobb "productivitás" egér ha lehet ezt mondani.Padból meg cordura ha nem tévedek amit keresnél, bár ez sem tuti, de ebból sem nagy a választék.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Ezek szerint ennyit számít az alig 1mm. Az a gond, hogy nem nagyon találok más oldalra dönthető (nekem így a leggyorsabb az előre-hátra lapozás) , jó fogású egeret. Nekem ez a régi forma tetszik. Logitech RX250-em van, de már kifutott, helyette kellene valami.Ez a HP jó lenne csak nehéz, nehezen mozgatható, de teflon talpakkal egészen jó. Melyik a leggyorsabb pad, egyáltalán van olyan, mint egy kopott műanyag pad?
Illetve lehet alacsonyabb talp kellene. Abból van ajánlott, ami csak 0,5mm-es vagy alacsonyabb? -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy HP 700-as egeret (nekem fontos az oldalra dönthető görgő) Ultraglide ICE-ot tettem rá, ettől nagyon könnyen mozog az asztalon lévő The G-Lab egérpadon, de a mellettem lévő ATK Sky L-en meg sem mozdult. Azt hittem azért mert a BT vevő (PC vagy a HP) nem látja, mert ha a közelében van akkor nincs probléma. Viszont a SteelSeries QcK műanyag padon még az asztal alatt is tökéletes. Illetve azóta, hogy felraktam az ICE-ot, szövetpadon néha kicsi késéssel mozdul meg az egér. Ez mi a fenétől van, magas a skatez? Később kiderült, hogy SteelSeries QcK műanyag padnak csak a közepén jó, ahol tükörsimára van már kopva, az érdes részen meg sem mozdul.
Tehát nekem olyan egérpad kellene, mint amilyen kopott műanyag részen van, ha egyáltalán van ilyen. Ott tökéletes. -
gaben22
őstag
Lehet kicsit gyors. Nyilván skate párosítást figyelembe kell venni ill. azt is, hogy 1-3-5-7 nap múlva mi a dörgés ugyanezen a fronton, mert lehet fél napig ilyen, aztán cserélheted is.
-
Csandi
addikt
Ajjajj
[link] -
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Nekem is 1-2 hét volt a legstrapabíróbb PTFE is.
-
Enton
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
A 11 hónap alatt 3 szövet padom lett(link+ egy atk duckbill jött nemrég) de 1-2 napnál tovább egyik sem húzta.
-
Enton
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Nálam egy x-raypad obsidian air donut van ami 11 hónapos:
Sokadik egér, 2 hónapos korában liqquidg kolléga már úgy nyilatkozott róla hogy bőven cserés, plusz megszavaztuk az egyik legtapadósabbnak az akkori bandából. Bár az egyik padon meglepően ő volt a leggyorsabb amit nem igen értek, illetőleg nem jön ki a matek.
Azóta is használnom, már csak a hosszabb távú tapasztalatok miatt is, plusz érdekel milyen lesz ha összekopik a középső koronggal. -
gaben22
őstag
válasz
egymegegy1
üzenetére
Több is, pl. X-Raypad zöld Jade Air, de az is csak Skypad 2.0-n, többin hangos és reszelős lett elég hamar, viszont Skypad 2.0-n tök jó volt szarrá kopva is (halk és smooth). Megjegyzem kb. 3 éve nem játszottam semmivel, nekem az a rossz, ha le kell vennem a kezem a billentyűzetről, egerezni nem hatékony szóval hiában ülök a gépek előtt akár 18-20 órát is egy nap nem égetem úgy az egereket mint mások. Ha valaki lövöldözős játékkal játszik és rángatja az egeret, mint a hülyegyerek, annak tutira sokkal hamarabb elkopik.
-
gaben22
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Köszi a tippet, képen amúgy pont egy Wallhack UHWM-PE-t "airesítettem" (ami amúgy X-Raypad Obsidian Pro). Az a baj, hogy üvegen kell pár nap (1-2 hét), mire betöri az ember, frissen nagyon más tud lenni, mint amilyen kis kopás után hetekig/hónapokig lesz/lehet majd, ezért nem tudom mindet felcsapni, aztán kiszelektálni melyik a jó nekem, illetve ugye súrlódásnál kettőn áll a vásár, mindkét felület számít, pl. a rommá kopott X-Raypad Jade Air a Skypad 2.0-n nagyon bejövős nálam míg Wallhack VA-005-ön meg dörzspapír és nagyon zajos (ami jó hír, mert jó sokáig lehet/lehetne használni majd azon). Összeborítottam a kis skate gyűjteményem, akad már pár
.
-
gaben22
őstag
Meg is jött az első Alibabaról rendelt custom üveg egérpad (még 2 jön majd más gyártótól). Szerencsére egyben ideért, azért a brandelt üvegek komolyabb dobozt (esetleg hordtáskát is) kapnak, úgyhogy ezt inkább megúsztuk mint sem jó. Március 7-én adtam le a rendelést 450x400-as méretben, később szóltak, hogy az 1.6 mm vastag csak egy picit nagyobb méretben van nekik most így választhattam, végül 3.2 mm lett az eredeti méretben vékony gumi alsó réteggel együtt. Maga az üveg 19 USD volt, erre jött még rá a szállítás meg a buzi magyar ÁFA, mindennel együtt 48 USD-t fizettem érte (szállítás elég drága ekkora méretben, kisebbnél olcsóbb).
A felület control (üveg léptékkel persze), mosás után a nedvesség ezen párolog el a legrosszabbul, kb. 3-4x a diffi pl. Wallhack VA-005-höz képest. Minta széle kicsit "homályos", de ennél a designnál ez nekem kifelyezetten tetszik, felület smooth, üveg élét visznt csak levették, hogy ne vágja el az kezed, de kerekítésről szó sincs. Az alsó csúszásgátló réteg brandelt üvegeknél jobb, de igazából ez is bőven elég (nekem).
Egy szopó van üvegekel, mindegyiknél más skate jöt be nekem rajta (zaj nálam az elsődleges szempont), most csapon Ultraglide Silencer (aka ultracontrol, Ultraglide nevezéktana eléggé kétértelmű itt-ott), kicsit kopott X-Raypad Jade Air (zöld) és friss X-Raypad Obsidian Pro (UHMW-PE) egyedileg rárakott 0.5 mm vastag "tompító" réteggel (alább 1 kép mit jelent ez), ezen eddig a friss Obsidian Pro a nyerő, az még ráadásul rátesz egy kis controlt.
2 Alibaba rendelés után a tapasztalat, hogy akkor is chatelj velük rendelésnél, ha amúgy lenne nekik "order" gomb. A felrakott termékleírás opciókkal elég hiányos, chaten egyből elárasztanak mindenféle opciókkal egészen kis üvegtől a deskmat méretig, egyik suppliernél választhattam 2 külön felület és két külön csúszásgátló alsó réteg között, amiket hirdetésben meg se említettek.

-
Mephike
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Érdekes koncepció lesz. Lehet rápróbálok az egyikre.
After three mousepad editions and a lot of development time, we’re ready to share our latest mousepad project.
The goal was simple: stop forcing people to choose between cloth or glass.
Glass pads offer a firm surface and a consistent, low-friction glide.
Cloth pads offer control, friction tuning, comfort, and slower skate wear.
Our solution: a cloth surface paired with an extremely firm elastomeric high-density polymer base that we call the QuantumBase.
The result is a mousepad with a stable, glass-like foundation and the controlled, nuanced glide of cloth.
Choose between four different cloth fabrics with glide speeds displayed on the graphic above.
S2P - Extreme speed
S1P - Balanced
C1P - Control
C2P - Extreme control
Glass mousepads are great.
- But they come with trade-offs.
- A bit of dust and your mouse starts scratching - regular cleaning is required.
- They are often too fast, which can lead to overshooting.
- Many players end up needing a sleeve, which is not for everyone.
- Glass eats mouse skates.
The Quantum Edition aims to solve these issues with a glass-like, extremely firm base and a cloth surface. -
Csandi
addikt
Jön a PMM új egérpad kollekciója. [link]
Itt a speed chart

-
krono.
tag
-
demmer123
őstag
MPC-1200 sajnos feketében nem találtam már sehol ahol kapható lenne, van más alternativa ekkora méretben? 1200-tól meg mélységbe legyen 550-600 legalább.
HP HyperX Pulsefire Mat 2XL találtam
-
gaben22
őstag
Na, szokásos hajnali lefekvés előtti "hülyevásárlás" mára is letudva
. Alibaba-n (igen, Alibaba) kerestem egy suppliert, aki már 1 darabtól is elad üveg egérpadot, kiválasztottam egyet, lehetett feltölteni custom design-t is, há' mondom nehogymá' ne töltsek fel valamit, feltöltöttem egyet, elvileg UV printinggel rányomják (hogy a tetejére vagy az aljára azt nemtom
).
Amúgy mikor összeklikkeltem mindent kerestem volna az order gombot, de az nem volt csak chat, végül egy életem egy halálom alapon rányomtam a chatre, 5 perc után már írtak is (vasárnap), mondták van többféle méret meg vastagság. Végül 45x40-es 1.6mm vastag üveg lesz (az drágább volt), 49 USD a vége a jó magyar ÁFA minden terhével. 30 nap múlva kiderül. Aliról már úton van 0.2 mm "vastag" szilikon aljzat meg kétoldalas "tép", azt ráragasztom majd az aljára aztán hipp-hopp így lett aChocapicGabenwrks egérpad. Van nekik low noise üvegük is, ha ez bejön lehet behúzok egy olyat is. -
gaben22
őstag
Napi LOL, gondolom neki el lehetne adni a waifu mintás skate-et jópízér
. Azért mondom vigyázni kell ezekkel az egérpados figurákkal, mert egyik-másik elég szigorú basement dweller lehet orbitális fanboi faktorral...
-
-
Csandi
addikt
Na megjött a Raiden Mid XXL japánból (wtf, 4 nap alatt) délelőtt, feldobtam az artisan dotokat is, tényleg mint a vaj úgy siklik és alig lassabb mint az üveg.
Aimelgettem vele, 1 hete nem aimlaboztam mert Marathon Server Slam volt utána meg szüneteltem kicsit, ma beléptem aimlabozni, a pontjaim kb. ugyanazok voltak mint üvegen staticban és dynamic clickingben és trackingben is, illetve trackingbe lőttem is egy rekordot.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
demmer123
üzenetére
Mpc összes dashnél gyorsabb, főleg egyes talpakkal. Endorfy is gyorsabb mint dash és olcsó pad. Bár a cordura anyag nem mindenkinek jön be, én nagyon szerettem mindkét darabot(mpc 450 és endorfy). Fantech strikepad is gyors és olcsó. Bár ha nagyon izzad vagy olajos a kezed az összes belassul egy idő után, hiába tisztítod rendszeresen.
-
csibe1
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
A gépben mosás, meg a vasalás között van egy kis különbség.

Aztán a gépben mosás sem mindegy, hogy milyen hosszan, mekkora hőfokon történik.
A vasalás meg kicsit veszélyes is lehet idővel ,mert elöregednek az egérpad anyagai, és a ragasztó is.
Lehet ezért nem tetszett már neki az utólagos vasalás.
Amit még mindig nem értek, mert jóval nagyobb hőhatásnak teszi ki az egérpad anyagát.
Ez nagyjából az a kategória amikor a cipőt kimossák mosógépben, aztán megy a csodálkozás, hogy jééé levált az orra vagy az egész talpa. -
demmer123
őstag
Fnatic Dash XD és endgame gear mpc közt sok gyorsassági különbség van?
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Hien nem kell, túl durva a fülelete meg egyáltalán nem Raiden speed.
Dot süppedés ellen meg a Mid keménység jó. -
egymegegy1
tag
válasz
Csandi
üzenetére
Én hienen próbáltam tiger ice v2 dotokat, mint tudjuk hien balanc/gyors között van, de a dotokkal sokkal gyorsabb lett viszont ehez kell az hogy ne süppedjen bele a dot, volt amikor olyan érzésem volt hogy mintha dot és egér nem lett volna összhangban, mármint hogy a dot csúszót az egéren és nem az egér és talpak az egérpadon, úgy ilyen érzeten volt aqua control +al is. De kis odafigyeléssel ez szokható és korrigálható is.
-
Csandi
addikt
-
Mephike
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
A mágikus henger nekem is bejött.
Illetve én javaslom kóstolj rá egy ATK egérpadra is. Tudom kevesebbe kerül és nem akkora név, de ott találhatsz hasonló csúszásélményt, cserébe olyan lesz a felület, amit nem kell ennyit tisztítani. (Tartaléknak, próbának, kísérletezésnek, hívod aminek akarod.) -
Csandi
addikt
válasz
gaben22
üzenetére
Vagy veszek kettőt, és amig egyik szárad másikat használom

Matty (top1 aimer a világon) is Raidenen játszik, ő 1-2 hetente mossa és 9 havonta újat vesz.
Ja vágom, szerintem nem kell ehhez, hogy Artisan legyen a kefe
Mágikus henger ami leszedi a szöszöket ruháról igaz? Mert akkor azt Zero-n is használtam.Illetve ezzel a dot skate tierlisttal nagyjából egyetértek [link] , üvegre meg szövetre is, nyilván mindet nem próbáltam ami itt van ellentétben a szerzővel, neki van kb 10 üvegpadja meg 30 szövet, de amiket próbáltam azok valid, és ha hardened PTFE-t használnék Raidenen nem Artisan dotot akkor a kis muanyag szemcsék nem lennének ennyire látványosan beleivodva majd
oersze a halott bőr és társain ez nem segit -
gaben22
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Raident viszont iszonyat gyakran kell takarítani valószínűleg, legalábbis Pest belváros pora nem tett neki jót, enyém még ilyenebb volt mielőtt elengedtem, pedig azért mostam "néha" (kézzel, lanolinmentes szappan + szivacs + kézmeleg wasser), de nyilván nem mindennap... Szövetet ugye be kell tervezni mikor mosod, én éjjel lefekvés csináltam, reggelre meg megszáradt, csak hajnal 4-5 fele megesett nem egyszer, hogy nem volt kedvem nekiállni "sikálni"
.BTW, Mousepad Sweeper MS-01
. Vagy mágikus henger, amivel a kopaszok fésülködnek (kellően idősek tudják, mi az a mágikus henger). -
Csandi
addikt
Én rengeteget fejlődtem üvegen, és kb. egyből jobb voltam vele. A negatívumok meg amit te is írtál. (Hetente dot csere megvolt, sleeve a netezéshez is megvolt) Ezért gondoltam, meg mások is alátámasztották, hogy a következő lépcső akkor a leggyorsabb szövet, gyors talpakkal. Üveghez képest még az is kontrolosabb kicsit, de kényelmesebb is.
Aimlab benchmarkban a ~400ezer playerből aki megcsinálta már top 1500 körül vagyok, haverom meg top200, nála is Raiden az endgame.
-
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Nem adom el az üveget, csak kipróbálok egy Raiden Mid-et. Keresve az “endgamet”
de bármikor ha olyan kedvem van (ha bejön) visszarakom az üveget azt kész
kommenteket is javaslom elolvasni, tök jók. -
egymegegy1
tag
válasz
Csandi
üzenetére
Én még vátnék a helyedben a szövetre vissza téréssel , túlzottan felgyorsúlt világban élünk javaslom lasíts kicsit . Emléxem a régi időszakra amikor még csak pár db "normásli" egérpad gyártók voltak és akkoriban nem vátogatták a padokat hvaonta , persze elolvastam a posztodat rediten és egyet is kell értsek vele , mert tény hogy vannak negatívomai is az üvegnek, de ne felejtsük el a pozitívimait sem, én mindnekép adnék még időt neki. 1 hónap nem hosszú idő hátja párod is és te is hozzászoksz,
Nálam még nem volt panasz hangjára, tény hogy kell karvédő hozzá és dotkat is datálja , de eddigi szerény véleményem szerint több pozitívum szól üveg mellett mint ellene. Persze lehet váltogatni is , vagy rosszabb esetben lessz egy vágódeszkátok
. mint tudjuk mindenkinek van egy egyéni preferenciája és végső soron a döntés a tiéd/tiétek, Mindenestre tanulságos történet.
-
gaben22
őstag
Jött egy Tenta-X Oni's Oath Vault-X edition. Első benyomás alapján nem rossz cucc, hangerőben továbbra is a Skypad 2.0 a nyerő (a bumszli szilikon talpait leszedve, anélkül a leghangosabb) mind új mind jó laposra kopott Jade Air esetén. Sebességben továbbra is a Glsswkrs Zane a befutó, az a cucc már-már nevetségesen gyors. Több üveg után a csalódás kategóriába bukdácsolt le nálam a Wallhack VA-005 kb. minden téren.

-
Csandi
addikt
1 hónap üvegpad tapasztalatom --> [link]
Kommenteket is ajánlom figyelembe, van köztük néhány elég tanulságos.
Következő állomás, Raiden Mid XXL
(teszt majd Artisan dottal illetve Cyclone Proval lesz)tldr, vagy ha nem tud valaki angolul annyira: Az üveg által jobb aimer lettem, kiváló tanulóeszköz és nagyon magas szintű aiminget lehet vele elérni. Ez a mérföldkő egy szükséges vagy csak nagyon hasznos lépcső az aiming journey-ben, viszont megvannak a maga negativumai ahogy ezt mindenki tudja. Így, hogy már lassan minden intermediate scenariom diamond úgy érzem eljutottam arra a pontra ahol az üveg megtanította amit tud és így jobb tudnék lenni egy gyors szöveten és ahogy egy komment is írta, a teoretikus plafon az üveggel habár magasabban van, a konzisztens padló viszont a szövettel van magasabban.
-
gaben22
őstag
Valakit érdekel Westlab talpak akciósak Alin az Igazi Sasok Üzletelő Áruházban, szállítással kb. 1200 HUF-ra jön ki 20 skate és van Alin most kupon is. Tőlük vettem már Ultraglide-okat, régóta létező store úgyhogy gondolom origik.
-
gaben22
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Én nem játszom, nálam hang számít leginkább, emiatt azért még megnézek pár üveget a jövőben
. Persze szövet a leghalkabb csak Artisan tartóssága nálam csalódás volt meg szövetet takarítani elég kín amúgy is, általában hajnal 4-5-6 fele fekszem, akkor már nincs kedvem mosogatni, üvegre meg ráköpsz egyet, csuklóddal megdörzsöldtolsz egy vizes rongyot aztán 3 perc múlva kész is. -
Csandi
addikt
válasz
gaben22
üzenetére
Most gondolkodom, hogy akkor az lehet-e a strapabíróság netovábbja, hogy egy full gyors pad ami nem texturalt, és akkor amellé valami lassabb skate.

De ha a Polarity elég smooth nekem az is jó. És igen én is úgy tudom, hogy ahhoz vmi cyclone pro változat jár.
Aprón van egy Phantom, az nemtom mennyire textúrált, de tudom, hogy nagyon gyors. Behúzhatom azt is akár
-
gaben22
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Közben minap véletlen láttam, Polarity-hez valami "módosított" Cyclone Pro jár, gondolom majd lehet boltban is kapni akkor egyszer. SP 005-től azért várható volt, hogy darálni fogja a talpakat, nekem VA-005 se ideális, alapból se a leghalkabb (noha vadiúj zöld Jade Airrel azért okés), de ha elkezd bekopni jön az 1000-es smirgli hangzás.
Új lakásban végre van nagy asztalom, kényelmesen tudok több gépet használni egyszerre, most vállalati gép "alá" tettem a régi-régi Skypad 2.0-t, amit eddig sose használtam, anno az volt a bajom vele, hogy iszonyat hangos volt. Levettem a bazinagy és vastag szilikon talpait és iszonyat jó lett, új/rommá kopott Jade Air is nagyon halk vele, kis control életérzés üvegen + még a mérete se túlzó. Csúszkálni csúszkál az asztalon, de ideiglenes megoldást már alkalmaztam rá, majd valami jobbal is előrukkolok alkalomadtán. -
Csandi
addikt
Na, SP-005 ön egy hétig nem bírta az Obsidian Air, elkezdett karistolni és ilyen műanyag érzés volt húzni, nem kosz volt áttöröltem sokszor.
Felraktam a Cyclone Pro-t ez sokkal inkább ilyen kipárnázott érzés, net szerint strapabíróbb de mégiscsak PTFE szóval meglátjuk mennyi van benne. A glideja szerintem lassabb mint az Obsidian Air viszont teljesen más érzés. Teljesítményem ugyanolyan vele. Meg sokkal kisebb és vékonyabb ez a dot.
Majd kipróbálom ami a Polarityhez jár ha megjött, de azon is kipróbálom majd ezeket a skateket. Az kevésbé textúrált felület szóval lehet kevésbé zabálja a skatet.
Meg a Tekkusai csávó tweetelte, hogy már eljutottak abba a fázisba a saját GLSSWRKS márkás skatejeikkel, hogy küldik ki creatoroknak meg aimereknek tesztelni. Azt mondta se nem PTFE se nem UHMW-PE, mert az előbbi túl hamar hal utóbbi meg túl lassú hanem valami tök más lesz. Na arra még kiváncsi leszek.
-
krono.
tag
Sziasztok!
900x400 (vagy hasonló) méretben milyen jó opciók léteznek most?
X-Raypad Aqua Control II-t néztem, akcióban 55 dollár most. QCK+-t (a vékony varrásmentes szélűt) használtam régebben, most egy HyperX Pulsefire Mat kopott ki alólam, amit azt hiszem az érdesebb felületű Artisanhoz hasonlónak mondtak felületben, sebességben.ATK Z1-et használok default skateken. CS2 (1600dpi 0.5625 sens), BF6 pörög leginkább.
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Hát ja ezt megértem.
Az Obsidian Pro Air az egyik leglasabb és legtartósabb dot, az a szürke ugye, a sima Air a lila, és a Pro is UHWM-PE mint a Wallhack, de arra elég megosztók a vélemények, sokak szerint redditen ilyen karistolós érzés a glideja.
Sztem rendelj a wallhacket amit linkeltem, azt raktam fel V8-ra és tök kontrollált volt, de mégis az üveg előnyeivel.
-
egymegegy1
tag
válasz
Csandi
üzenetére
tudom hogy nem muszáj erőltetni és a "legnagyobb" aimerek szöveten vannak, én is próbáltam már jó párat, csak nem akarok 2-4 hetente mosogatni, szárítgatni, naponta szöszteleníteni. Nem szeretnék szövettel szövetkezni. Úgy gondolom egy kontrolosabb talpal és gyakorlással vissza nyerhetem az aimom
-
Enton
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
púpos formából le darálódott 4 sík felület lett 3 nap alatt
Ha mindezalatt nem vettél észre lassulást feltűnőbb karcos érzetet akkor használhatod továbbra is amíg "rossz" nem lesz.
De amúgy igen anyaga válogatja melyik meddig bírja, meg kinek milyen nehéz a karja/fogása.Billegést az első felhelyezésnél kell kukulni/próbálgatni, ha használat közben billegősödik ki akkor az megint az használatból fog adódni mennyire ügyesen tudod síkba emelni az egeret.
Tisztítani mindennel is lehet kb, a finomhomok gyémántpor és erősebb vegyszerek már tudnak sérülést okozni a felületben. Én pl a melóhelyi kézfertőtlenítővel szoktam nedvesnek minimális alkohol tartalma véget.
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Nem muszáj erőltetni amúgy. Matty meg Viscose is szöveten van, teli jade talpakkal. Nekem bevált, egyből jó voltam vele.
UHWM-PE talpból, ami jár az SP-005 höz teljesen jó. [link]
Lényegesen kontrolláltabb is mint a PTFE, én most dobtam fel Obsidian Air-t, légiesebb az érzet mint előtte a linkelt dottal, pedig most egy majdnem 2x olyan nehéz egérrel mint a másik.
De amúgy ha megismered az üveg sebességét, utána ha egy gyors szövetre mész vissza (Key83 Mid vagy Raiden Mid) az ezerszer kontrolláltabbnak fog érződni, közben meg szövet világban elég gyorsnak fog számítani. Persze a mikrokorrekcióknál vmennyire ugyanúgy betapad üveghez képest, de mégiscsak más lesz mint egy Zero v Type99. -
Mephike
őstag
válasz
egymegegy1
üzenetére
Úgy hallottam, hogy ha anime kislány van az egérpadra rajzolva az +10%-ot aim-ra. Próbáltad már?
-
egymegegy1
tag
válasz
Csandi
üzenetére
Tiger ice v2 van itthon, ami rajta volt az kb másfél hétig artisan hienen futott. Dobok fel atk x1-re, újakat kíváncsi leszek hogy meddig bírja, de mindenképp kell szerezzek be uhw-pe-t, mert nekem túl kevés a kontroll. Cserébe most úgy érzem egyre jobban szétesik az aimom, egyre jobban azt érzem hogy vissza kéne térjek szövetre, de nem adom ilyen könnyen. Sok érv szól üveg mellett. És látom a fényt az alagút végén. YouTube és twich videókkal biztatom magam.
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Én csak vizzel tisztitom de eddig csak 1x kellett am szárazon át szoktam törölgetni.
Dot skatek, hát az változó, érzetre. Ha PTFE akkor azok max 1 hónapig bírják ha sokat használod, de van olyan modell ami annyira puha, hogy hetente is cserés lehet. Ha UHWM-PE akkor 1-3 hónapot írnak neten.
PTFE nyilván gyorsabb cserébe, másik lassabb.
-
egymegegy1
tag
válasz
Csandi
üzenetére
Jó infó mármint hasznos.
Kezedő üveges kérdés, egéren dotokat mikor érdemes cserélni? A púpos formából le darálódott 4 sík felület lett 3 nap alatt, valamint kicsit billeg az egér alig észrevehető de billeg és a hangja is másabb lett, ugyanúgy a siklás is. Tisztítani lehet ablak tisztítóval vagy csak víz? -
Csandi
addikt
válasz
Csandi
üzenetére
Még egy kis info. 2 féle Pulsar sleevet rendeltem, egy simát és egy PRX-eset. Amúgy csak a méret miatt, hogy felpróbáljam az M és L-t és akkor már úgy voltam vele, hogy ne legyenek egyformák.
Na a fekete pulsar sleeve Nylon, a PRX-es meg Polyester. A Nylon jobban siklik a padon, viszont az alá meg beizzad a kéz, nem lélegző anyag. A polyester picit lassabb, kevésbé smooth élmény viszont lélegző. Ha valaki gondolkodna ezeket figyelembe tudja venni. -
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
egy zokni zárt végét kivágod és felhúzod a karodra azzal helyettesíthető.
én vettem egy kompressziós sleevet kondis boltban, de ma jött meg a Pulsar sleeve majd tesztelem.
-
egymegegy1
tag
-
Csandi
addikt
válasz
egymegegy1
üzenetére
Nem sérül. Dot skate? Ha teli akkor javaslom a dotot, telivel sokszor lesz ez a scratchy feel, dottal szinte soha. Meg én minden nap áttörlöm a kendőjével szárazon, vizet csak egyszer használtam rá mikor valamiért furán gyors volt, sztem csak izzadtság kenődött el rajta mikor sleeve nélkül is próbálgattam.
-
Kobe
veterán
Van egy kb 3 eves Fnatic Dash XL-em, ami mar kicsit nyuzott
ehelyett keresnek ATK X1 V2- hoz valami ujabbat
lehet szovet es akar uveg is, kicsit nagyobb meretben akar, nem feltetlen a Dash XL teljes adztalt lefedo valtozata, de egy 40x40 koruli meret akarmik most az ajanlottak?
-
gaben22
őstag
válasz
righunter
üzenetére
Jó azért annyira ne szarjátok össze magatokat a marketingtől
, csávónak nyilván van 1400-1600 fokon izzó kemencéje otthon a parkettán amivel naphosszat edzett üveget olvasztgat, no meg persze "ionágyúja", hogy a különböző coatingokat kifejlessze. Vagy csak egyszerűen Jimfukéktől párezerér' megveszi ami van, tesz alá egy AI képet meg egy ideológiát, hogy azt higgyük VIP cuccot veszünk
. -
Mephike
őstag
Szerintem ne várj a videómra, mert:
1. Ez elvileg limited kiadás, nem tudom, hogy az ATK fog-e még belőle készíteni még ha elfogy a készlet.
2. Most megy az Y9 videóm, köv héten jön a fent látható két egér bemutatója, utána jön a Huan, és van még a tarsolyba még egy egér. Ha ezek lementek már újabb dolgok jönnek majd. Szóval nem tudom, hogy jut-e időm erre a két padra, nem valószínű.
3. Annyit tudok mondani, hogy ez is hozza a Duckbill féle egérpad minőségét. Szóval persze az Artisan picivel jobb, de ár/arány értékben ezek eszméletlen padok lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Kuponkunyeráló
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

(ellenban az új gigantus egészen érdekelne, de nem gondolom, hogy a leggyorsabb bármiben is jobban lenne mint a Raiden Mid, szóval vszeg az is kimarad