- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #80683 üzenetére
Nap közben munka közben kicsit felületesen szaladtam át rajta ahogy nézem
Az a baj azzal, hogy ha csak átváltják dominóba, hogy azzal nem kerül a te nevedre.
A két tanús meghatalmazásnak az a szépsége, hogy rá lehet íratni, hogy miben járhatsz csak el. Úgy nem is értettem soha, hogy mi miatt nem adják ki több esetben.
Na mindegy...
Viszont, ha nem a neveden van a kártya, akkor 30 napos ideiglenes felhasználónak tudnak csak rögzíteni, s azzal az a baj, hogy amég a 30 napos biztonsági időintervallum le nem telik, addig nem tudod a saját neveden aktiválni sem előfizetésként
Hivatkozz arra, hogy törvénybeli szabály van most már rá, hogy egy jogi személynek legfeljebb 30 domino lehet a nevén... ki tudja már hányat váltottak így át, s legalább segítsenek abban, hogy a dominó a nevedre kerülhessen.
(#80686) Daffni2
Cáfolni nem tudja, az már elbukott, csak az időt húzza. Ahogy korábban is írtam a havidíj egyetlen egy paraméter akár több százból, ami előtérbe kerülhet, s kicsit komikus, s mondhatni laikus szemlélet, ha pusztán erre hivatkoznak. Ez semmit nem határoz meg. Főleg, hogy az általam linkelt hírben is elég nevetséges számolgatás is szerepel, ami feltételezi azt, hogy egyetlen kártyával se lépik át a havidíjat. Ezek mind-mind 'tudománytalan' szőrszálhasogatások.
Részemről lezártnak tekintem, s vitába sem fogok emiatt kapcsolódni.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Soulfly842
addikt
válasz
SUPREME7 #80619 üzenetére
A legtöbb flottában kitétel az - eszerint állapodtak meg korábban a felek a keretmegállapodáskor -, hogy egy jogosult/dolgozó legfeljebb egy előfizetést vonhat be egyszerű díjcsomag váltással a flottába. A többinek új előfizetésnek, vagy dominóból havidíjasra váltottnak kell lennie.
Ez alól vannak olyan flották, amelyek kivételt képeznek, de konkrét paraméterek hiányában nem nyilatkoznék
Ha mindegyiket egyből a flottába aktiváltad, akkor elméletileg nem gond, ha elsőnek move XS-vel rendeled meg, de ebben is csak akkor lennék biztos, ha minden paramétert ismernék
Más.
Ezt olvastátok?
Perre per a válasz.
Szigorú szubjektivitás, s magánvélemény:
Nehezen viseli most a Vodafone méltósága az elvesztett csatát -
matthewKER
tag
válasz
SUPREME7 #80676 üzenetére
Hivatalosan kizárólag akkor, ha a cég átíratja a nevedre, vagy ha közjegyző által hitelesített meghatalmazással és aláírási címpéldánnyal intézkedsz.
Gyakorlatban ez nálam úgy működött, hogy a fenti két papírral bementünk egy Telekom (saját) üzletbe, majd papírok említése után, a papírokra rá sem hederítve simán megcsinálták az átírást és a publikus csomagba váltást (átírási díjat felszámolják).
Viszont rémlik valami olyasmi, hogy alá kellett írnom egy kötbéres papírt, ami arra szolgált, hogy a számon eddig keletkező költségeket, ha nem fizeti ki a cég, akkor nekem kell majd. -
-
Intel fan11
őstag
válasz
SUPREME7 #75409 üzenetére
Igazából nekem nagyon bejön a windows phone! Ios meg az androidot 1 rakás.... tartom! Nem kell baromi sok alkalmazás. Stabil 1szerű jó rendszer. Szeretem. + Annó Nokia párti voltam mindig nokiaim voltak! De hát kinek a pap kinek a paplan! Végülis a lényeg most lumia 735öm van ! Karácsony előtt jár le a hűségidőm addig mindenképp kivárok, de mire cseréljem le a jó öreg 735-öt?
-
mirci18
addikt
válasz
SUPREME7 #75409 üzenetére
Azért amit állítasz az nettó baromság.
A régi 8.1-es Lumiák tökéletesek pontosak mint egy Iphone.
A mostaniak rendszer ugyan még bugos részben de nagyon is használható.Azt azért tudomásul kell venni hogy egy windows phone-t eddig azért vett az ember mert jó volt a kamerája stabil volt a rendszere s árban jók voltak.
Cserébe kevesebb szoftver és mókolási lehetőség volt a telefonon.Két dolog miatt azonban nem ajánlatos most windows telefont venni.
1evés szoftvert írtak rá az évek során.
2:Jelenleg úgy tűnik még egy évig új modell nem lesz így kérdéses ha ma vesz valaki új telefon akkor az mennyire lesz érdemben támogatva egy éven keresztül. -
MK VII
veterán
válasz
SUPREME7 #75151 üzenetére
Ezért.
De az enyém egész szerencsétlenül esett.. Kicsit a ház is meghajlott és nem fért bele a csak kijelzőgaranciába.
Ezt el is fogadtam, de gondoltam megpróbálom hátha elnézőbbek...
Aztán ezek után következett a kálvária.. Most tartok a negyedik felküldésnél, mert a szerviz képtelen olyan munkát végezni, hogy használható legyen a kamera. Jelenleg már a veszprémi Telekom üzletvezetőjével beszéltem és vele intéztem el a dolgot aki megígérte, hogy csereutalványt kér a szerviztől. Múlt hét hétfőn adtam le ismét.. Nem tudom, hogy fog elsülni végül a telefonom sorsa, de nagyon remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy a csereutalvány miatt is még vernem kell az asztalt, ha ki akarják szúrni a szemem valami olcsóbb készülékkel.. -
lowzor
veterán
válasz
SUPREME7 #75153 üzenetére
Állítólag felhívták a felettesüket és az mondta ezt nekik, a használt árat nem tudom honnan vették.
Elmegyek hétvégén egy T-pontba, aztán megpróbálom ott beváltani, a panaszt utána ejtem meg.
Az üzletben írjak a panaszkönyvbe, vagy e-mailben küldjem a Telekomnak? Esetleg mindkettő?
A Note 3 értékében (146k) kell adniuk valamit, vagy az árát vissza? -
taip
senior tag
-
[P]laci
senior tag
válasz
SUPREME7 #74473 üzenetére
figyelj a közösségi média használata ha tetszik, ha nem, akkor is az életünk része lett, sőt pár esetben már elvárás, hogy nézd az adott zárt FB csoportot, merthogy ott gyorsabb az információáramlás (ami néha igaz).
hogy a többi hasznos oldalát ne is említsem (hírportálok követése, távol lévő rokonokkal kapcsolattartás, hobbyk ápolása, etc).
nyilván illene megtalálni a megfelelő egyensúlyt az életben, mondjuk nem csak ebben, de sokaknak ez nem feltétlenül megy, sokaknak van olyan életszakaszuk, amikor képesek ráfüggeni ezekre...
viszont a legnagyobb adatforgalmat ezek az alkalmazások generálják sajnos, ilyenkor pedig hasznos a korlátlanság, mert a maradék 1 GB-ot én ésszel használva elegendőnek találom.ha nem muszáj nem YT-ozok mobilneten, spotify-ban ami állandó zene le van mentve, ami éppen aktuálisan kell az pedig nem sok adat, a navigálás sem eszik annyira vészesen sokat, etc... appokat megbízható wifin frissítek, usw...
a Pokémon Go-ra meg annyit mondok csak, hogy minden korszaknak, életkornak megvan a saját "hülyesége", de nincs is ezzel baj szvsz.
-
[P]laci
senior tag
válasz
SUPREME7 #74467 üzenetére
sosem értem miért kell egy amerikai szolgáltatóhoz nézni a magyar szolgáltatókat (más gazdaság, más adók, más jogrendszer, etc.), mert ha még az osztrák telekomhoz hasonlítod, akkor azt mondom oké... btw a T-Mo USA-nek kb. annyi köze van a Deutsche Telekom-hoz, mint virslinek a húshoz.
(#74473) supreme7: jó dolgok vannak ott, de cserébe sok rossz is jár mellé... mindenesetre én azt mondom változtassanak itt pár dolgon még és elégedettebbek lesznek sokan.
amúgy én jelenleg is elégedett vagyok, a Next S ATK 1 GB nete korlátlan közösségi opcióval nekem maximálisan kielégíti a felhasználási szokásaimat. -
mirci18
addikt
válasz
SUPREME7 #74141 üzenetére
Én fel is adtam ebben a pillanatban ezt az ügyet.
Többedjére próbáltam a telefont megvenni.
Max boltban vehetném meg.
Onnan ők nem tudják továbbküldeni.
Vicc az egész.
Tényleg az lessz hogy elmegyek a boltba és megveszem.
Egyébként vicc hogy ilyen tipusú telefonokkal nem foglalkoznak pedig lenne rá szerintem igény.
De gondolom ájfon meg samsung csodatermékei jobban fogynak nagyobb nyereséggel. -
-Ben-
veterán
válasz
SUPREME7 #73955 üzenetére
Szerintem nem én voltam zseniális.. Totális fejetlenség volt. Ott álltam majd' 1 órán át és senki se értette, hogy mit csináljon ezzel. Még úgy nézett ki, hogy én vagyok a komplett idióta, hogy mit akarok ott.... Azért szerencse, hogy az „ügyeletes főnök” valamit konyított a dologhoz, de azért ő se túl sokat. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz....
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
SUPREME7 #73690 üzenetére
"hivatalos" információ szerint:
Ha P9L-ra felkerül az európai szoftver, akkor működik a két SIM kártya, de mivel SL-os, ezért nyilván csak 2 Telekomos SIM-mel működik a dolog. A telefonon lévő sw cseréje egy Huawei oldalról töltött EU ROM-ra nem jár garanciavesztéssel.
(Halkan megjegyzem a startkor az első kör a P9L-ból független volt, mostmár nem az. Mondjuk a 2 IMEI szám megléte tényleg érdekes kérdés...)
(#73692) supreme7: akkor fogalmazok úgy, hogy futottam már bele SL-os P9L-ba...
az első köröben érkezetten nem volt pl. bloatware, mostmár van rajta (igaz csak a Huawei-féle könnyen törölhető).
-
tomy86
addikt
válasz
SUPREME7 #73230 üzenetére
Nem kell root sem, elég ha pl. kínai a cucc, amin futtatni akarod. Anyám Wayteq tabletjét, azért kellett rootolnom, hogy a build propot átírva Sony Tablet S-nek lássa a TV GO progi és így unroot után már gond nélkül fut. Előtte egyfolytában a "rootolt készülék bla.. bla" miatt nem volt hajlandó működni, pedig nem volt rootolt.
-
válasz
SUPREME7 #71524 üzenetére
ő a 14 napost kérdezte, azt meg bukja - illetve bukhatja, ha kicsúszik belőle -, mert ott csak az intervallum a mérvadó.
másmilyen típusú készüléket akkor köteles elfogadni, ha az tulajdonságai, adottságai tekintetében azonos, de ha valaki ért hozzá, akkor nincs két eltérő típusú készülék, aminél nem találni különbséget, amire lehet hivatkozni, így valószínű az elállási lehetőség, ha nem tudják a telefont kijavítani.
az a probléma, hogy így azért külön köröket futni, ami hetekbe is telhet, ettől azért jobb az indoklás nélküli 14 napos intervallum, ha valaki nem akar görcsölni vele, de ez egyéni döntés kérdése.Bazsee71; pont tegnap írtam saját tapasztalatot, hogy néhány munkanapon belül kivizsgálták az írásos panaszomat (itt eszközöltem; link), szóval nem feltétlenül húzzák a 30 napon határidő végéig.
amennyiben a készülék specifikációs leírásában az szerepelt, hogy kártyafüggetlen: igen, úgy megoldják majd a problémát.
az ügyintézés módja a készülék gyártójától/típusától is függ, mert nem mindegy, hogy kóddal vagy más módon történik, várni kell rá a szolgáltatónak, amíg a gyártó kivitelezi...stb., így az üzletben (azonnalosan) történő orvoslás kérdéses még akkor is, ha a szolgáltató számodra kedvezően bírálja el a panaszt.GayFish; szia, meghatározott számú részlet párhuzamos futásához már külön vezetői jóváhagyás is szükséges, arra is várhat, de az is lehet, hogy valamilyen számlád befizetése nem érkezett még be.
-
válasz
SUPREME7 #71522 üzenetére
nem a bizonyítási teher a lényeg, hanem a választás, legalábbis a 14 napos, indoklás nélküli ellás esetén, mert arra nézve nncs halasztó hatálya a szervizeltetésnek.
a jótállási/szavatossági ügyintézés során adott alapesetben a sorrend; kijavítás, amennyiben az nem lehetséges, úgy kicserélés (adottságai, tulajdonságai tekintetében azonosra), ha az sem megoldható, akkor árleszállítás (itt nem nagyon jöhet szóba, mert nem olyan a hiba, hogy x összeg ellenében kompromisszummal ugyan, de használható a készülék), végül pedig az elállás, de ez már nem a 14 napon belüli és indoklás nélküli, hanem a jótállás/szabatosság keretében érvényesíthető, aminek egyeb feltételei vannak.Gara68; nincs mit!
-
törölt tag
válasz
SUPREME7 #70738 üzenetére
Miután ide beírtam, hogy lemondtam, már rendeltem is meg innen: ALCATEL ONETOUCH 2004C Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Fekete 12.900 Ft Raktáron | Ingyenes Szállítás
Azért nem hátrány, hogy kártyafüggetlen 24 hónap garancia van rá,és azért 19 K, mint a T oldalán. Plusz még házhoz is hozzák.
"...szerintem csak a T-nél nincsenek képben, az összeshez adnak gyárilag, szerintem anélkül nincs forgalomban."
Az nagyon jó hír, mert a mamám másik telefonjához az Evolveo-hoz is jár,és nagyon jó, hogy egyszerű úgy tölteni.
(#70739) Vangelis : Köszi, hát a városomban lévő Tesco, az egy elég kicsi... nem tudom ott van e, a debrecenibe, meg még hozzájönne az útiköltség, és kb ugyanott vagyok kiadást tekintve
-
válasz
SUPREME7 #70020 üzenetére
pont úgy el kell fogadni az útlevelet vagy a vezetői engedélyt is, mint a személyi igazolványt, de ezt a szolgáltató is írja a honlapján;
Új előfizetői szerződés megkötése
(1) Személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély)
...forrás: link
-
Vangelis
félisten
válasz
SUPREME7 #70020 üzenetére
Nekem a bankban is elfogadják a jogosítványt is. Ugyanúgy igazolhatod magad azzal is.
Utlevéllel meg pláne szerintem. Legalábbis törvényesen lehet mindenhol.
Lényeg, hogy nekem az okmányirodán mondták, hogy ha valahol nem fogadják el a jogosítványt akkor csapjak az asztalra.
Feleségemnek évek óta le van járva a személyie. Jogsit használja mindenhol... soha nem volt gond. -
válasz
SUPREME7 #70013 üzenetére
volt nem egy ilyen ügyünk anno - amikor még a rendőrség sorait erősítettem -, konkrétan a telekom - illetve akkor még a korábbi nevén futott a szolgáltató - kapcsán is.
ahogy nézem, a konkrét eset kapcsán az még nem derült ki pontosan, hogy az elkövető maga vette át valahogy a más nevében rendelt készüléket, vagy csak megrendelte (amolyan kicseszésből) más adatival és utóbbinak szállították ki.
a második módozatban is feljelentést kell tenni, aztán mehet a nyomozás, hogy milyen, kinek az előfizetéséhez tartozó ip címről...stb. eszközölték a webshop vásárlást. -
törölt tag
válasz
SUPREME7 #70013 üzenetére
De ha az elkövető átvette és kifizette, merth elvileg anélkül nem is vehette át, akkor sokkal kisebb a baj, mintha a papa átvette volna, amit nem ő rendelt. Ha átvette, akkor piszok nagy szívás, de akkor is ott a 14 nap.
Vangelis: Ja, de egyszer egy athéni boltban akartak személyit/útlevelet egy olyan kártya mellé, aminek pont az volt a lényege, h nem kell, amúgy tényleg nem is az enyém volt, kifejezetten erre az útra adta kölcsön vki, h hozzak neki ottani csokit, de megmondtam, h csak ezért szaladtam ki, úh hiába kérik, a magyar névből meg nem jöttek rá, h nem én vagyok, különben néztek volna nagyot, h nemet váltottam
, aztán némi tanakodás után ideadták az ötven eurós csokikupacot a kártyával.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
SUPREME7 #69999 üzenetére
Vett tőlük egy motort, így az adás-vételin rajta voltak az adatai. Online rendelték meg a dolgokat.
Semmivel nem tudták magukat azonosítani. Ezért is röhej az egész, hogy ez bármikor bárkivel megtörténhet, csak úgy meglehet bárkinek a nevére kötni egy szerződést? Holnap veszek egy rakomány IPhone-t a nevedre.
Nem, ez nekem fura, szerintem itt a Telekom is felelősségre vonható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple MacBook
- Hardcore café
- Bluetooth hangszórók
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest