- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethchek19
aktív tag
Nem értem a választ.... Most írtam, hogy működik a 4G a Net Plusz L csomaggal. A Maraton 100 MB tech-nettel viszont nem tudta. Most arra szeretnék választ kapni, hogy az 1GB maraton tech.nettel működni fog e 4G-vel, mert hogy a NET Plusz L (1GB)-vel minden fasza!
Egyébként 2-szer is cseréltem már a sim kártyám az utóbbi 3 hónapban.
[ Szerkesztve ]
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Domino (Nap) feltöltőkártyás vagyok.
Mobilinternet terén először a Maraton 100 MB csomaggal próbálkoztam technikai nettel, de sose volt vele 4G. Általában Edge, H+, néha 3G. Most Domino NetPlusz L csomagra váltottam ahol meg működik a 4G. Lemondanám a mobilinternet előfizetést és visszaállnék technikai netre maraton csomaggal, mert az nekem jobban megéri, de szükségem van a 4G-re.
Ha Maraton 1GB csomagra váltok technikai nettel, tudni fogja a 4G-t? Fontos, mert a maraton 100 MB valamiért nem hozta a 4G sebességet.
Előre is köszi a választ!
-
nemethchek19
aktív tag
válasz Soulfly842 #79136 üzenetére
-
-
nemethchek19
aktív tag
válasz Soulfly842 #79133 üzenetére
Kipróbáltam most, úgy is hogy beírtam az apn típushoz, hogy ",dun". Nincs változás.
Csináltam egy másik kísérletet. Az APN beállításoknál van egy olyan rész, hogy "Hordozószolgáltatás". Az előző hsz-ben lévő screenshot-on is látszik, a "Nem meghatározott" volt bepipálva. Ott beállítottam az LTE-t.
De utána előjött egy hiba, nem lehet kiválasztani, visszaáll "Web, wnw"-re:
-
nemethchek19
aktív tag
válasz Soulfly842 #79129 üzenetére
-
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Domino feltöltőkártyás vagyok amihez berendeltem a Maraton 100 mb mobilnetet. Nincsen semmilyen mobilnet előfizetésem, szóval ez minden bizonnyal technikai netként működik.
A probléma az, hogy nem működik a 4G. Pedig ahogy a screenshot-on is látszik, tudnia kellene.
Csak H+ és E van, néha van 3G, de az nagyon ritka. Direkt olyan telefont vettem, ami tudja a B20-at, hogy ez ne legyen probléma, mert vidéki kisvárosban lakom. Ki is próbáltam a barátnőm szintén Telekomos Sim kártyájával is a telefonom, ami "Move M" csomag, és azzal tökéletesen működik a 4G.
Az én sim kártyám szinte még új, kb. 1 hete vettem át a Telekomtól.
díjcsomagom: Domino Nap
készülék: Xiaomi Redmi 3S Prime (B20 képes nemzetközi verzió)Létrehoztam a "Telekom HU LTE" APN-t is, azt itt leírtak szerint, de nem jártam sikerrel: [link]
Mi lehet szerintetek a probléma? A technikai net képes egyáltalán a 4G-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér