Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fahrii
őstag
válasz Soulfly842 #94890 üzenetére
Köszönöm a választ, az egyetlen furcsaság, hogy szeptemberben fizettünk elő.
-
farkas63
aktív tag
Az internet áfa csökkenése nem vonatkozott a mobilnet-re véletlen? Csak mert még mindig 10k ft a korlátlan mobilnet.
-
4Grider
nagyúr
válasz farkas63 #94902 üzenetére
Ha ugyanarról a korlátlan mobilnetről beszélünk, akkor változnia kellett. Ha viszont időközben csináltak egy új korlátlan mobilnet-csomagot (mondjuk több bennefoglalt roaming adatmennyiséggel) és a régi ezzel egy időben megszüntetik, akkor az ár akár lehet azonos is.
Az persze egy dolog hogy ez mennyire etikus akkor, amikor 2022-ig minden év januárjában csökken a szolgáltatók közötti roaming-elszámolás maximalizált díja. -
legenda
válasz farkas63 #94902 üzenetére
Vonatkozott, illetve vonatkozik, a korlátlan csomag annyiban speciális eset, hogy aki 2017. december 31-ig előfizetett, annak január 1-től csökkentett áfával számlázódik és 10.000 Ft helyett 8898 Ft, aki viszont január 1-től fizet elő, annak már nem az a közben lezárt Net Korlátlan, hanem az újonnan bevezetett Korlátlan Net csomagja lesz, ami az új áfával 10.000 Ft.
Előre jelezték is, hogy; A Net Korlátlan díjcsomag vonatkozásában egyedi előfizetői szerződés 2017. december 31-ig köthető.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mouzrr
őstag
Ma sikeresen meg tudtam rendelni a Mate 10 pro-t, az oldalon is azt írják hogy már 489 helyen át lehet venni személyesen is. Köszönöm még egyszer a segítséget!
-
mouzrr
őstag
Meglévő előfizetésemet újítom meg, nagyobb csomagra váltok, és 15600 lenne a havidíj a készülék részlettel együtt, viszont emailben 19470 Ft-ot ír, az előfizetés árából nem jött le a 25%-os Telekom kedvezmény. Ilyenkor azt kell figyelembe vennem amit az oldal ír, vagy lépjek kapcsolatba velük?
-
legenda
válasz mouzrr #94907 üzenetére
A kedvezmény a számla zárásakor kerül jóváírásra, nekem is eltérőt írtak úgy két előfizetésnél is, amik második és harmadik a kedvezmény tekintetében, de a számlázással azóta sincs gond, mindig levonódik rendesen a Telekom kedvezmény a számlán.
Olyan is van, hogy a fiók és az alkalmazás eltérőt ír, vannak anomáliák, de a számlázással sosincs gond, mert nem azt veszik figyelembe, hanem a valós állapotot.[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
Két kérdésem lenne:
1. Dominósként, mielőtt lejár a kártyám, újra rátöltök. Gondolom ekkor az új kártyalejárat dátumáig használhatom szabadon az egyszeri alkalommal feltöltött mobilkeretemet.2. Ha van még (egyszeri) mobilkeretem, akkor egy újabb 4 GB-os keretvásárlás esetén hozzáíródik az adatmennyiség, vagy felülírja?
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Van egy dominó kártyám, nem töltöttem rá még semennyit, friss.Ajándék percekkel és 1 GB nettel.
EU-ban lesz roamingom telefonálásra és netre? Vagy amíg nem töltök, nem netezek? -
anadroid
senior tag
-
gyarmatinic
tag
Üdv!
Valaki nem tudja Galaxy S8 Arctic Silver-ben lesz-e még?Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: feltöltős Telenor-os számomat ebben a pillanatban hordoztam át Telekomra, tehát az átkapcsolás már fél órája megtörtént (szintén feltöltős). A kártyán még egy fillér sincs, de hívást már tudok vele fogadni, viszont SMS-t azt nem. Miért? OTP netbankról pénzt szeretnék rá tölteni, de nem kapom meg az igazoló SMS-t.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
thomas77
senior tag
Sikerült dominóról előfizetésre váltani a feleségem és a saját kártyámat. VoLTE bekapcsoltatva. Holnaptól indul az éles teszt.
Annyit már most érzékelek, hogy tényleg gyors a kapcsolás a hívás indításakor. Viszont úgy hallom, hogy a hang egy kicsit többet késik mint 3G-n. De lehet, hogy csak beképzelem. A hangminőség nagyon rendben van két S7-essel. De csak lakásban próbáltam. Kíváncsi vagyok milyen lesz zajosabb környezetben.
Az ajándék havi 10 GB adatnak egyelőre semmi nyoma. Remélem hamarosan bekapcsolják azt is. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Flottás előfizetéseim -is- vannak, amikre a hűség lejárt. Tudom nem új, de régen megtudtam nézni a Telekom fiókban a szerződéshosszabbításhoz vásárolható készülékek árait, de ezt már nem lehet.
Ezt ( mármint a készülék árakat ) minden esetben csak személyesen lehet megkérdezni? Emailben sem lehet?Yamaha RX-A4A 8K erősítő eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, lehet egy flottás típusú mobilnetet valahogy EU-kompatibilissé tenni?
(BIS3, de a tesón is így járt a Fradi sassal, nem lehetett kint netezni)Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
John_Deere
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, ami talán probléma, igazából nem tudom.
Január 08.-án reggel online meglévő előfizetés megújítását igényeltem, mely mellé egy terméket is bekértem, mely itt, Nálam, Debrecenben akkor nyilván nem volt, de elérhető volt a termék az országban.
Leadtam a megrendelőt, A-ból B-be (ahol B a debreceni Telekom Ü.SZ.) GLS viszi, amiről én is kaptam értesítést (a GLS-től).
A GLS értesítése szerint Ők már január 09.én, tegnap délelőtt leadták a terméket a Telekomhoz, viszont a Telekom oldalán a Rendeléseim menüpontnál még szállítás alatt van jelen pillanatban is és semmilyen plusz értesítést nem kaptam.Kérdés, hogy ez most teljesen természetes vagy mi a túrós tészta van, mert alapesetben a Telekom is tegnapra, 09.-re ígérte a termék átvehetőségét.
-
legenda
válasz John_Deere #94929 üzenetére
Szia,
A webshop értesítés nem kellően pontos, ha a GLS leszállította a terméket a kért üzletbe, akkor lehet menni érte.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
Én múltkor bementem, hogy "tegnapra" kaptam az értesítést, hogy megérkezik és a csomagkód alapján meg is érkezett. Szó nélkül bementek hátra és kihozták a rendelést. Úgyhogy, menj nyugodtan!
-
Sanyi.mTs
addikt
a maraton csomagban foglalt adatmennyiség felhasználására van időkorlát?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Merlini #94927 üzenetére
Múlt héten csütörtökön indítottam személyesen a helyi ügyfélszolgálatnál. Adtak egy SIM-et, és kaptam időablakot tegnap este 20.00-24.00 h közöttre. Tegnap 20.30-ra készen is volt az egész, tudtam rá pénzt feltölteni internetbankon keresztül. Ma bementem a szolgáltatóhoz és megkötöttük a szerződést (csütörtökön csak a számhordozási kérelmet írtuk meg).
szerk: Más. Az online ügyfélszolgálat (fiók) másnál sem működik most? Létrehoztam egy fiókot e-maillel és jelszóval és nem tudom hozzáadni a telefonomat (igazából be sem tudok lépni). A 1777-en létrehoztam az 5 jegyű Dominó jelszót is. Hiba: PC-ről próbálva technikai hibára hivatkozik, telefonról próbálva meg mintha belépne, de az "adja hozzá előfizetését" -nél nem jutok tovább...
Megint más: előfizettem a 4GB-os Marathon adatcsomagra, le is vonta a díját, tehát elvileg ez rendben volna. Kérdésem: hogyan tudom ellenőrizni a még meglévő adatmennyiséget?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Bogyó bá' #94935 üzenetére
Online platform, telekom alkalmazás esetén másnál is volt most hiba tegnap, tegnap előtt (sikeres automatikus, vagy jelszavas beléptetést követően pár mp-vel hibaüzenettel kidobott sokakat)
Ünnepek alatt nem szokta úgy zargatni a telekom sem az ügyfeleket a következő felszólítási lépésekkel, s most tömegesen kaptak felszólítókat, ill. indultak korlátozások. Erős a gyanúm, hogy extrém forgalom is generálhatja ezt, mert egy ilyen folyamatban az össz-ügyfélszám szignifikáns része érintett Mo-nNyugalom, menni fog rövidesen
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz thomas77 #94937 üzenetére
Az alkalmazásba ugyan belép a telón, de az "adja hozzá előfizetését"-nél nem jut tovább sajnos. Szóval nem jutok el a "testreszabás" és egyéb lehetőségekig sem. Automatikus bejelentkezés 0-100% --> "Hello István" --> "Add hozzá az első mobil, otthoni.... " --> "Telefonszám , Jelszó (ide gondolom az 5-jegyű Domino kódot kellene(?)) ---> klikk az Előfizetés hozzáadására ---> legalul üzenet: "Már létrejött a Telekom fiók kapcsolat" --> vissza ugrik a telefonszám / jelszó megadására, és nem történik semmi sem. Mit csináljak?
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #94939 üzenetére
Különösen ajánlott vagy!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Soulfly842 #94939 üzenetére
Elolvastalak, a webes (PC-ről) felülettel fel is hagytam, nem erőltetem. de alattad írta a topiktárs, hogy a telóról, a Telekom alkalmazásból működnie kellene jelenleg is. Na, nekem az sem megy... ...ráadásul fontos lenne a dolog. (nem tudom milyen opciókat állítgatott be a csirke az üzletben...)
szerk: a telefonszámmal meg nem tudok fiókot létrehozni, nem fogadja el a 1777-en beállított 5-jegyű kódomat. (És igen, helyesen írtam be).
[ Szerkesztve ]
-
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Ha részletre veszek telefont akkor később bele lehet törleszteni egy nagyobb összeggel? Csökkenteni a havi törlesztőrészletet?
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Soulfly842
addikt
válasz Bogyó bá' #94941 üzenetére
Azért írtam az alkalmazást is, mivel több ügyfél készüléken is láttam - típustól függetlenül (S7, huawei), hogy sikeres belépés után technikai hibával kidobta.
Ez nem a csí'ke függvénye szerintem most
Az nem lehetséges, hogy - annak ellenére, hogy nem akarta elfogadni - túl sokszor próbáltad, túl rövid idő alatt?
Mert ha igen, akkor 24 órára zárolja a logint a rendszer... Lehet egy napos pauzát tartanék az ügyben, ha meg van ennek is az esélye.
(#94942) Szólista
Bármikor lehet csökkenteni (az egyes törlesztők összegét nem, de ha hamarabb befizeted pl. postai közvetlen számlabefizető pontokon, akkor a darabszámot mindenképpen ) Máshogy, más úton-módon nincs rá opció Csak olyat lehet, h. többet fizetsz érte, ha növeled pl. az extrákat, a forgalmat, vagy ha veszel még valamit mellé, de az aláírt szerződést nem írja semmi felül
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Soulfly842 #94944 üzenetére
Mondjuk összesen (alkalmazás + webes felület) 50x biztosan próbálkoztam, mindegyik módszerrel. Most fogom falhoz vágni szegény vadiúj Xiaomi-mat...
A "csirkét" azért emlegettem, mert kértem a díjmentes Most opciót, amivel a percdíjak 25 helyett 9/19 ft-ba kerülnek, de nem hiszem hogy bekapcsolta. Ennek járnék utána. Nem kaptam sem SMS-t sem semmi egyéb üzenetet erről. A *102#-tel meg csak a Ft egyenlegemet tudom lekérdezni, semmi mást nem.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Bogyó bá' #94945 üzenetére
Akkor egy jótanács Tedd le a telefont menj arrébb, s ha ösztönsen próbálnád egyszer is akkor ülj még arrébb
Én 24 óráig biztosan hagynám a fenébe! - szerintem biztonsági okokból tuti fix, h. zárolt a rendszer
1777-es számon vagy a *111# -es USSD kóddal a kedvezmények menüben letudod checkolni a Domino Most-ot (ne a díjcsomagok menüpont alatt keresd! mert nem díjcsomag, hanem egy kedvezmény, egy kapcsolódó opció).
Ehhez nem kell jelszó
[ Szerkesztve ]
-
Szólista
senior tag
Soulfly842 és Sofian köszönöm a gyors válaszokat.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
gyarmatinic
tag
De jó elfogyott az összes S8+ remélem jövő hónap elejére szereznek be és nem csak feketét
Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Soulfly842 #94946 üzenetére
Vagy sms-ben +DOMINOMOST a 1414-re, max. visszaír, hogy már be van kapcsolva. Javasolnám a feltöltési bónuszt is bekapcsolni. +BONUSZ
-
John_Deere
tag
Update: Nem, nincs még bent Náluk a termék.
Mutatom a hölgynek a GLS-es értesítőt, nézi, az igen, elmegy megnézni raktárban, nincs, csak egy iPhone X. Az nekem meg nem kell.
Kérdem, ilyenkor mi van? Hát azt Ő nem tudja.
Szóval várnom kell, hogy majd egyszer a Telekomtól szóljanak, hogy amúgy itt a cucc, akkor biztos itt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- BestBuy topik
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Astra kalandok @Bevezető rész
- Apple Watch
- Eredeti játékok OFF topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen