Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
Mozgásban az Arsene Lupin: Once a Thief
gp A PC-re és konzolokra érkező játék jövő hónap közepén debütál.
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
válasz Ateszpapa #92900 üzenetére
Pont ezen (is) mérgelődtem itt nem olyan régen, hogy a Telekom hozzáadta a készülék hivatalos árához a kamera árát (kifelé nem úgy számlázza persze, de neki így is jobb) és úgy határozta meg a listaárat.
Az a baj, hogy ha külön nincs is ár feltüntetve a kamerának, attól még kérheti vissza, ha nagyon akarja, mert a csomag része. -
benczeb
aktív tag
Bárkinek van információja, hogy akár az XZ1 vagy az U11+ készülékeket a Telekom tervezi felvenni a kínálatába?
-
norberto_th
aktív tag
Hihetetlen hogy azt a retek appot még mindig nem csinálták meg, lassan egy hete lesz.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
szabogabor10
veterán
válasz vizslakutya #92887 üzenetére
Nem akarlak megijeszteni, de nekem a Sprinter már tüntetett el egy iPad-et kb. 3 éve...
Akkor megfogadtam, hogy soha nem fogok semmit Pick-pack pontra hozatni többet.iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Def26
félisten
Telekom korlátlan net + 80 perc telefon előfizetést használhatok tabletben? Fog működni az internet része pl. tabletben?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Hali!
Sikerült váltanom Mobil L + 10 GB netről Mobil L + 15 GB net + korlátlan app.-okra.
Kaptam egy sms-t hogy a sim kártyámra alkalmazásokat telepítenek, aztán kicsivel később, hogy a telepítés sikertelen. Attól még a playből letöltött FB, Messenger..etc. appokon már működik a korlátlan opció, ugye? -
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #92907 üzenetére
Gondolom ez csak annyiban érint,hogy ha elvész küldenek egy másikat. Inkább attól tartok,hogy elfogy a telefon.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
szabogabor10
veterán
válasz vizslakutya #92913 üzenetére
Nem, újra kellett rendelnem, mivel törlődött a rendelés. Csak azt a készüléket vehetem át, amit először feladtak, ha az valahol elveszik, "nem vette át" jeligével törlik a rendelést, nem adnak fel másik készüléket.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vizslakutya
senior tag
válasz szabogabor10 #92914 üzenetére
Ma beszéltem ügyfélszolgálattal ő is nyomozta, innen tudom, hogy tegnap hajnalban futárhoz került, elméletileg ha holnap reggel sem lesz meg, megint hivnom kell őket,a telszámomhoz csatolta a problémát.
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
szabogabor10
veterán
válasz vizslakutya #92916 üzenetére
Én is tartottam velük a kapcsolatot, de nekem akkor azt mondták, hogy újra kell rendelnem, ha elveszett.
-
norberto_th
aktív tag
Na, beléptem a mytelekomba és örömmel ltom, hogy működik az adategyenleg mérés. Viszont azt már szomorúan látom, hogy eddig 600MB-ot használtam fel instagramra és ezt szepen le is vonta a 2GB-os adatkeretemből. Ilyenkor mivan? Akkor mégsem korlátlan az instagram? Fogyasztó megtévesztése?! Szerintem lesz még ebből baj.
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
fornettisuti
veterán
válasz norberto_th #92919 üzenetére
Olvasd el a feltételeket.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
norberto_th
aktív tag
Elolvastam. Ezzel előrébb nem vagyok.
Videókat nem néztem, appok bezárva. Viszont a háttérben a jegyzetek, icloud szinkronizáció megy, most kapcsoljak ki mindent? Ezt a Telekom sem gondolta komolyan. Ebből szerintem oltári nagy balhé lesz, amit én fogok elindítani fogyasztó megtévesztése címszóval a munkahelyemen és az illetékes NMHH-nál, mert azthiszem ez így nem fair
[ Szerkesztve ]
-
jani4454
tag
Nekem továbbra sem működik...
-
StLui
veterán
6 telefonszámból, 3 dominó, 3 Move díjcsomag, csak egy move-nál nem látom az appban a telefonomon, hogy mennyi a mobilnet kerete, és mennyi van még belőle, mi lehet az oka? Simán bug, vagy valami más is lehet?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
norberto_th
aktív tag
Felvettem a Telekommal a kapcsolatot, de fingja se volt arról hogy ez a korlátlanság hogyan is működik pontosan, mi szerint méri a rendszerük, szervercímszerint, vagy mi szerint. Kb 3x elmondtam neki hogy nem a videókat nézegettem hanem sok képet, direkt teszt jelleggel. Ha azt mondják hogy mindent ki kell lőni, (nem csak appok, hanem icloud szinkron, jegyzetekkel meg mindennel eggyüt magyarul nullára butítani a telefont) akkor biztosan lemondom az összes előfizetést jövőre. A földig ne kelljen már lebutítani a telefont, mert az vicc kategória. Nekem akarta megmagyarázni hogy a stories-t se nézzem, mert videók (egyébként meg képek IS) azért hülyének ne nézzenek már. A hírfolyamon egy videóba botlás elkerülhetetlen, át is görgettem gyorsan, még ha tölt is be belőle, nem ugyanannyit mint amennyit a teljes 5 nap alatt forgalmaztam a képekkel eggyütt.
Az még nagyobb vicc lesz ha (ugye a videók nem tartoznak bele a korlátlanságba) a videóknál átvált a rendszer és akkor méri már a képeket is. Így nincs értelme az egésznek, azért kíváncsi lennék a működésére ennek. Szóval egyelőre erősen nem ajánlottak az új netcsomagok. Én direkt teszteltem először és nem rogyásig insta, vagy facebook, még jó hogy kifejezetten emiatt váltottam csomagot, meg persze a 2GB miatt. Amíg a 2GB-ból van addig tart a korlátlanság, ezzel is tisztában vagyok. Azért elég hamar lerázott a semmivel! A telefon méri az adatforgalmat, és pontosan ugyanannyit vont le a 2GB-ból, kb 19-nél kellene jánom, ehelyett 1.3.
Félreértés ne essék, nem ez a világ legnagyobb problémája, de én kifejezettem nem szeretem ha hülyének neznek, illetve elég sokan ezért is váltanak az új csomagokra.[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Friss: A telót újraindítottam, minden netet használó icloud szinkronizáció ( amit ugye képtelenség állandóan kapcsolgatni) egy app se volt nyitva, ahogy eddig is, mégis vonja az adatforgalmat, innenstől kezdve, ennél jobban nem tudom használni az appot hogy ne vonja.
Ha megnézik központilag láthatják majd hogy az insta generálta a forgalmat és nem vidóe file-ok. Egyelőre mindenkit óvaintenék a közösségi oldalak korlátlanságától, mert az adatkeretből von mindent.[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Tudnátok újra csekkolni, hogy most kér-e mobil előleget az online rendszer? Azt is írjátok le légyszi, hogy van-e már meglévő törlesztőtök azonos folyószámlán és hogy kiemelt számon próbáljátok-e (arany/platina).
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabogabor10 #92926 üzenetére
És hogy ügyfélszinten van-e... másik folyó+otthoni csomagon
-
enginev3.0
félisten
Mai Telenor ajánlatra a telekom mit lép? Kitalál valamit gyorsan dupla áron? Nagyon szimpatikus a Telenor
Megvárta az új telekom mobil csomagokat és odavert megint rendesenA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Def26
félisten
válasz enginev3.0 #92928 üzenetére
Na, mi az? Még nincs hűségem telekomtól.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szabogabor10
veterán
Mondjuk csak 3 hónapra szól, de tény, hogy nagyon jó ajánlat.
-
enginev3.0
félisten
válasz szabogabor10 #92930 üzenetére
Igen, és igen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dptrsk
Topikgazda
válasz norberto_th #92921 üzenetére
Telefon szerint mennyi ment el a megrendelés óta?
VPN nincs ugye? -
South Velen
addikt
Nekem meg a 15GB-s csomaghoz 8GB-t mutat. Én már meg se lepődök. Remélem az is csak bug, amit te leírsz, mert ez így tényleg undorító lenne..
-
Indian74
senior tag
-
jeni
félisten
-
norberto_th
aktív tag
Ja nem nekem ilyen nincs, sose használtam vpn-t, én csak megvettem a telót és használom kb ennyi Gondolom a telefon sem használ ilyet magától.
-
gyuromoj
veterán
Miről van szó?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
elekreg
tag
válasz gyuromoj #92938 üzenetére
Új ügyfeleket akar szerezni a Telenor és ad 3 hónapra korlátlan beszélgetést és netet 5990 Ft-ért, az a baj, hogy csak egyszer vehető igénybe és utána másra kell váltani.
Magához tért a Telekom, szuper már a webshop, 21 óra körül rányomtam a telefon rendelésre és nem kért már előleget!
-
cigam
félisten
Telekom fiókot készítenék, meg is jött az ímél, de az ellenőrző link hibára fut:
{"code":"INVALID_URL","msg":"Input URL does not match any configured resource patterns"}
Nem túl bíztató kezdet. Mit tudok csinálni?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #92943 üzenetére
De csak 8 GB van a 15 ből, az nem a teljes. Vagy hogy van?
-
törölt tag
Hát ez így marha jó lesz...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #04441088 #92947 üzenetére
Technikailag 2 részre van szedve a csomagod: 8 GB csak belföldi és 7GB EU+belföldi kereted van a 15GB csomaghoz.
Szerintem még nem tökéletes a rendszer és a 8GB belföldi keretet látod, amit belföldön elsőként fogyaszt a rendszer, mivel az csak itt használható fel. Ha esetleg kimész EU-ba, ott nem fog csökkenni ez a 8GB keret, mert a másik (még nem látható) 7GB keretet tudod kint használni.
-
elekreg
tag
válasz #04441088 #92947 üzenetére
Nyugi, megkaptad mind a 16 GB-ot a fordulóig, csak ahogy előttem is írják, a rendszer abból valamiért még csak a belföldi keretet mutatja, az EU-ban felhasználhatót nem.
Tapasztalatból mondom, tegnap este váltottam az egyik előfizetésemen 6 GB-ra és csak 2 GB-ot mutat, ami a belföldi keret.
Még szerencse, hogy a korlátlanosnál nem csak a 7 GB-ot látom, de a korlátlan nem is változott legutóbb, csak a többi opció kerete és ára módosult és azt ilyen érdekesen kezeli, illetve bontja szét egyelőre a rendszer, der majd csak kikupálják azt is.
Ami érdekesség az itt korábban olvasott problémával ellentétben, nekem nem halt be a váltás miatt a Telekom alkalmazás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
- Precision 5550 27% 15.6" 4K+ érintő i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen