Hirdetés
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
Feldobott egy kérdőívet az oldal a sok webshop próbálgatás közepette, én ott írtam le nekik a problémát, nem tudom, hogy azt mennyire nézik, illetve veszik komolyan.
Elvileg az online felület is jó, nekem legalábbis arra mindig elég gyorsan reagáltak a válasz tekintetében, szerintem az ügyfélszolgálati e-mail cím szintjén van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #92837 üzenetére
Ja, majd a gyakorlat akkor kideríti, köszi a választ
és (#92826) fornettisuti-nek is a rövidet
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
elekreg
tag
Biztos időben rendelted még meg, nem régóta van ez az előleges probléma, vagy akkor épp még bugosabb volt a rendszer, amikor leadtad a rendelést, mert új előfizetőktől szoktak kérni, pláne ilyen drága telefonnál.
Kívánom, hogy legyen szerencséd, de csak nyugtával...[ Szerkesztve ]
-
Mono25
csendes tag
Megnéztem én is a lejárt előfizetésemre. Mobil S + 2 GB nettel hoznék el telefont, de mindegyiknél pont a lista árat kéri be. Még az Alcatel 2008-nál is. 7 éve vagyok ott, de soha nem volt semmi késésem a fizetésben és a részleteket is hamarabb szoktam kifizetni.
-
India
aktív tag
válasz elekreg #92855 üzenetére
Előtte egy nappal rendeltem meg iPhone x-et de abból a 256gb-ot akkor felhívták másnap 160.000 előleget kert a hölgy , mondtam neki sztorno , másnap megrendeltem a 64-ot ott már nem is hívtak nem is kértek előleget csak egy sms jött ma holnapra szallitjak. 0 forint előleg.
[ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
Ti se tudtok belépni az online felületre? Se simán, se telekom fiókkal nem tudok.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Nescafé
őstag
válasz szabogabor10 #92858 üzenetére
Semmi , nem megy megint, nállam sem jo
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 17.6.1 (21G101)
-
justflash
tag
Volt kint közlemény, hogy karbantartás lesz ma 22:00-tól talán holnap reggelig.
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
XZoli
aktív tag
működik már valakinek a Telekom app?
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
elekreg
tag
válasz elekreg #92844 üzenetére
Közben a sors megoldotta az elvi kérdésemet, mert a Mate 10 Pro nem dual a Telekomnál (pedig eleinte reménykedtem benne, mivel egyedüli szolgáltató ként, tavaly a Mate 9-ből is dual volt nekik, de valaki már megkapta az előrendelést és írta, hogy egy SIM-es), így már biztos, hogy ha meg is oldódna az előleges probléma a webshopban (az imént néztem, még mindig kér előleget nem részletre történő vásárláskor is, hiába fizetném ki egy összegben átvételkor a telefon listaárának a felét), akkor sem tőlük venném.
-
-Ben-
veterán
A vicc az, hogy ez az online felület már 2013 -ban se volt jó... Előtte nem tudom, mert akkor még nem volt telekom fiókom (vagy csak nem használtam), de 13' óta biztos, hogy mindig akadozik.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz #45553408 #92871 üzenetére
Igen, ahogy dptrsk is írta ezt a kapcsolattartótoknak kezelnie kellene, az aláírt keretmegállapodás mellékletei között szerepel is.
A keretmegállapodások üzleti titkok, nem publikus egyedi megállapodások, amit a telekom weboldaláról biztosan nem tölthettél le... Onnan max egy kéttanúst meghatalmazást lehet letölteni, ha az intézmény/cég nevén van és úgy szeretnél valamiben eljárni, de ha dolgozói flotta, akkor a te neveden kell, h. legyen és munkáltatói igazolás/szolgálattevői/stb kell.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz #45553408 #92874 üzenetére
Amikor belépsz egy dolgozói flottába az a rossz hírem, hogy aláírsz egy nyilatkozatot is, ami arra vonatkozik, hogy abban az esetben, ha már nem vagy jogosult (változott a munkahely, megszűnt a munkaviszony), akkor köteles vagy a szolgáltató irányába jelezni, s másik díjcsomagot választani.
Kisebb dolgokat (ha te vagy az elő/szlafizető) elegendő személyes iratokkal igazolni (kártyacsere, kisebb módosítások), de ami határozott hűségidővel jár, ahhoz minden esetben szükségesek ezek az igazolások, mert ezzel igazolod, hogy továbbra is jogosult vagy rá. Ez nem a telekom saját ötlete, hanem a munkáltatód és a Telekom kölcsönösen így írja alá a keretmegállapodást (szerintem érthető okokból).
A nyugállományba kerülőknél más a helyzet több flottánál. Nyugállományt igazoló igazolvánnyal, vagy a társadalombizt/egyéb helyről szól iratokkal továbbra is igénybe vehető több flotta
[ Szerkesztve ]
-
berbatov2
senior tag
Varhato bf akcios lista mint tavaly? Nyilvan kicsit hamarabb.
-
törölt tag
Most a Telekom jótállás hogy működik?
Régebben volt valami olyan faszság, hogy 10k alatti termékre kellett a jótállási jegy + számla is. Felette elég volt a jótállási papír. Na most eladtam a 360-as Huawei kamerát. Jótállási jegy van, de a számlán meg együtt szerepel a Mate 10 Pro-val... -
lupus_l
aktív tag
válasz thomas77 #92881 üzenetére
Valószínű a kékeknél is ezért indul be az év végi Hello promo 5990 Ft-ért...:
https://www.hwsw.hu/hirek/58059/telenor-hello-data-korlatlan-adat-beszed-sms-mobilszolgaltatas-tarifa.html -
vizslakutya
senior tag
Alakul az S 8 sorsa, tegnapi szállítás
volt ígérve Pick pontra, hajnalban át is vette a futár, azóta átment kámforba!>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Soulfly842
addikt
válasz vizslakutya #92887 üzenetére
A futár kiszállítását követően átveheted... nyugi legfeljebb 16-17-ig ott lesz az
-
törölt tag
válasz dptrsk #92889 üzenetére
Magyarul ha baj lesz a Mate 10 Pro-val, és garanciális ügyintézésre kerülne sok nekem kell majd vennem egy 360-as kamerát azért, hogy a telefont megcsinálják? Az szép..
Akkor most egyedül abban bízhatok, hogy a 2 év gariidő alatt legalább 1,5 évig forgalmazni fogja a Telekom a Mate 10 Pro-t és akkor van rá 1,5 év garim?Bár most nekem ez nem világos. Ha számlán egybe szerepelnek, de 2 külön jótállási jegy, egy a telefonhoz, egy a kamerához, akkor pl. 1,5 év múlva ha baja lesz a telefonnak és már nem forgalmazzák én miért nem vihetném be a telefont annak a jótállásával gariztatni, javíttatni?
Szerk.: Most látom, ez csak akkor érvényes, hogyha nem javítható..
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz Soulfly842 #92888 üzenetére
Remélem,de nem ma,hanem tegnap hajnalban vette át!
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
Ateszpapa
addikt
válasz #04441088 #92890 üzenetére
Azért én nem hinném.
Mi van ha ellopják a kamerát, vagy elhagyod?
Attól még a telefonra van gari, meg kell csinálják.
Ez csak szerintem egy promó, hogy adják hozzá.Tavaly az S7-hez VR szemüveget adtak, és mikor gariztatni vittük nem kérték a VR szemüveget, be is b@szna ha emiatt nem csinálnák meg.
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #92893 üzenetére
Ezzel én is így vagyok.
Most ha kifizettem a telefont és adtak mellé előrendelői promóban egy kamerát. Ami miatt konkrétan 40-el drágább volt, mint máshol kamerával vagy anélkül...Kifizettem mindkettőt úgymond, akkor nehogy már ne csinálhassak azt vele, amit épp akarok. Ha eladom eladom, ha rokonnak elajándékozom és Svédországban lakik, akkor ha baj van a telefonnal most kérjem vissza tőle? -
dptrsk
Topikgazda
válasz Ateszpapa #92893 üzenetére
Van rá garancia, az nem kérdés.
De ha nem tudják javítani (és már nem forgalmazzák) csereutalványos a történet, amikor te visszaadsz mindent, s vissza kapod a pénzt.Ha a kamerát elhagytad, gondolom az értékét levonják a visszaadáskor.
Ha a fülest hagyod el azt is pótolni kell, ha vissza kéne adni.Ha +40k most a csomag értéke, akkor esetleges visszacsináláskor 40k-t levonnak majd.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #92897 üzenetére
Jogos.
De akkor a lényeg az az, hogy csak akkor bukok rajta, ha a telefon úgy hibásodik meg, hogy már nem lehet javítani, de érvényes garanciaidőben és már nem forgalmazzák.
Akkor is 'csak' annyit bukok, hogy a kamera árát levonják, tehát nem nullára. 295 ből 40...?dptrsk: Szerintem meg a kamera, de te jobban értesz ehhez, én nem vagyok képben.
Úgy volt beráklámozva, hogy előrendelőknek ajándék kamera, amíg a készlet tart. Nálam az ajándék egy olyan fogalmat jelent, ami ingyen van, s nem kérhetik vissza. És az árát sem.Anno eladtam az optikai net mellé kapott ajándék routert, mert volt jobban. Amikor volt kint szerelő ő se izélt rajta..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen