Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Hallókészülék lett az Apple fülhallgatójából
it Az amerikai FDA engedélyezte azt a szoftvert, amely segítségével hallókészülékké változik az Apple AirPods Pro 2.
-
Assassin's Creed Shadows - Fókuszban a játék világa
gp A franchise legújabb részének premierjére még kicsit várnunk kell, november közepén várható a premier.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
goop
őstag
Ez a beszéd korlátlan magentával kb 6k ra jön ki elvileg, ez viszont elég ütős.
-
GeneraL_XTX
veterán
Amúgy vártam én is ezt a korlátlan csomagot, de a részleteket tudva már nem bánom, hogy a 30GB-os csomagra váltottam. Nálam a tethering szerves részét képezi a használatnak, és 30Giga letöltés nélkül sztem mondható akár korlátlannak is. Mondjuk régen a 6GB-ra is azt mondtam hogy soha nem fogom kihasználni aztán mégis
aki a tethering miatt hőbörög az azért legyen vele tisztában, hogy a Telenornál is tiltva van a felhasználási feltételekben.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89800 üzenetére
ha követted volna a topikot nem jártál volna így... sűrűn van/volt erről szó itt korábban is... sajnos így jártál... nem fog vigasztalni, de a telekom felülete rengeteg egyéb hülyeséget is tartalmaz...
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89802 üzenetére
honnan veszed, hogy tiltott a tethering a Telenor HD esetén? tudtommal semmi sem tiltja azt, szóval joggal "hőbörögnek" itt a srácok...
a Telenor Ászf biztosan nem tiltja, hol olvastad ezt?[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz tsteve #89805 üzenetére
a. (Adathasználat szabályai)
A Telenor Hello Data tarifacsomagok kizárólag egyéni felhasználásra, a normál felhasználás szabályainak betartása mellett használhatók fel. Nem számít normál felhasználásnak, ha számlázási időszakonként az Előfizető nem kezdeményez legalább egy hanghívást, illetve ha a kezdeményezett hanghívások vagy a hívások átirányítása napi 24 órát meghaladó összidőtartamban történik. A Telenor Hello Data tarifacsomagok nem használhatók gépek közötti kommunikációra (pl. távfelügyelet). A Telenor Hello Data tarifacsomagokat hang- és üzenetküldő szolgáltatásait tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas, vagy nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőkijelzőt is), ilyen pl. az alközpont, SMS küldő berendezés. A Telenor Hello Data tarifacsomagok ipari célokra nem használhatóak, ilyen különösen a telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység, tömeges SMS küldés. Nem rendeltetésszerű használat esetén a Telenor a szolgáltatást a számlázási időszak végéig jogosult korlátozni, melynek tényéről az Előfizetőt értesíti. A korlátozás alatt elérhető minimális szolgáltatásokat az ÁSZF 5.2. pontja tartalmazza.
-
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89806 üzenetére
ne viccelj... ennek semmi köze a megosztáshoz... azt külön szabályozzák ha szükséges... erősen félreértelmezed a szöveget...de tedd fel a kérdést nyugodtan a telenor topikban is... van ott telenoros profi is...
[ Szerkesztve ]
-
rfszabi
tag
Írja is zárójelben hogy távfelügyelet. Nekünk az itthoni riasztórendszerünk is mobilneten kommunikál a központtal. Erre gondolnak Telenorék is
-
4Grider
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #89808 üzenetére
A gépek közötti kommunikáció és a megosztás két külön dolog.
A gépek közötti kommunikációról itt olvashatsz: wikipedia.org/wiki/Machine-to-Machine -
tsteve
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89808 üzenetére
hidd el, nem tiltott a Telenornál... amit leirsz az egy erősen a hajánál előrángatott (félre)értelmezés... de tisztázd ezt nyugodtan a másik topikban a Telenor profikkal...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz tsteve #89812 üzenetére
engem ez annyira nem érdekel, sőt örülök, mert akkor valószínüleg a hűség lejártával oda pártolok át én is, de attól még elég ködös a telenor kommunikációja erről, a gépek kommunikációjába teljesen belefér a megosztás is, hiszen hálózati csomagok forgalmazódnak a telefon és a számítógép között egyszóval kommunikálnak egymással.De ha egyenlőre engedik az teljesen jó.
-
anadroid
senior tag
válasz GeneraL_XTX #89810 üzenetére
Ezzel a erővel ezt a böngészésre is rá lehetne húzni, hiszen ott is gépek kommunikálnak egymással, csak az egyik végén általában ott van dísznek egy kis szerves valami :-)
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
rfszabi
tag
nem véletlen van a távfelügyelet odaírva több ismerősöm is megosztja és úgy forgalmaz 80-100 gigákat Hidd el, nem tiltják.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #89791 üzenetére
Csak kérdezem. Arról a cégről feltételezzük, hogy technikai megoldásokkal képesek detektálni, hogy valaki tetheringel, akik X ideje képtelenek egy hibátlanul működő weblapot összerakni?
Valaki tudja, hogy tényleg képesek-e rá technikailag?[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #89806 üzenetére
Teljesen félreérted, természetesen nem tiltott a HD esetén a tethering. Napi szinten használom a megjelenés óta, konkrétan ma délután tetheringeltem róla utoljára, nagyon szépen működik.
Egyébként vicces értelmezésekre visszatérve, ha a gépek közötti kommunikáció tilos, akkor minden netezés tilos, elvégre minden netezés során gépek közötti kommunikációról van szó, nem? Tehát a laptopom kommunikál a ph szerverével Persze elismerem, hogy ez még kifordítottabb értelmezés, mint a tiéd, de az is az.
-
anadroid
senior tag
válasz rfszabi #89815 üzenetére
Beteg ez a "távfelügyelet" megfogalmazás. Segítek Jancsinak és Juliskának a Teamviewerrel és máris kihágtam?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
boncser
aktív tag
válasz dragon1993 #89820 üzenetére
Még szerencse 😀
-
HXY
addikt
Net 1GB, Net 4GB, Net 10GB, Net 30GB csomagok mellé
három hónapig ingyen van a Korlátlan közösségi opció.(Facebook, LinkedIn,Instagram, MySpace,Snapchat, Twitter,Tumblr, Badoo,Foursquare, Pinterest,Regram)
Szeptember 1-től október 31-ig a Telekom app-ban lehet aktiválni.
-
rfszabi
tag
Felkerültek a honlapra is az ajánlatok.
-
FirstTripla
tag
Van vagy volt valakinek olyan, hogy egy nem megkezdett maraton 4GB-os csomag csak úgy eltünt és pénz meg sehol?. Volt egy 1GB-os csomagom amiből maradt még valamennyi majd 13-án vettem egy 4GB-osat is hogy legyen. Egészen tegnap délutánig láttam az érintetlen 4GB-ot most este pedig véletlen a telekom alkalmazásra lépve látom,hogy már csak az a kevés van az 1GB-ból. Ilyenkod mit tudok tenni, hogy visszakapjam?
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
"FIATAL OPCIÓVAL +2 GB MOBILINTERNET18-25 év között minden hónapban + 2 GB internetet adunk neked."
Ezt hol tudom bekapcsolni? Illetve meddig érvényes?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz dragon1993 #89820 üzenetére
Ezt mondjuk nagyon remélem is.
Attól még számomra aláássa a cég technikai hozzáértésébe vetett bizalmat nálam. -
lugosi
MODERÁTOR
válasz rfszabi #89823 üzenetére
Ez még gyengébb mint előzetesen szó volt róla!
Nem lehet az adatot magában megrendelni, legalább kell hozzá a 2000 ft-os hangcsomag. Így legolcsóbb verzióban 11700 Ft ha készülékkedvezmény helyett havidíjkedvezményt (kemény 300 Ft-ot ) választ az ember.Jó reggelt! Ez a kétszerese a telenoros hello data csomagnak! Csak ott nincs hűség ez meg 2 év hűséges.
-
enginev3.0
félisten
Korlátlan net, plusz legkisebb hang opció 2 otthoni szolgáltatás mellé = 9360ft
Három otthoni szolgáltatás mellé = 8775ftPont ahogy a 30gb esetén volt
A 10GB net opció még jó áron is lenne, de az meg kinek elégA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dptrsk
Topikgazda
válasz FirstTripla #89825 üzenetére
Jelenleg családban több dominos számról is eltűnt a Telekom Appból a 4GB maraton csomagom, amit épp használtam, de a weboldalra belépve mutatja, úgyhogy nem veszett el.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #89830 üzenetére
Ja tényleg ezzel már csak kb 50%-kal drágább mint a konkurencia.
Nekem nincs tőlük otthoni szolgáltatásom mondjuk, de ha lenne akkor is inkább a konkurens megoldást választanám az egyértelmű árkülönbség és a hűség hiánya miatt.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lugosi #89832 üzenetére
Neked egy hálózatstabilitásilag elég kockázatos rétegtermék kell, ezt kell megfizetned.
A Telenornál a stabilitás fenntartásának ára 6000 forint, a Telekom úgy számol, ha sok előfizető lesz, akkor a 12000 forint az, amivel a jelenlegi szinten tudja tartani a hálózatot, ebből ad kedvezményt, ha otthoni ügyfél is vagy. A 300 forint havidíj kedvezmény 2 évre inkább nem minősítem, így azt nem számoltam bele.Ha teljesen korlátlan csomag kell, amire vállalsz 2 év hűséget, 13.500 forinttól megkaphatod, ami a másik 2 szolgáltató alatt van. Azt be kell látni, hogy, aki többet hoz a konyhára többet ér, mint akinek csak a fele kellene.
Igaz nyáron nem szabadulhatott rá boldog-boldogtalan a korlátlan nyárra, csak a nagyobb csomagosok, de azért kevesebb hálózati gondról lehetett olvasni a Telekomnál, mint a Telenornál (és a korlátlan hétvégéket, most vegyük ki a pakliból, mert a Telekomnál nem volt össznépi net teszt).
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz szabogabor10 #89824 üzenetére
És tényleg
Akkor rohadt nagy mázlim volt, hogy tegnap még sikerült berendelni, mert meg lettem volna lőve a max 10 gigás csomaggal tethering szempontjából...
-
dptrsk
Topikgazda
-
enginev3.0
félisten
válasz dptrsk #89833 üzenetére
Bocsánat, én a facebookos telenor korlátlan netes hirdetések alatt szoktam olvasni a hozzászólásokat, de 99%-ban mindenki elégedett vele
(#89835) dptrsk@ Online még pár felületen 30GB választási lehetőség van, nem korlátlan
De viszont most ha rendelnék előfizetést és átváltom 2év hűségről 1 évre, akkor nem vagy csak nagyon minimálisan módosul az ár, sőt akkor is, ha nem vállalok hűséget, ez már pozitív
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kchris78
veterán
válasz joey04 #89726 üzenetére
A baj az hogy ha mindenki vagy legalabbis igen sokan erre es igy hasznalnak a mobilnetet egy eros halozat is ugy omolna ossze ekkora terheles mellett “ahogy kell”... Nyilvan az irany ez, fejleszteni kell, de a folyamatos korlatlan HD video stream mobilneten keresztul barki szamara ez meg nem a mai kapacitas, foleg nem videken ahol nemcsak a radios korlatok jelentkezhetnek (bar az is mert kevesebb a cella es azok is 800MHz-en mennek) hanem a gerinc oldal is szukebb egy kis faluban.
-
4Grider
nagyúr
válasz kchris78 #89838 üzenetére
Most jövök Horvátországból. A tengerparton sok helyütt a maga 5-7 Mbps sebességével is gyorsabb a 3G hálózat, mint a 4G. Közép-Dalmáciában a legtöbb helyen 4G hálón 3 Mbps alatt mértem, estefelé meg 1 Mbps alatt.
Ez köszönhető annak, hogy a hrvatski telekom ad egyedül tényleg korlátlan internetet prepaid sim-en bárkinek egy hétre 85 kunáért (kb. 3600 Ft-ért).
Természetesen ha eltűnnek a turisták, vissza fog állni a szokott 70-75 Mbps, de jelen pillanatban a túlterhelt 4G háló ennyit tud. -
Lazika
senior tag
Ez a korlátlan mobilnetes ár ez egy vicc...
-
enginev3.0
félisten
Érdeklődtem chaten hogy ha személyesen befáradok, és elhintem hogy szolgáltatót váltok, akkor kapok-e személyes extra kedvezményt? Azt írták nem, fixek az árak, csak a mindenki által elérhető kedvezmények vannak.
Ez szomorú, régen mikor vodánál mondtunk le szolgáltatást, egyből telefonáltak, hogy ilyen meg olyan olcsón, csak maradjunk
De legalább a hűségpontjaimat beváltottam, és rendeltem egy nyomtatót
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Keem1
addikt
-
StLui
veterán
válasz enginev3.0 #89844 üzenetére
Most ez komoly: Azt vártad, hogy írásba adják neked, hogy ha bemész és azt mondod váltani szeretnél akkor kapsz egy jobb ajánlatot?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
MK VII
veterán
Skacok...
Mi a tapasztalat, ha egyáltalán van valakinek, olyan témában, hogy nem tudom fizetni a havi számlákat..
Mit lehet ez ügyben kérvényezni, ha egyáltalán lehet, a Telekomnál?
Az ok, hogy bemegyek és előadom az ügyintézőnek a dolgot, de mire számíthatok? Lehet kérni valami ideiglenes felfüggesztést? Vagy mi?
Van még 9 hónapom a hűségből. Telefonom sincs már és kártyám sem, szóval nem is tudom használni az előfizetésemet, de ami a legfőbb probléma, hogy bevételem sincs semmi. Gyakorlatilag tényleg nem tudom fizetni egyáltalán a havi költségeket. Félek, hogy, ha nem szólok nekik semmit akkor behajtásra megy a dolog és akkor aztán még jobban megxopom.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
[P]laci
senior tag
válasz MK VII #89846 üzenetére
Szia, sajnos ilyen mindenkivel előfordulhat, ami elég sajnálatos dolog, remélem rendeződnek a dolgaid.
Sajnos egyetlen mód van erre, a 1414-et hívd fel és ott kérj segítséget, ahol segíteni fognak neked mindenféleképpen.Szerk.: Közben megtaláltam ezt a honlapon is! Hívd a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámot.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen