Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Hirdetés
-
Premier előzetesen a God of War: Ragnarök PC-s kiadása
gp Kratos legutóbbi kalandja a mai naptól Steamen és Epic Games Store-ban lesz elérhető.
-
Megérkezett a Crucial P310 SSD M.2 2280-as kiadása
ph A PlayStation 5-tel is kompatibilis, költséghatékonyságra fókuszáló tároló olvasásban hozza a 7 GB/s körüli szintet.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
válasz tsteve #89597 üzenetére
" a többiek még a fasorban sincsenek ehhez képest a hálón belüli árakkal... "
Azért feltöltős szegmensben a Telenor 100 forintért 20 perc hálón belül 7 napra, alatta van a T- Mobile 9 forintos hálón belüli percdíjának. Nem?
És ez nem emelkedik valami algoritmus szerint. Tehát ezt akár hányszor rendeled meg egymás után, ez 7 napra 20 perc 100 forintért. Ha egy nap alatt lebeszéled, újra rendelheted ugyanezekkel a kondíciókkal.
És ha aznap például többet beszélsz hálón belül, megrendelheted a "napi korlátlan beszédet hálón belül 250Ft-ért".
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
vpanangin
senior tag
válasz dptrsk #89602 üzenetére
Mit "DE"?
Az 5 forint nálam 4 forinttal kevesebb mint a 9 forint. SMS-nél igaz a megállapítás, Telenornál arra nem vonatkozik.
"Másrészt a Telekom 9ft több SIMet elér, mint a Telenor 100ft/20perce."
Ez hogy jött ki?"Ha csak 10 percet használsz el belőle, akkor 10ft/percre jön ki."
Persze. Ha csak 1 percet, akkor meg 100ft/percre jön ki, meg gyagyás vagyok, hogy megvettem. Nem? Nem azért veszem meg, mert van ilyen olcsó lehetőség és nekem is legyen, hanem azért mert a napi telefonálási szokásaimat ismerve fel is használom. -
tsteve
senior tag
válasz vpanangin #89601 üzenetére
a fenti link szerint az 5 ft-os percdij egyedi ajánlatos, s nem általános tarifa... ettől persze lehet hogy neked van igazad és hülyeséget ir a Telenor az oldalon...
"A MyMenu-ben mindenkinek egyedi ajánlatot adunk, ezért a Te 5 Ft-os csomagod nagyságát, vagyis a benne foglalt percek számát csak a MyMenu-ben látod."
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
vpanangin
senior tag
válasz tsteve #89606 üzenetére
Mint korábban írtam, a 100Ft-ért 20perc 7napra, ez standard. A többinél valóban növekszik, korábban pl. kaptam ilyan "egyedi" ajánlatot, igaz ez perc/SMS/adat menüpont alól volt elérhető:
Ez már nekem, mezei felhasználónak felhasználhatatlan 7 nap alatt.
[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz vpanangin #89607 üzenetére
Amit írsz, az olyan mint egy mini előfizetés. Ki kell fizetni az egész csomagot akár lebeszéled mind, akár csak pár percet használsz el belőle.
Ezek a csomagok úgy vannak kitalálva, hogy a legtöbb ember:
a) nem használja fel az egész keretet, vagy
b) túllépi a keretét, és azon felül is használ drágábbanA Telekomnál viszont mindenkinek 9Ft.
Nem akarom őket védeni, vagy dicsőiteni, de ebben most tényleg a legjobbak.
-
tsteve
senior tag
válasz vpanangin #89610 üzenetére
őszintén mondom: rohadtul nem hiszek el semmit már, amit a szolgáltatók írnak a web oldalaikon... és ez mindhárom szolgáltatóra igaz...gondolom te is tapasztalod jó ideje a sok hülyeséget ill. fals infót tőlük a webes felületeiken... szóval kicsit félreértettél most...simán lehet most is, hogy a Telenor ír hülyeséget az oldalán...
[ Szerkesztve ]
-
vpanangin
senior tag
válasz tsteve #89611 üzenetére
Ok.
Tavasszal párhuzamosan két kártyán rendeltem a 100Ft/20perc opciót és a 9Ft minden irányba opciót. Nyolc hétig játszogattam így, mindig 100Ft/20perc jött hálón belüli híváshoz az egyik kártyán és 135Ft/15perc a másikon, többi irányba. Kíváncsi voltam, hogy mennyire jön ki a hálón belüli és a többi irányba havonta. Végeredményben egy hónapra vetítve 940 Ft-ért kaptam 80 percet hálón belül és 60 percet más irányba, igaz heti adagolásban.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz dragon1993 #89613 üzenetére
a netplusszal igyekezni kell, mert 3 nap múlva lezárásra kerül domino-ban is....
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Tesco: domino 5 sim kártya, amiből 1800Ft leduma, 895Ft. Vagyis féláron.
Majd megrendelem a Most opciót.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz dptrsk #89619 üzenetére
Köszi.
Voltam tescoban egyébként, itt már csak fixes kártyák vannak. Benzinkúton van még egyenleges (azért kell az, mert korlátlan opciót rendelnék rá), 1450Ft-ért 1000Ft egyenleggel, illetve 2850-ért 1800Ft-tal. Ha nem tlaálok jobbat, akkor előbbit fogom venni.Kérdezném viszont, hogy:
Ugye feltöltöm ~2766Ft-ig (Netplusz S+korlátlan opció), és beaktiválom rá ezeket. Ekkor egy hónapig érvényes lesz. Viszont ezután ha legközelebb fél év múlva lesz feltöltve rá pénz, akkor szükséges (lenne) újra megrendelni ezeket a szolgáltatásokat, vagy megrendelve marad, csak legközelebbi egyenlegfeltöltéskor újraaktiválódik?
Előre is köszi.hardverapro.hu/tag/chipman
-
addikt
Sziasztok,
Dual SIM-es konfigurációban használok egy Domino 5-s kártyát. Általában ki van kapcsolva, mert csak SMS-t kapok rá, hívásra és mobilnetre a másik (telenoros) SIM-et használom.
1-2 hete már nem néztem rá, most viszont bekapcsolás után nem tudok se SMS-t küldeni, se fogadni. A hívást még nem tudtam tesztelni. Jul.31-i a legutolsó SMS, amit megkaptam, de azóta volt több kártyás fizetésem, amiről kapnék SMS-t. Most éppen a netbankos auth miatt lenne fontos, hogy működjön. *102# szerint van rajta 3400+ forint és 2017 novemberig feltölthető.
Van valami központi hiba vagy csak nálam nem jó? Esetleg lejárt a felhasználhatóság és pluszba kéne töltenem, hogy működjön?
Köszi, -
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Domino Fix csomag bekapcsolt Domino Most opcióval. Ajándékba kaptam hozzá 1GB mobilinternetet. Sajnos ez nem használható fel külföldön. Ezt tapasztaltam...
Ha jól tudom, a Domino NET adatcsomagok működnek EU-ban is.
Mielőtt megrendelném, felmerült bennem pár kérdés:
1. A Domino NET biztosan működik külföldön?
2. Fogom tudni azonnal használni, ha megrendelem? Először le kell használnom az eredeti 1GB-ot?
3. Ha valamelyik hónapban nem tudja levonni a díját, akkor a kártyám feltöltése után újra levonja és aktiválja, vagy ilyen esetben meg kell majd rendelni újra?
4. Ha túllépen a megrendelt keretet lassítanak, vagy elsejéig lekapcsolják?
5. Ez már meg fog jelenni a Telekom applikációban? Jelenleg semmilyen mobilinternet adatforgalmat, vagy csomag rendelési opció sem jelenik meg...
-
Tomikaa.
tag
válasz QuadRacer #89624 üzenetére
1. Nem próbáltam, de elvileg működik EU-ban.
4. Lekapcsolnak. Esetleg rendelhetsz mellé egy kisebb Maratont (belföld only), hogy elfogyáskor se legyen gáz. De kiszámoltam, hogy a legnagyobb kivételével az adott Net csomagnál jobban megéri az eggyel nagyobb Maraton (aki csak belföldön használja).
5. Ha nem jelenik meg, próbáld USSD-n (*111#). -
MK VII
veterán
-
addikt
válasz Soulfly842 #89623 üzenetére
Köszi, tényleg ez volt a gond. Évente 1x töltöm, szóval teljesen elfelejtettem.
(#89626) MK VII Vót.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MK VII #89626 üzenetére
Basszus, hogy lehidaltam:
"ha egy ilyen szolgáltató egy új, a korábbiaktól lényegesen eltérő internetszolgáltatást is tartalmazó díjcsomaggal bővíti a kínálatát, a tervezett szolgáltatást annak bevezetése előtt legalább 30 nappal köteles a hatóság által előzetesen jóváhagyott nagykereskedelmi áron felajánlani a többi szolgáltatónak. A Telekom nem nyújtott be ilyen kérelmet a hatósághoz, így a lehetséges versenytársak nem tudtak választási lehetőséget nyújtani az előfizetőknek a Telekom szolgáltatásával szemben"
Ez nálunk tényleg így van? Vagyis az, hogy egy cég jobb ajánlatot hozott ki más cégeknél, azért kap büntit, mert nem biztosított lehetőséget a versenytársaknak arra, hogy erről idejekorán tudomást szerezzenek? Ez most a valóság, vagy valami kafkaszerű szatíra?
-
tabaga
tag
válasz lugosi #89628 üzenetére
Azert nem kell hozzá túl nagy képzelőerő, hogy ez a szabály miért is előnyös a fogyasztó szempontjából. Ha értesülnek a versenytársak a bevezetni kívánt csomagról, akkor tudnak rá reagálni, versenybe tudnak szállni a fogyasztókert, amely számukra kedvező árcsökkenéssel vagy, a szolgáltatas minőségének javulásával jár. Ha mindez egyik napról a másikra történik, akkor nem lehet kidolgozni a megfelelő csomagot, a verseny eomaradhat, maximum veszteség minimalizálás zajlik ezen a területen.
-
MK VII
veterán
válasz lugosi #89628 üzenetére
Na igen...
Hisz pont benne van a dologban, hogy versenytársak...
Ha én jobb vagyok bármiben egy másik embernél mondjuk sport tekintetében, mert tudok valamit amit a másik nem, és ezért tudok nyerni egy versenyen, akkor miért is kéne elárulnom a másiknak, hogy, hé figyu, csináld Te is így és akkor lehetsz ugyan olyan jó mint én vagy jobb?
Hát a f@xom... Pont a lényeget ölném meg vele, hogy versenghessünk, mert semmi verseny nincs abban ,hogy, ha előre tudja a másik, hogy mivel akarok nyerni...Komolyan ebben az országban már nem tudják, hogy jó dolgukban mit csináljanak... Törvénykeznek agyba főbe, de átgondolni smafu...
(#89631) tabaga
Miért maradna el a verseny?
Ott a lehetősége a másik szolgáltatónak is, hogy magához mérten jobb ajánlatot találjon ki az ügyfeleinek... Nem a babérokon kell ülni és várni, hogy melyik másik szolgáltató mivel rukkol elő!! Csinálja meg előbb... Járjon a kedvében az ügyfeleinek...[ Szerkesztve ]
-
tabaga
tag
válasz MK VII #89632 üzenetére
De a törvény azt biztosítja, hogy több ideje legyen reagálni, versenybe szállni, nem pedig akkor, amikor már a fogyasztói többsége átvándoroltak a másik szolgáltatóhoz.
Ha ilyen hűbelebalázs módjára működnének a dolgok, akkor fennáll annak is a veszélye, hogy egy dömpingárral a Telekom megszerez egy jó nagy piaci szeletet, amely nagy piaci befolyást is jelent, ezzel kiszorítja a versenytársakat, később pedig árat emel, összességében pedig a fogyasztók rosszabb helyzetbe kerülnek.
Amúgy ezen a területen (otthoni szolgáltattások) szerintem nincs versenytorzítás, ellenben a mobi területtel.Továbbá pártunk és kormányunknak nem érdeke, hogy a multicégek rövidítsék meg az embereket, mikor ezt megtehetik ők maguk is
-
lugosi
MODERÁTOR
"Ott a lehetősége a másik szolgáltatónak is, hogy magához mérten jobb ajánlatot találjon ki az ügyfeleinek... Nem a babérokon kell ülni és várni, hogy melyik másik szolgáltató mivel rukkol elő!!"
Pontosan! Ezek szerint a szolgáltatók leginkább egymást figyelgetik, nem szükséges nekik valós fogyasztói igényeket felmérni, elég a konkurenciát figyelni. Csak az a baj hogy az ilyen jellegű marketing egy algoritmussal is megvalósítható, konkurencia -10%, szkript vége.
-
Nikaré
őstag
"Komolyan ebben az országban már nem tudják, hogy jó dolgukban mit csináljanak... Törvénykeznek agyba főbe, de átgondolni smafu..."
Át van ez gondolva, ebben biztos lehetsz. Ez egy olyan négyszög amiben az állambácsi a szolgáltatók a médiahatóság és mi fogyasztók szerepelünk.
Ki van számolva ki mekkora szeletet hasít a tortából, de a tortát mi fizetjük! A szerviz díjjal együtt![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha egy szolgáltató előrukkol egy jó ajánlattal azért nem egy nap és nem egy hét alatt vándorolnak át hozzájuk az ügyfelek tömegével, van idő reagálni a cégnek hasonlót kínálni és megtartani. Ahogy a Voda Tutira is lépett a Telekom a Most opcióval.
Anno én is szerettem volna tudni hónapokkal előre a matek érettségi konkrét feladatait, de nem volt mese készülni kellett rendesen mindenre.
Biztos a Spar és a Tesco is figyelik egymást a heti újságban kinél mennyire lesz akciós a csirkemell, attól még maguktól is kitalálhatnak akciókat. Amikor az utcánkban kezdett szerelni a Digi, kérdeztük UPC-t valami egyedi ajánlat esetleg, mert amint kész lesz a Digi náluk harmada áron háromszor jobb net+tv csomag, csak hümmögtek mi meg váltottunk akkor.
Én már a havi ÁSZF változásokat sem értem teljesen, ennyire se látnak előre mit akarnak csinálni, csak lesik mit csinál a másik és ráérnek azután lépni? Szép verseny, szép üzleti terv... összevissza minden alig lehet követni ez szűnik meg az az opció nem úgy működik, nem egyértelmű, mást mond a honlap, az app és az ügyintéző hárman mondanak háromfélét stb.A tavaszi előfizetéses mobilnet drágulás után már biztos váltok vissza Dominora hűség után, remélem ezek a Fix, Most, és a lényeg Maraton megmarad vagy lesz még jobb. Váltani nem szeretnék, ha nem muszáj. Viszont a másik T-nél most elég jó ár/érték net és zene streaming opciók vannak. Telekomnál is volt régen Spotify külön adatkerettel használtam is az is megszűnt.
-
StLui
veterán
válasz alexander12 #89640 üzenetére
ez a szabály nem egy adott valamiről szól, hanem általában a díjcsomagokról, amik internetet tartalmaznak. Mindegy én többet nem tudok hozzátenni, hogy mi és miért
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
alexander12
aktív tag
A Telenor korlátlan internet csomagokat nem kaszálták el? Abból is van otthoni is.
kíváncsi, OP8T
-
tabaga
tag
válasz alexander12 #89640 üzenetére
De nem ez jellemző az iparágban. Ez egy általános érvényű törvény, gondolom a jogalkotó ezt vette figyelembe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jól megfogtad a mondanivalóm lényegét.
Tudom én vagyok a balek hűséges ügyfélként aláírtam a MoveXS 40 Ft/percet, 1500-ért 1 GB netpluszt, és Spotify opcióval. Közben megszűnt a zene opció, most megszűnik a hűségpont, új tavaszi előfizetés csomagot nézve drágult a net 2000 Ft lett 1 GB, ehhez képest egy idei új mezei dominos ügyfél 9 forintért beszél 1000 Ft/1 GB Maratonnal és neki nem veszik el a fel nem használt mobilnet sem, már Domino net is 4G és feltöltési bónuszt is kap azt hiszem. Én hűséges havidíjasként annyit tudtam elérni egyedi ajánlatként adtak 1000 forint havidíj kedvezményt, amit köszöntem. És mindebben a konkurencia szóba se került, nem kezdtem el mondani Telenornál most mennyi jóság adat, zene stb. hanem az zavaró házon belül vagyok baleknek nézve. Azt értem nem havi 10 ezres nagy korlátlan csomagot választottam, így másodosztályú előfizető vagyok, de hogy dominos ügyfélhez képest se legyek fasorban sem, az kicsit érdekes üzletpolitika. Így újabb hűséget biztosan nem fogok kötni, váltok feltöltősre. -
tsteve
senior tag
új (szeptemberi) ászf még nem jelent meg, csak egy közlemény a domino netpluszok aug. 31-i zárásáról
a korlátlan opciókat talán most még nem zárják...
hogy éppen hol mikor és mi rendelhető a Telekom-nál, az pedig a totalis zűrvarar esete régóta a cégnél...
[ Szerkesztve ]
-
norberto_th
aktív tag
Egyik haverom azt mondja a telekom appot nyomkodva, felkínálta neki a rendszer az új csomagok egyikèt így visszaváltott egy kisebb csomagra. Állítása szerint nem írta a rendszer hogy újabb két évvel hosszabbodna a hűség, de én gyanítom hogy ettől függetlenül is hosszabbodott most neki. Szerintetek? Illetve ezt visszacsinálhatja még?!
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
CHIPman
nagyúr
válasz alexander12 #89642 üzenetére
Nincs belőle otthoni, a direkt otthoniak forgalomkorlátosak.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
kopa1
aktív tag
válasz tabaga #89643 üzenetére
Ráadásul ez a szabály a vezetékes rezes oldalra vonatkozik azokon belül is azokra akik egyetemes szolgáltatók (Most az Invitellel a Digi is azzá válik) a hurokátengedés miatt
A Flip miatt pedig piros szolgáltató szólt, hogy akkor ennyiért ő is szolgaltatna
"a kommentek mindennemű egyezése a valósággal csupán a véletlen műve..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen