Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz dptrsk #89553 üzenetére
nem véletlenül írtam idezőjelben a 'titkos'-t... természetesen én is tudom, hogy nem kell előbb közzétenniük ilyen esetben az új Ászf-et, de eddig mégis ez volt a szokás, általában min. 1 hónappal előbb kikerültek az új Ászf-ek.. most különös módon még nyoma sincs a szeptemberinek... eltértek tehát a Telekomosok a szokásos módszertől...ez is arra utal, hogy valami nagyobb dobásra készülnek, az otthoni után a mobil vonalon is...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
veterán
Én kicsit szkeptikus vagyok, tavasszal is hogy vártuk az új csomagokat, aztán...hát finoman szólva se váltották meg a világot.
Ha lesz is korlátlan mobilnetes csomag, tuti nem lesz olcsó, és még lehet használati korlátozások is lesznek, mint a Vodánál.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz TomPack #89558 üzenetére
Igazság szerint ma már itthon alapnak kéne lennie a korlátlan beszédnek és SMS-nek, ahogy nyugaton. Sőt, a drágább csomagokban már alapnak kéne lenni valamennyi nemzetközi hívásnak/SMS-nek is (legalább EU felé).
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soulfly842
addikt
válasz dptrsk #89553 üzenetére
A Telekom az újdonságok egy részét elsőként promóciósan iktatja be, s mivel a meglévő szolgáltatások alapelvét nem érinti, s ha a meglévő díjszabásokat nem érintő újdonságok, akkor ebben a formában az ÁSZF változást nem érinti... Promóciós kiegészítő, promóciós díjcsomag, stb...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz szabogabor10 #89559 üzenetére
Így igaz most nem linkelem be ide a külföldi flat csomagok árait és az abban lévő szolgáltatásokat. De érdemes megnézni nálunk mit elkérnek kevesebbért.....
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz [P]laci #89544 üzenetére
Nálam okosan korlátlan a mobilnet, és így van kb 30-40GB adatforgalmam havonta, ebben van minden, plex, youtube, frissítések
Ennyi nekem kényelmesen elég, de hogy 6ezernél többet nem fizetnék érte az biztos
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #89543 üzenetére
És ebből a korlátlanból külföldön mennyit használhattok?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #89566 üzenetére
Akkor nem értem.
A korlátlan az keret nélkül.
A T -nél is van méltányos felhasználás.
Nekem 4GB-os csomagom van, ebből 2-t használhatok.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
-
norbiv8
tag
válasz tsteve #89556 üzenetére
Biztos azért tették a weboldalról teljesen elérhetetlenné a Maraton opciók rendelését, mert olyan brutál jó csomag fog jönni. Ne bánkódjanak az emberek, hogy pont most rendeltek 4 gigát négyezeré...
Nálam nagyon betalálnának egy (akár sebességben valamelyest csökkentett) olcsó korlátlan nettel. A telefonálás nem érdekel, elérhető legyek (ezért nem jó a csak adat kártya).///°°\\\
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #89557 üzenetére
Körülbelül erre számítok én is, szerintem kijönnek valamivel ami jobb lesz mint a Vodafone ajánlata (árban), de a Hello data startot nem hiszem hogy meg tudják szorítani. Ha meg ez utóbbi mégis így lenne akkor örömmel hordoznám hozzájuk a HD-s előfizetésemet, de van egy olyan érzésem hogy nem kell emiatt ügyintéznem
-
törölt tag
Üdv!
Feltöltöm a kártyám, kapok bónusz internetet. Majd beaktiválom a 4GB maratont.
Mi lesz a felhasználási sorrend?Köszönöm, B
-
tsteve
senior tag
dominóban nem valószínű a változás, most vezettek be új csomagokat, ráadásul a versenytársak sem léptek prepaid vonalon...
de előfizusban elég valószínű sztem is egy korlátlan megoldás...
-
törölt tag
válasz enginev3.0 #89573 üzenetére
Titkos 😁😊
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Gyerek kapott egy Xiaomi telefont. Nincs rajta mobil net. Fun s díjcsomag. A megfelelő APN kiválasztva, wnw. (Mms vagy wnw van).
Hogy tudok netet varázsolni rá?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
fornettisuti
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz szabogabor10 #89568 üzenetére
Sejtettem...
Ha otthon vagyok elég kevés mobilnetet használok, általában akkor wifit tudok használni, ezért vettem mellé egy 6ft.hu-s kártyát, őket nem érdekli, hogy hol használom. Ebben az a legszebb, hogy ők is T-s hálózatot használnak, T- s kártyát kaptam tőlük.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bul07
nagyúr
Másik Telekomos fórumba téma volt a tvgo és mobilnett, és ehhez lenne kérdésem
Minden Telekomos mobilinternet esetén igaz hogy nem eszi az adatott a tvgo, vagy csak egyes díjcsomagoknál?
(Nekem üzleti csomagom van 1GB nettel)Mert ha ez így van akkor este munkába tudnám nézni a NFL-t laptopra hostolva a mobil nettet
Félek hogy feleszi azt a 1GB adatott ami van a csomagomba(azt hiszem 25én volt a forduló) és nem lenne jó majd egy hónapig nett vagy lassított nett mellet lenni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, akkor kimarad a NFL
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A "Samsung Galaxy S8 + kiegészítő csomag" esetében a 22 × havi 5290 Ft tartalmazza a 4 GB-s mobilnet előfizetését vagy az még hozzáadódik ehhez az összeghez? Illetve vajon mobilelőfizetés nélkül is megvásárolható hasonló áron?
(Egy picit lejjebb kell görgetni a linkelt lapon.)[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
tudnak nagyot is dobni ha akarnak: Most opcio például, ami 10 Ft alatti percdijjal megy hálón belül, a többiek még a fasorban sincsenek ehhez képest a hálón belüli árakkal... vagy pl. a Maraton, ami szintén nem került követésre a konkurrencia részéről.... az a kérdés tehat, hogy akarnak-e nagyot dobni előfizusban is, vagy sem.... dominoban most nem számítok semmire, az új csomagok csak pár hetesek....
-
tsteve
senior tag
előfizusban a perc csomagok is pocsékak most itthon, bőven lenne ott is javítani való ... én speciel egy külföldi prepaid perc csomagot használok itthon (is) amiben 3000 perc van 3600 forintért (plusz 1 gb net).... tudom hogy itthon más a gazdasági környezet de a perc csomagok is iszonyúan drágák idehaza...
[ Szerkesztve ]
-
luci87
tag
Ha jól olvastam, most a 4 Gb 4000 ft ért most a legjobb a Telekomnál.Nekem feltöltőkártyás a telóm, dual sim-es.Telenornál volt 1290 ft 1 gb om,két hónapig,Klikk, de azt gondolom nem lehet megújítani...
A kérdés, melyik mobilnet éri most meg legjobban feltöltőkártyásként?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest