Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Hali! A b525 huawei router független? Menne telenoros kártyával?
-
törölt tag
Sziasztok.
Rendeltem az elmúlt hónapokban pár Domino Extra SIM kártyát. Ezeket aktiválva küldik. Adatot nem kell egyeztetni. Most eladtam a régi telefonom amihez adnék a vevőnek egy SIM kártyát is. Ilyenkor mi a teendő? Át lehet íratni ingyen vagy menjen vele adategyeztetni? -
törölt tag
válasz fornettisuti #89654 üzenetére
Már postáztam neki...
Ha jövőre megy adategyeztetni átkerül a nevére? -
enginev3.0
félisten
Március óta nem kaptam olyan smst hogy 80 elfogyott az adatkeretemnek, ma kaptam, régi move xs díjcsomag
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
Lenne egy másik kérdésem is.
Ha a mostani arany szintű dominomat átváltom előfizetésre, akkor ha pár hónap múlva szeretnék előfizetésre telefont venni akkor is kell a készülékre elég nagy előleget fizetnem? -
pinnacle
nagyúr
Ez az alapbeállítás, jó az LTE-hez? 4GB-os Maraton csomagom van. Telefon tudja az LTE sávokat, mégis csak ennyit tud maximum.
-
-
trec12
addikt
Egy időben volt ADSL szolgáltatásuk méghozzá az Invitelét adták ha jól emlékszem. Na igen gondolom nagyon szeretné a voda is a lakossági vezetékes szegmensben is megvetni a lábát. Tévé szolgáltatása mindegyik nagy szolgáltatónak van (Telenornak is) a vodának az sincsen. Viszont saját infrastruktúrán 4 Play szolgáltatása egyelőre csak a Telekomnak van. Ehhez jön majd a Digi a saját mobiljával csak ki tudja mikor...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz 4Grider #89672 üzenetére
Én Ausztriában tesztelgettem a 4G-t az A1 hálózatán. Bevásárló központban egész jól ment. Ez 15-20 Mbit-et jelent max. ennél többet nem nagyom mértem (persze ez sok mindentől függhet még) Itthon ilyen helyen többnyire 70-90 között mérek de 40-50 alatt sehol nem volt még. (Telenor)
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
A Maraton 100 megát nagyon nehezen tudják kivezetni, úgy látom... Az önkiszolgáló menüben már 200 mega, de a leírás alapján még mindig 100 mega adatforgalmat jelent...
Csak a többit ki ne vezessék.Up the Irons!
-
Tomikaa.
tag
Most jött az SMS, hogy október 1-jétől változik az ÁSZF, ami holnaptól lesz elérhető a Telekom honlapján.
Szóval szeptemberre ne várjunk komolyabb változásokat.dptrsk: Akkor gondolom valamit megszüntetnek vagy megváltoztatnak októbertől.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz enginev3.0 #89678 üzenetére
Lezárják a Mobil tarifacsomagot
Viccen kívül... környezetemben nagyon kevesen váltottak az új csomagokra. Kíváncsi lennék, hogy a Telenor befürdött hasonló díjcsomagjához hasonló lehet-e itt is.
-
törölt tag
Megkérdezem még egyszer, hátha valaki tud biztos választ adni.
Mennyibe kerül a Telekomnál Domino SIM-et átírni másnak a nevére? Ha elmegyek én is, mint tulaj és jön a vevő is?Illetve.
Ha a mostani arany szintű dominomat átváltom előfizetésre, akkor ha pár hónap múlva szeretnék előfizetésre telefont venni akkor is kell a készülékre elég nagy előleget fizetnem? -
norberto_th
aktív tag
Erre senki?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
tsteve
senior tag
-
enginev3.0
félisten
válasz lupus_l #89680 üzenetére
Szerintem csak hoznak egy két új adatopciót, és régebbiek le lesznek zárva dominoban is, meg nem is tudom mikről szóltak itt a hozzászólások mostanában, hogy egyre több dolog el van dugva stb...
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lupus_l
aktív tag
válasz enginev3.0 #89687 üzenetére
Tippem: a törvényi kötelességüket betartva az egy éves hűségidőt bevezetik (egyéb opciókkal) illetve a mobiltelefon függetlenítés lista árát módosítják 0 Ft-ra.
-
Joe123
senior tag
Nekem ma azt mondta ügyintéző telekom üzletben, hogy 31-én megszűnik a Most opció és pár hónapon belül a Maraton is. Nem tudom így lesz-e, de sajnos ezzel eléggé egybecseng, hogy eddig mindig voltak hírek a Most hosszabbításáról, most viszont nem találkoztam ilyennel. Maraton eltünetése a webes felületről szintén nem túl biztató. Ezek miatt akartam volna átmenni vodától...
-
HXY
addikt
Holnap, azaz augusztus 31-én még megrendelhető a Domino NetPlusz S és a korlátlan web és email opció?
Ha igen, akkor pontosan hogy és milyen csatornákon keresztül? -
dptrsk
Topikgazda
-
CHIPman
nagyúr
Korlátozottan belsős infó, hogy lesz valódi korlátlan net, de 10k lesz csak a netcsomag ára.
Illetve utánajártunk a Domino Net és a korlátlan böngészés opció összeférhetőségének:
Az aktiválásnál nincs gond, viszont ha elfogy a Net-ben foglalt adatkeret, akkor megszűnik működni a korlátlan böngészés.hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tsteve
senior tag
válasz Joe123 #89689 üzenetére
valószínűbb inkább hogy a Most, a Maraton és a korlátlan opciók is maradnak még egy darabig... hivatalosan csak a domino netpluszok lezárása került szóba... 30 nappal előtte ilyen esetben jelezni kell, tehát a többi 3 marad... szeptemberben még biztosan... a Most-ot szerintem még békén hagyják egy ideig szeptember után is....nagy öngól lenne a megszüntetése, hacsak nem állnak elő egy még jobb opcióval...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
tsteve
senior tag
válasz szabogabor10 #89696 üzenetére
igy van... s ez akkor azt jelentené hogy a 30 gigás csomagot 'korlátlanítják'...
eléggé értelmetlen lenne így a változás, Telenor kb. fele áron árulja már most...nem tartom valószínűnek, hogy csak ebben gondolkodnak a Telekomnál...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #89698 üzenetére
Jó lesz az a 4350 forintos korlátlan adatkártya, melyet egy flottás cég kínál.
Igaz ehhez sajnos dual sim-es készülék kell, ha valaki a Telekomnál szeretne maradni.20 éve a Prohardveren
-
Joe123
senior tag
dptrsk, tsteve
Remélem igazatok lesz, én szokásaimhoz messze a Most+Maraton passzol jelenleg a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest