Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Az, hogy a webes felületen mi rendelhető és mi nem, semmit nem jelent a telekomnál. Választottunk mi már olyan csomagot anno tv-hez ami sehol sem volt a honlapon. Hogy eloszlassam a félreértést, én hittem azt hogy megszűnik a maraton, mert erre utalt az hogy a honlapon elég nehéz megtalálni, és hétfőn kaptam tőlük egy mélt amiben új Dominó adatcsomagokról írnak.
Ettől függetlenül bármi előfordulhat, ahogy az is csak tré az oldaluk, és ezért nem lehet ott megvenni ezt a szolgáltatást, de akár az is, hogy azért így működik mert jön helyette más, vagy marad ez csak máshogy. -
EmberXY
addikt
Én is remélem, hogy marad a maraton, bár akkor miért rejtenék el? Ha marad a 30 napos lehúzás, szerintem váltok.
Up the Irons!
-
Kékes525
félisten
Volt egy pont 3 órás (másodpercre) hívása a feleségemnek, amit cáfolt, tagadta, hogy ennyit beszélgetett volna. Ezért reklamáltam. A válaszlevélben rendkívül hosszan leírják, hogy minden szabályos volt, a hívás megtörtént, valószínűleg el lett felejtve a beszélgetés megszakítása. Viszont 7 ezer forintot jóváírnak. Mire, ha a számlázás szabályos volt? Hogy lehet a beszélgetés pontosan 3 órás, másodperc pontossággal? Még abban az esetben is elképzelhetetlen, ha nem lett szabályosan befejezve a beszélgetés. Nem lehet egy be nem fejezett hívás másodpercre 3 órás. Röhej.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
M.A.Z.
aktív tag
Telekom appban a mobilinternetnél : Megújuló csomagok -> Domino Net csomagok;
Lezárt csomagok-> Netplusz-ok (drágábbak, mint az új Domino Net);
Egyszeri adatcsomagok-> Maraton-ok és Turbo-k
Mi itt a gond??
(Ja és minden csomagban 200MB, 500MB, 1GB, 4GB adat)[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz M.A.Z. #89508 üzenetére
az a gond, hogy lezártnak jelzi az app a domino netpluszt is (ami csak előfizus esetben került lezárásra, mint közismert)... a másik gond pedig az volt, hogy 100 megásnak jelezte sokáig a legkisebb maratont, ami szintén durva hiba volt, hisz egy ideje már 200 megás...de ez utóbbit most épp javították
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz mecsek20 #89513 üzenetére
valóban... az összefoglalóból hagyták csak ki, és már július 31-én megjelent az Ászf közleményben, tehát betartja a cég a 30 napot... akkor már csak pár nap maradt előfizetni rá... ha érdekel valakit a lassítós domino netplusz még egyáltalán...
persze az app ettől függetlenül még hibás, hiszen már hetek óta lezártnak jelzi a domino netpluszt, pedig csak szept. 1-től kerül lezárásra...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz mecsek20 #89513 üzenetére
szeptemberi ászf egyébként még nincs kinn, egy július 31-i közlemény jelzi a domino netplusz és a domino turbo zárást szeptember 1-től...aug. 11-i aszf szerint jelenleg még él ez a 2 lehetőség
chipman: korlátlan opciók zárása nincs a közleményben és a szeptemberi domino aszf sem nyilvános még... azok tehát vszinűleg maradnak egyelőre a 30 napos határidő miatt... ahogy én látom
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz tsteve #89516 üzenetére
Értem, köszi. És ugye korábban megvitattuk, hogy Domino Net mellé is rendelhetőek a papírforma szerint, de továbbra sem láttam senkinél, hogy ténylegesen meg is rendelte volna valaki. Ezzel kísérletezni pedig elég drága lenne...
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
tsteve
senior tag
netplusz lezárás:
természetesen a Telekom megint félrevezet, mivel ezen a [link]-en a
"2017. augusztus 11. és szeptember 1. hatályú lakossági változások összefoglalója" nevű pdf nem tartalmazza ezt a nem elhanyagolható változást, a szeptemberi domino ÁSZF pedig egyelőre még "titkos"...de ezeket a dolgokat már megszokhattuk...
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz tsteve #89518 üzenetére
Nem váltani akarnék, csak esedékes egy új kártya aktivációja korlátlan böngészés opcióval, és nem tudom, melyiket rendeljem rá. Jó lenne, ha el lehetne használni EU-ban a keretet, de nagy a kockázat.
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
tsteve
senior tag
válasz CHIPman #89521 üzenetére
ha az eu-s használat a cél, akkor az új csomagok a nyerők számodra... csak az a kérdés, hogy a Telekom ragaszkodik-e majd a "túlforgalmazási díj-mentes" meghatározáshoz a korlatlan opciók feltételeként, mert simán ráhúzhatjak akár az uj csomagokra, hogy az más kategória, hiszen eleve hiányzik belőlük a túlforgalnazás lehetősége, azaz nem lehetnek tulforgalmazási dij-mentesek sem ezáltal... s akkor már nem működhetnek a korlátlan opciók sem rajtuk... s ilyen hátulról megkerülős módon vezeti ki egyúttal a korlátlan opciókat is most szept. 1-től... de ezt csak a telekomos hosszú tapasztalat alapján mondom, talán nem lesznek ilyen aljasak...
-
Soulfly842
addikt
válasz Kékes525 #89507 üzenetére
A telekomnál üzletpolitikai jóváírás is létezik. Ennek a keretében - bár a reklamáció nem jogos - ügyfélelégedettség miatt (ügyfélmúlt, stb alapján) kaptál egy jóváírást
Három óra után bonthatta a rendszer a hívást, utóbbi időkben nem találkoztam vele, de régen volt valamilyen biztonsági időlimit, lehet ennek a keretében került bontásra a hívás.
-
enginev3.0
félisten
Szomszédom telekom 1000re növelte a netet mikor megjelent tavaly novemberben
Azóta jóval többet fizet mint kéne, 2-3ezer forinttal kb
Reklamált, es vissza kapott 50ezer forintot, vagy jóváírást, nem kérdeztem pontosan
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #89525 üzenetére
Szvsz vissza nem kap pénzt, csak jóváírást kaphat.
-
Kékes525
félisten
válasz Soulfly842 #89524 üzenetére
Köszi, érdemes volt reklamálni. Az asszony viszont kapott egy figyelmeztetést.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Kékes525 #89527 üzenetére
Egyébént meg csak a hívó és hívott fél híváslitáját kellett volna megnézni, hogy ott is ott van-e a 3 óra... (nyilván ott van, vagy max törölve lett)
Egyébként az ellenőrizhető, hogy a vonalon volt-e beszédforgalom vagy kuss volt órákon keresztül. Nyilván, ha kuss van akkor abból elég könnyű következtetni rá, hogy úgy maradt a telefon és ilyenkor szokott több esetben is méltány lenni a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz ForRedGlory #89529 üzenetére
"Egyébént meg csak a hívó és hívott fél híváslitáját kellett volna megnézni, hogy ott is ott van-e a 3 óra... (nyilván ott van, vagy max törölve lett)"
Ez eszembe sem jutott, pedig nyilvánvaló.
"Egyébként az ellenőrizhető, hogy a vonalon volt-e beszédforgalom vagy kuss volt órákon keresztül."
Ezt hogyan lehet és lehet e ilyet kezdeményezni, vagy ezt most is megnézhették?
-
lugosi
MODERÁTOR
"A telekomnál üzletpolitikai jóváírás is létezik. Ennek a keretében - bár a reklamáció nem jogos - ügyfélelégedettség miatt (ügyfélmúlt, stb alapján) kaptál egy jóváírást"
Ugyanilyenünk volt a közelmúltban. Plusz hozzá kell tennem hogy kifogtam egy olyan segítőkész ügyfélszolgálatost, akivel még semmilyen cégnél nem találkoztam. Hozzáértő volt és jóindulatú.
-
snyper990
őstag
válasz Mr.Csizmás #89072 üzenetére
Mindenkinek ajánlom figyelmébe, aki mobilvásárlással szeretné elpattintani a maradék hűségpontjait, de nem a KAP pontok terhére kapja a visszaigazolást:
Végre megoldódott a probléma egy kedves ügyintéző hölgy segítségével. Kiderült, hogy azért nem akarta elfogadni a beállításokat, mert még nem változtattam meg a hűségkártyám jelszavát (még az alap, gyári volt).
Tehát:
1.) Itt bejelentkezés után át kell állítani a mobilfizetésnél az elsődleges fizetési módot (vagy valami ilyesmit, mióta megcsinálták, azóta azt írja, nincs jogosultságom az oldal eléréséhez. De könnyen meg lehet találni) a kapcsolat pontokra, majd mentés
2.) Meg kell változtatni a hűségkártya jelszavát/kódját. Telefonon viszonylag egyszerű, ha sikerült a 1414 menürendszerén átvergődve beszélni egy ügyintézővel, gyorsan meg tudja oldani, csak az alap adatok kellenek.
(3.) Elvileg újra kell indítani a telefont. Én újraindítottam, de lehet, hogy megy anélkül is.) -
ferob
őstag
A mai napig van egy 4 órás limit, ami után bontásra kerül a hívás, de ez a gyakorlatban némileg több.
-
Putyin90
senior tag
A telekomnál jelenleg a "Korlátlan nyár a telekomtól" nevezetű akción kívül nincs más lehetőség korlátlan mobilnetre lakossági előfizetőként?
-
veterán
-
Putyin90
senior tag
válasz Soulfly842 #89540 üzenetére
Ebben reménykedem én is. Másik két szolgáltatónál már elérhető korlátlan mobilnet csomag, nem is vészes áron. (jelenleg 1000 valahányszázzal kevesebbet, mint amennyibe a telenornál a legkisebb Hello Data csomag kerül, de ez csak az otthoni net, emellé még nem számoltam azt a pénzt, ami mobilnetre elmegy, úgy meg már bőven felette vagyok annak az árnak). Egyelőre akkor még várok, ha októberig nem jön elő korlátlan mobilnettel a T, akkor váltok. Nincs bajom a Tvel, mióta telefonom van mindig is náluk voltam, a hibakezelés, panaszkezelés is korrekt (legalábbis velem azok voltak mindig), ezért sem szeretném csak úgy otthagyni őket, de ha továbbra is ilyen inkorrekt mobilnet tarifákkal fognak dolgozni, akkor muszáj lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
[P]laci
senior tag
válasz szabogabor10 #89543 üzenetére
puszta kíváncsiságból, havi mennyi adatforgalmat jelent nálatok ez a korlátlanság kihasználása?
-
veterán
válasz [P]laci #89544 üzenetére
Igazából csak annyi, hogy telefonról vagy tabletről gondolkodás nélkül megoszthatom a netet bármikor, ha kell (nem torrentezem soha), és akár 4K-s vidiket is meg tudok nézni, ha akarok. Illetve telón, tableten mehetnek a frissítések is bárhol, bármikor. Meg az az érzés, hogy nem kell az adatforgalom számlálót nézni, önmagában nagyon jó.
Ja igen, Spotify-t, HBO GO-t, Horizon Go-t, Eurosport Player-t kihagytam.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
lupus_l
aktív tag
Pontosan. HBO Go, Spotify, ftp és frissítések miatt már nem fáj a fejem, nem szeretném az adatforgalom számlálót folyamatosan lesni. Pár évvel ezelőtt az elérhető áron lévő korlátlan beszélgetések is sci-fi kategóriába estek Magyarországon
-
veterán
Egyébként azt hozzáteszem, hogy tavaly ugye a Magenta 1-esek kaptak egész nyárra korlátlan mobilnetet, de utána gond nélkül visszaállíthatta a Telekom az adatkorlátot, mert a másik 2-nél még híre sem volt a korlátlan mobilnet bevezetésének. Most viszont egész más a helyzet.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
CHIPman
nagyúr
válasz szabogabor10 #89547 üzenetére
Érdekes felvetés, de mire gondolsz? Hogy esetleg meghagynák a mobil L és XL-re a korlátlant? Ezt jó lenne tudni előre, mert csak azért rendeltem Mobil XL mellé Net 200-at, hogy a korlátlant lehessen használni, és le készültem mondani augusztus végén...
szerk: Ja már értem, feljebb olvastam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Keresek hibrid hűtéses 1080 ti-t
- Samsung Galaxy Watch 5 pro e-sim
- Ps5/Xbox series X-re cserélném a számítógépem illetve a monitorom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen