Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
gp A beszámolók alapján elmondható, hogy a folytatás is egy remek alkotás lett.
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
A Mammutban megszűnt az egyik Telekom? Mikor? Miért?
-
Lazika
senior tag
Ezt nem hiszem el, hogy nem lehet futárral rendelni csak személyes átvétel lehetséges!
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok!
Az normális, hogy lemondom az előfizus netemet és eltűnik a Dominó is a fiókomból (webes felület )? ( vezetékes benne van )
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Mr.Csizmás
félisten
a digitális jólét az új csomagok?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
anadroid
senior tag
-
pinnacle
nagyúr
Domino Maratonál a Domino Net 1GB-ot, hogy tudom aktiválni Telekom alkalmazással vagy weboldalon? Nekem mindkettő helyen csak a Travel & Surf érhető el, ami drágább és kevesebb ideig érvényes.
Maratonnal is mehetne, mert alul írják, hogy
"Mi történik, ha 30 napon belül elfogy az adatforgalmam?
Ha felhasználtad a csomagodban foglalt netet, akkor Domino Maraton vagy Napi csomagokkal folytathatod a netezést. Másik Domino Net csomag nem igényelhető mellé."
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #89113 üzenetére
Rendszeroldali fejlesztések, illetve teljesen új vezetékes internet portfólió az újdonság
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz Soulfly842 #89116 üzenetére
ja közben láttam, az alap 10-20..stb. megások vannak felzárkóztatva sebességben
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kippi86
tag
Üdv mindenki!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy ez a maraton net hogyan működik?Nem vagyok egy nagy telefonáló mindig csak mobilnet előfizetést csinálok, eddig a bluemobilnál de most át kényszerültem a Telekomhoz.
Szóval ha átváltok domino fix re aminek nincs havidíja tudom aktiválni pl a maraton 4giga netet vagy kell még valami egyéb is mellé(valahol olvastam ,hogy napi vagy havidíjas csomaggal lehet aktiválni)?Nálam kitartana szerintem 3-4 hónapig és így meg is érné nekem ha nem lenne egyéb költség havonta. -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Alapjáraton meg vagyok elégedve a Telekom szolgáltatásaival, de amit a legutóbbi webshop-os rendelésnél csináltak, az botrány. Rendeltem egy 12W-os Apple töltő adapter és egy 2M-es lightning adatkábelt, személyes átvétellel az Europarkban. Kezdődött azzal, hogy nem tüntették fel, hogy az Europarkban lévő kettő üzletből mégis melyikben lehet átvenni a terméket. Aztán voltak olyan fogyatékosak, hogy telefonon megerősítették, hogy mehetünk a termékekért (persze szigorúan csak az előfizető, azért tartozéknál ez vicces, mert régebben be lehetett más nevét is írni és át is tudtam venni más helyett...), majd a helyszínen derült ki, hogy nincs kábel, hiába mutatja a rendszerük, csak keddre lesz, de adapter van náluk és kihoz egy 5W-os normál adaptert... 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Bravó! 👏🏻👏🏻👏🏻
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Bferibörs
addikt
válasz Aaron14 #89119 üzenetére
Alapvetően a szolgáltatás jó ( háló) az ügyintézés rendszeresen kaki , még nem sok mindent sikerült elintéznem első nekifutásra (eddig semmit ) most majd meglátom, hogy a net lemondás,hogy sikerül/t ez lenne az első sikeres ügyintézésem náluk (tizen éve vagyok az ügyfelük )
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz kippi86 #89118 üzenetére
Megrendeled a domino fix-et , lesz rajta némi net meg lebeszélhetőség ( 1 GB, 80 perc, vagy 500 MB, 40 perc
- ( ha jól tudom ezen még nem változtattak ) - ) attól függ melyik csomagot rendeled , utána feltöltöd lóvéval ugye ha 4 GB-ot szeretnél akkor minimum 4 ezerrel ( jobb ha többel mert nem marad telefonálásra pénzed ha elfogy a 40,80 perc ) a 4 ezerrel tudod "bekapcsolni" (megrendelni ) a 4G maratont ( nekem jelenleg webes felületen nem lehet csak appon ) nem kell más net jegyet vegyél, fix-nél működik minden egyéb netes megrendelés nélkül.Nincs egyéb havi költséged !
Amit ne feledj el , kapcsold be a Most opciót is , ez biztosítja a saját hálóban a 9 Ft-ot, más hálóban a 19 Ft-ot, ha ezt nem teszed 25 Ft lesz a percdíjad.
[ Szerkesztve ]
-
nobiand
aktív tag
Esetleg valaki vásárolt már ALCATEL 2008G-t?
Megtudná mondani, hogy függő vagy független?
Látom az URL-ben: SL, de láttam már csodát.
Köszönöm. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Aaron14 #89119 üzenetére
Meghatalmazással átvehette volna más is, ahogy bestbuy topikban olvastam.
Illetve bárkinek lehet telekom fiókja és tud vele rendelni.
Egyedül KAP pont beváltásnál fontos, hogy az előfizetés adataival rendelsz, tudtommal.A másik dologra nem tudok mit mondani, nem műszaki ember, de cikkszám alapján kéne tudni, hogy ez nem az az adapter. A webshop pár éve mióta megújult elég érdekesen működik.
-
Bence008
tag
Sziasztok!
Valaki esetleg vásárolt a Telekom webshopjából D-LINK DWM 222-es modemet? Kártyafüggetlen? Az URL-ben nincs benne az SL rövidítés, de inkább biztosra mennék. Köszi!
-
kchris78
veterán
flottas elofizetoknek mikor lehet vegre VoLTE-zni?
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #89136 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy nagy általánosságban mikor lesz engedélyezve? Azaz mikorra teszik azt a startot, hogy nem kell külön bekapcsoltatni?
-
choco01
addikt
Van esély hogy ez a Coopos akció még használható lesz? Gondolok arra hogy nem teszik be az aprosagokat valami kamu akció ala..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
zzola
félisten
Üdv.
Dominó átírás - magánszemélyek közötti - díjköteles?
Köszönöm. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Decemberben vettem egy új telót a T-től a meglévő előfizumhoz, a hűségidő meghosszabbításával. Küldtek egy új simet, mondván a régi nem jó az új telóba, holott de.
A simet félretettem, használtam a régit. Namost mostanában a teló egyre többször dobálja el a hálózatot. Első körben szeretnék simet cserélni.
A kérdésem az, használhatom-e azt amit decemberben kaptam, felhívom a kapott telószámot, beregisztráltatom a simet, kidobom a régit és kész, vagy az a kártya már kuka és be kell menjek egy T-pontba újat kérni?
Köszi előre is
-
bedibazsa
senior tag
Sziasztok! Nem nagyon van időm visszaolvasni, ezért bocsi, ha ez már volt téma. Szóval, mennyire jellemző a Telekomra, hogy adnak havidíj-kedvezményt, ha készülékkel meghosszabbítom a hűségem? Átlagosan 10 ezer Ft a számlám, sosem kések a befizetéssel, stb. A csomag, ami nekem jó lenne, az a Mobil L+4GB. Ez készülékkel 9500. Van olyan, hogy felajánlanak olyat, hogy mondjuk ugyanez a csomag 8500 Ft, vagy nem jellemző és úgy kezelik a meglévő előfizetőt, mint aki besétál az utcáról - annyi különbséggel, hogy tőlem nem kérnek be előleget. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Logout.hu észrevételek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen