Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Engedély kapott az Apple Watch alvási apnoe funkciója
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
6 Android főverziót ígér a Samsung
ma Ráadásul a Galaxy A16 5G-vel kapcsolatban.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz #08205312 #89300 üzenetére
Köszi a választ!
Eddig csak számítógépen használtam az online felületet. Most tanácsodra letöltöttem az okostelefonos alkalmazást, beléptem abba a menübe, amit említettél. Ott megjelent a maratoni opció, mint jelenleg inaktív - és a havidíjas, 30 napos, mint aktív. És láss csodát, itt mutatja is, hogy 3,7 van még hátra a 4-ből. Szuper, köszi a tippet!A kérdésem még: azért olcsóbb ez a 30 napos verzió, mert itt van egy időkorlát is a 4 GB felhasználására? 1 hónapon belül mindenképp leforgalmazom a 4 GB-ot, így akár ez egy olcsóbb megoldás lehet, ha ki-be kapcsolgatom, amikor éppen szükségem van rá?
-
milenda
tag
válasz RoSSo3 #89299 üzenetére
A webhely szerint továbbra is elérhető: online belépés után válaszd a testreszabást. Itt valóban nem látszanak a Maraton csomagok. A javasolt *111# reggel óta egyáltalán nem működik, a mobilapplikációban azonban – ahogy 8 fórumtárs is írta – beállítható a Maraton 4 GB.
-
Tomikaa.
tag
S.O.S! Ha Horvátországból magyar Telekom kártyáról hívok magyar vezetékes számot, az is roamingdíj mentes, vagy csak a mobil számok hívása?
dptrsk: köszi a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Jelenleg ceges flotta melle van egy Net Plusz L adatcsomagom. Neha kifutok az 1 GB-bol ezert cseren gondolkodtam.
Jol latom, hogy az uj dijcsomagok kozul a 4000HUF/4GB-os net a legkisebb, ha csak adatcsomagra van szuksegem? Vagy van esetleg flotta melle mas lehetoseg is?
Koszi elore is.
Udv.
-
thomas77
senior tag
válasz betyarr #89284 üzenetére
3 féle minőséggel találkozhatsz:
1. Mezei GSM: 300 Hz to 3.4 kHz normál esetben ez a minőség, akár 2 különböző szolgáltató között is.
2. HD hang: 50 to 7 kHz. Két eszköz között 3G hálózat esetén hálózaton belül. A hívott fél nem lehet hordozott szám (a hívó lehet), különben nem jön létre a HD kapcsolat. A visszahordozott (korábban elvitt, de visszahozott) számok esetében is működik.
3. VoLTE: 20 Hz to 20 kHz. egyelőre csak hálózaton belül megy 2 olyan eszköz között, amik éppen elérik a VoLTE szolgáltatást.
A Telekom kérdésemre azt írta, hogy még idén tervezik bevezetni a dominósoknak is a VoLTE szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz betyarr #89284 üzenetére
Már a kínaiak is ráharaptak erre a dologra.
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Arcképgyáros
-
dragon1993
őstag
válasz zsoltzsolt #89313 üzenetére
A Samsungnál a Telenoros és régen a független készülékeknél se jelent meg a VoLTE lehetőség, egyszerűen kimaradt a ROM-ból.
Én kötve hiszem, hogy mindenkinek bekapcsolnál így semmi tájékoztatás után.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Ha duál simes telom van. 1es slot Telekom hivasokra állítva, 2es telenor adatkapcsolathoz.
Ilyenkor az 1es slot csak 2g hívás tud, vagy ha engedélyezve lesz volte, akkor azt is?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz dragon1993 #89314 üzenetére
És mehet ez még frissítéssel?
-
dragon1993
őstag
válasz zsoltzsolt #89316 üzenetére
Gondolom, esetleg más rommal de én is csak találgatok.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz dragon1993 #89318 üzenetére
Hát majd idővel kiderül
-
dragon1993
őstag
Korlátlan böngészés adatopcióval 32kbittel tőlt be az index.hu és a 24.hu is.
Más is találkozott a problémával esetleg sikerült megoldani ? -
zoli62
addikt
Domino kártya egyenlegfelhasználási idejének letelte ugye után jól tudom, hogy nem lehet az online ügyfélszolgálatra belépni, mert a korlátozottá válás miatt letilt a rendszer?
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89322 üzenetére
Nem igazán fordulhat elő, de ezt kipróbálhatod
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #89324 üzenetére
Köszi, de ezt a cikket én írtam
Most az index, 24 és az origoval van valami, de még nem jöttem rá, sajnos nem egyedi, mert haveromnak is lassú
Írtam nekik hátha megoldják.[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #89324 üzenetére
Most újracsatlakozva a hálózatra kezd rendbejönni.
-
embe
nagyúr
"Régen" az eseti adatbővítő ( 1Gb-2eFt. ) felhasználási ideje jól emlékszem, hogy a vásárlástól számított 30 nap volt?
Nyaralás alatt megrendeltem, valamikor 8-9.-e körül. De most nézem, hogy "Belföldön használható internet csomagod fordulónapjáig" , ami nekem 15.-e volt. Nem sok lehetett rajta, talán 200MB. De amilyen drága volt, ahhoz képest ez azért sok volt ahhoz, hogy elússzon. Kis bosszúság.Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Nordik
őstag
Domino Net csomagnál ha nincs elegendő egyenleg akkor addig felfüggesztik a szolgáltatást majd ha feltöltöm az egyenlegem akkor automatikusan újra aktiválódik? Gyakorlatilag mint a régi Netpluszoknál?
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89325 üzenetére
Este már nem szabad fórumozni
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék előfizetni több csomagra, de nem tudom, hogy melyik csomag van prioritásban a másikhoz képet adathasználat vonatkozásában?
Lenne egy Domino net 4GB, egy kiegészítő csomag Maraton 1GB és egy Napi 1GB időnként, ha úgy alakul!
-
Teodor52
senior tag
válasz dragon1993 #89331 üzenetére
2017.05.01-től már nem választható!
-
dragon1993
őstag
válasz Teodor52 #89332 üzenetére
Dominóval még igen úgy tudom, rendelsz egy NetPlusz S-t és hozzá tudod.
Hívd fel 1777-et telefonos menüben megtalálod a korlátlan tematikus adatopciók között ha még van.
Szolgáltatások => Internet => Korlátlan tematikus => Korlátlan böngészés vagy ilyesmi.Ha megrendeled akkor állítsd be ezt is Chrome alatt [link]
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz dragon1993 #89333 üzenetére
Elgondolkodtató ez a kombó csak az a baj, ha nincs közelben wifi nem tudok frissíteni.A 200MB meg kevés lehet!
Letölteni sem tudok.
Mondjuk egy maratonnal már jó lenne.
Csak akkor hogy és miként történne az adathasználat elszámolása?Kár hogy nincs olyan opció hogy mikor böngészek és épp letöltenék valamit váltanék maratonra majd ha megvagyok és utána csak olvasgatok akkor váltok korlátlanra.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz dragon1993 #89335 üzenetére
Csak play vagy galaxy áruház illetve android szerver a rendszer frissítés végett.
Esetleg egy kis you tube. -
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #89337 üzenetére
Állítólag nincs lezárva [link]
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89338 üzenetére
Csak egy véletlenszerű akkori hozzászólás
De ettől függetlenül, személyesen vagy telefonon még lehet valaki olyan szerencsés, és be tudja kapcsoltatni
-
tsteve
senior tag
válasz enginev3.0 #89339 üzenetére
dominóban nincsenek ezek lezárva....de előfizusban igen... sokszor beszéltünk már itt erről...
az app egyértelműen hibás, mert lezártnak jelzi domino-ban
[ Szerkesztve ]
-
Kispotter
tag
Sziasztok! Next s aranytárskártyás vagyok. Létezik olyan app amivel monitorozni tudok egy adott ciklus hónapot, hogy 20 as és 70 es irányba hány percet telefonáltam külön? Sohasem tudom hol járok.. mert ügye nem hálózaton belül 180 percem van csak.
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
[P]laci
senior tag
válasz Kispotter #89342 üzenetére
szia!
160 perced van és a Telekom alkalmazás ezt is megmutatja neked (több egyéb hasznos infóval együtt), használd azt és megoldódik ez a problémád!
Bejelentkezéshez használd a telefonszámod 301234567 formában és az 5 számjegyű jelszavad, illetve mobilneten ezek nélkül is bejelentkezel.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Ateszpapa
addikt
Augusztus 7-től sajnos már nem él a 15% kedvezmény a Burger Kingben kapcsolat kártyával.
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #89346 üzenetére
Köszi, kíváncsian várom.
Mr.Csizmás:
Neked is köszönöm, meglesem eddig nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Készíts képet az igazi nevedből!
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
- HP ProBook 450 G5, 15,6" FHD IPS, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- AMD FX-8320, 8 mag, 8 szál AM3+ processzor
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen