- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Sziasztok.
Van ez az új korlátlan mobilnetes csomag korlátozásokkal.
Hogy csak Mobiltelefonban használható a sim, sem táblagépben, sem notebookban nem. továbbá nem osztható meg hotspotként.
Vicces.
De a kérdés az, hogy betéve egy mobiltelefonba, és a telefonon futtatom a torrent kliest, egy külső adattárolóra, az már szabályzatnak megfelel igaz?
Illetve honnan fogják tudni, hogy nem mobilban van, hanem táblagépben? És honnan tudják, hogy megosztottam a netet? Főleg, ha kábellel oldom meg. -
bzolika10
aktív tag
A korlátlan e-mailt és böngészést hogyan kivitelezik? Szűrik a 25-ös és a 80-as portot?
-
goop
őstag
Akinek régi csomag mellé van korlátlan böngészés opciója, az nem vett észre semmi furcsát? Next s mellé amihez van ugye 1 Gb, hamar el is fogyott, ill. az összes sima http honlap lassítva jön be, a https az ok. Pedig a sima weblapoknak is mennie kellene, lassítás nélkül. Most vagy elbaltáztak valamit, vagy így akarnak rávezetni, hogy váltsak az újra? Pedig akkor sem fogok...
Szerk.: nem válasz akart lenni, hanem új.
Szerk.2 másnak is van a családban, ott is panaszkodnak. -
k-adi
nagyúr
Hello.
A Telekom app-ban nem írja ki, hogy mennyi net adatmennyiség van hátra, részleteknél sem. Eddig kiírta. Valami bug ez vagy mostantól ezt az infót nem írja ki?
-
válasz
szabogabor10 #89880 üzenetére
"mivel a Telenor HD-ra nem lehet ugye hűséget kötni"
De én úgy tudom, hogy lehet.
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
nemrég vettem a Telekomtól egy okos karkötőt viszont sehol se látom hogy hol írja hogy meddig vagy mennyi garancia van rá. ebbe esetleg tudok segíteni hogy ezt hol találhatom meg? -
CHIPman
nagyúr
HXY az (#89857)-ben írta, hogy Dominora is aktiválható a közösségi, illetve korábban írták, hogy előfizetéses 400MB-ra is sikerült aktiválni.
Ezekre (legfőképp az elsőre) van valahol hivatalos állásfoglalás? A közösségi promo oldalán én úgy veszem ki, hogy előfizetésesekre jó csak ("Net 1GB", nem pedig "Net és Domino Net 1GB"). -
törölt tag
válasz
fornettisuti #89935 üzenetére
De erre most nagyon ráfeküdtek!
-
törölt tag
Miért érzem azt, hogy mindenkit az új csomagokra akarnak rávenni 1-2év hűséggel?
-
tsteve
senior tag
válasz
dptrsk #89930 üzenetére
a honlap és az ÁSZF is tényleg megér pár misét, mert ott van a honlapon a Most opció eu-s jellege ugyan, de ezt sem közleményben, sem az ÁSZF-ben nem jelezték, tehát elvileg nem érvényes hivatalosan odakintről a 9/19 Ft-os dij, hiszen az ÁSZF továbbra is belföldinek jelzi az opciót...szóval újabb durva ellentmondás van a honlap és az ÁSZF között...de ezt már megszoktuk, szóval nem kell is keltem a hangulatot, kelti azt a Telekom maga az ilyenekkel...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
thomas77 #89924 üzenetére
A roaming helyzetből indított hívás olyan, mintha belföldről hálózaton kívülre telefonálnál.
Azaz roaming helyzetben felhívni egy Telekomost ugyanolyan, mint belföldön felhívni egy Telenor/Vodafone/stb számot, ez alapján fiztned kell érte.Azt be tudnád nekem linkelni, hogy hol írják, hogy a Domino Most és Domino S nem lehet együtt.
A 19 forint nem biztos, hogy hiba, a honlap szerint a Most opció is EU kompatibilis lett.Emellett a 19/25 ft/perc roaming többletdíj mentes, lehet az volt a cél ezzel, hogy a méltányos használatot nem veszik figyelembe, tehát korlátlanul telefonálhatsz roaming helyzetben Telekom irányba.
-
Bferibörs
addikt
Tegnap kaptam két levelet a Telekomtól. Az ügyfél azonosító szàmom stimmelt mindkettőnél. Tájékoztattak , hogy mindkét számra az előfizetésemet megszüntették. Soha nem volt a két szám az enyém.Felhívtam az 1430- at , annyi kiderült, hogy az egyik szám Budapesti a másik messze vidéki.
Remélem a záró szàmlát nem tőlem fogják megpróbálni levonni a két számra. Az ügyintéző annyit tudott mondani , hogy rendszerhiba, ne foglalkozzak vele és sűrű elnézést kért a kellemetlenségért. -
thomas77
senior tag
válasz
tsteve #89923 üzenetére
Nem érted...
Együtt említi (egy mondatban) a többletdíj eltörlését a Domino S és M opció esetében.
A Domino M esetében ez azt jelenti, hogy szeptember 1-től a korlátlan keret további többletdíj megfizetése nélkül (tehát ingyen) felhasználható EU roaming helyzetben (mert ugye tegnap ez még nem így volt).
A Domino S esetében pedig nem változik semmi. Továbbra sem lehet felhasználni Magyar Telekom mobil irányban a korlátlan opciót EU roaming helyzetben.Tehát a Domino M esetében helyes a tájékoztatás (benne is van az Ászf-ben és az ügyfélszolgálatos is megerősítette), a Domino S esetében pedig helytelen a tájékoztatás (nincs is benne az Ászf-ben). Én ezt reklamálom, hogy megtévesztő amit leírnak.
A hibás percdíj alkalmazása pedig egyenesen a röhelyes kategória.
Mindenesetre megírtam a magamét. Ha lesz válasz, majd beírom ide is. Hátha másnak is fontos ez.
Mivel elég sokat járkálok külföldre, nekem fontos lenne, hogy az opció működjön az EU-ban is. Mindenesetre az nagyon dícséretes, hogy a Maraton 4GB-ból 3GB már felhasználható az EU-ban is. Ez egy komoly előrelépés. Bár kipróbálni egyelőre nem tudtam, mert éppen a feltöltési bónuszomat forgalmazom. -
tsteve
senior tag
válasz
thomas77 #89922 üzenetére
az a gyanúm hogy a 2 opció tekintetében nem történt meg a hivatalos eltörlés még eddig ... ezt pótolta a Telekom most hivatalos módon is, noha ténylegesen nem alkalmazta eddig sem... a változás leírása alapján ez a tippem...a 19 ft-os percdij viszont számomra is fura... de szerencsére itt a felhasználók javára téved a számlázási rendszerük...
-
thomas77
senior tag
válasz
tsteve #89920 üzenetére
De ezt a többletdíjat tegnap sem alkalmazták már, hanem június 15-tel eltörölték. Akkor miért van benne a szeptember elsejei változtatások között? Mellesleg ott említve, ahol valóban eltörli a többletdíjat a Domino M opció esetében... Mert ugye az tegnap még nem volt felhasználható EU roaming esetében...
-
tsteve
senior tag
-
thomas77
senior tag
válasz
tsteve #89915 üzenetére
a "domino s" csak hálózaton belül ingyenes...roamingban kikerülsz ebből, hisz hálón kívülről inditod....
Ez OK, de a Domino M valóban többletdíj nélkül működik. Tehát 15 ropiért külföldről is korlátlanul hívhatod a magyar normál díjas mobil és vezetékes számokat. Ahogy a változásokat részletező doksíban le van írva. De ez (ellentétben a Domino S-sel) az Ászf-ben is benne van. Ezt egyébként az ügyfélszolgálatos is megerősítette.
Ha a Domino M-nél új a többletdíj nélküli hívás, akkor az S-nél miért nem? Hiszen ez is le van írva!a "többletdíj nélküliség" sem jelent ingyenességet az esetedben...
A Domino S-nél nem, de a Domino M-nél igen? Honnan kellene ezt tudnom? Hiszen egy mondatban említik a kettőt!a percdij pedig -elvileg- a domino s-nek megfelelő belföldi percdij kell hogy legyen roaming helyzetben...
De ebben az esetben 25 Ft a percdíj, nem 19. Mivel nem lehet aktív a domino most a Domino S-sel együtt, így a 25 Ft-ot kellene alkalmazniuk. Mégis 19-cel számlázott. Akkor itt is hiba van.Értem én, hogy te hogyan magyarázod az ő álláspontjukat, de az általam említett doksiban mégsem ez van leírva.
Mivel itt a változásokat emeli ki, el kellett engednie egy korábbi többletdíjat. Mi volt az? Mennyi volt az? Mi változott tegnaphoz képest?
Vagy csak szimplán elrontották a tájékoztatót? Azzal sincs gond, lehet helyesbíteni. Ja, hogy tévesen számláz, 25 helyett 19 Ft-ot? Azt is ki lehet javítani. Semmi gond, csak a tájékoztatás nem sikerült túl jól megint... -
Tomikaa.
tag
Ez most WTF? Muter kapott random 1 gigát, amit 1 hónapig használhat fel. Nekem is dobhatnának egyet. Mi lehet az oka? Elsőre sulikezdésre tippelnék szeptember 1. miatt, de én vagyok a diák (meg a tesóim), nem anya. Mások is kaptak már ilyet? Mostanában nem lett feltöltve a kártyája. Webes felület nem mutatja, csak a mobil app.
-
tsteve
senior tag
válasz
thomas77 #89914 üzenetére
a "domino s" csak hálózaton belül ingyenes...roamingban kikerülsz ebből, hisz hálón kívülről inditod....
a "többletdíj nélküliség" sem jelent ingyenességet az esetedben...
a percdij pedig -elvileg- a domino s-nek megfelelő belföldi percdij kell hogy legyen roaming helyzetben...
-
thomas77
senior tag
Ezzel kapcsolatban felhívtam az ügyfélszolgálatot. Nagyon kedves hölggyel beszéltem, aki mindent megtett, hogy segítsen, de végül sajnos nem tudott.
Értelmezésem szerint aktív Domino S szolgáltatás esetén EU roaming helyzetben is ingyen hívhatnám a magyarországi Telekom mobil számokat. Sajnos ez nem így van. Fizetős a hívás, percenként 19 Ft-tal, ami azért nem lehetséges, mert a Domino most opció nem lehet együtt bekapcsolva a Domino S-sel. Tehát hamár számláz, a percdíjnak 25 Ft-nak kellene lennie.Az ügyfélszolgálatos hölgy hosszasan egyeztetett a kollégáival. Arra következtetésre jutottak, hogy csak a Domino M-re vonatkozik az EU roaming ingyenesség (ahogy az Ászf-ben benne is van). Az hogy az S is meg van említve, az azért van, mert ők egy kalap alatt kezelik ezeket a szolgáltatásokat.
Mondjuk ez azért érdekes, mert aki S-t rendel, az nem rendel M-et, aki M-et rendel, az nem rendel S-set... Tehát a felhasználói oldalról nézve ezek teljesen különböző szolgáltatások. Az ügyfélszolgálatosnak is 20 percébe került kinyomozni, hogy mi a helyzet, akkor én, mint felhasználó, mitől lennék képben?Gondolom, nem csak én használom a Domino S opciót. Lehetünk még pár 10 ezren. Írok az ügyfélszolgálatnak, remélem foglalkoznak a kérdéssel. Ha nem, akkor NNH vagy mifene... De akkor meg kapnak egy pár 10 milliós büntit... Aztán végülis azt is mi fizetjük meg...
-
EmberXY
veterán
válasz
Scrake^;DD #89909 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de ez alapján szerintem csak a NapiNet van, ami nem túl gazdaságos.
-
kchris78
veterán
válasz
4Grider #89839 üzenetére
Igen ez ilyen sajnos. OFF, de a usereknek mindig tobb kell... Amig nincs alapbol minden cellan terheles addig egy-egy sebtesztre kijon a 70-150Mbit (ha jo a terero) de atlag helyen az inkabb 30-50 csak.. korlatlan helyett inkabb 30GB ha ennek az az ara hogy az akadozo sebesseg helyett HA KELL akkor tudjon tobbtiz mbitet. 30GB-ot pusztan webes forgalommal szerintem nem nagyon lehet osszehozni abba mar aktivabb hang / video streameles is belefer.
-
EmberXY
veterán
válasz
Scrake^;DD #89907 üzenetére
Szia!
Lehet, pl a Domino Fix díjcsomaggal a Maraton opciók. -
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Lehet-e feltöltőkártyás telefonra mobilnetet vásárolni, hogy pl 1500 forint x mennyiségű mobilnet az adott hónapra? Köszi!
-
gyuromoj
veterán
Na írtam ma a T-nek, hogy milyen feltételekkel tudom felbontani a jelenlegi hűségemet.
Kíváncsian várom a fejleményeket. -
mecsek20
tag
válasz
szabogabor10 #89900 üzenetére
az lesz, majd holnap, ha addig nem javul meg spontán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Formula-1
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest