Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
Hirdetés
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
pinnacle
nagyúr
válasz dragon1993 #89398 üzenetére
Köszi! Jó ötlet, de nekem már kicserélték.
IMEI tiltásról tudtok valamit vagy felesleges, mert azt is ki lehet kódolni?
-
dragon1993
őstag
válasz Mr.Csizmás #89400 üzenetére
Kér pinkódot csak hálózatra nem lép fel úgy tudom
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz dragon1993 #89403 üzenetére
amennyiben nincs kikapcsolva a pin kérés, úgy nem gond
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Hínár929
tag
Sziasztok!
Lenne egy naiv kérdésem (nem ér kinevetni).
Lassan 20 éves lesz az előfizetésem még a szám is az eredeti.
Díjcsomagot kell váltanom és a konkurenciákhoz képest szerintem elég rossz az a telekom ajánlata.
Lehet valami extra kedvezményt kieszközölni, mint a tv-nél volt a hiéna, vagy menjek át más szolgáltatóhoz? -
fornettisuti
veterán
válasz Hínár929 #89406 üzenetére
Csak az uj előfizető vagy a hosszabbító, azt hogy x éve vagy előfizető le se ....ják. vagy elmondod hogy lelépsz ha nem adják meg amit akarsz a hosszabbításért vagy simán lelépsz lejárat után/csomagot váltasz.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Van valamilyen lehetőség, beállítás, hogy ne küldjön sms-t a T, amikor belépék az alkalmazásukba?
Úgy vettem észre, hogy nem küld, ha wifi-n lepek be, de ha mobilneten, akkor mindig.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap még minden oké volt a telefonommal, most viszont...
Ha bekapcsolom még van hálózat, van mobilnetem, 1-2 perc után viszont eltűnik a hálózat, vele együtt a mobilnet is. Nem olyan helyen vagyok, hogy bármi leárnyékolná + működött eddig hónapokig hibátlanul.
Mi lehet a gond? Hívni, sms-t küldeni sem tudok. Telefon adhatta meg magát(volt egy szép esése...) vagy a sim kártya? -
Ateszpapa
addikt
válasz #04441088 #89409 üzenetére
Szia!
Igen, a leejtéstől is lehetséges, hogy megsérült belül.
Illetve ha használtan vetted a készüléket még az is lehet, hogy az előző tulaj nem fizette a számlákat és IMEI tíltás van rajta.Ha az utóbbi nem jöhet szóba, akkor érdemes szervizbe vinned a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Ateszpapa #89411 üzenetére
Ha a készüléket tiltják le, akkor nincs olyan, hogy egy-két percet jó a hálózat
Akkor fel sem tud csatlakozni a hálózatra.
(#89409) staker
A legvalószínűbb a sim kártya hiba. Kérj elsőként egy SIM cserét. Meghibásodás indokkal díjmentes, ha vagdosva lett (ilyen esetben pl. tipikusan jellemzőek az ilyen Sim hibák), akkor az a szolgáltató szempontjából rongálásnak minősül, s fizetős lehet a kártyacsere.
Ha ez nem oldja meg, akkor sajnos készülék hiba.
(#89399) se4ever2
A szám még hívható? (lehet a magyar posta kapkodta el, s határidőn túl jött meg a levél) ha nem, akkor üzletbe menj be a levéllel és egy személyivel. 5 mp alatt jóváhagyják a regisztrációt.
Abban az esetben, ha hívható, akkor az USSD kódon kívül más aktiválási lehetőségek is vannak a levélen. Próbáld meg azokat. Ha nem sikerül, akkor irány egy üzlet
(#89406) Hínár929
Azt ne felejtsd el, hogy ha otthoni tripla szolgáltatásod van, akkor 25% lemegy a havidíjból. Ill. én lehet várnék mezei userként is. Egyelőre annyit tudunk, hogy új internetes portfólió van, új kapcsolat lesz 1-1,5 hónapon belül, s az a tény, hogy most mozgolódik a teljes paletta Hátha lesz valami érdekes huncutság
(mindig hangsúlyozom, hogy ez pusztán szubjektív spekuláció az ismert tények figyelembevételével )
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz #04441088 #89409 üzenetére
Kérj kölcsön egy simkarit és próbàld meg azzal mielőtt bárhova vinnéd. Ha függő a telód figyelj rá, hogy megfelelő kártyát kérj kölcsön. Esetleg egy újra indítást vagy gyári vissza àllítást is érdemes megcsinàlni.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-
Bferibörs
addikt
válasz #04441088 #89416 üzenetére
Nem tudom,hogy milyen telód van, ha kihúzható tálcás akkor ezt ne próbáld meg !
Tegyél egy vékony szelet - pl. fénymásoló papírt , vagy cellux csíkot - a kártya fölé, úgy told be a helyére, lehet érintkezési hiba , de nem biztos, hogy a kártyafoglalatnál.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
-
törölt tag
tudna valaki abban segíteni, hogy a telekomnál vásárolható moto G5 single avagy dual SIM-es, illetve hogy hálófüggő netán független?
Köszönettel, B
-
dptrsk
Topikgazda
Ha minden igaz délelőtt óta újra van VoLTE.
-
Gabbana
aktív tag
Na én feladtam...
Adategyeztetés után (hogy a számhordozás ne legyen elhúzható) ma átmentem a telenorhoz. 5 perc múlva korlátlan netem lett mindenfelé.
Stabil 90le/40fel...
Kocsiban youtuberól megy a zene, skypeolok az autópályán (nem kézbentartott mobiltelefon használat...)
Javaslom a telekomnak, hogy lépjen már valamit! Miattatok...
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
TomPack
őstag
válasz Gabbana #89424 üzenetére
Ma én is ugyanígy jártam! És meglepődtem, hogy mennyire gördülékenyebben intézik a számhordozást mint a Telekom tette! Sms-ben folyamatosan értesítettek az állapotáról, nem majd csak 3 nap múlva az időablak letelte után kell pislogni és a sim-kártyákkal tornázni hogy most akkor mi van, mint tettem én többszörös sikertelen számhordozó! A Telekom befogadta, teljesítette, megtörtént a hordozás, péntek este kell cseréljek sim-et!
És mindez még a számhordozás napján kiderült, és ha gubanc van, egyből lehet menni Telekomhoz egyeztetni![ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Bferibörs #89429 üzenetére
Szerintem ahogy az első 2-3 hét eltelt történés nélkül, már lehetett látni, hogy nem tudnak rá reagálni.
Kár, mert láthatóan meg lehet csinálni a korlátlan netet elérhető áron, nekem is van ilyen előfizetésem a telenornál, ha a telekomnak lenne ilyen paraméterekkel rendelkező előfizetése, itt kötném meg. De engem egyáltalán nem érdekel, melyik szolgáltatónak fizetem, nekem csak az a lényeg, hogy egyiknek legyen. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
A huawei P10 Lite t-mobilnál lett véve,akkor az függő vagy függetlenül árulták??
Érdemes-e lecserélni egy ilyen készülékre a Galaxy A5 2017-es telefonomat (tudom lehet nem ide tartozó a kérdés) ???NAGYPAPA
-
-
Indian74
senior tag
válasz garaboncicás #89434 üzenetére
Hát igen,az hiányozna mint PL, always on display.
De azért köszNAGYPAPA
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
El kell utaznom Hamburgba 3 napra. Dominó fix-em van Most kiegészítéssel.
Mit kellene/lehetne megrendelnem, hogy legyen pár giga netem amit kint felhasználhatok? Esetleg egy kis telefonálás is lehet. Köszönöm -
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Díjcsomagváltáson gondolkodom. Jelenleg Move XS csomagom van + családbarát opció-> 1970+1090=3060 Ft (100%-ban felhasználható havi díj +30 Mb internet) a 100%-ban felhasználható havi díjat ritkán lépem túl, a családbarát opciót meg csak párommal használjuk, az internet viszont elég karcsú, ezért szeretnék váltani.
Amire váltani szeretnék: Mobil S + 400 Mb internet + Családi Mobil opció-> 2000+1000+190=3190 Ft
Ebből a havidíjból elvileg járna nekem 80perc vagy sms, viszont az apró betűs résznél ezt olvastam:
"A hang díjcsomag szerinti percek és egyéb kedvezményes percek egyidejű igénybe vétele esetén azok érvényesülési sorrendje a következő: 1. Díjcsomagba foglalt korlátlan percek, 2. Családi mobil opció, 3. díjcsomagban foglalt percek"
Jól értelmezem, hogy hiába lenne a párommal a Családi Mobil opció, ettől függetlenül előbb ha egymással beszélünk akkor "kedvezményes" perceim fogynának el?
Van esetleg valami alternatív opció? Ennyi erővel 1-el nagyobb csomagra váltok, akkor nem szükséges család barát opció, viszont a csomag díjba nincs semmilyen lebeszélhetőségi kedvezmény.
Előre is köszi!
Peti -
Arcképgyáros
válasz Petike168 #89439 üzenetére
Családi mobil opció lehetőséget már kiszedték a T kínálatából, nem?
Egyébként meg Move XS-t kiszámolod, 40 forintos percdíjjal (1970:40(ft/perc)=49) 49 percet beszélhetsz mire elfogy.
Mobil S az 80 egységet tartalmaz szóval hálózaton belül 80 perc vagy sms, és olcsóbb a percdíj is, én ezért váltottam múlt héten. Ja és azt tudnod kell, ha az a 400 MB internet elfogy akkor kikapcsolják nem pedig lassul.
Nincs Magentád véletlen?
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Domino Net-re sikerült valakinek aktiválni már a korlátlan közösségi opciót, vagy inkább ne kísérletezzek és maradjak a NetPlusznál?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Petike168
aktív tag
válasz dptrsk #89441 üzenetére
Mindketten havidíjasak vagyunk, ezért is lenne ez jó, viszont akkor nem értem továbbra se ezt a részt:
"A hang díjcsomag szerinti percek és egyéb kedvezményes percek egyidejű igénybe vétele esetén azok érvényesülési sorrendje a következő: 1. Díjcsomagba foglalt korlátlan percek, 2. Családi mobil opció, 3. díjcsomagban foglalt percek"
Ha esetleg lefogy a 400 Mb van lehetőség bővíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen