Hirdetés
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
Hirdetés
-
Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
ph A weben egyre szaporodó képek és videók eléggé ezt sugallták, és a hivatalos bejelentés is megvolt.
-
Most jöhet el a VR-headsetek kora?
it Az IDC azt mondja, hogy az AI és az alacsonyabb költségek miatt most lesznek csak népszerűek a VR- és AR-headsetek.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz aujjobba #89953 üzenetére
Ez komoly? Egy perc minimum? És mi van azokkal, akik csak azért vesznek mobilnetet, mert kizárólag csak net alapon kommunikálnak? Viber, skype és társai, illetve a szokásos net. De semmi normál hívás. Jó néhány ilyen embert ismerek. Ha nincs hívás, akkor van szankció?
Wifi megosztás nem is lenne, mert vagy olyan routerben lenne ami sim képes, vagy egy noteszgépben. -
goop
őstag
Jaja, az új korlátlan sosem kellene. Amit nem tudnak elemezni, azaz titkosított, mindegy milyen protokoll, azt fogják és lassítják 2 Mb körül ha jól rémlik.
Közben úgy néz ki megoldottam a gondot, chrome adat tömörítő a megoldás a http lassításra, ami mellesleg teljesen aszf ellenes, hiszen a böngészés nagy része még mindig sima http forgalom. Valamit félre állíthattak.[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz aujjobba #89953 üzenetére
használtál már Hello Datát, vagy csak olvastál róla ? Esetleg azt is csak felületesen? Aki sz@rul lefedett helyen használja annak vannak gondjai megosztással, 5-8 Mbit/s-t nem lehet megosztani ez tény.
Én van , hogy napi 4-8 órát osztom meg laptopra, nincs gondom- az ingyen hétvégén volt ez tény.
(#89958) syn7h37ic
ezek az emberek zömében flottához mennek.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Cry0
őstag
belépve a fiókomba majd ott a dokumentumokra lépve ezt adja be holott volt már a telekomtól 1-2 rendelésem.
e-mailba mindig megkaptam a hozzá kapcsolódó dokumentumokat viszont azon is csak a vásárlás illetve a kézbesítés dátuma van feltüntetve hogy meddig él a garancia az nem.Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
flegga92
senior tag
válasz kchris78 #89951 üzenetére
Régebben így játszottam ki. Aztán jött egy fenyítés, hogy aki így használja, kizárják. Volt is róla szó itt a topicban. Használtam tovább majd kb 200 mb elhasználása után lelőtték és nem értem el a routerem többet. Szerencsére akkor még a YouTube ment minden trükk nélkül, később már az sem. Aztán mentem inkább a Hello Databa.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kchris78 #89951 üzenetére
Dehogy van rá sebesség limit. Azaz, akkor, ha terhelt a hálózat. Normál esetben semmilyen lassítás nincs. Mellesleg a vezetékes net is használatfüggő sebességű, nem?
Nekem a megjelenés óta van HD csomag is, még egyszer sem lassult be.(#89955) btz
"Https is lassítva van"Ugye nem a telenor HD-re érted? Mert erről még nem hallottam, találkozni se találkoztam vele az elmúlt hónapokban.
Egyébként sebességre kb. a 80%-át hozza a telekomos netcsomagomnak. A telekomos mobilnetem kb 75-80 megabitet hoz maximum, a telenoros olyan 60-65-öt wifi megosztással, bár lehet hogy már az eszköz sem mai darab és ez lassítja.
"Dehogy nincs, folyton panaszkodnak hogy nem megy rendesen a wifi megosztás. "
Bizonyos userek. Mások meg folyamatosan azt írják, hogy semmi baj nincs náluk. Én az utóbbiak közé tartozok, egyébként szerintem jellemzően az adott eszközre visszavezethető amikor probléma van, valószínűleg a netmegosztást nem havi 2-300 gigás forgalmakra tervezték a mobiltelefonokban, hanem alkalmi használatra, és egyes telefonok ettől a kelleténél jobban melegszenek, míg mások bírják. Én mifiben is használtam, ott is nagyon szépen ment, újabban inkább telefonban osztom meg. Ennek a hiánya miatt nagyon féloldalas sajnos a telekomos korlátlan mobilnet szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz Vangelis #89954 üzenetére
Nem az 1 perc a durva, hanem ha arra veszed hogy mifi routerben használod vezetékes net helyett, akkor havonta egyszer át kell tenned a kártyát egy telefonba és telefonálni egy rövidet.
Érted, macera, elfelejted -> szankciók.A mifi routerben használat is wifi megosztás.
Simán elhiszem hogy gond nélkül megy a megosztás, nekem nincs saját tapasztalat, de amikor a telenor topikot követtem a hellodata miatt akkor sokan panaszkodtak rá ott. -
törölt tag
-
Bferibörs
addikt
válasz aujjobba #89968 üzenetére
"ha arra veszed hogy mifi routerben használod " bocs Te hol élsz ? Ez egy hanghívásos csomag , ennyi már csak belefér. Vagy más szolgáltatót kell keresni ( flotta) aki nem tesz ilyen szankciókat és van nála csak net kari cirka 4400 és 2 db karival 6500. Ilyen egyszerű.
De szerintem is ingyen ,korlátlan mobilnet sokkal jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez most hogy van? Elvileg már nem lehet két év hűségre kötni az előfizetőt. Vagyis, ha jól rémlik nov.-1-től biztosan. Ezek szerint az akció azért is tart október 31-ig, mert akkor még élhet a kétéves rablánc?
-
fornettisuti
veterán
-
Bornie127
senior tag
Üdv mindenki!
Az létezhet, hogy eltűnt az előfizetésemről a korlátlan email és böngészés opció? Ugyanúgy a net&roll M csomagban is, csak az éjszakai maradt meg.
-
törölt tag
válasz fornettisuti #89974 üzenetére
És azt ki fogja ?
Állítom lesz egy csavar, főleg, ha készüléket is vesz az ügyfél. -
Zeki
nagyúr
válasz Bferibörs #89972 üzenetére
Jaja. Akinek olcsó, korlátlan mobilnet kell mindneféle kikötések meg korlátozások nélkül, flottás topik.
-
bzolika10
aktív tag
válasz enginev3.0 #89945 üzenetére
Szóval bevághatok a 80 as portra egy vpn szervert és akkor azt érzékeli hogy böngészés miközben netflixezek / yt videót nézek?
-
bzolika10
aktív tag
Az azért jó hogy cirka 2000 ft ból lehet korlátlan netet "csinálni"
-
Bornie127
senior tag
Valami nem f@sza. Éjszaka elfogyott a teljes adatkeretem a net and roll M-ről úgy hogy van éjszakai korlátlan opcióm. Ez csodás. Ebből üf lesz.
-
Bferibörs
addikt
válasz aujjobba #89989 üzenetére
Tudom , erre írtam a Helo Datát kompromiszummal , illetve a flottat, flotta jobb lenne a topiktársnak erre a célra de az nem játszik nála azt írta. A HD nincs hűséghez kötve , így egy próbát szerintem megér. ( Nálam is próba képpen fut , eddig jó, ha romlik irány a flotta )
Az ingyen meg csak vicc volt.
-
Cry0
őstag
időközbe rájöttem hogy nem mert mikor rendeltem mindig megadtam az e-mail címemet és így nem volt érvényes a facebookal belépett fiókom.
dokumentumokba lépve megtaláltam minden rendelésemet viszont a jótálásos részre átlépve full üres.
a számlát meg tudom tekinteni viszont semmi sincs rajta feltüntetveIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
szalai112
senior tag
Aki magenta1-es annak a korlátlan mobil net 7500 ropi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Logout.hu észrevételek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen