Hirdetés
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Ha van egy Telekom előfizetésem (Mobil M) 10hónapja, rendeltem mellé egy készüléket anno.
Ez azt jelenti hogy már több készüléket nem is vehetek előfizussan? (részletre szeretnék venni egy Xperia XZ Premiumot vagy Galaxy S8-at.
Most kb 5ezret fizetek havonta +3ezer a készülékre?
Vagy újból előfizut kell kötnöm vagy hogy van ez?Köszönöm.
Mert az oldalon nem tudom megrendelni csak új előfizuval. -
MODERÁTOR
válasz Winchester95 #89704 üzenetére
A hűségidő lejárta előtt 3 hónappal vehetsz új készüléket erre az előfizetésre.
Egyébként új előfizetés, vagy dominó csomag, vagy listaáron vehetsz készüléket a szolgáltatótól.20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
Valaki tudna segíteni?
Telekomnal ha a meglévő arany szintű Dominomat átváltom előfizetésre akkor is kell mobil előleg ha elhoznek egy telefont pár hónap múlva? -
rayoliviero
veterán
Bontatlan Domino kártya hány napon belül aktiválható, vagyis hány napig nem vész el az összeg róla?
A másik kérdés, hogy egy ember nevén több Domino kártya is lehet? Van valami számbeli korlátozás ezzel kapcsolatban?
8: Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rayoliviero #89707 üzenetére
1. csomagolástól számított 2 év (rá van írva)
2. 10db
-
mecsek20
tag
Fent van az uj aszf
10000 a ,,korlatlan,, net
-
dragon1993
őstag
válasz mecsek20 #89709 üzenetére
Csak hogy mások is lássák mi a korlátlan.
A Net Korlátlan csomag kizárólag személyes felhasználásra vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaghoz tartozó SIM kártya kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Szerződésszegésnek minősül, ha a SIM kártyát az előfizető eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz, stb.) A Net Korlátlan díjcsomaghoz DuoNet szolgáltatás nem vehető igénybe. A Net Korlátlan díjcsomaggala Wi-Fi megosztás (tethering) nem engedélyezett. Wi-Fi megosztásnak minősül a számítógép, illetve más Wi-Fi kapcsolatra képes eszköz (pl. mobiltelefon, táblagép, netbook, PDA) csatlakoztatása az internethez a Net Korlátlan díjcsomagban biztosított elérhetőséggel. A Net Korlátlan díjcsomag keretében a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás az adatdíjcsomag kínált sebességétől eltérő maximális sebeséggel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s. Virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén 10/5 Mbit/s. A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a fenti listát bővítse további forgalomtípusokkal vagy használati módokkal.
-
szabogabor10
veterán
válasz dragon1993 #89710 üzenetére
A tethering tiltása pofátlanság, ahogy a DuoNet opció igénybe vételének tiltása is. Asszem nekem nem kell ilyen áron ez a csomag.
Ahogy az is pofátlanság, hogy ennyi pénzért 7 GB EU-s adatkeretet kapsz.[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
embe
nagyúr
Minden pénzt megér.
4 GB Maraton maradt?[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
dragon1993
őstag
válasz szabogabor10 #89711 üzenetére
A tethering tiltása szerintem se egy szép húzás főleg úgy, hogy a Torrent és a VPN is korlátozott sávszélellel megy. Kábeles megosztásról egy szó sem esik. Gyorsan átfutva
A tetheringet tudják detektálni mielőtt elindulna a vita: [link]
A korlátlan böngészés adatopciót egyáltálan nem lehet megosztani, erről valami látványosabb helyen is szólhattak volna, mert eddig nem tudtam.
A Szolgáltató a hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának érdekében az Általános Szerződési Feltételek 4.3 pontja alapján jogosult a szolgáltatást korlátozni, az opciós vagy az előfizetői szerződést felmondani, különösen azokban az esetekben, ha az előfizető a korlátlan tematikus adatopciót több eszközön megosztja vagy harmadik személy számára biztosít hozzáférést.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz dragon1993 #89713 üzenetére
Nyilván ha korlátlan netet vennék/használnék, akkor azért tenném, hogy azt az eszközeimen megosszam.
Egyébként a változásban találtál olyan pontot, ami az ügyfél szempontjából pozitív változást jelent?
-
dragon1993
őstag
Benne van a Lakossagi_aszf_5a_melleklet_dijak_mobil_Domino_ertekesitheto_20170901_uj.pdf-ben szóval igen. 3GB leforgalmazható belőle az EU-ban.
Sajnos a változásokról nem tudok sokat nyilatkozni, csak a korlátlan böngészés adatopcióm miatt aggódtam azért olvastam bele az új ÁSZF-be. Reggel a mesterek úgy is megírják ha valami fontos történt.
A korlátlan egy vicc, Telenor flottával routerbe is berakhatom itt meg egy wifi megosztást nem engednek.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz dragon1993 #89715 üzenetére
Mindig várjuk a csodát.....aztán semmi. Röhejes ez a net ár amit villantanak.
Lehet azért nem engedik, mert nem bíznak a hálózatban. Vagyis abban, hogy egy komolyabb igénybevételt kibírna. Márpedig ha olcsó lenne a net, akkor többen - többet használnák, ezáltal nagyobb igénybevételnek lenne kitéve a hálózat.
[ Szerkesztve ]
-
rfszabi
tag
Összefoglaltam a Telekom ÁSZF változásait egybe :
[ Szerkesztve ]
-
rfszabi
tag
http://kontrahirugynokseg.com/2017/08/31/tenylegesen-korlatlan-mobilnettel-jon-a-telekom/
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz rfszabi #89719 üzenetére
Tessék!
Ténylegesen korlátlan mobilnettel jön a Telekom
"Elsősorban az alábbi havidíjas csomagok és opciók adatmennyiésgsége"
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
"A Net Korlátlan díjcsomag vonatkozásában egyedi előfizetői szerződés 2017. október 31-ig köthető. Tehát akinek ez kell, sietnie kell."
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
enginev3.0
félisten
Ennél szarabb nem lehetne
Grat Telekom, egy dologban tökéletes, azt hozta amit szokott
fornettisuti
Ja hogy még ez is korlátozva van xD[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
fornettisuti
veterán
Szerintem, akinek elég havonta a 30giga, mert nem ipari szinten használja a mobilnetet, annak szvsz. a 30gigas csomagban nincs tiltva a tethering. Árban 10k mindkettő.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Carline
őstag
válasz fornettisuti #89724 üzenetére
A hello data meg 6k...
Egy év használattal 48k marad a zsebedben.
Vagy IQPro 4320-ért hűség nélkül és 68k marad a zsebben egy év után.
Szerencsére van alternatíva.Én már csak a Most végett használom a Telekomot. Nagyon keveset beszélek, azt is hálón belüli irányban és a 9Ft-nál nincs jobb ajánlat.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
joey04
titán
válasz fornettisuti #89724 üzenetére
spotify, youtube, mindig tv csak pár dolog ami nagyon nem ipari felhasználás, és ha ezeket együttesen szeretném használni úgy, hogy ne kelljen figyeljem, hogy egy meccs szünetében vagy a vb alatt a 2 meccs között lekapcsoljam a streamet, vagy hogy youtubon ne kelljen figyelnem, hogy 1-2 órás beszélgetést ne nézzek, mert lefogy a net, na erre nagyon karcsú a 30gb. Ezért örültem végre a telenornak és léptem és igen, tabletre is osztottam netet, hiszen a videót csak jobb 10"-on nézni. Teljesen hétköznapi használat során is kellhet a korlátlan net, megosztással. Na ezért léptem Telenorhoz. btw az otthoni fos telekom netet (max 8-9mbps) is mobilnet váltotta, az előbb említett iqpro-s telenor net. picit olcsóbban 5-6x akkora sebességet hoz átlgaban,
de néha tízszeres... Nagyon el vannak ezek tájolva.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz enginev3.0 #89723 üzenetére
Számomra még mindig felfoghatatlan, hogy a dominósok kedvezőbben csinálnak mindent mint pl. én előfizetéses...
-
Soulfly842
addikt
A korlátlan mobilnettel kapcsolatban:
Várjatok még 1.-ig, mivel arról nem szól a fáma, h. milyen havidíjkedvezmények vehetőek igénybe hozzá majd.
-
enginev3.0
félisten
válasz Soulfly842 #89730 üzenetére
Szerintem semmi
Ugyan azok a dolgok lesznek mint a többihez
Össze raksz egy csomagot 30gbos nettel, annyi lesz a korlátlan isNekem 2 otthoni szolgáltatás mellett 20% kedvezménnyel a legkisebb hang mobil csomaggal alig megy 10k alá a havidíj
Én egyetlen dolgot próbálok meg, bemegyek személyesen megkérdezem hogy hűség alatt tudok e szolgáltatót váltani, és akkor hátha ajánlanak valamit, ha nem, akkor váltok
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #89730 üzenetére
Sajnos amilyen irányba halad a Telekom, nem sok jóra számítok.
Amióta Rékasi Tibor lett a lakossági szolgáltatások góréja egyre rosszabb minden.
Egy előfizetésem megszűntettem már, még van 3 és ha ebbe az irányba haladnak azokat is szépen lassan meg fogom szűntetni.Eddig elégedett ügyfél voltam, de idén valami változott és sajnos rossz irányba!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #89723 üzenetére
"Ennél szarabb nem lehetne"
Hát gondolkozok rajta hogy hogyan lehetne, de nem nagyon jut eszembe.
Esetleg ha mondjuk a YouTube stream lenne lebutítva mint a vodafonnál? Vagy mondjuk minden elhasznált giga után SMS kódot kellene beírni.
Akárhogy is, ez versenyképtelen, mondhatni gyík.
Örülök hogy annak idején megkötöttem a Hello datát.
Tényleg, erre kell hűséget kötni?
-
taki01
őstag
Nem értem őket mért nem olyan csomagot csináltak mint a Telenor, mert úgy talán tudtak volna versenyezni velük. A Vodával együtt szánalmasak ezek a díjcsomagok.
-
enginev3.0
félisten
válasz lugosi #89734 üzenetére
Hogy ne kéne
Gondolom ezért is csak október végéig lehet kötni, mert utána jogszabály változás lesz a husegidokreBár ezeknél a mobil csomagoknal havonta lehet változtatni hogy mennyit beszélünk / netezunk ha jól tudom, szóval a két év köt, de nem feltétlen végig ugyan arra
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Hahaha. Hello Telenor, jövök!
-
Vangelis
nagyúr
válasz r3dsnake #89738 üzenetére
Még most sem értem, hogy aki teheti miért nem ment már át eddig.
Nincs hűség bármikor vissza is lehet jönni.
Telekom egy fos lett tényleg.... mit akarnak ezek.
Telenyomort sosem szerettem (mondjuk dpi-ben náluk vagyunk pár éve, hűség nélkül) , de most Ők csinálják szinte a legjobban a netes csomagot.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Vangelis #89739 üzenetére
Nem sokat érnek a jó csomagok, ha nem lehet normálisan használni, mert nem fejlesztenek, s pontszerű a lefedettség (Budapesten ismerősi körben naponta tapasztalom, 5 éve nem változott, többször lett jelezve, leginkább akkor amikor én használtam volna). Hiába a jó csomag, ha nem használható megfelelően.
Emellett, ha nem lesz valami extra akció valóban elég drága és korlátolt csomag lett a Telekomos
-
Arcképgyáros
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz dptrsk #89740 üzenetére
"Nem sokat érnek a jó csomagok, ha nem lehet normálisan használni, mert nem fejlesztenek, s pontszerű a lefedettség"
A megjelenés óta van telenor HD csomagom, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig járom az országot rendesen. Kis településeken is szuper a net sebessége, lefedettségi problémába még nem sikerült belefutnom. Ami mondjuk érdekes is lenne, tekintve a telekom és a telenor közötti mobilnet roamingot.
Engem csak a céges előfizetés köt a telekomhoz, ha az nem lenne akkor nem lenne kérdés hogy nem őket választanám. Persze az is lejár egyszer.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz -secret- #89743 üzenetére
"Ha a T észreveszi meg eddig észrevette volna, hogy elmennek tőlük az emberek akkor csak cselekednének..."
Ilyen alapon minek fejlesztene. Nem feltétlen akkor kell lépni amikor már elmennek, mert ha elmentek akkor egy darabig vissza nem jönnek, egy ilyen folyamatot hosszabb idő fordítani.
Egyébként az is lehet, hogy a lakossági szegmens most nem annyira fontos nekik, mintha lett volna valami hogy megnyertek valami nagy állami megrendelést, így gondolom az nem keveset jelent nekik. -
atees
őstag
Erre a pendrájvra miért nem lehet az aranykártya pontokat bevaltani?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Joe123
senior tag
Úgy tűnik a telekom továbbra is csak azoknak marad jó választás akik keveset beszélnek/mobilneteznek, főleg ha ezt rendszertelenül teszik (Most+Maraton). Minden másra kell keresni egy megfelelő flottát.
-
Joe123
senior tag
válasz Mr.Csizmás #89748 üzenetére
)
Túl sok rezgés nehogy szétrázza. -
asdf_
veterán
válasz -secret- #89743 üzenetére
Gondolom aki bemegy, hogy lemondja akármije van annak felajánlanak egy olyant amit nem fog visszautasítani aki meg lusta bemenni az marad a szar csomagban.
Nem megy be es nem mondja le, mert szamhordozasnal a jelenelegi szolgaltatojaval kapcsolatba sem lep, csak az ujjal, a regi szerzodese a szamhordozas megtortentevel automatikusan megszunik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kutya topik
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- nVidia tulajok OFF topikja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen