Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Premier előzetest kapott a Metal Hellsinger VR kiadása
gp A démonírtás mostantól még intenzívebb a VR változatoknak hála.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
ph A vállalat ezzel kissé árnyalta Pat Gelsinger korábbi nyilatkozatát, hogy a befektetők számára megmaradjon a remény.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Nem éri meg lecserélni 7500 Ft-os havidíjra a flottádat(ha jól emlékszek a forgalomra )
Flottásoknak nem igazán megy a webes felület, sőt nem is mehetett volna igazából... Az adott kedvezményező (munkahely, partner cég stb) és a MT úgy írja alá a keretszerződést h. A szükséges igazolást/munkáltatóit/igazolványt minden esetben be kell mutatni az adott vásárláskor a helyszínen.
-
veterán
válasz gyáliSanyi #89249 üzenetére
1. Nincs olyan, hogy Domino Most díjcsomag, az egy opció. Fixed van valószínűleg
2. VálasszHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #89251 üzenetére
Igen. Erőteljesen használok VOIP hívásokat, ezzel lehet spórolni.
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Arcképgyáros
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Azt lehet tudni hogy szeptembertől milyen új hűségprogram jön a mostani pontok helyett?
üdv
-
Corpuscle
őstag
Rendelés leadásakor ez az üzenet fogad. Mi lehet a gond? Kosárba engedte rakni, cím be van állítva.[kép]
-
Nordik
őstag
Domino Net csomagnál ha nincs elegendő egyenleg akkor addig felfüggesztik a szolgáltatást majd ha feltöltöm az egyenlegem akkor automatikusan újra aktiválódik? Gyakorlatilag mint a régi Netpluszoknál?
-
tPedro_
őstag
Új telefon, új előfizetéssel (régi szám megtartással), hétfő óta visszahívásra vár. A telefonos ügyfélszolgálat szerint ki kéne adniuk így is, de a T pontban mégse adják ide...
Az új előfizetést persze rögtön hétfőn aktiválták (gondolom az autamata).
Még szerencse, hogy rendelés során az azonnali átvételt választottuk. -
HXY
addikt
Domino SIM pic pack pontra rendelésekor fel fognak hívni, hogy tényleg akarom-e?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
webshopban vett Fix Plus SIM kártya 1 éves érvényessége mikortól indul?
bolti átvételtől számítva vagy mikor az első hívást indítom róla?
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Az itt található
Domino Fix Extra SIM-csomag
"1 GB net, ami belföldön és az EU-ban használható"30 napra szól, vagy pedig a SIM kártya érvényességi idejére?
Mert, ha jól tudom erre max Maratont lehet venni, ami kizárólag belföldön használható.Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Értem.
Azért kétes számomra, mert a Maraton, ami addig van, amíg el nem fogy, viszont az csak belföldön használható.
A 30 naponta megújuló viszont egész EU-n belül használható.Azért érdekes, hogy így elsőre feltölti olyannal, ami nem jár le 30 nap alatt, viszont EU-n belül is használható.
Mennyi itt a minimum összeg, ami kitolja 365 nappal a rendelkezésre álló időt?
[ Szerkesztve ]
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
-
enginev3.0
félisten
Mikor a konkurenciánál megjelent a korlátlan internet lehetősége, volt olyan aki jelezte a telekomnak hogy váltani fog, és a telekomtól kapott valami hasonló dolgot mint a korlátlan internet, további hűségért cserébe?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mr.Csizmás
titán
válasz enginev3.0 #89279 üzenetére
neked mindig ingyen, vagy olcsóbban kellene korlátlan, vagy kicsit bővebb?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Atomgeszi
veterán
Köszi mindenkinek. Még gondolkodom, tartaléknak nem lenne rossz egy ilyen SIM.
Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html
-
betyarr
veterán
jól értem,hogy a volte azért jó,mert a mezei gsm hívással ellentétben hd minőségű lesz a hang telefonálás közben és a net sem szakad meg?ennyi?vagy még van valami előnye?
hátránya van valami?
ha felhívom a 1430-at,akkor be is aktiválják nekem azonnal,vagy azért nem ilyen egyszerű?dominó fixem van.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz Mr.Csizmás #89282 üzenetére
Jó lenne valós korlátlan, kiegészítők nélkül
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89287 üzenetére
Akkor telefont kell váltanom
De megvárom az aug 31.-et, hátha a nagyobb csomagoknál meghagyják a korlátlan netet, és akkor én is váltok az új díjcsomagra
2 itthoni telekom előfizetéssel még kedvezményt is kapnék
-
dragon1993
őstag
válasz enginev3.0 #89288 üzenetére
Függetlenítés nem játszik ?
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz dragon1993 #89292 üzenetére
4-5 napja azt mondta, az ügyintéző, hogy nem megy és fokozatosan kapcsolják rajtuk be. S mondta, hogy nem tud segíteni a bekapcsolásban.
szabogabor10: Komoly? Hol látom?!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -secret- #89294 üzenetére
Hivatalosan (vagy csak basznak frissíteni az oldalt) nem megy még iPhone-okon, de a gyakorlatban viszont működik. Be tudják kapcsolni az ügyintézők is, csak sajnos a szokásos hozzá(nem)értés megy néhányuknál. Addig hívogasd őket, amíg kifogsz egy kompetens ügyfelest. Nekem ez szerencsére elsőre sikerült pár hónapja.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Arcképgyáros
válasz szabogabor10 #89295 üzenetére
Múltkor kb. 7x hívtam őket, hogy előfizetés hosszabbításnál kifogjak valami "fasza kedvezményt" vagyis felajánljanak valamit de 7/7x olyant ügyintézőt adott, hogy nem ajánlottak ilyent, elegem lett aztán megkötöttem simán az előfizetést.
-
enginev3.0
félisten
válasz dragon1993 #89289 üzenetére
Az drága
Ha szolgáltatót váltanék, akkor megérné kihozni egy új telefont is
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy már nem elérhető a 4 GB-os Maraton opció? Fix SIM kártyát vettem nyár elején, működött is szépen, már kétszer feltöltöttem és aktiváltam a 4 GB-os Maraton opciót, 4000 Ft-ért. Most lett volna aktuális harmadjára, de belépve nem láttam ezt a lehetőséget, csak 3700 Ft-ért 30 napos időkerettel, szintén 4GB-ot. Jobb híján ezt aktiváltam - a neve Domino Net 4 GB
Viszont eddig láttam, hogy 4 GB-ból mennyi van hátra, most azonban 0-t mutat meglévő adatkeretre az online felület is.
Megköszönném, ha meg tudnátok mondani, történt-e változás, vagy miért nem látom az online felületen a maraton opciókat.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen