Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Túléli majd az Intel átszervezését a Falcon Shores projekt
ph A vállalat ezzel kissé árnyalta Pat Gelsinger korábbi nyilatkozatát, hogy a befektetők számára megmaradjon a remény.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsteve
senior tag
válasz olloczky #89200 üzenetére
vszinűleg igen...nálam is rosszul jelzi a legkisebb maratont (100 mbyte-osnak)
ez hiba az alkalmazásban nyilván, hiszen már 200 mbyte a legkisebb maraton...az alkalmazás nem csak itt hibás, hiszen a netpluszt is a lezártak közt sorolja fel... az utóbbi időben sajnos megszokott telekom-trehányságok ezek...
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz radio100jozs #89193 üzenetére
Három hónapra
A maradék 9ben meg nem netezunkHalottnak a csók
Ha 5000ft lenne havonta az L csomag plusz 1000ft a 400mb net, de örökre korlátlan maradna
Tehát ugyanúgy havi 6ezer lenne a korlátlan mint Telenor esetén, egy rossz szavam nem lenne, váltanék új díjcsomagra azonnalDe ha azt nyogik be hogy meghosszabbítják a korlátlan netet egy két hónapra, akkor inkább kinevetem őket
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbiakról:
Még tavasszal engem is felhívtak, hogy az üzleti csomagomat váltsam Business fix csomagra. Gondoltam oké legyen, az apróbetűs rész nem hangzott el, miszerint a jövőben amíg ennek a 2éves hűsége tart csak ebbe a díjcsomagba léphet minden hozott és új telefonszám a cégnél.
Már tudom, hogy rossz üzletet kötöttem ezzel, a lényeg:
Küldtek róla szerződést, amit aláírva vissza kellett volna küldenem, mai napig itt van mellettem aláiratlanul.
Telefonban elfogadtam ugyan a váltást, de mennyire hiteles az, ha nem írtam alá?
Vissza tudok így lépni most?Naggyon jó lenne
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
btudos
veterán
válasz enginev3.0 #89204 üzenetére
Azt azért nézd meg, mit ad beszélgetésben a Mobil L, és mit kapsz a Telenortól 6 k-ért, mert ebben a formában nem összehasonlítható a kettő.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Bferibörs
addikt
válasz btudos #89206 üzenetére
aki sokat beszél annak nem jó ez tény, nekem pl. kb. 3 ezer Ft a beszélgetésem ÉVENTE ! , a számom fontos, hogy elérjenek (van aki csak ezt a számom ismeri) , így nekem ez tökéletes csomag. Ha valaki keveset telefonál és sokat netezik annak megéri ez a csomag, ha nem elég tesz hozzá egy Telekomos Dominót
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. Páromnak nemsokára lejár a Next M előfizuja. A kérdésem az lenne ,hogy ugyan erre a csomagra tud hosszabìtani? Igazából fontos neki ,hogy más irányba is ingyen telefonáljon.. Amit néztem az a Mobil xl lenne 1gb nettel... Viszont a telefonok is brutál drágák még részletre is Bár lehet hogy csak régen néztem az árakat?! Olvastam még a neten másik szolgáltatóknál megjelent a korlátlan internet ? Lehet érdemes kivárni mìg ide is megérkeznek ezek a csomagok?Kb mennyi idő lehet? Köszönöm előre is.
-
enginev3.0
félisten
válasz btudos #89206 üzenetére
Felőlem adhatnak kisebb csomag mellé is korlátlan netet, csak adjanak, fizetek is érte, de max 6 ezret
Én sem beszélek sokat
Csak azért mondtam a Mobil L-t mert jelenleg most onnantól van korlátlan net a telekomnál, az is csak 3 hónapra
Annyi szivatást el tudnék képzelni a telekom részéről, hogy ennél a két díjcsomagnál meghosszabbítja a korlátlan netet még 3 hónapra, amire már sok ember lehet hogy előfizetne rá, "mert hát azért még is csak már 6 hónapja korlátlan netet adnak milyen jófejek" , aztán mikor a következő 3 hónapban lett elég sok 2 év hűséget aláírt előfizetőjük, az újabb ajándék 3 hónap után eltörlik a korlátlan netet.
Sajnos ekkora görénységet ki tudok nézni belőlük
Én személy szerint a telenor lépése után, sokkal nagyobb kapkodásra számítottam a másik két szolgáltatótól is
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
embe
nagyúr
Megvagyok lepődve. Belépve a fiókomba,egy "Neked ajánljuk" egyedi ajánlatot találok. Ilyennel még nem volt dolgom. Mi a fene! megakarnak tartani? Igaz egy drágább előfizetéses egyedi konstrukcióra akarnak, na de akkor is.
A Volte képes készülékekről nincs valami lista?Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Arcképgyáros
válasz zsoltzsolt #89212 üzenetére
Be tudod linkelni? Nem találom...
-
zsoltzsolt
addikt
-
embe
nagyúr
válasz zsoltzsolt #89212 üzenetére
Elég gyér ez a lista.
Nekem nem jött email. De már kb. 3 éve lejárt a hűség.
Más: Most mondja a kolléga hogy van valami új rendelet, hogy a szolgáltató ingyen feloldja a simlockot a telókról?
Én csak ezt találtam.Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
válasz enginev3.0 #89217 üzenetére
Valóban, június 26-tól számított 120 nappal lép hatályba.
-
overclockerr
tag
Sziasztok!
Előfizetéses voltam majdnem tízévig, de az utolsó másfélévben elegem lett a túlszámlázásból, konkrétan mobilinterneten kívül másra nem használtam a telefont, havi csomag dupláját kellett fizetnem. (Mozaikos, majd Nextes voltam)
Ideiglenesen áttértem Domino csomagra. Mobilinternetet szoktam vásárolni, Netplusz L-t, amit eddig gond nélkül tudtam használni.
Ma reggel kaptam egy üzenetet: Egyenlege alapján a Netplusz L szolgáltatást felfüggesztettük, melyet feltöltés után új egyenlege erejéig visszaaktiválunk.
Konkrétan ugyanannyi összeg van a telefonon lassan három hete és még tegnap este is ment a netem.
Mi lehet a probléma? Elég elkeserítő...Előre is köszönöm a segítséget!
-
4Grider
nagyúr
válasz overclockerr #89219 üzenetére
30 naponta 2310 Ft-ot vonnak érte. Gondolom ma vontak volna, de nincs 2310 Ft az egyenleged. Ha más a probléma, hívd az ügyfélszolgálatot...
Amúgy pedig ha nem használsz el 30 naponta 1 GB netet és nem akarsz vele az EU-ban adatroamingolni, jobban jársz a maraton mobilnettel. Ha pedig akarsz vele roamingolni, akkor a Domino Net csomagokkal.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz overclockerr #89221 üzenetére
Netplusz L-lel 30 naponta levonják a havidíjat. A maraton addig él, míg el nem fogy róla az adategyenleg, vagy a kártyád le nem jár.
-
Petike168
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok a problémával. Párom telefonja mostanában rosszalkodott, sűrűn nem volt elérhető mikor hívtuk, holott be volt kapcsolva, illetve térereje is volt. Gondoltuk telefoncsere megoldja a problémát, ám ugyanaz a hiba. Mikor hívjuk nem látja, jó pár perccel később viszont megjelenik, hogy van több nem fogadott hívása. Amikor esetleg sikerül elérni, akkor is többször megszakad. Ami érdekes, hogy mobilnettel viszont semmi problémát nem tapasztalt, valamint SMS-t is azonnal látja. SIM kártya csere megoldhatja ezt, vagy mi lehet a hiba? Előre is köszi
-
Arcképgyáros
Hülye kérdés,
ha kimegyek Horvátországba tudom használni a Waze programot? (Mobil S + 1GB net)
-
kchris78
veterán
Így van, a kapcsolattartó sem tud semmit a VoLTE-ről. Megpróbálta nincs infó. Inkább ügyintéző egy ilyen ember mint technikai (nyilván valamennyire kell értenie hozzá). De mikor felhívtam nem is tudta hogy van ilyen.
-
Nordik
őstag
Szeretnék rendelni egy autós telefontartot. Illetve kapcsolat pontjaim bevaltani. Oda van hozzá írva, hogy személyesen átvehető 350 helyen. Viszont a rendelés leadása közbe nincs lehetőség személyes átvételt választani. Ez miért van?
Ilyenkor mit tudok csinálni? Menjek be egy üzletbe hátha van belőle és ott be tudom váltani rá a pontjaim?
-
dptrsk
Topikgazda
-
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Telekom Domino Most kártyás díjcsomagnál mennyibe kerül a mobilinternet használata?
Nem találtam erre információt.Live poor, die rich.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, webshopon rendelt domino sim gondolom az én nevemre aktiválva érkezik, jól sejtem? Csak mert rendeltem magamnak egyet, de úgy alakult, hogy nővéremnek pont kéne egy, odaadnám, de ha át kell íratni meg tökömtudja, inkább megmondom h rendeljen egyet a saját nevére....
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hyundai, Kia topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?