Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Üdv!
Neten rendeltem használt telefont, meg is jött, minden rendben. A T-nél azt mondta az ügyintéző, hogy neten tudom majd letölteni a papírokat, ezt merre kellene keresnem?Számlát megtaláltam a rendelések között. Azt honnan tudom meg, hogy meddig van rá gari? Egy alcatel telefonról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tehát ha én a dominónál az újra nemet mondok, akkor maradnak nekem a régi percdíjak???
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Ateszpapa #62854 üzenetére
Bocsánat, nem válaszként akartam küldeni, hanem újként, csak félrekatt...
Hello!
A 2 év hűségidőt meghaladó ideje meglévő Net&Roll (M) havidíjas előfizetés esetén is lehet kérni, hogy maradjon a július elsejétől esedékes emelés előtti havidíj, vagy csak a hűségidő alatt lehetséges?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
csoki46
senior tag
-
zzola
titán
válasz csoki46 #62861 üzenetére
– A jótállás azt jelenti, hogy a kereskedő, gyártó garantálja, hogy bizonyos időtartamon belül a termék kifogástalanul fog működni, és ez alól a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítani tudja, hogy a vevő rendeltetésellenesen használta a terméket.
Jótállás csak bizonyos, jogszabályban meghatározott áruk és szolgáltatások körére vonatkozik. A jótállás azért kedvezőbb a vásárlónak, mint a szavatosság, mert reklamáció esetén nem kell bizonyítania, hogy vétlen a termék meghibásodásában. Magyarországon kötelező jótállást kell adni minden a rendeletben meghatározott tarts fogyasztási cikkre, mégpedig egy évig. A gyártók, kereskedők önként adhatnak jótállás olyan termékre, melyre nem vonatkozik a kötelező jótállás, vagy meghosszabbíthatják az egy évet 2-3 vagy akár 5 évre is (például autók).– Szavatossággal az eladó azért vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatosság keretében nem a kereskedőnek, hanem a vevőnek kell bizonyítania, hogy ő vétlen a meghibásodásban, az már eladáskor benne volt az áruban, de az átadáskor, a szerződés teljesítésekor még nem lehetett észlelni azt. Magyarországon a jogszabályok a fogyasztónak előnyös első fél évet iktattak a szavatosságba (ami amúgy 2 évig tart, tartós fogyasztási cikk esetében háromig), s így az első fél évben a kereskedőnek kell bizonyítania.
Akkor válik jelentőssé a szavatosság, ha a jótállási idő már letelt, hiszen a rejtett hiba későbbi jelentkezésekor a szavatosság még él. -
veterán
Örömmel értesültem az NMHH hatósági szerződéséről, de nekem azért van egy kérdésem:
aki május 1. és május 15. között korlátozott időre (1 év) egyedi kedvezményt kapott a Telekomtól, az is élhet az elutasitás lehetőségével? Erről sehol nem találtam infókat.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
TeebyKay
őstag
válasz szabogabor10 #62864 üzenetére
nem, aki május 1 után elfogadott egy kedvezményt, az már az új szerződés szabályai szerint tette azt, szóval 1 év után kénytelen lesz az emelt árakhoz alkalmazkodni.
-
veterán
válasz TeebyKay #62865 üzenetére
De fasza..akkor az NMHH most a szemfülesebb emberekkel nagyon csúnyán kicseszett...egyszer menne valami normálisan.
Nem tudom, mi az f@szért nem indítottak rögtön május elején már vizsgálatot...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vwpolopg
őstag
És ha én a Netplusz L-nél nem akarom elfogadni az emelést? Akkor gondolom nem tudok mit tenni...
-
törölt tag
Ha a díjcsomagom nem található meg a díjváltozásban, az vajon mit jelent???
-
attiati
veterán
válasz attiati #62869 üzenetére
felhivtam a 1430at, jeleztem, hogy nem kivanom elfogadni az aszf modositast.
igy a rogzites pillanataban ervenyes tarifak mennek tovabb a regi dijakkal (domino: netplusz XL es surf dijcsomag), amig nem valtoztatok dijcsomagot, vagy amig a tmobil nem valtoztat hivatalosan.elvileg fel fognak hivni az ugyfelszolgalattol
gondolom sokat nem nyerunk, 2-3 honap mulva ugyis valtoztat a tmobil (?)
[ Szerkesztve ]
-
zachary
tag
Van mostanában valami nagyobb kaliberű 4G bővítés ami miatt lekapcsolták vidéken? Olyan létezik, hogy kivette a T az LTE-t a csomagomból?
-
A@ron
tag
válasz ForRedGlory #62885 üzenetére
Úgy, ahogy a kolléga a #62878-as kommentben leírta:
"felhivtam a 1430at, jeleztem, hogy nem kivanom elfogadni az aszf modositast.
igy a rogzites pillanataban ervenyes tarifak mennek tovabb a regi dijakkal (domino: netplusz XL es surf dijcsomag), amig nem valtoztatok dijcsomagot, vagy amig a tmobil nem valtoztat hivatalosan." -
törölt tag
Ha most én felhívom a trékomot, hogy nem kérek az áremelésükből, akkor nincs szerződésszegés, a régi árakkal marad az előfizetésem?! A next s-re úgy láttam nem vonatkozik, viszont ipaden a netre igen, kb 400ft-al kellene többet fizetnem, ami sztem ígyis sok, de nem panaszkodok mert van rajta 40% kedvezményem. De az is pénz. Hallottam már olyat is hogy akkor szerződés bontás és kötbér stb... Most akkor hogy is van ez?!
-
törölt tag
Köszike!!
-
Firstaye
tag
Sziasztok!
Abban az esetben és lehet kérni, hogy a régi árak vonatkozzanak rám, ha az adott előfizetésen nincs hűség?
-
Vangelis
félisten
Ma voltam bent t-pontban.
Elég annyit tenni, hogy jelezni kell az üzletben, hogy nem kívánod elfogadni az új feltételeket.
Van egy felületük ahol ezt regisztrálják. Vagyis beírják a telefonszámot és a rendszer rögzíti.Aztán megy minden magától. Én papírt nem kértem róla. Megbízom bennük... mondjuk úgysem használom azt a számot De kértem, hogy rögzítsék.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
törölt tag
Vannak fenntartásaim, mert ha lejár a hűség jelen esetben idén, nehogy azt mondják új készüléknel hogy hohó, hiába hosszabbítanék készülékcserével nem engedik, valahol ez vissza fog ütni szerintem..
-
Zeki
nagyúr
De csúnya, be sem jön a telekom.hu
503 Service UnavailableNo server is available to handle this request.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
- iPhone 11 pro 256 GB
- ALAPLAP CSERÉRE SZORUL! - Asus ZenBook UX421F 14" FHD IPS - i5 8254U, 512GB SSD, 8GB RAM.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen