- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
De csúnya, be sem jön a telekom.hu
503 Service UnavailableNo server is available to handle this request.
-
törölt tag
Vannak fenntartásaim, mert ha lejár a hűség jelen esetben idén, nehogy azt mondják új készüléknel hogy hohó, hiába hosszabbítanék készülékcserével nem engedik, valahol ez vissza fog ütni szerintem..
-
Vangelis
félisten
Ma voltam bent t-pontban.
Elég annyit tenni, hogy jelezni kell az üzletben, hogy nem kívánod elfogadni az új feltételeket.
Van egy felületük ahol ezt regisztrálják. Vagyis beírják a telefonszámot és a rendszer rögzíti.Aztán megy minden magától. Én papírt nem kértem róla. Megbízom bennük... mondjuk úgysem használom azt a számot
De kértem, hogy rögzítsék.
-
Firstaye
tag
Sziasztok!
Abban az esetben és lehet kérni, hogy a régi árak vonatkozzanak rám, ha az adott előfizetésen nincs hűség?
-
törölt tag
Köszike!!
-
törölt tag
Ha most én felhívom a trékomot, hogy nem kérek az áremelésükből, akkor nincs szerződésszegés, a régi árakkal marad az előfizetésem?! A next s-re úgy láttam nem vonatkozik, viszont ipaden a netre igen, kb 400ft-al kellene többet fizetnem, ami sztem ígyis sok, de nem panaszkodok mert van rajta 40% kedvezményem. De az is pénz. Hallottam már olyat is hogy akkor szerződés bontás és kötbér stb... Most akkor hogy is van ez?!
-
A@ron
tag
válasz
ForRedGlory #62885 üzenetére
Úgy, ahogy a kolléga a #62878-as kommentben leírta:
"felhivtam a 1430at, jeleztem, hogy nem kivanom elfogadni az aszf modositast.
igy a rogzites pillanataban ervenyes tarifak mennek tovabb a regi dijakkal (domino: netplusz XL es surf dijcsomag), amig nem valtoztatok dijcsomagot, vagy amig a tmobil nem valtoztat hivatalosan." -
zachary
tag
Van mostanában valami nagyobb kaliberű 4G bővítés ami miatt lekapcsolták vidéken? Olyan létezik, hogy kivette a T az LTE-t a csomagomból?
-
attiati
veterán
válasz
attiati #62869 üzenetére
felhivtam a 1430at, jeleztem, hogy nem kivanom elfogadni az aszf modositast.
igy a rogzites pillanataban ervenyes tarifak mennek tovabb a regi dijakkal (domino: netplusz XL es surf dijcsomag), amig nem valtoztatok dijcsomagot, vagy amig a tmobil nem valtoztat hivatalosan.elvileg fel fognak hivni az ugyfelszolgalattol
gondolom sokat nem nyerunk, 2-3 honap mulva ugyis valtoztat a tmobil (?)
-
törölt tag
Ha a díjcsomagom nem található meg a díjváltozásban, az vajon mit jelent???
-
vwpolopg
őstag
És ha én a Netplusz L-nél nem akarom elfogadni az emelést? Akkor gondolom nem tudok mit tenni...
-
-
TeebyKay
őstag
válasz
szabogabor10 #62864 üzenetére
nem, aki május 1 után elfogadott egy kedvezményt, az már az új szerződés szabályai szerint tette azt, szóval 1 év után kénytelen lesz az emelt árakhoz alkalmazkodni.
-
Örömmel értesültem az NMHH hatósági szerződéséről, de nekem azért van egy kérdésem:
aki május 1. és május 15. között korlátozott időre (1 év) egyedi kedvezményt kapott a Telekomtól, az is élhet az elutasitás lehetőségével? Erről sehol nem találtam infókat. -
zzola
titán
válasz
csoki46 #62861 üzenetére
– A jótállás azt jelenti, hogy a kereskedő, gyártó garantálja, hogy bizonyos időtartamon belül a termék kifogástalanul fog működni, és ez alól a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítani tudja, hogy a vevő rendeltetésellenesen használta a terméket.
Jótállás csak bizonyos, jogszabályban meghatározott áruk és szolgáltatások körére vonatkozik. A jótállás azért kedvezőbb a vásárlónak, mint a szavatosság, mert reklamáció esetén nem kell bizonyítania, hogy vétlen a termék meghibásodásában. Magyarországon kötelező jótállást kell adni minden a rendeletben meghatározott tarts fogyasztási cikkre, mégpedig egy évig. A gyártók, kereskedők önként adhatnak jótállás olyan termékre, melyre nem vonatkozik a kötelező jótállás, vagy meghosszabbíthatják az egy évet 2-3 vagy akár 5 évre is (például autók).– Szavatossággal az eladó azért vállal felelősséget, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. Szavatosság keretében nem a kereskedőnek, hanem a vevőnek kell bizonyítania, hogy ő vétlen a meghibásodásban, az már eladáskor benne volt az áruban, de az átadáskor, a szerződés teljesítésekor még nem lehetett észlelni azt. Magyarországon a jogszabályok a fogyasztónak előnyös első fél évet iktattak a szavatosságba (ami amúgy 2 évig tart, tartós fogyasztási cikk esetében háromig), s így az első fél évben a kereskedőnek kell bizonyítania.
Akkor válik jelentőssé a szavatosság, ha a jótállási idő már letelt, hiszen a rejtett hiba későbbi jelentkezésekor a szavatosság még él. -
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Ateszpapa #62854 üzenetére
Bocsánat, nem válaszként akartam küldeni, hanem újként, csak félrekatt...
Hello!
A 2 év hűségidőt meghaladó ideje meglévő Net&Roll (M) havidíjas előfizetés esetén is lehet kérni, hogy maradjon a július elsejétől esedékes emelés előtti havidíj, vagy csak a hűségidő alatt lehetséges?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Tehát ha én a dominónál az újra nemet mondok, akkor maradnak nekem a régi percdíjak???
-
csoki46
senior tag
Üdv!
Neten rendeltem használt telefont, meg is jött, minden rendben. A T-nél azt mondta az ügyintéző, hogy neten tudom majd letölteni a papírokat, ezt merre kellene keresnem?Számlát megtaláltam a rendelések között. Azt honnan tudom meg, hogy meddig van rá gari? Egy alcatel telefonról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest