Hirdetés
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz zebede #44799 üzenetére
Nem tudom, de Szerintem partnernél is tudod intézni
postasbeci: amennyire én tudom a mobilnetes csomagok nem atvalthatok hangcsomagokra. De hivd fel a 1430at és kérdezd meg, mert nem 100%. Ha átválthatod, és 5490es havidijat szeretnél az átváltástól 2 év hűséget kell vállalnod.
[ Szerkesztve ]
-
Altradan
tag
Sziasztok!
Külföldön leszek nyáron, és szeretném felfüggeszteni erre a 3 hónapra a havidíjas előfizetésem. (Hűségidő még van rajta)
Telefonon keresztül megoldható? -
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Ma volt, egy rossz, meg egy jó tapasztalatom a T-mobile-val
Bemegyek a városunkban lévő T-mobile boltba, hogy szeretném a havidíjas előfizetésemet kártyásra változtatni
Kis csaj egyből jött a kifogásokkal, hogy nem tudja, most megcsinálni mert az ő gépe nem jó a kolléganő éppen ügyféllel van meg, hogy tud adni egy ideiglenes dominos simet egy másik számmal amíg az előfizetésemet szüneteltetem
De mondom nekem kell a számom mert sokan tudják, utána azzal jött, hogy nagyobb díjcsomagra tudná átváltani
Egy szó mint száz nem akart dolgozni inkább kifogásokkal jött, és átirányított egy másik kb 2 perc sétával egy másik üzletbeÁtmentem oda elmondtam mit szeretnék egyből elkezdte az ügyintézést a kis csaj nem kérdezett semmit csak a lényeges dolgokat az átváltáshoz. Elkezdtem neki panaszkodni, hogy már jártam egy másik üzletbe egyből tudta miről beszélek mert az előző T-mobile ahol voltam oda irányítja át az ügyfeleket.
És ami a pláne ebben, hogy ahol ügyfélbarátként kezeltek az fog megszűnni egy hónap múlva
Pedig a 2 kis csaj tök szimpatikus normális voltA lényeg lényegében lényegtelen
-
313313
addikt
válasz zsof Nokia #44803 üzenetére
Ahol a negatív tapasztalat volt, az nem viszont eladó volt?
Ahol a pozitív, az meg hivatalos t-pont?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
1430
senior tag
válasz St3ven #44723 üzenetére
Lehet, hogy a kérdés gyors volt, de csak most olvastam, szóval a lassú válaszom , hogy igen, az SMS csomagok így számlázódnak (kivéve a Mozaik Extra SMS-ek.)
luimapeiz
Aranykártyás havidíjas számod van? A kapcsolat kártya jelszavad meg van változtatva? Mert az alap jelszóval (kártyaszám utolsó 3 számjegye) nem lehet pontbeváltásos tranzakciót végezni. Ügyintéző tud segíteni a jelszó módosításban. Olyan szabály meg nincs, hogy csak 6 hónapnál régebbi pontokat lehetne beváltani...babeltornya
1-én kapod meg az újabb perckeretet, mivel a számlázás (az otthoni szolgáltatáson) naptári hónaphoz igazodik.postasbeci & zebede
Partner ügyfélszolgálaton is kifizethető a részlet előre, de ha tudod, mennyit kell még kifizetni, át is utalhatod, a közlemény rovatban feltüntetve, mely folyószámlán mely törlesztőkre fizeted (pl. 1234567-es folyószámla 3x 2471 Ft készülékrészlet).
Ha valóban nincs net tarifahűséged, akkor igen, átválthatsz hang alapú díjcsomagra, akár Nextre is, ügyintéző segítségével.Altradan
Hűségidő alatt is fel lehet függeszteni a hívószámot (legfeljebb fél évre), bár ekkor is van egy minimális havidíj.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
No problem.
Viszont a My T-n próbálkozva a bekapcsolással, ezt dobja:
"Hiba
A szolgáltatás a megadott ügyfél számára nem elérhető."Majd ezt követően el is tűnt az Üzenetküldés kedvezmények közül.
Ki- és belépés megvolt, arany kiemeltségi szint My T szerint is megvan.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Ugye Mozaik S-nél, ha elfogy az 500MB, akkor csak lassítják a netet a lejáratig?
Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
1430
senior tag
válasz St3ven #44808 üzenetére
Ebben a hónapban aktiváltál már aranykártyás kedvezményt? Mert havi egy aktiválási lehetőség van. Szerk.: Ja hogy eleve aktív volt!
Altradan
Igen, 1430-on is intézheted, vagy akár videó call centeren keresztül is.gyuromoj
Igen, csak lassítanak, ahogy ezt a lassításkor kapott SMS-ben írni is fogják.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
St3ven
addikt
Nem. Talán valami My T bug lehet...
Szerk.:
Eredetileg nem volt aktív, neten én nyomtam rá a Megrendelem gombra. Mondjuk azóta sem látszik. Kíváncsi leszek a holnapi lemondásra.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Jelszóval nincs semmi probléma, de itt ahogy most elnéztem azzal van a gond, hogy Mobil területén még az Arany szint sincs meg (mivel most lettem újra ott előfizető) és az Otthoni meg Mobil előfizu összelett regisztrálva... (idő mire eléri az Arany és Platina szintet, hiába van összeregelve a 2 a Telekomba
itt látható:
KAP része a dolognak (kártyám már rég van)
Otthoni előfizuk (nemrég frissítve , megújítva az előfizu)
Magyarul mennyit kell várnom mire itt is arany vagy platina szintet elérem ?
/most lottóztam telefonról és majd számlázzák azt a +250 HUF -os költséget, nem is gond... legalább nem kell futkoznom a lottózóba vagy Postára, hogy feladjam a szelvényt.../L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Möhe
addikt
Üdv.
Függetlenítés Iphone5-re van lehetőség? Élő 2 éves rablánc van, ami decemberben jár le. Éncégem+NetL előfizus.
-
atenza
senior tag
Üdv.
Apámnak van next s előfizetése amihez jár 500mb internet, és még a korábbi díjcsomagjához volt 1gb-os net&go-ja amit meghagytak a next s-re váltáskor, de nincs szüksége 1500mb-os netre mert csak emailekhez kell neki, ezért online lemondtuk a net&go-t, viszont ez miatt most másnapra megszűnt a mobilnete.Néztük a beállításokban, és minden úgy van beállítva mint itt, mégsem működik... Mit kellene tenni?
Független dualsim-es telója van.[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz atenza #44816 üzenetére
1430 humanoid és alapnetet kell vissza kapcsoltatni.
Sajnos ez ilyen, ha lemondod a bővítőt, elmegy az alapnet, amit t-s illetékes visszakapcsol.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
slice14
veterán
Sziasztok
Nagy nehezen átállt a kártyám Telekom HU-ra. De telefon csere miatt kértem új kártyát, ha már ingyen cserélik micro sim-re. De az új kártya még mindég a T-Mobile H hálózatnevet írja.Nem mint ha zavarna, csak érdeklődöm hogy működik ez a szolgáltatónév átálás a T-nél? A telefon típusa az aláírásomban.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
AtHoS
nagyúr
Bakker...tegnap délután 2 óra alatt csak sikerült az ÉnCégem Premium D20 üzleti csomag mobil részét + a Telemátrix-al hozzákapcsolt mobil előfizetést Next Business M-re váltani.
Leizzadt az ügyintéző hölgy, mire kikerekedett számára is mit kellene megoldania (pedig mikor megjelentem már azt hitte már túl van a napi nehézségeken ) Azért a végére csak sikerült
Azon viszont már meg sem lepődtem, mikor az ügymenet végére a Next Business keretszerződésben egyetlen telefonszámot sem sikerült megtalálnom a kettőből. No, majd a következő számlánál kiderül minden rendben van-e....
read-only mode on the forum
-
adam002
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy elromlott a T-mobilos sim kártyám és hogy ezt ingyen vagy pénzért cserélik ki?
És ha pénzért akkor mennyiért cserélik ki meg még azt is kérdezném hogy a régi sim kártyát kell vinni? Mert anno micro sim kártyára lett faragva így azt nem szeretném vinniadam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
őstag
-
Vangelis
nagyúr
-
őstag
-
St3ven
addikt
válasz Arolotifar #44828 üzenetére
Tőlem sem kérték legutóbb, nem is látták, pedig még szinte tukmáltam is rájuk.
-
Vangelis
nagyúr
válasz Arolotifar #44830 üzenetére
Akkor ügyintéző válogatja... én cseréltettem már párat .. de meg sem kérdezték, hogy hol van a sim.
Mondtam, hogy ledobál meg stb.. és adtak egy újat.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
őstag
-
Vangelis
nagyúr
válasz Arolotifar #44833 üzenetére
persze...
Mindig ingyen cseréték... nem volt kedvük vacakolni
Meg volt KUPONOM!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
őstag
-
slice14
veterán
válasz Arolotifar #44833 üzenetére
Nálam ott volt, de nem kérte el.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
legenda
válasz St3ven #44831 üzenetére
én is így voltam, amikor volna nyújtottam át, akkor nem kérte, csak a telefonszámot - mert több előfizetésem is van -, de akkor bezzeg kérte, amikor nem akartam átadni, mert ő arról akarta leolvasni a számsorocskát, utána viszont visszaadta, csak akkor már nem volt aktív.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
adam002
tag
válasz Arolotifar #44828 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
adam002 felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Beca1990
senior tag
Ha 2015 januárban lejár a hűségem akkor már novemberben hosszabithatok?
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz slice14 #44840 üzenetére
Ha a beállításokban az állapot menüben megnézed, Telekom HU a hálózat, csak az android egy fileból tölti be a SIMnevet, s míg a fw készítő nem írja át ezt a filet addig t-mobile h marad. A T függő telók T-s fwvel már telekomot irnak ki mivel a t átiratja bennük a filet mielőtt kiadják a fw-t.
Kb ez a magyarázat[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GAMER PC: RYZEN 7 3700X/5800X - 1TB-4TB NVMe SSD - RX 6600 8GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC , R5 4500 , RTX 2060 Super , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6/i3-4005U/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Toshiba C50 laptop (15,6/i3-G4/4GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia
- ACER Predator CG437K
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen