Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Bakker...tegnap délután 2 óra alatt csak sikerült az ÉnCégem Premium D20 üzleti csomag mobil részét + a Telemátrix-al hozzákapcsolt mobil előfizetést Next Business M-re váltani.
Leizzadt az ügyintéző hölgy, mire kikerekedett számára is mit kellene megoldania
(pedig mikor megjelentem már azt hitte már túl van a napi nehézségeken
) Azért a végére csak sikerültAzon viszont már meg sem lepődtem, mikor az ügymenet végére a Next Business keretszerződésben egyetlen telefonszámot sem sikerült megtalálnom a kettőből. No, majd a következő számlánál kiderül minden rendben van-e....
-
AtHoS
nagyúr
Na, csak sikerült megoldási lehetőséget kialakítaniuk T-éknek a kötbérmentes módosításhoz.
Épp az előbb kaptam kézhez az aktuális számlákat, amelyhez 4 oldalas szerelmes levelet is mellékelt a T., mely szerint júni 1-től emelik az előfizetési díjakat, így ennek fényében 15 napon belül kötbérfizetés nélkül fel lehet mondani és az előfizetéseket ki lehet vonni a keretszerződés hatálya alól. Egy telefont még megengedek a 1435-re, hogy melyik T pontban lehetne a problémás mobil előfizut kivonni és egy másik számunkra "értelmesebb" csomagba átrakni.
Szerk.
Mondjuk arra még mindig nem sikerült rájönni, hogy egy felbontatlan SIM kártyára havi szinten hogyan tudnak 2 db kapcsolási díjat és összességében 13 másodperces hálózaton belüli felhasználást számlázni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(pedig mikor megjelentem már azt hitte már túl van a napi nehézségeken
) Azért a végére csak sikerült
) szoktak jelezni itt a fórumozók, lásd Vangelis, hogy biztosan olvasgatják. Ezen kívül, 1430 és kali is nagy szakértelemmel szoktak segíteni a fórumozóknak. 

dptrsk