- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateee
tag
Sziasztok
T-Mobile-nál rendelt telefonnál garancia papírnak kell lennie vagy anélkül is működik a garancia ügyintézés?
Köszi -
Sragi
őstag
válasz bostone #38745 üzenetére
Nézz be a G2 topikba.Attol függ,nekem eleg.Pár giga zenem van,pár jatek.Ha nagyon kell rakok fel filmet is elfer.Full HD videot nem csinalok ugy sem.Gondold vegig neked mire kell.Nagyon jo kis telefon,5 napja nyomom.Az akku az elkepesztő! A defy utan olyan mintha , trabantrol egy 7 es bömösbe ültem volna át.LG okosan össze rakta.Jelenleg Note 3,HTC one,5s,z1 az ellenfele.Mindegyiknek meg van az elonye es hatranya.Én is sokat vacilaltam végül jol dontottem
-
Frenky89
addikt
Technikailag hogyan működik a SIM (de)aktiválása?
Régebben még fel kellett hívni egy számot (Domino), illetve pötyögni valamit a telefonon, legutóbb pedig már csak a kezembe nyomták a bontatlan SIM-et és mikor beraktam a telefonba már minden rendben működött. Mi változott?
-
StLui
veterán
válasz q13579 #38717 üzenetére
Nekem a 1435-öt kellett hívni sim aktíválás miatt ma, és sikerült is, csak aktíválni nem, mert nem találták a rendszerben, állítólag biztos azért mert rossz a sim, telefon érzékeli, meg pin kódot is átállítottam, de be kell menni személyesen cseréltetni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Sragi
őstag
válasz krisztian112 #38740 üzenetére
Köztuk engem is
De a G2-t nem lehetett 94.000-ert kihagyni -
bostone
addikt
válasz krisztian112 #38740 üzenetére
Minden szolgáltató csúcsra járatja a decemberi eladásokat, megdöbbentően hasonló tarifákkal és készülékárakkal. A kamatmentes részlet, ami megragadta a képzeletem.
-
-
bostone
addikt
Előreláthatólag meddig tart a 30%-os akció?
-
Beca1990
senior tag
azt valaki esetleg tudja hogy ha 2 éves hűségből 1 lejárt akkor kevesebb a kötbér?
-
St3ven
addikt
válasz mambapapa #38729 üzenetére
Szerintem végigvihető. De kérdés, hogy azonnal visszaraknak-e Dominóról előfizetésre. Mintha lett volna valami rugalmasan is kezelhető megkötés, hogy a következő hónapban lehet csak újra előfizető az ember ugyanazzal a számmal. Legalábbis valakinek volt itt a fórumon valami hasonló manővere, pont a Like-kal. Mert ugye azt csak új előfizetésként lehet igénybe venni.
szerk.:
Persze ha nem ragaszkodsz a jelenlegi számodhoz, akkor sima ügy.[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
mambapapa
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget szeretnék kérni. Múlt hét szombaton vásároltam a t-mobile-ban (személyesen) like300 előfizetést 2 év hűséggel. Közben bedöglött a telóm (ebben a pár napban) és szeretnék újat venni, de még 2 hónapig nem tudok (teljesen új ügyfél vagyok). De ugye most 30% kedvezmény van webshopos rendelésre, és ezt nem szeretném elszalasztani. Arra gondoltam, hogy akár le is mondhatnám az újonnan megkötött előfizetésem, a kötbér kb 4200ft (mert ugye telefon nélkül vettem) meg gondolom ki kell fizetnem egyhavi számlát, ami még 2800ft, és utána vennék egy új telót két év hűséggel like 300-al. Így jóval olcsóbban jövök ki, mert a telón sokat spórolok. De egyetemistaként azért szűkös a keret, ezért ezt a 8k-t sem szívesen dobom ki az ablakon. Az jutott eszembe, hogy megkérdezem a kedves fórumozókat, hogy tudjátok-e, hogy a t-mobil-nál van-e párnapos elállási idő. Amikor kötbér nélkül felmondhatom a szerződést. Előre is köszönöm segítségeteket. -
zoli62
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
Dondenis
aktív tag
Sziasztok. Dec 19-én rendeltem web Shopban egy készüléket. Valami féle kupont fogok kapni? Mintha valahol 5000 ft kedvezményt olvastam volna 10000 ft feletti vásárlás esetén tartozékokra.
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Ellopták egyik családtag telefonját 4 napja. Most kapott másik telefont és egy domino quick sim kártyát. Tudtok valamilyen módszert arra, hogy ne telefonon keresztül aktiváljuk? Egyszerűen nem veszik fel a telefont, holott 0-24-ben meg kellene tenniük elméletileg. Feltételezem ez betudható a karácsonynak, de azért egy ember valahogy igazán oda lehetne ilyenkor rakni egy ekkora cégnek :S.
-
törölt tag
válasz lord.lakli #38712 üzenetére
Pontosan, ráadásul akkoriban az androidos meg úgy általában az okostelefon korszak előtt, a hívásszűrést is az SE nyújtotta Faterom az SMS-eket is csak olvassa, meg törli, nem írja, MMS-t meg pláne nem A K800i 3G-s, de nem igen fogja azt a funkciót sem használni. Azt persze nem tartottam volna valószínűnek 2004-ben, hogy a T610 még 2014 környékén is használatban lesz, pláne az első akkumulátorával A billentyűzeténél az előlap már lejött, a billentyűkön meg nem látszanak a számok betűk, de működik. A K800i lényegesen jobb állapotban van, de újabb is majdnem 5 évvel. Kijelzővédőnek az eredeti fólia van rajta celluxszal megerősítve
(#38713) Prien: 2003-ban az év mobilja volt Arról nem is beszélve, hogy a "buta telefonok" ugye készenléti idő tekintetében érthető okokból, verik az okosokat
-
ottoyes
senior tag
válasz lord.lakli #38712 üzenetére
..mondcsak:joystick hogy szuperál eme neves duó tagjaiban? :-o
Ottoyes
-
sarkanyolo2
őstag
Boldog karácsonyt srácok!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
törölt tag
válasz lord.lakli #38707 üzenetére
Faterom most cseréli a Vodás T610-est T-Mobile-os K800i-re (vagyis inkább párhuzamosan használja majd a kettőt egymás mellett), szóval az még inkább retro Igaza van egyébként, mert neki telefonálásra kell csak Vettem a K800i-be még egy eredeti SE akkumulátort, aztán még vagy 5 évig szolgálja. A 610 is 10. évét tapossa lassan (és abban még akkumulátor csere sem volt)
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz lord.lakli #38707 üzenetére
Retro karácsony!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
cris78
őstag
Srácok egy remek közösségre akadtam itt szemelyetekben. Köszönöm a sok segítséget! Kellemes karácsonyt nektek!
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest