- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoyes
senior tag
válasz lord.lakli #38712 üzenetére
..mondcsak:joystick hogy szuperál eme neves duó tagjaiban? :-o
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Vodánál az se gond,ha nem fizeted a számlát...egy darabig.Felháborító,hogy egyes szolgáltatók pénzt kérnek a szolgáltatásért...mi lesz igy a világgal?A kommunizmus már végleg a multé...khmmm multié??? "
..panaszokat és átiratokat.."hát valahogy nekem is feltünt az önös érdekből táplálkozó lojalitásod-Dedike más...Ő lelkes amatörnek tünik a szó jó értelmében-a T irányába.
Nade sebaj,ez van.Remélem szépeket álmodtok,amig én küzdök a víznek áradatával...brühühü.. ez a T topic?Akkor hajrá T!Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
válasz Tomyyy11 #6030 üzenetére
...na tessék:a három T-őr leírta neked,hogy mi van...hidd el:"a T-mobile a legkorrektebb szolgáltató,és folyamatosan azon dolgozik,hogy Ügyfeleit a legmagasabb szinvonalon kiszolgálhassa!Köszönjük,hogy Ügyfelünk vagy!"Fizetett politikai hírdetést olvashattatok. ehhehe
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
...szivesen fikáznám most itt a T-mobile-t(1430-nak ajánlva.. ) de nemteszem..technikai gáz,biszti nem így akarták.Ez van,minden szolgáltatóval előfordulhatna..és csak a T-nél fordul elő.. sorry
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
...nem fikázásnak szántam-igy utólag olvasva kicsit olyan valóban..ámbár ilyeneket kap tőlem a Voda is.. -...de nehogymár hanyatba***am magam azért mert ingyenes lesz ez a szolgáltatás..röhaj.. A többire pedig...izé ja..hosszan tudnék csak firkálni full offban..ugyhogy felejtő..mindenesetre köszi,hogy olvasod a hsz-eimet. ...kérdésedre:Vodánál van netem...de csak ilyen kicsi csomi...csak telóhoz.Viszont az itthoni kábelnet mostanában elég gáz...tehát még lehetek T-mobile ügyfél
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
...tényleg díjmentes lesz?Húúúúúú mekkora kaland...de csak a T-mobilnál.. ...az a nagy szégyen,hogy eddig fizetni kellett érte..és a feltöltőkártyás divizióban mikor tünik el a 80.-,ill. 90.- Ft-os percdíj?Ja,tudom...csúcsidő az kell 2010.-ben is mert valamiből élni kell..csúcsidő..ehhehe kész röhej..
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
válasz Killing #2682 üzenetére
...akkor nem fog létrejönni a kapcsolt..mindkét félnek 3G-s telóval kell rendelkeznie,valamint a kapcsolattartó cellában-ahol tartozkodtok- szükséges a hálózati támogatás..ha a hívott félnél nincs,akkor nem jön létre a kapcsolat...ha a hivást kezdeményezőnél nincs,akkor már indítani sem enged..és tájékoztat róla a teló,hogy mi a gáz...bár ez utobbi készülékfüggő.
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
válasz FireShadow #1820 üzenetére
Megmondod melyik kéne...és ha szabad,akkor megkapod.Ha foglalt,akkor adnak más,hasonló,több igényelt karaktert tartalmazó hívószámot...és válogatsz.Telefonálj minél előbb,hátha valaki más is erre a számra hajt..
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
válasz DarkByte #1693 üzenetére
Szerintem nem nagyon vizsgálják,hogy milyen kapcsolattal hozod össze a viszonylag "nagy" forgalmat...nagy forgalom=torrant=korlátozás..szerintük anno Vodátol kérdeztem,hogy figyelik az előfizetők netezési szokásait,hova kapcsokódik,meddig,mit tölt,mi jelenik meg a monitorján?...válasz:á,nem...ez technikailag is lehetetlen..akkor honnan a rákból tudod,hogy p2p? A másik technikailag lehetetlen dolog szerintük a korlátozás volt telefonszám alapján...ami mára már valóság..
Ottoyes
-
ottoyes
senior tag
na...végra már a T-nek is van korlátlan net csomagja...illetve rendelhető korlátlan opció a Net csomikhoz.
Ottoyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest