- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr9
junior tag
válasz Landsmann #140106 üzenetére
A 4G gyengébb ott. Ha nem tudná elkapni rendesen, akkor "NOT RESTRICTED" lenne max. Restricted, akkor a 4G jelerőséget látod.
Nekem itt van pont a cella nem messze tőlem, rajta N1 (orange), de a városban sok helyen van N78, már ha kimegyek, akkor is átvált N1-ről N78-ra, de mind1 a sáv, mert akkor is RESTRICTED. Ha mielőtt megyek magyarországra elkapom a T jelet (mert kb. 15km-re vagyok a határtól) meg fogom tudni nézni én is hogy van e 5G úgy.
cosmoT
-
dr9
junior tag
válasz 4Grider #140092 üzenetére
Eddig nem volt egyáltalán VoLTE roaming dominón tudtommal, szóval szerintem ez valami új? A Telekom az Orange-al már több mint egy éve VoLTE roaming partner (kb 2023 március) de dominón eddig nem ment, mert nem volt egy VoLTE roaming partner sem. Ez alatt azt érted, hogy gondolom a dominónak minden partnert újra kell szerződtetni, vagy? Mert eddig sehol se volt, még a USA-ban sem, pedig ott lehetne Synverse is.
cosmoT
-
Az miért van, hogy ugyanaz a telefon típus, a kollégának is A54-ese van, elmondása szerint legfrissebb rendszer, gyári, alapértelmezett témával és nála sima 5G jelzés van a státuszsoron:
nálam meg az 5G be van keretezve, ugyanolyan feltételek mellett?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Ez melyik app?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
Domino Day mai napon: 300 MB és 30 perc
Nikaré köszi a munkád, gondoltam, ma besegítek EGYSZERI alkalommal![ Szerkesztve ]
-
válasz Zsolt,72 #140113 üzenetére
Köszi szépen
-
nfsu17
veterán
Narxis kérdezte múltkor, hogy hogy lehet titkosítani a számunkat, hogy a tudakozóban ne legyen benne. A válasz: pl. chaten, appban.
Nekem ugyan nem ad találatot a kereső a számomra, de nem tudom miért.Találatok: 0 db A keresés nem hozott eredményt, vagy az előfizető adatai titkosak.
Azért, mert a fiókom beállításai alatt:
Beállítások > hozzájárulások kezelése:
Én mindent OFF-ra tettem?Ez így elegendő? Vagy írjak én is nekik?
Múltkor (még amikor nem hordoztam át a számom, hanem a másik dominos SIM-em volt csak a T-től, a fő meg a Y-től volt) volt egy hívásom, egy nő akart valamit közvéleménykutakodni.
Arra nem esküszöm meg, hogy a Y-es sim-emre sose érkezett ilyen hívás, de azt az évi 1-2-t ki lehetett bírni, szvsz egész jól nem hívogattak ilyen ügyben...sem.
Akkor vissza ehhez az esethez.
Szóval hívott a nő, nem foglalkoztam vele.
Elsőre azt hittem, hogy a Y-es számon hívott, mivel a T-s szám senkinek nincs megadva, soha nem regisztráltam sehova vele, nem is tudhat róla "senki*". Pár hónapos volt a szám. *Senki...na persze.
Aztán a híváslistában láttam, hogy ez a SIM2-re jött hívás (Tkom).
Hogy..., meg miért...
Beléptem a T fiókba, ebbe a hozzájárulásos beállításba, és emlékszem, hogy anno én ezt offoltam mind (mondjuk azért nem esküdnék meg rá így utólag).
Aztán jobban megnézve láttam, hogy az első "keretben lévő pipák" üresek, míg a második keretben lévők be vannak pipálva...vagy fordítva?
Kivettem a pipákat, erre kiírta, hogy nem sikerült menteni.
Há nehogymá...
Másnap megint próbáltam, akkor sikerült, azóta is off minden.Ez így elég lesz a jövőre nézve, vagy chaten is erőszakoskodjak?
Vagy ez nem is arra vonatkozik?Amúgy a link szerint nem elég, ha jól értem. Mármint az a pár pipa a fiókban, az nem elég erre ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz nfsu17 #140117 üzenetére
Ez a szám titkosítás egyébként egy különös dolog számomra is. Én soha nem szerettem a tudakozóban benne lenni, de pl legutóbbi készülék váltásnál - és az ehhez kapcsolódó szerződések megkötésekor - valamiért visszakerültem ismét, és ez csak később tűnt fel, amikor egyszer kíváncsiságból rákerestem magamra... Ezután az applikációban én is letiltottam, azóta tiltva is van.
Szóval nem kizárt, hogy időnként valami felülírja ezeket a beállításokat.Up the Irons!
-
nfsu17
veterán
Srácok. Közben beszéltem csettel.
Szerinte titkosított a számom.
Akkor lehet elég az a pár pipa off a fiókban. Mert én mást nem csináltam ezen kívül.---
Más.
AppbanA "Ft" összeg mellett balra (a hordozott számom mellett) van egy narancsszínű pötty.
'Ammi?
A T-s szám mellett (ezt regisztráltam először) nincs semmi ott.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
-
ledgeri
nagyúr
válasz nfsu17 #140117 üzenetére
Nem tudom a jogszabályi hátterét, de az én szemembern ha egyszer kikerült akkor már kint van. Zavaró.
A másik meg hogy 10 millió számból is megtalálhatnak.Nekem is a szerződésben szerepel egy olyan "igen" amire nem kérdezett rá egy kérdés sem online reg-nél, ha hallom/látom, "nem"-et választok, de mégis a szerződésben úgy van benne, mint ha az én szövegértő válaszom lenne, és persze csak a végén generált változatban lett benne. Mentem ugyfélszolgálatra miatta, jaj ők nem tudják megnézni, biztos félrenyomatam... (nem..) Kérdeztem a fórumukon, "utánanézük és majd visszajövünk a válasszal"... ennek már két éve kb...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
G48
senior tag
Nálatok is törögetik a felhasználói fiókokat, utána rendelik meg a szolgáltatásokat? Vagy csak nálunk vodásokál?
-
neo-geo
aktív tag
Sziasztok.
A nagymamám 92 éves, és már nagyon nehezen tud járni sajnos, viszont már nem is nagyon telefonál mobilon ezt, hogy lehetne feltöltő kártyásra változtatni a legkönnyebben?
Felhívtam a Telekomot, és azt mondták, hogy csak személyesen lehet ezt elintézni!
Nem akarom elhinni, hogy neki ezért mozognia kellene, mert csak személyesen lehet lemondani.PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Cs1csó
félisten
válasz neo-geo #140126 üzenetére
Szia, ezt olvastam, de nem lettem igazán okosabb: [link]
Érdekes, ha ÁTVÁLTANÁD dominóra akkor személyesen de ha teljes lemondás akkor elég szkennelt dokumentum. Érdekes.
A megoldás az lehet, ha kötik az ebet a karóhoz, hogy kellene (sőt ilyen idős hozzátartozónál más esetben is hasznos lehet) ha csináltok egy MEGHATALMAZÁST.EZ alapján:
génylés módja:
A szerződésmódosítást és ezzel egyidejűleg az új eszköz vásárlását Domino előfizetőként kezdeményezheted online ügyfélszolgálatunkra belépve vagy üzleteinkben, ha 30 napon belül nem volt előfizetésről Dominóra átváltásod.
Ha Dominóról LEHET online váltan de fordítva nem akkor ez bizony JOGSÉRTÉS a telekom részéről mert egyoldalú a korlátozás.
A-ról B-re lehet online de B-ről A-ra nem?! Ez skandallum.[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz yogibear #140129 üzenetére
Logikus, hogy a bankszámlák visszaigazoló sms-einek lenyúlását még mindig nem támogatják a szolgáltatók. Így az is logikus, hogy a régi előfizetés új sim kártyájához igyekeznek csak a régi előfizetőt hozzáengedni, vagy ellenjegyzett (közjegyző, ügyvéd) meghatalmazást kérnek.
-
Cs1csó
félisten
válasz neo-geo #140131 üzenetére
Menj másik boltba, simán idióta az eladó sőt akár ezt az oldalt amit yogibear linkelt is mutasd meg sőt akár fenyegetőzhetsz is, hogy az RTL klub-bal térsz vissza, hogy vegzálnak egy idős asszonyt személyes megjelenéssel.
Megjegyzem: Magyarországon NINCS olyan hogy "szolgáltatás" amit nálunk csinálnak ezen a címen nehezen minősíthető az összes közműre vonatkoztatható.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Cs1csó #140136 üzenetére
A te linkeden ez van:
Ha a fent leírtak ellenére szándékod továbbra is fenntartod, lemondási igényed legegyszerűbben chaten vagy e-mailben - az előfizető saját kezű aláírását tartalmazó szkennelt igény csatolásával - küldheted el.
A lemondó nyilatkozatot ide kattintva töltheted le:Szolgáltatás lemondás igazoló adatlap/felmondó nyilatkozat
Vagyis online lemondható a szerződés...
Utána meg online rendel egy Domino SImet...
Hátránya, hogy új telszáma lesz...
Éves reget meg a feltöltést intézheti online...Kb csak ez a módszer marad, amit online el lehet intézni... ami elég vicc, hogy az előfizetésest nem lehet online Domino-ra váltani, mikor az efi összes adata megvan náluk...
Sőt, mikor vmi intézni valóm volt és a vonalasról hívtam az üfsz-ot, kérdeztem MT azonosító v valami nem kell... nem, a telszám alapján be is voltam azonosítva... akkor ugyanígy mobilon is működne... vagy bediktáltatja az MT azonosítót...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Lackooo84
nagyúr
válasz neo-geo #140126 üzenetére
Nincs rá semmilyen megoldás ezeknél a trógereknél. Ugyanígy jártam, mamám előfizuját át akartam váltani dominora. Aztán berágtam és a chaten megszüntettem a francba, ahhoz érdekes elég begépelni egy sort, semmit nem kértek. Hát akkor így jártak.
The Truth is out there...
-
Cs1csó
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
-
MODERÁTOR
-
aktív tag
válasz Intruder2k5 #140148 üzenetére
App
Ráböksz a hívószámra
jobb szélén: SIM
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest