Hirdetés
Hirdetés
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Sziasztok!
Mobil L díjcsomagom van, jár hozzá 2db ingyenes okosóra MultiSIM, ez egyértelműen ott van a díjcsomag részleteinél, de másodjára hajtanak el azzal, hogy csak akkor adnak, ha új csomagra váltok ami ugyanezt tudja, de majdnem 2000 Forinttal drágább havonta.
Járt már valaki így?
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz Tompika777 #139352 üzenetére
Mobil L + Gigaerős Net 2021
Díjmentes Okosóra MultiSIM
2 db díjmentes Okosóra MultiSIM, amellyel több eszközön is használhatod előfizetésedet.Ezt írtam alá anno, amire most kitalálták, hogy mégsem...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
mezis
nagyúr
-
-Solt-
veterán
válasz Tompika777 #139354 üzenetére
El is ismerték a chat-n, de mégsem adnak... panaszt tettem, ha nem lesz eredménye akkor fogyasztóvédelem. Kiakadok ezektől a piti húzásoktól...
www.smart-bus.hu
-
ubyegon2
nagyúr
válasz -Solt- #139358 üzenetére
Nem akarjátok érteni, egy lezárt díjcsomag nem módosítható. Te nem akarod módosítani, csak kéne két MultiSIM...értem. Csakhogy úgy puszira nem adhatja neked oda az ügyintéző. Valahogyan azt neki regisztrálni kéne, mivel egyedi azonosító, saját technikai hívószám, etc... A lezárt díjcsomagot már nem tudja módosítani, hogy csatolja az előfizetéshez a két plusz MultiSIM kártyát, annyit tud tenni, hogy javasolja az új díjcsomagot, amihez csatolható az igényelt két darab MultiSIM.
Egyszóval kvázi addig járt két plusz MultiSIM a díjcsomagodhoz, amíg élő díjcsomag volt. Lehet, hogy felsőbb szinten engedélyezhetik lezért díjcsomag módosítását, de mezei ügyintéző nem tud mit tenni.
szerintem
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne.
Melyik a leggyorsabb módja a rendelés feldolgozásának és a mellé vásárolt készülék kiszállításának? Online rendelve, chat-en vagy estleg telefonos üfsz-en? IPhone 15, AppleWatch SE, Airpods 2, MBA 13" 2015
-
-Solt-
veterán
válasz ubyegon2 #139362 üzenetére
Értem, csak nem érdekel! Arra szerződtem, hogy opcionálisan amikor kérem, akkor a rendelkezésemre áll 2 db multisim. Semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy ez a lehetőség megszűnik, a csomag leírásánál a mai napig szerepel, hogy kérhetem... innentől kezdve szerintem nem nagyon van miről beszélni.
Nem haragszom az ügyintézőre, elfogadtam, hogy ő nem tud mit tenni, sőt ő javasolta, hogy tegyek panaszt. Ettől még inkorrekt a kialakult helyzet és a részemről mindegy, hogy technikai, személyi, vagy piti lehúzási okból van így... elvi kérdést gyártottam belőle, szóval elmegyek a falig.
www.smart-bus.hu
-
martonl
senior tag
válasz -Solt- #139351 üzenetére
Igen, sajnos ez a gyakorlat. Én más opcióval jártam így, de az elv ugyanaz volt. Logikusan neked adnék igazat, ezen az elven akkor pl. azt sem kéne megengedniük, hogy módosítsd a hívásátirányításokat. Kicsit abszurd, de jogilag ugyanolyan opció, mint egy kiegészítő adatcsomag (amit én szerettem volna anno kérni), vagy a Multisim.
-
Ace Ventura
addikt
válasz -Solt- #139364 üzenetére
Pedig kaptál. Úgy hívják Ászf változás.
Törvényi kötelezettsége a szolgáltatónak kiküldeni minden díjcsomagot érintő változást, amíg van abban a díjcsomagban legalább 1 ügyfele.
Hogy nem olvastad, az már nem T hibája.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
ubyegon2
nagyúr
Arra szerződtem, hogy opcionálisan amikor kérem, akkor a rendelkezésemre áll 2 db multisim.
Amíg a szerződés tárgya egy élő díjcsomag.
Semmiféle értesítést nem kaptam arról, hogy ez a lehetőség megszűnik
Mindenki kap értesítést az ÁSZF változások időpontjáról.
a csomag leírásánál a mai napig szerepel, hogy kérhetem...
Szerintem a weboldalon az élő csomagok leírásait látod, meglepne ha nem így lenne.
Ahogy írtam, technikai okok miatt sem adnak ki lezárt díjcsomaghoz két plusz MultiSIM kártyát, de nyilván üzletpolitikai oka is van, hogy az új csomagok felé tereljenek, a helyedben annak örülnék, míg a jelenlegi díjcsomagod nem került megszüntetésre. Jól teszed, ha minden lehetőséget kihasználsz egyébként, mert csak egyedi elbírálásban bízhatsz.
[ Szerkesztve ]
-
ubyegon2
nagyúr
válasz vence #139366 üzenetére
Jó lenne, de mivel többek kérése ellenére is ide blogolsz, így kvázi idézhetővé válik, amit írsz! Ugyanis nem a személyedről volt szó, hanem arról, amit írtál. Fura is lenne, ha nem lehetne olyat leírni, amit már valaki leírt, más kérdés, hogy a szerzőt lehet-e említeni. Szerintem igen.
Próbálj a szaktopik témájába vágó hsz-eket írni és senki nem fog idézni. A DT eltérő működése és üzletpolitikája nem e topik témájába vág.
-
vence
tag
Erre kíváncsi leszek ...
Az a probléma, hogy az állandó változtatgatás közben legtöbbször nem gondolják tovább a dolgokat, egyáltalán nem készülnek fel a várható problémák kezelésére.
Néha én is sajnálom az ügyintézőket, szerintem gyakran cserélődhetnek, mert ilyen környezetben normális ember nem bírja sokáig ...
Szóval, elég sokszor tapasztalom a felkészületlenséget, ami már, nem feltétlenül azon szint felelőssége, akikkel mi beszélünk.
Az évek során számtalan "mérkőzésem" volt már a Tré-vel
(és ide most méltán kerül be, ez a kedves becenév)
változó sikerrel, szóval ez is random dolog.
De az nem kicsit frusztráló, h egyértelmű dolgokat sem mindig ismernek el.
Az ügyek - sajnos - leginkább nem jutnak el a megfelelő szintekre és mellébeszélni, kibúvókat keresni, félretájékoztatni nagyon tudnak.Rendes helyen pl. nem szokás hazudozni, ügyfeleket lerázni, ha nem tud vki valamit. És az ügyfél elégedettsége nagyon fontos, tehát bizonytalan helyzeteket igyekeznek elkerülni és egyben rugalmasan, nem ritkán nagyvonalúan kezelni dolgokat, mert tudják, hogy a PR mennyire fontos.
Az emberek ilyen ügyekben támogatják is egymást, nem az a jellemző, amit egyesek itt is előadnak ...Szerintem jól érzed, h a szerződés szerint mi jár neked, legyél határozott és céltudatos és csak nyugodtan! (Y)
Sajnos, az állandó változtatgatás mellett nem igazán érzik, hogy mi jogos és mi nem és most még egyre jobban fog kavarodni minden.
Az IKÁ kapcsán pedig félő, hogy egy-két kevésbé felkészült ember azt gondolja, h bármit lehet ... és ebben ne nekem legyen igazam, de a meséskönyv szerint ...
(Ja és már több szolgáltató is, egyre neccesebb dolgokat csinál!)Az baj, h a legtöbb ember megunja az egyenlőtlen küzdelmet ...
és szerintem középszinten erre rá is játszanak.
Az előző kanyarban én sem csináltam végig ...
mert úgy gondoltam, h fontosabb a nyugalmam, nincs arányban a tét. Csak így jutottunk oda, ahová ...Egy apró tanács, próbálj a felkészületlen embereken, szinteken mielőbb túljutni! (Y)
-
vence
tag
válasz ubyegon2 #139369 üzenetére
Csak úgy mellesleg, ha estleg nem tudnád ...
ugyanarról a cégről, ill. az irányítása alatt álló leányáról van szó!!!Szóval, véletlenül teszed magad is off-ba a személyeskedésen kívül semmi másról nem szóló hsz-aidat?!
Nem én tehetek róla, ha egyesek el sem tudják képzelni, hogy máshogy is lehet, mint erre ...
És csak a struccos játékban érzik a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
rushty
őstag
App az -
Revolut meghívó pü-ben
-
xy.zsolt
őstag
Fix ip címhez melyik országos lefedettségű netszolgáltató díja most a legolcsóbb/legoptimálisabb/legajánlottabb? Mindenképp fix ip kell, vps, webtárhely nem opció sajnos.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Cs1csó
félisten
válasz xy.zsolt #139386 üzenetére
Helyileg kell megnézni (hogy ahol igénybe vennéd), melyik szolgáltató ad minőségi technológiával szolgáltatást (pl. nem adsl-t hanem optikát) és végigtelefonálni őket. Tippre - jobb esetben is - 3-4 szolgáltatóról lehet szó.
Nálunk - egy a DIGI által megvett kis cég - havi 3500ft-ért ad fix ip címet. szerintem országos szinten is hasonló árak lehetnek.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz xy.zsolt #139388 üzenetére
Igen, bár árnyalja a képet hogy csak IPv4-en szolgáltatnak és idáig nem adtak dinamikus publikus IP címet sem alapban CGNAT mögé tesznek mindenkit.
Aztán tavasszal beindult a Telekom optika és HIRTELEN lett 1000Ft/hó áron dinamikus publikus IP cím is. (Nekem fix ip nem kell csak ne legyek NAT mögött)
Temészetesen optika.
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #139389 üzenetére
Nem értem ez hogy jön ide? A kérdező netszolgáltatót kérdezett, nem mobilról.
Amúgy ez a kis cég akinél MÉG vagyok
SZIP (SZupergyors Internet Program ez egy EU-s pályázat volt biztos hallottál már róla)
keretében épített ki optikát ami mögött már akkor is a DIGI hálózata volt (arra kapcsolták rá magukat)
Nyáron myergelek át Telekom-ra (optika) ott ha jól tudom IPv6 az alap de ha kér az ember adnak dinamikus publikus IPv4 címet. -
PedroPascal
senior tag
válasz Cs1csó #139391 üzenetére
Úgy hogy mobil szolgáltató topikban otthoni szolgáltatásról beszéltek, ami nem ide tartozik.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
xy.zsolt
őstag
válasz PedroPascal #139392 üzenetére
Igazad van.....elfelejtettem, hogy ez a topik a mobilos témákról szól.
Köszönet a hsz-ekért[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
p2pp
őstag
Gyerekek Én a Telekomtól azt vártam, h a legjoblesz itt náluk.
Ehelyett most az van, mikor tudom lepasszolni?!
Mobilos fronton ez nagyon gáz sztem.
Sztem volna beszélni vmi háózatos emberrel, de sjnos nm sikerült...........................
Melóban 0,14/0,55. /Netfone meg 108/30!! Itthon meg hadjuk..................................
Ha tud vki hozzáértőt szivesen beszélgetnék vele.................
Melóban csak a Netfone/Vodafone megy!!!! Ez is gáz! Tudom a lőtéri kutyát sem érdekli.
Nem is értem hogyan jutottunk el idáig? Vezetékesen azt mondták lesz más is.
Ja azt itt szemben a 6! szektorrossal is kigolyózták........... (Digi)
Majd a vezetékes Optika az majd lesz.
Az tényleg jó, de csak Ők (Telekom) vannak 1000/1000-el, ami k....a jó, de a mobil az XAR!
Ha vki tud v mi mobil Hálózati ismerőst szivesen beszélnék vele, de tök 8 sztem!!!!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
PedroPascal
senior tag
Mobil fronton ideje lenne lépni mert a mobil net valós sebessége nagyon gyenge a kisebb városokba de megyeszékhelyeken sem az igazi.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
csaszi75
senior tag
Megnézted a cellmapper-t?
-
rin33
senior tag
válasz PedroPascal #139395 üzenetére
Itt-ott megjelenik 1+ freki pl B1 vagy B3 vagy B28 esetleg B8 de ezt a Y hálózatfeljelsztésével össze se lehet hasonlítani, mondjuk a V-hoz képest ez is fejlődés
5G esetén mennyire terjed az N1 sáv?
(Átmentem a ,,szomszédba” és ott ahol voltam az Orange RO komplett az egész N1 sávot 5G-re használja, kis településeken is van N1, nincs DSS és egyre nagyobb területen elérhető, Békés megye déli részén is lehet tesztelni) -
p2pp
őstag
válasz csaszi75 #139397 üzenetére
Megnéztem. [kép]
Piros X-el jelöltem (Esztergom Ipari Parkban) a Voda állomását.
(Mivel ott csak Voda van, nem nehéz belegondolni miért is kellett)
Ami nem egy épületen belüli vmi.
Hanem egy kívülről is jól látható Bázisállomás.
De a jelölt körön belül mindenhol is gond van.
Amikor lehet viszem majd a Telekomos számomat a Yettelhez.
A Melós Voda meg megmarad értelem szerűen.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen