Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Vodafone mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus18
tag
Sziasztok!
Azt írják, h az app ban is látszanak az új díjak.
Tudna vki benne segíteni?
Köszönöm -
AnonymusX
senior tag
válasz mokus18 #138151 üzenetére
Szia!
Idézet innen.
Hol tudom megnézni az új havi díjaimat?
Új havi díjaidat március 1. után honlapunkon vagy a Telekom alkalmazásba belépve láthatod majd a Telekom fiókodban. A kedvezményekkel csökkentett, forintra pontos díjakról munkatársaink szintén március 1-jét követően tudnak tájékoztatást adni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Ez már kabaré...
"Tisztelt Ügyfelünk! XXXXXXXXX hìvòszàmànak hordozàsàt jelenlegi szolgàltatòja elutasìtotta. Üdvözlettel: Telekom"
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
Jött a domino mostról értesítés sms-ben, hogy lejárt a 30 nap. Bemegyek az alkalmazásba, hogy újraaktiválom, erre nincs sehol. Mennyi idő múlva jelenik meg?
Szerk.: Na megjelent. Kellett pár perc.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz polonic #138157 üzenetére
Felhívtam a Vodafone ügyfélszolgálatot, elmondom mi a szitu nekik.
Papagáj üzemmód be ismét, ezt a Telekomnak kell megoldania. Mondom neki hogy 1. Múltkor ti mondtátok hogy nálatok a rendszer mindent okosnak lát. Mondom látom mennyire, megemlítettem hogy a házszám után a pont is kellene.
Válaszul: az biztos nem akasztja meg ezt az egészet de ő nem tudhatja hogy mi más lehet a gond kérdezzem a Telekomnál hogy mi a szitu ja és náluk NEM LEHET a pontot a házszám után kiírni.
Itt megköszöntem az eddigieket szóltam hogy akkor jön a következő menet és ha akkor sem lesz jó akkor kötbér és hogy innentől átadom az ügyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak.
Erre annyit mondott hogy kívánok még intézni valamit?
Mondom nem és jeleztem hogy így vagy úgy de BIZTOSAN megoldom hogy ne maradjak náluk...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
vence
tag
válasz rothfb #138158 üzenetére
Kezdem azt hinni, h ezeket szándékosan csinálják!
Az adatforgalom jelzésében olyan késés/ késleltetés van, h szinte semmit sem ér.
Nekik persze így az előnyös!Fentieket elég egyértelműen igazolja, amit a T-s app-ban a nyilatkozatokkal, ill. a kezelő gombok kialakításával - abszolút a megtévesztésre játszanak !!! - csinálnak.
-
vence
tag
válasz 4Grider #138161 üzenetére
Csak ez így az ügyfelek megtévesztése ...
és használhatatlan az adott célra.Egyébként lassan mindenben csak a korlátlan az elfogadható opció,
csak ez itthon sokaknak nem elérhető!Egyébként a T-os app alapból is elég lomha, nehezen töltődik be.
És egyáltalán nem vagyok benne biztos, h az app a sok reklámmal stb. valóban nem fogyasztja az adatkeretet ...A másik oldala pedig a dolognak, h egy szolgáltató, bolt, kereskedő
miért gyűjt adatokat és adja el szerte a világon?
Miért nem a saját dolgaira koncentrál?Ez is olyan, mint a percalapú számlázás!
Tudsz egyébként vmi lehetőséget az adatforgalom saját mérésére?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Tompika777 #138163 üzenetére
A saját - szolgáltatások megrendelésére és paraméterezésére alkalmas - alkalmazásra lehet kivételt tenni, hiszen ennek nincs versenytársa a neten.
-
BIT_
tag
válasz Tompika777 #138165 üzenetére
Nem fogyasztja, de aktív adatkapcsolat nélkül nem tudod megnézni. ;)
-
vence
tag
Itt nem az adatkapcsolat a kérdés ...
Ha nincs adatkeret (saját egyenleg)
ezer év alatt töltődik be !!!(Pedig alapból is lomha, biztos kritikán aluli a kódolása,
de ehhez a részéhez nem igazán érték.)Az egészben, pedig az a bosszantó, h nem lehet semmit ellenőrizni,
követni, úgy vágnak át, ahogy akarnak. -
csaszi75
senior tag
válasz vence #138167 üzenetére
Biztosan valami olyasmi van, hogy ha elfogy az adatkeret, akkor ugye nem érsz el semmit, de ez mellett ami meg elérhető, az le van korlátozva valami nagyon lassú sebességre.. 32/32 vagy 64/64 vagy 128/128 kbps..
Ez tökre érthető, a visszaélések elkerülése végett
Kb 10-12 évvel ezelőtt voltak ilyenek a T-nél és a V-nél is, hogy ki lehetett játszani az adat elfogyását.. kis trükkökkel Nah és ezt védik le a lassú adatsebességgel..
*** Jah és tényleg baromi lassan tölt be a T APP elfogyott kvóta mellett, most teszteltem egy Domino kártyámon. De miután betölt, akkor más stabil lesz..[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Tompika777 #138165 üzenetére
Be tud töltődni, most teszteltem egy Domino kártyán..
-
legenda
válasz vence #138171 üzenetére
Igazad van, ha valakinek mindennel csak a baja van (ráadásul több reggel), butaságokat is ír, a segítő információkat pedig jobbára figyelmen kívül hagyja, csak a kritikát nyomja, ahhoz egy idő után nehéz építőleg hozzászólni... Szóval el is engedem a dolgot
Ja, amire megtévesztést és hasonlókat írsz, azért előtte el kellene olvasnod a tájékoztatókat, használati feltételeket az alkalmazás...stb. kapcsán.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz pourri #138176 üzenetére
Pedig mind a kettő jó a maga módján, Androidnál persze a megfelelő gyártót és típust választva, meg az Apple esetén sem mindegy a típus.
A Telekom is biztos szereti mind a kettőt, bár elvétve volt már rá példa, hogy csak iOS-en vagy épp Androidon volt jó vagy rossz valami, de ez minden más területen is igaz, ha külön kell fejleszteni eltérő rendszerekre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
most én nem látok valamit, vagy tényleg nem lehet MEGLÉVŐ fiókból Dominó feltöltőkártyát venni úgy, hogy ne kelljen az összes személyes adatot újra megadnom?
Akár a weboldalon, akár a mobilalkalmazásban indítom el, egyszerűen nem veszi tudomásul, hogy be vagyok jelentkezve és mindenképpen újra meg kell adnom egy új kapcsolattartói email-címet (ami persze ugyanúgy lehet a mostani is, azt sem érzékeli, hogy az már foglalt), és az össze személyes adatot elkéri megint.
Ha a rendelésnél arra kattintok, hogy "meglévő előfizetésemmel rendelek", akkor azt írja ki, hogy hívjam a 1414-et vagy menjek be üzletbe. (nem előfizetésem van, hanem egy dominó kártyám)
Ez tényleg ennyire bénán van megcsinálva?!
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz scott_free #138182 üzenetére
Talán azért, mert a jogszabály előírja?
-
ledgeri
nagyúr
válasz 4Grider #138183 üzenetére
Modnjuk vodánál ki voltak töltögetve a dolgaim mikor új cuccot rendeltem... és csak okézni kellett bűntetőjogi felelősségem tudatában. Más hogy az adatokat ellenőrizni kell, és más hogy az adatokat karakterről karakterre újra be kell írni.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mzso
veterán
Helló!
Vajon megéri-e Telekom feltöltősről vodafone-ra váltani? Pénzben nyilván jobb, és bármennyivel töltöm fel egy évre nő a rendelkezésre állási idő.
Viszont elég sok negatív megnyilvánulást hallottam a Vodafone-nal kapcsolatban manapság. -
Cs1csó
félisten
A "legbiztosabb" az lenne ha:
Vegyél egy sim kártyát pl. postán amihez adnak percet és adatot is, tedd be a telefonodba (gondolom dual sim-es) és ahol gyakran "előfordulsz" ott teszteled: hívást inditasz, esetleg megkérsz családtagot hívjon azon, netet is teszteled.
HA elégedett vagy akkor legalább "technikai" akadályokba nem fogsz ütközni. hogy megéri azt matekozd ki ami jó a Dominóban:
- a domino most havi 190ft-ért
- domino szerda
- az egyszeri adatkeret ami kvázi lejárat nélküli, nem vész el egx hét vagy hónap után sem.Aki keveset netezik és telefonál annak optimális.
-
snooze
veterán
.
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
4Grider
nagyúr
A voda feltöltősnél egyedül a maraton csomagok hiányozhatnak, már ha nem zavar, hogy elég sok helyütt sokkal vackabb a voda hálózata, mint a telekomé. Cserébe a vodánál már feltöltened sem kell, az éves adategyeztetés 365 nappal hosszabbítja az egyenlegfelhasználási időszakot. A napon belüli korlátlan beszélgetés 300 Ft, a havi 5000 Ft-ba kerül. Ha van használható térerő.
-
Cs1csó
félisten
válasz snooze #138187 üzenetére
Persze, számhordozáskor te döntöd el hova viszed sőt még l talán hűségest is lehet csak a már megkapott kedvezményt kell visszafizetni, vagy valami ilyeami de tájékoztatnak. Érdemes úgy intézni "kérni" hogy mondjuk hó fordulónál hogy kifizeted a hónapot de a következőbe már nem kezdesz bele előfizuval
-
tag
válasz scott_free #138178 üzenetére
Nekem 2022 óta az van, hogy online nem engedi a rendszer a díjcsomagváltást, mobiltelefonvásárlást. Folyton az van, hogy hívjam a 1414-et vagy menjek be az üzletbe; a chates díjcsomagváltás és telefonvásárlás működik. Az extra dolog még az, hogy a hotmail.com-os e-mail címem nem engedi a rendszer regisztrálni. Már sokszor törölték a fiókom és ezzel megoldódott szerintük a probléma, de amikor megint létrehoztam a fiókot, akkor e-mail cím nem volt beregisztrálható és a díjcsomagváltás, telefonrendelés szintén nem volt választható. A Telekom szerint nálam van a hiba, de már volt Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox próbálkozásom is és egyiken sem működik az, amit akarok. Szóval sajnos szar a Telekom fiókos rendszere, amit már közel 2 éve nem tudnak megoldani és a náluk minden rendben szövegelés megy.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
mzso
veterán
válasz Cs1csó #138186 üzenetére
+4Grider
Mivel igen keveset beszélgetek, így csak adatkártya mellé kéne. Amiben úgy látszik, hogy a Voda a legjobb, ha nincs valami elrejtett kártyás számlacsomag yettelnél/telekomnál. A rendelkezési állási idő is azért érdekes, mert sokszor lejáróba van, kiváltképp ha nem egy évre hosszabbodik.
Már csak a körítéseket nem tudom. PL 4g hívás működik-e a Vodánál és Yettelnél is. A T-nél kiírja amikor tárcsázok.Nézegettem a lefedettségi térképeteket. Nekem ez a szakasz kérdéses, ahol rendszeresen meg is fordulok.
Telekom:
Voda:
Yettel:Mondjuk ebből magasan a Yettel a legjobb, de a T-hez (ami a legrosszabb) minimális az árelőny, nem tudom megérné ez a vesződséget, úgy hogy telefonálni akarok csak a feltöltőssel.
"Aki keveset netezik és telefonál annak optimális."
Hát igen, azért nekem a net fontos, hogy legyen ~10GB havonta.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Vodánál néha talányosak a lefedettségi térképek és beltéren is nehezebben érvényesülnek sok helyen. Elsőnek próbálj ki mindenképpen egy voda kártyát. A térkép nagyon nem jelenti a fix tutit.
Ha jól látom a térképet, akkor erdős/fás környék? akkor főleg talányos... árnyékolhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz Soulfly842 #138194 üzenetére
Nos a Digi mobil révén gyakorlatilag teszteltem, ha hívással annyira nem is. Azon a szakaszon amit mutattam tényleg nincs rendes mobilnet, más problémám különösebben nem volt.
-
mzso
veterán
Vegy SIM ahol az adategyeztetés és a rendelkezésre állás is lejárt.
Hogy tudok feltölteni?
Számmal belépve nem tudok, mert nem jön meg az SMS. Másik telekom fiókról meg csak 5000-rel lehet, ami sok, mert most is lejárt (és gondolom odaveszett?) valamennyi pénz.Nincs más opció?Szerk.:
Közben megtaláltam az alkalmazásban, ott is csak ötezerrel lehet, gondolom hernyósságból...
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Ha még lehet, akár többel is mint a minimum, akkor azt általábn hozzácsatolják majd az újrainduláskor. De az is nagyon kritikus, hogy mikor jártak le a dolgok.
Ha tegnap, akkor lényegében semmi sem veszett, mert ha jól tudom egyik után 30-60 nap, másik után 60-90 nap még lehet hiánypótólni és semmi sem vész el. De ezek után jön 2-3* újabb 90 nap:
-első után már nem a tied, de még nyugtatott a szám.
-második után már "újra kiadásra engedélyezett a szám", SOS esetben előfizu nyitással megvehető
-Harmadik után meg már benne lesz a "nyomtatható, vagy márnyomott" kategóriában.
Utóbbiból visszaszerezni már nem lehet, csak tesco-pult vadászattal...Ha megéri az 5000 forintot annak a számnak a magadál tartása, amit utána azért le is használhatsz, nem gondolkodnék!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mzso
veterán
válasz ledgeri #138197 üzenetére
Nem volt egy egyszerű menet...
Az adategyeztetés dec 15, a másik meg vagy január 10-envalamennyi.
Természetesen SMS kód ami kellett az adategyeztetéshez nem volt, vagy törölve lett (nem hinném, mert nem ért hozzá nagyanyám), vagy nem is jött.
Úgyhogy szóban kellett engedélyeztetni feltöltést, meg ismét szóban adategyeztetni másik ügyintézővel. A második eseteben torz, szaggatott volt a vonal, úgyhogy csak ritkán értettem...Ugye jól tudom, hogy ha elhordozom a számot egy másik szolgáltatóhoz, akkor simán vissza lehet utaltatni?
A Vodánál, bármennyi feltöltéssel egy évvel nő a rendelkezésre állási idő, legalább nem kéne azzal annyit szopnom más miatt.
-
kovacss72
aktív tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki, hogy otthoni TV+Internet+telefon előfizetés mellé kért mobil előfizetés esetén rendben van-e az, ha a Telekom -fiókban új MT ügyfélazonositóval és teljes áron látom a szolgáltatást (néhány órával a szerződéskötés után). A feltöltött dokumentumokban sincs nyoma havidij kedvezménynek. Várjak néhány napot vagy menjek be reklamálni?
Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
Ha csak éljen a szám, és van aki ellenőrzi a helyzet, a voda jobb.
Ha rokont kell nyaggatni és így is elfelejti a telekomnál nagyobb a puffer.
Szerintem egyeneságí rokkonnál még a jogszabály is megengedi, hogy pl felvedd magadhoz a számot, és elintézd az ilyesmit, ha te rápillantasz. Átgondolandó!Ja és a végső egyenleg mennyi lett?
(nekem a tesóm egy áprilisban szólt, hogy január óta alami nem klappol... T-nél legalább vissza tudtam vásárolni a '99 óta nála lévő számot júliusban-augusztusban... vodánál ilyesmi nincs)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Projektor topic
- Alkoholista nevelde
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szivárognak már az Arrow Lake mérések
- Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
- Trollok komolyan
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen