Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ledgeri

nagyúr

válasz mzso #138198 üzenetére

Ha csak éljen a szám, és van aki ellenőrzi a helyzet, a voda jobb.
    Ha rokont kell nyaggatni és így is elfelejti a telekomnál nagyobb a puffer.
    Szerintem egyeneságí rokkonnál még a jogszabály is megengedi, hogy pl felvedd magadhoz a számot, és elintézd az ilyesmit, ha te rápillantasz. Átgondolandó! :R

Ja és a végső egyenleg mennyi lett?

(nekem a tesóm egy áprilisban szólt, hogy január óta alami nem klappol... T-nél legalább vissza tudtam vásárolni a '99 óta nála lévő számot júliusban-augusztusban... vodánál ilyesmi nincs)

[ Szerkesztve ]

// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

• Soulfly842

addikt

válasz mzso #138198 üzenetére

Érdemes tudni, hogy ha a feltöltőkártyás előfizetésünk hívószámát hordozzuk el, akkor a fennmaradó egyenlegünk visszatérítését 30 napon belül kérhetjük az átadó szolgáltatótól. Lényeges, hogy a visszatérítés díjköteles lehet, ha ezt előfizetői szerződésünk rögzítette. Ugyanakkor fontos kitétel, hogy ebben az esetben ennek a díjnak arányosnak és összemérhetőnek kell lennie a visszatérítés során – a szolgáltatónál – jelentkező költségekkel.

[link]

Legjobb tudomásom szerint a T-nél ilyen eljárási ktg nincs.

#138200ledgeri

Igen ám, de 10+ év telkós múlttal, úgy hogy szolgáltatókat láttam belülről is, s Heves megyében Egerben él - pusztán a feltöltés hiánya nem váltanék, csak akkor, ha a telefon csak otthon van, s ott nem működik a hálózat (inkább pl. ellottóznám inkább az egyenleget. Lakott területeken kívül, vagy erdős, lankás részeken, belterületen van velük azért gond az ilyen területeken bőven a Vodával. Régen is huncutkodtak, amikor hangoztatták a területi lefedettséget: 9x százalékos lefedettség (a lakott területekhez képest...), vagy a legszélesesebben lefedett (európában...); még a másik két szolgáltató országos lefedettségi adatokat osztott meg. Rengeteg vodás váltott, mert beltéren instabil, kiszámíthatatlan a beltéri lefedettség. Ez szerintem Borsod/Heves/Szabolcs/Hajdúban kifejezetten igaz.

Arra meg nincs garancia, hogy továbbra is így lesz (értsd, hogy az adategyeztetés hosszabbítja a kártyát)

Új hozzászólás Aktív témák