Hirdetés
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz akaszajanos #135253 üzenetére
Ha megnézed kicsit alaposabban a térképet, van ott pár kisebb település, illetve a Békéscsaba-Gyula főút is ott húzódik, egészen a román határig.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
csaszi75
senior tag
válasz akaszajanos #135253 üzenetére
Azt valaki másik felhasználó töltötte fel, lehet bug
-
akaszajanos
tag
Haló,
A különféle promóciós hívásokat, SMS-eket hol lehet letiltani? Engem soha nem keresnek (tavaly óta vagyok mobil ügyfél), szüleimnek viszont állandóan küldi a Telekom az SMS-t a promóciókról, meg hogy majd Vanda ekkor-akkor ilyen számról majd hívja, hogy faggassa, szeretné-e a szuper csomagot...
Nem találtam meg eddig, miként lehetne megszabadulni ezektől.M1 MacBook Air / iPad Air M1 2022 Celluar /iPhone 13 Mini / Watch 7 45 mm / AirPods Pro 2 (USB-C)
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz akaszajanos #135258 üzenetére
Appban ezt meg lehet próbálni:
Alul menü>beállítások>értesítések és nyilatkozatok>nyilatkozatok fül
Itt nekem csak a felső van bejelölve hogy tudjam használni az appot, a többi ilyen marketing szarság. Nem is jön semmi. Lehet a szüleid az elején rá nyomtak a mindent elfogadomra. Talán evvel megoldható, meg lehet próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz akaszajanos #135258 üzenetére
Telekom fiók, beállítások, hozzájárulások kezelése.
-
lipido
senior tag
Sziasztok. Segitsegeteket szeretnem kerni. Adott egy Huawei 535-232 4g pro 3 router, amiben egy telekomos sim van (multisim, korlatlan nettel, videken). Jelenseg a kovetkezo: alapbol a sebesseg nagyjabol 50/20 mbit. Kb naponta azt csinalja, h belassul a net 5/1 mbit-re. Hiaba inditom ujra a routert, hiaba szakitom meg az aramot egy pillre, marad a lassu net. Egyetlen dolog segit, megpedig az, ha a preferalt halozatot megbolygatom. Ha only 4g-n van akkor atvaltom autora, es forditva. Probaltam mindketton hagyni, 1 nap mulva kb ugyan ez a helyzet. Utana tehetem barhova (auto/only4g) mindenhol visszaall az alap sebesseg. A kerdesem az, h ez szolgaltato feloli okossag-e vagy a routerem rakoncatlankodik? Koszi a valaszokat.
-
4Grider
nagyúr
válasz lipido #135262 üzenetére
A routered két 4G frekvenciát tud egy időben használni. Ha ez a két sáv terheltebb, akkor kisebb sebességet fogsz mérni, ha a magasabb (kevésbé terhelt) frekvenciák közül kerülnek ki, akkor nagyobbat.
Huawei routerekre van okosság, ahol a frekvenciákkal tudsz játszani.
Ne tőlem kérdezd hol, már nem használok hua routereket. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz lipido #135264 üzenetére
Itt van Android telora egy egyszerű alkalmazás amive a Huawei routerekben lehet a savokat variálni: [lte manager]
Routereden vagy, ebben bejelentkezel a routered felhasználó név, jelszó parossal, és utána alul a bands configuration -ra menve csak azokat hagyod bekapcsolva amelyik bandot használni akarod. Először meg kell nezni a cellmapper.net -en telekom Szolgáltót kiválasztva hogy ahol laksz milyen sávok érhetőek el a tornyon. Ebben az appban amit adtam a "cell id" résznél ki írja hogy melyik toronyhoz van csatlakozva, és ezt a számot/tornyot meg keresed ott ahol laksz ezen a térképen. Ott ki irja milyen sávok érhetők el, és akkor azokkal tudsz játszani ebben az appban, kombinálva össze vissza hogy mikor milyen a sebességed és a legjobbon hagyni.Remélem nem írtam le túl bonyolultan, csak ez így megy, de nem nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
-
donjohnson
addikt
válasz lipido #135270 üzenetére
ha megvan ez a frekvenciaválasztós script, akkor írd át az AUTO-t például 3-ra.
1, 3, 7, 20, 28
ezekkel a számokkal próbálkozhatsz.
miután beállítottad az egyiket, mérd le speedtest-en mint a videóban hogy gyorsabb lett-e.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #135272 üzenetére
Koszi. A cellmapper.net oldalon azt hiazem megtalaltam a tornyot, amitol kapom a jelet. Az 20-as frekin sugaroz. Megprobalom, koszonom
-
lipido
senior tag
válasz donjohnson #135272 üzenetére
Megcsinaltam. Beallitottam a set-et B20-ra. Jo a sebesseg. Meglatjuk igy is marad-e.
Koszonom a segitseget mindenkinek -
Bl.Gyo.
őstag
válasz lipido #135270 üzenetére
Konkrétan ilyen az alkalmazás:
Lenne Windowsra is egy jo (nem script), de ha ios rendszerek vannak abban én nem vagyok otthon.
Lehet csak jelszóval is be engende, de gondolom próbáltad már...
De látom már sikerült eljutni oda hogy a savokat tudod váltogatni, és a cellmapperen is ki igazodsz, az a lényeg. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
Seed
csendes tag
Hello! Mennyi ideig maradhat roamingban az eu-ban egy dominos szám? 6 hónapnál tovább?
köszi -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 100 perc. -
4Grider
nagyúr
válasz KBL001 #135281 üzenetére
Csak akkor tudom elképzelni hogy van értelme, ha B7 is van nálad (ugye amögött van igazán sávszélesség). Az alap sávokat a B818 összefogja, max. még a B20/B28 közötti döntést veheted el vele az eszközödtől, de annak nem sok értelmét látom (hacsak adott helyen nem 5G-vel megosztott a B28, mert akkor inkább B20).
-
veterán
Sziasztok!
Kicsit összezavart a Telekom chat ezért írok ide. Egyik ügyintéző ezt mondta a másik pedig az ellenkezőjét....
Szóval arról lenne szó, hogy az előfizetésemhez tartozik két multisim kárya. Az egyik okosórában van a másik pedig egy telefonban. Azt szeretném elérni, hogy ne csörögjön állandóan az a telefon is, hanem csak a fő sim és az egyik ügyintéző azt mondta, hogy ezt adatsimre váltással meg is lehet oldani, tehát a Tablet/Laptop simet ami jelenleg Tablet simként üzemel át váltani Laptop módba ami által csak adat lenne hívás pedig nem.
Nos itt szét kapcsolt a chat valamiért és nem tudta leírni, hogy pontosan hogyan is kell át váltani valamint én át tudom-e vagy csak ők.
Írtam újra nekik aztán másik ügyintézőhöz kerültem aki azt mondta, hogy ilyen nem létezik és az mindig csörögni fog nem lehet változtatni.Mi az igazság?
Írjak újra hátha megint más ügyintézőhöz kerülök?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
4Grider
nagyúr
válasz syIex #135284 üzenetére
Az igazság az, hogy a telefonos ügyfélszolgálaton lehet kérni, hogy a multisimre beállított átirányítást a fő sim felől vegyék le.
Az okosóra sim tablet/notebook sim-re váltásával az átirányításban nem változik semmi, csak a multisimmel elérhető netsebesség nő meg (és drágább lesz a multisim havidíja). -
KBL001
tag
válasz 4Grider #135285 üzenetére
Én ott próbálkoztam ezzel,egyből IT-s kollegá kérve (megpróbált mindenképp segíteni a lány,de az első kérdésem után mondta,hoggy akkor inkább átkapcsol ) és ő is azt mondta nekem,amit a második neki :
Nincs erre opció,mintha a natból kivételre se. Abban az esetben nem csörög,ha
- routerben van
- nem tudja senki a számod -
veterán
Köszi a válaszokat. Rá próbálok telefonos ügyfélszolgálaton, ha nem sikerül akkor meg megszokom..
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Viktor77 #135296 üzenetére
Kapcsold be a neted és hívd az ügyfélszolgálatot.
Tudsz netezni közben? Igen? Akkor megy a VoLTE.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen