- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
DS39
nagyúr
root nélkül meg lehet akadályozni a google play-t hogy frissítse magát?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes alkalmazást keresek, amivel meg tudom állapítani, hogy hol helyezkednek el a csillagképek. Sajnos nincs mobilnetem, GPS-t sem használok (pénzhiány miatt), így jó lenne olyan alkalmazás amiben beírhatom a helyzetemet. Ötletek?
Köszönöm előre is! -
BDave
őstag
Ennek talán nem kell akkora vas: Pebble Universe
-
jegenye77
addikt
A facebook messenger alkalmazásban le lehet tiltani valahogy a rezgést üzenet érkezésekor?
-
Balinov
titán
sziasztok, olyat lehet-e ICS-vel rendelkezo keszuleknel, hogy PC-n nezve (gmailes fiokkal bejelentkezve persze) nezek egy videot a YT-n, valamiert abbahagyom, majd x ido multan ugyanazt a videot, ugyanott automatikusan folytatva tudom nezni a telefonon?
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48986 üzenetére
amennyiben a WIUI v4-re gondolsz: az kérlek CM9 alapú (GB kernelre épülő) rom, mely tartalmaz néhány portolt ICS funkciót...
és tele van bug-okkal, amolyan beta verzió még. ez nyílván egy ilyen bug.
ez a topic viszont nem klasszikus "szakmai" topic, itt alkalmazásokat szokás kibeszélni
-
toth_janika
őstag
Senki nem használ WIUI-t ICS alapon?
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
az alap google térképet, hogy lehet megfelelően offline használni?
tehát navigációra, meg simán wifi és mobilnet nélkül? láttam olyan menüpontot, hogy offline mód, de amikor ki akartam jelölni Magyarországot akkor csak egy kis kockát enged és asszem az is max 25 mega. De alapból gps műholdat nem talál. Valaki esetleg tud segíteni? -
BDave
őstag
Wild Blood Szerintetek? Mi a véleményetek, milyen lesz? Jónak tűnik, de tuti, hogy in-app vásárlással adják ki.
-
Probert75
addikt
válasz
tybsen #48936 üzenetére
És erre hogyan lehet frissíteni, mert sehogyan nem akarja? Kiolvasztottam a Market frisítőt is, de semmi. Megpróbáltam letölteni, majd azt telepíteni, de úgy sem ment fel. Azt írja, hogy cseréli az alkalmazást, mondom igen, majd kiírja, hogy nem sikerült telepíteni. Samsung Galaxy Ace-em van.
-
NeRo28
aktív tag
Hali valaki tudna segíteni?Feltettem a c64 emulátort,hogyan tudom rajta futtatni a játékokat?Esetleg valami link ahonnan le is tudom tölteni azokat!
-
air
nagyúr
Nem kifejezetten app, de szerintem ide illik a legjobban a következő kérdés. Hogyan lehet beállítani azt, hogy a Google fiókból a Picasa albumomat ne szinkronizálja automatikusan, de a többit igen? Vagy mindegyiket tudom beállítani, vagy egyiket sem.
-
cintula187
addikt
Gáz van, nekem ott van a billentyűzetnél a mikorofon, de nem engedi letölteni hozzá a kigészítőt.
-
stefi68
addikt
válasz
cintula187 #48971 üzenetére
Milyen swipe funkcióra gondolsz?
Ha olyanra mint a Swype billentyűzetben van, hogy csúsztatással írsz, na olyan nincs benne...
-
cris78
őstag
Nekem a billenytűn nem jelent meg még mindig a mikrofon...
Nekem az a neve a billenytűnek, hogy nemzetközi billenytyű (xperia mini). Mondjuk a swype kínézete jobban tetszik nekem és kézre állóbb.
-
Andie
őstag
válasz
elfelejtette #48959 üzenetére
Na frissítettem, mindkettőt, mostmár van mikrofonom (álló üzemmódban, mert fekvőben továbbra sincs, de ez már lényegtelen).
Viszont a bajom az, hogy gyak. semmit nem ismer fel. Bemondom, hogy "mit hozzak a boltból drágám" - erre valami hüje angol szöveget ajánl fel.
A google új felismerője viszont tökéletesen dekódolja a hangomat.
Próbáltam sima 1 szavakkal, hát ott néha néha eltalálja, de ott is ékezet nélkül.Ez ilyen, vagy megint rosszul csinálom?
(közben reggeltem a swype bétára, várom a mailt...)
-
jani8787
tag
hali!
valaki nem tud vmi olcsó voip szolgáltatót? amivel tudok telón beszélni a mobilevoippal? egyszer vhol olvastam egy kb ilyen 6ft/perc volt mobilra, de most sehol sem találom! köszi!
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szükségem lenne 3 ingyenes programra, amit play áruházból nem tudok telepíteni: Időkép, Foursquare és Instagram.
Ha valaki használja ezeket és megtenné, hogy kimenti az apk-t, azt megköszönném. Lehetőleg a legfrissebb verzió kellene.
Előre is köszönöm!
-
xSide
őstag
Igen krix-krax, de a logón rajta a név
Angolul társalog...A_ScHuLcZ, mikor hozzáad egy névjegyet válassza ki a gmail fiokját mentési helyként, illetve a beállitásoknál engedélyezze a Minden más névjegy megjelenitése opciót...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen szoftveres, inkább OS szintű kérdésem lenne. Adott egy ismerősöm SGS-e, aminek mindig is problémája volt a névjegyek szinkronizálásával, lehet közre játszik, hogy sok névjegye van (durván 2-3ezer a gmail fiókjában). Van valami limitje vajon az Androidnak erre?
Jelenleg ott tart, hogy amit a telefonban vesz fel, az nem szinkronizálódik fel a gmail fiókjába, de amit PC-n a Címtárba ír be, az átmegy a telefonra. Lehetne ezzel valamit kezdeni? Különösen sürgős a dolog, mert menteni kellene a telefont, beviszi szervízbe frissítésre, szeretne gyári maradni teljesen, legfeljebb ha úgy nem lesz jó, akkor venném kezelésbe ROM szinten.A teló nem rootolt és 2.2 fut még rajta, épp ezért nagyon kellene rá az a frissítés. Sírok, mikor a kezembe veszem, annyira lassú, a sajátomat már 4.0.4-el használom.
-
air
nagyúr
Jó ötlet. Eleve "fade-in"-esre csinálni a hangokat. Így a telefonra külön progi sem kell.
Csak kicsit macérás minden hangot előbb átalakítani, és így csak emelkedő lesz a csengetés, riasztás. Ha normál hangerejű csengést is akarok, akkor legalább 2x kell felrakni a hangokat.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem tud valaki olyan hívásfelvevő programot amin esetleg én állítom be, hogy melyik hívó fél beszélgetését vegye fel a telefon? Esetleg van benne olyan opció is, hogy eleve úgy vegyem fel a telefont, hogy felvegye a beszélgetést? Ne mindet automatán mert mindet nem akarom.És tud valaki ajánlani egy jó sms kezelőt?
köszönöm -
Andie
őstag
válasz
gatto_ #48948 üzenetére
Leszedtem a free verziót, beállítottam a magyar nyelvet, de nem jelennek meg az ékezetes betűk alapból, csak ha lenyomva tartom az ékezet-nélküli alap betűt. Próbáltam átállítani a megjelenítést QWERTY-re, QWERTZ-re, dánra, norvégra, stb, egyik sem segített.
Valamit rosszul csinálok? -
Andie
őstag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez az újonnan beaktivizált hangfelismerő cucc az Androidban
Az érdekelne, hogy van-e magyar billentyüzet app ezzel az integrált hangfelismerővel?
Mert ugye az Anysoft + magyar kiosztás az nagyon jó írkálásra, de nincs neki mikrofon gombja. A default android bill-nek van mikrofon gombja, csak ékezetes billjei nincsenek. -
mipityu
tag
válasz
Teasüti #48923 üzenetére
"... hülyeségnek tűnik ..."
Én ICS AOKP ROM-ról JB ROM-ra való áttérésnél szembesültem a fenti hibával. A telefon ugyanaz volt. 6 db app-nál ragadt be és bármelyiket próbáltam kézzel telepíteni kompatibilitási hibát írt és ezeket a programokat PLAY-en sem mutatta.
Segíteni akartam, akkor is ha hülye vagyok. Bocsánat érte, ígérem nem fordul elő többet.
-
PéHá
csendes tag
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Na tegnap feltettem az avastot, elvileg beállítottam mindent, nyilatkozni nem tudok róla különösebben, de az hasznos, hogy magyar és jókat írnak róla....Annyit kérdeznék, hogy az anti theft lopakodó mód az mi is akar lenni? Illetve ha kilövöm a feladatkezelőben, akkor, csak akkor mükszik, ha újra bekapcsolom?
köszi, Péhá
-
tybsen
addikt
válasz
tybsen #48814 üzenetére
Na tegnap delelott mar 3.8.16-os play van nekem is. Vegre megoldottak a legidegesitobb hibat, hogy jobb oldalon felul a kereses/megosztas/google+/beallitasok ikonok azonnal betoltodnek. Engem iszonyat zavart, nem tudom, hogy mast is idegesitett-e, hogy alapvetoen csak a kereses/beallitasok ikon volt jobb oldalon felul, el a megosztas/google+ menupont par masodperccel kesobb toltodott csak be. Nekem sokszor volt, hogy valamit keresni akartam, es a "kereses" menupontra akartam nyomni, de idokozben betoltodott a "megosztas" es a "google+" menupont is es "kereses" helyett a "google+"-ra nyomtam.
Nem tudom, hogy kovetheto-e
A lenyeg, hogy vegre mar nincs meg ez az idegesito dolog, fixen ott van ez a nehany pont es nem ugralnak az ikonok.
Masik kenyelmes modositas, ahogy eszrevettem, hogy felcserelodott az alkalmazasok "megnyitasa" es "deinstallalasa" gomb, igy most a megnyitas van jobb oldalon -> nem kell annyira atnyulni a huvelykujjal a kijelzo masik felere, ha az ember meg akar nyitni valamit a listabol.
Gyorsabb nem lett szerintem.
-
air
nagyúr
Erre senki?
Nem hiszem el, hogy senki nem használ olyan app-ot, ami tudja az erősödő csengetést és ébresztést. -
Klaymen
tag
válasz
marcusa #48928 üzenetére
Hm, ez engem is érdekelne, annyival fűszerezve, hogy linux alatt menjen.
Az sem lenne baj, ha a telefonon lehetne szerkeszteni a jegyzeteket és csak jelszóval lehetne elérni a tartalmat.Eddig tomboy+ubuntu one van, de nem lehet a telefonon szerkeszteni, meg csak olyat írok bele, amit bármikor kiplakátolnék a nagykörútra.
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Tudtok olyan jegyzet alkalmazást, amit lehet szinkronizálni számítógéppel, és van kitehető legalább 2x2-es widgetje? Köszi
-
darvinya
titán
válasz
toth_janika #48926 üzenetére
khm…khm
data/data mappa -
toth_janika
őstag
Hello!
Valaki használj a WIUI ICS verzióját (Build Number: Miui 2.8.16)?
Nálatok megtalálja GPS jeleket?
Nekem egy program sem akarja (Nike+, Maps, GPS Status)@suti_88
Hálistennek egy nem WINNem hagy a telefonon maradékot, csak az SD kártyán...
szvsz -
volvoguy
addikt
Üdv! Androidon van olyan, hogy újratelepítek mondjuk egy appot, és hibásan fog működni, mivel korábban már volt telepítve és törölve, de (mint Windows-on) fájlmaradékokat hagyott a telón? Az androidos appok hagynak nyomot maguk után törlés után a készüléken (nem az SD-n!)??
-
Necc
addikt
válasz
mipityu #48921 üzenetére
Kezzel feltelepitettem ugyanazokat az appokat (.apk) es hibatlanul mukodnek, es egyiknek sincs semmi "kulonleges igenye" ugy mint root...
Pedig csak android 2.3.7-rol downgradeltem 2.3.6-ra...
Mind1, hamarosan letorlom az osszes backupot es ujat keszitek helyettuk, es majd meglatom.
-
TRob1
veterán
válasz
Teasüti #48918 üzenetére
Másfél éve cm romokat használok, mindig is tbp-vel állítottam vissza az appokat és adatait (kivéve 2 alkalommal, akkor a Go val), és sosem volt semmi gondom.
Sőt, 2.2-ről 2.3as romra is, és a 2.3-ról ics-re is, minden hiba nélkül.Jah, és mindig kötegelt backupot és restore-t használok (ami együtt nincs több sztem 15-20 percnél ~55-65 appal)
Nem is "romolnék" annyit ha ez így nem müxött volna. Illetve manapság már nem is igen romolok, csak néha-néha.
De TBP full mentések azért mindig vannak...
(#48915) ncc1701:
"full backup marha lassú, elindítom, otthagyom, oszt reggelre tuti kész" Lehet hogy nem Backupot hanem Restore-t akartál írni mert az egy kicsit több idő, de épp most nyomtam egy Backupot 57 appról, nem volt egészen 5 perc. -
mipityu
tag
Nem a Titanium a hibás (nem egészen).
Ha megpróbálod azokat a programokat telepíteni, amikbe belefagyott a TB, akkor rájössz, hogy nem kompatibilisek az új telóddal.
A TB Téged véd, ha visszatenné azokat az appokat, sorozatos, érthetetlen fagyásokkal szembesülnél. Persze, hogy ezt miért nem jelzi, miért csinál úgy mintha visszaállítana, az egy más kérdés. -
Teasüti
nagyúr
(mert ugye TI-backup nelkul nem tudom kiutni a lefagyott ti-backupp processzt ).
??
Android beállítások/futó alkalmazások?
Ilyen hibát nálam is csinál néha, főleg kötegelt művelet szeret megakadni. De ezért kár újraindítani a telefont, nem fagy le.
Amúgy a TB sem egy varázspálca, előfordulnak olyan alkalmazások (és olyan rom-ok - pff hány újra telepítésbe került nekem, mert a TB app+adat visszaállítástól "bugzanak" az aktuális CM rom-ok), amikhez nem jó.(#48917) PéHá
Avast-ot ajánlom figyelmedbe! Ha CM rom-od van, akkor olyannyira képes beépülni, h egészen merész dolgokat is túlél, mint pl a wipe. Ezzel a lehetőséggel csak új rom telepítéssel lehet kirobbantani (ez sem tökéletes sajnos). Pedig elsőre jól hangzott az a funkciója, h letiltja az usb debug-ot, de ettől még a telefon download módja ugyanúgy működik. -
PéHá
csendes tag
Ha nyomnak egy factory resetet, akkor a sim kártya cseréről sms-t küldő alkalmazásnak sincs értelme? Az S2-esemben a samsungnak alapból volt egy ilyen szolgáltatása, most a htc-n nincs ilyen, azért akarok rá valamit......a cerberus nevű progival szemeztem még....
-
air
nagyúr
Tudnátok ajánlani olyan progit, ami az erősödő hangerőt biggyeszti bele a rendszerbe az Increasing Ring-en kívül, mert ezt próbáltam, de sajna ébresztésnél nem működik.
-
Necc
addikt
A go team ugynokenek fizetett hirdeteset olvastak
Nalam egy dolog biztos a TI-backuppal kapcsolatban: backup/restore lefagy... vagyis csak beall minta szog, pereg a kis kerek de tenyleges IO nem tortenik mogotte, es k[]ara irrital, hogy allandoan reboot, reboot, reboot (mert ugye TI-backup nelkul nem tudom kiutni a lefagyott ti-backupp processzt
).
Restore utan kap az SD egy formazast, es a nullarol ujrakonfiguralom a TI-t (amugy is ujra kell mert sajnos az /sdcard -rol hajlando csak az app beolvasni a dolgokat, az uj telo meg /sdcard/ext-sdcard neven mountolja be a tenyleges SD kartyat...)
u.i.: remek, 6. reboot az alkalmazasok felenel...
#48911:
Elnezest elfelejtettem megemliteni +1 fontos szempontot: titkositas is kell, ugyanis cloudba tolom fel a biztonsagi mentest, es en nem vagyok hajlando titkositas nelkul bizalmas informaciokat feltoletni barhova (ceges adatokat es kenyes privat adatokat is tartalmaz a backup).
-
tomy86
addikt
Én ezt használom: My Backup Root Az ingyenessel fagyasztani nem lehet, de menteni/helyreállítani igen.
-
TRob1
veterán
-
Necc
addikt
Na joemberek, most vettem uj telefont, es most dobbentem ra hogy ez a TI backup nem eppen a legjobb adatmento alkalmazas, ugy kulonossebbkeppen nincs vele bajom, csak sajnos rendszeresen LEFAGY backup illetve restore kozben. Ugyanez megtortent az elso, es most a masodik androidos telomon, igy szamomra egyertelmu, hogy mit is kell hibaztatni.
Meg csak egy marek alkalmazast allitottam vissza vele (kb. 30-at a kb. 100-bol) es eddig 4x kellett ujrainditanom a telefont, mert restore kozben lefagyott, es ha ranezek a kijelzore mar latom most jon az 5. alkalom... (15 perce megint nem tortent semmi pedig csak egy alig 2-3MB-os alkalmazast tol eppen vissza)
Esetleg tudnatok ajanlani valami hasznalhato STABIL alternativat?
-
hudyfiu
senior tag
Ha tudja, valaki nézze már meg, hogy mi történik akkor ha hdmi-n ráköt valamit (tv,monitor) a tabletre/telóra és egy rdp programmal rákapcsolódik a PC-re fullhd-n
Végre sikerült kipróbálnom egy droid tv-vel a dolgot, azzal működik rendesen a táblagép viszont sztem a saját felbontását erőlteti pedig a beállításokban van hdmi felbontás állítás de hiába teszem fullhd-ra akkor is csúnya lesz az rdp képe.
Valahogy ki kellene kapcsolnom, hogy így csinálja.
Fullhd-s videókat viszi rendesen hdmi-n de az rdp progit csak kicsi felbontáson küldi ki.Nem értem.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #48899 üzenetére
Hehe, a 98at én is annyiszor tettem újra, hogy még most is emlékszem a kódra
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun #48901 üzenetére
Naná!
-
tes7h
csendes tag
Sziasztok.A facebook for andoid app mai nap már nem akar értesiteni semmiről,egészen tegnapig pedig ment neki.Amikor üzenetet kapok vagy bejelülnek stb eddig úgy értesitett mintha pl sms-em jött volna,de most vmiért nem.:S A beállitásoknál be van kapcsolva a fb appon belül minden notification.Help aki tudja mi a baj,Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest