- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Mobil adatkapcsolat ki bekapcsolásra van valami jó app?
-
válasz
body007 #46992 üzenetére
Fagyasztásnál a telefonodon marad a program, de nem lehet elindítani, és magától sem tud elindulni. App Q-val elrakottakat még frissíteni is tudtam.
#46993) Bone123: g:hu + MapsForge maps (Magyarország) nálam bevált, sajnos szintvonalak nincsenek rajta.
Itt még OsmAnd és Navitel térkép is van, utóbbi program fizetős.
-
chab7
addikt
válasz
Bone123 #46993 üzenetére
Navitel + openmaps térképek = minden amit el lehet képzelni túrázáshoz mobilon
(hogy valami konkrétumot is adjak)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Létezik jól használható turistatérkép Androidra? Jómagam csak tájékozódásra használnám térkép helyett, pozíciót, magasságot, északot a teló belövi.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #46981 üzenetére
Van neked Linux-od?
-
Yeti77
tag
Tudna valaki linket adni OFFLINE texas holdem poker progiról?Köszi
-
Polllen
nagyúr
válasz
Richee11 #46986 üzenetére
Van mindkettő (egy külön social fül van, kb 10 féle forrással)
Egy dologra érdemes figyelni. A hírek nem végtelen számban jelennek meg, hanem - azt hiszem - csak az utolsó 20.
Szóval nagy katalógust összeállítani és abban keresgélni nem az igazi. (arra inkább valami alap rss olvasót érdemes használni.)
-
gatto_
senior tag
válasz
atillaahun #46979 üzenetére
Ezzel az AutoStarts progival azt el lehet érni, hogy mondjuk a rohadék Facebook alkalmazás ne induljon el magától, és utána is csak akkor ha én el akarom indítani? Szinte sosem használom de mindig fut, és 10mb-ot bezabál a ramból. Azt viszont nem tudom, hogy mi történne, ha lefagyasztanám. Okozna valami anomáliát, ha mégis futtatni akarom?
-
Richee11
senior tag
melyik a jobb a Pulse vagy a Flipboard?
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #46979 üzenetére
Megy az csak hack consol kell és persze tudni kell mit írjon be parancsnak.
-
ncc1701
veterán
válasz
body007 #46963 üzenetére
-rootolsz
-es explorert telepítesz, vmi root+write módban kell mountolni a beépített flash memóriát
-a system/app alól (ésszel) kiveszed a számodra felesleges progikat. Én csináltam bele egy backupot, és oda átmozgattam mindent
-restartolszEz után az ilyesmi tuti nem indul el. Én hetek óta játszom ezzel...
-
kenny123
addikt
Valakinek valami ötlete, hogyan tudnám a kontaktok képeit facebookrol összeszinkronizalni, hogy ne a hanyadek 96x96 pixeles cuccot kelljen nezegetni?
-
válasz
body007 #46963 üzenetére
Hav van root-od, akkor fagyasztani tudod a programokat: Titanium Backup vagy App Quarantine .
-
Sziasztok!
Nézem itt a task managert (system tuner pro). Egy kill all parancs után szépen sorba "jönnek elő" (indulnak el megint) a progik. Mi az égért??? És, h tudom ezt megszüntetni? A fél giga ramomból alig van vmi mert teleszarják az általam el se indított progik... -
szoke12
őstag
Hi!
Melyik a "legpillébb" launcher?
egy 858-asról van szó, és most zeam van fent. van ennél is kisebb rendszerigényű?
(go alapból kilőve - ne is említse senki)
-
stvnppp
senior tag
Nekem ma frissült a Viber (Android), és azóta nem tudok üzenetet küldeni... Más tapasztalt ilyet? Megírom az üzenetet, de a "send”-re nyomva nem küldi. Bezzeg a beszélgetés hátterét lehet állítani...
-
Dusee
őstag
üdv!
új viber csak nekem nem akar települni?
gépen és telón is azt írja a store, hogy nem kompatibilis
4.0.4 van a telón, eddig szuperül működött. -
TRob1
veterán
Ha valaki eddig netán csak azért nem használta mert nem volt magyar nyelvű: Mától "magyarodott" az
AirDroid
(#46942) nonames:
Cash Droid
-
nonames
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan magyar nyelvű programot ami a bevételeket s kiadásokat kezeli eltárolja elemzi összegzi stb.
Ehhez hasonlót [link]
Nagyon megköszönném! -
atillaahun
veterán
Nem hiszem. Viszont leírtam korábban az Android appz topic-ban hogy kell benne kicserélni a hangot egy némára. Csak utána ott akadt el a dolog, hogy alá is kell írni, amihez én nem értek. Viszont ahogy olvastam bubus66 már gyakorlott a témában, úgyhogy biztos felvilágosít ha megkérded.
-
(jan)
őstag
Uraim!
Létezik valami okosság amivel alkalmazásonként lehet a hangerőt állítani? agyhugykövet kapok már a viber pittyegésétől.
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Keresnék ipod stílusú lejátszót...
Amit eddig találtam az a pod player, de sajnos "hibát észlel ezért leáll"!
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
Cartman023
aktív tag
Ma hallgattam a zenét, és azt vettem észre, hogy eltűnt egy csomó zene az sd kártyáról. Volt reboot, semmit sem oldott meg. Itthon megnéztem a kártyát, és a lost.dir nevű mappa viszont hízott kb 1 Gb-ot.
Valaki tudja, hogy mitől lett ez?
-
[w]
őstag
a kínai gyártmányú és ROM-mal rendelkező telefonok ezt csuklóból tudják, márkás készülékeknél ilyet még nem láttam.
egyébként furcsa dolog, mert ezek a telefonok nem tudják, hogy nekik nem szabad tudniuk az autooff-on funkciót és röhögve fel is ébresztenek, ha úgy vannak beállítva.
-
Melack
veterán
-
kenny123
addikt
Mit ajánlotok a telefonon levő összes program/SMS/híváslista és beállítások lementésére?
-
Kakumix
senior tag
válasz
fatal` #46920 üzenetére
A Spicás és egyéb telefonokhoz adott verzió régi buta program volt (bár nekem még így is a legkorrektebb), de ez egy Primo verzió. Még mindig szeretném, ha legálisan használhatnám az iGO-t vagyis most már az iGO Primo-t, ezért kérdeztem, tud-e valaki olyanról, ami szerint mégis lesz hivatalosan elérhető iGO Androidra vagy mi a f.sz van
Megint minden gépen lesz már Primo, mire a NavNGo egyáltalán bejelenti, hogy elkezdték fontolgatni az androidra fejlesztést. Aztán mire kijönnek, már csak azon sajnálkozhatnak, hogy inkább warezolják az emberek az igot, minthogy fizessenek érte. Nem értem. -
-
Kakumix
senior tag
Kérdés: Van vagy nincs iGO Primo androidra?
Fél éve volt egy hír, hogy lesz, de azt utána cáfolták és Playen ma sem találtam. Viszont ma láttam egy Igo Primo v9.6.7.235654 nevű torrentet. Ez most mi? Lesz vagy nem magyarként már most is van a Playen vagy ez csak kamu? Megnéztem, nem az.
Miért van az, hogy warezből már letölthető valami, amit még csak nem is reklámoznak, hogy el fog készülni? Ennyire töketlenek a NavNGo-sok? -
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit, amit beállíthatok hogy mondjuk este 11kor kapcsolja ki a készüléket és reggel 6kor kapcsolja be?
-
spiritex
veterán
válasz
neo-geo #46905 üzenetére
A megoldást úgy hívják, hogy No Lock, a készítő pedig BoD (nem tudok linket csatolni).
(#46906) TheChos3nOne
A PC-n meg kell osztani egy vagy több könyvtárat, Es-ben meg kell keresni a Server fület, Search, megosztott mappájú gép IP-je megtalál, rálép, azonosító, jelszó megad, megosztott könyvtár betallóz, film indít, filmlejátszó kiválaszt. -
gezatata
aktív tag
létezik olyan app ami hang figyelmeztetést ad hogy X ideje folyamatosan bekapcsolva van a kijelző.
van egy két alkalmazásom ami lemeríti az akkumat mert elfelejtek kilépni belőlük használat után, erre kellene megoldás -
-
neo-geo
senior tag
Valahogy el lehet tüntetni vagy kiiktatni a feloldó képernyőt? Nem is értem mire jó ha a képernyő ki van kapcsolva hiába nyomod nem történik semmi, ha meg felébresztem mindig tologatni kell azt a szart felfele ezt kellen megszüntetni ha lehet. A teló rootolt.
-
Yeti77
tag
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani offline poker játékot?
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged