- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Aktív témák
-
Dottore
addikt
-
Polllen
nagyúr
válasz
Richee11 #46986 üzenetére
Van mindkettő (egy külön social fül van, kb 10 féle forrással)
Egy dologra érdemes figyelni. A hírek nem végtelen számban jelennek meg, hanem - azt hiszem - csak az utolsó 20.
Szóval nagy katalógust összeállítani és abban keresgélni nem az igazi. (arra inkább valami alap rss olvasót érdemes használni.)
-
-
darvinya
titán
válasz
Richee11 #45625 üzenetére
Kicsit az emberek összekeverik az OperaMobil-t a Mini-vel.
Pedig a kettő nem ugyan az.
OperaNext az tényleg rakás sz@r.
OperaMobil előnye a sebessége és egy lappal elhasznált megjelenítéshez szükséges memória.Mobilaréna fórum kezdőlapja megnyitva mindegyiken.
Dolphin Mini 60MB
Opera Mobil 25MB
Chrome 43MB -
zozyk
addikt
válasz
Richee11 #45619 üzenetére
Ha asztalin a Chrome-ot használod,akkor a Google Chrome a szinkron miatt...
Office appnak nekem az OfficeSuite Pro 6 + (PDF & HD) jött be,de ez fizetős (akcióban vettem)
-
dokee78
félisten
válasz
Richee11 #43454 üzenetére
Van a Google Play és van egy nagyszerű keresője is. --->Sense Clock
Nem is olyan nehéz ugye?
-
tomy86
addikt
válasz
Richee11 #43268 üzenetére
De, bocs. Félreértettem.
De ha task manager kell, akkor az is van az ES-nek. ES task manager
Lemaradtam(#43272) hunfatal: azért megkönnyebbültem, hogy nem csak én nem tudtam értelmezni a kérdést
-
Melack
veterán
válasz
Richee11 #43268 üzenetére
Van egy Task Manager része is.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Richee11 #41460 üzenetére
Egyszerű: a kisebb adatforgalom miatt edge alatt is használható sebességgel lehet böngészni, minden mással használhatatlanul lassú. Persze ezért pár dologról le kell mondani... (nálam ezért van az alap böngésző, meg az Opera Mini)
(#41462) artiny: CM7-nél ki lehet kapcsolni, gyári romban nem tudom lehet-e.
-
Mr X
veterán
válasz
Richee11 #41460 üzenetére
Mert töredéke annyi adatforgalommal tudsz böngészni. alacsony korlátos mobilnettel életmentő.
Az Opera Mini az Opera szerverein keresztül tölti be a weboldalakat, ami nagyon durván tömöríti az adatokat. Sokkal tovább és gyorsabban lehet böngészni vele, ha lassú a mobilneted, vagy kevés a havi adatforgalmi kereted.
-
Dottore
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
Richee11 #36434 üzenetére
Alapból 2GB, ha vkin keresztül reggelsz akkor 2,25GB, ha megcsinálod a Get Started feladatokat akkor +250MB, és ezután ha vkit meghívsz és reggel megint +250MB/fő - ezt 8GB-ig lehet, vagyis alaphelyzetben 10,5GB-od lesz... ha használod az Androidos verzió automatikus fényképfeltölotését vagy a PC-s beta verzióét, akkor még 3GB-ot szerezhetsz (mikor kezdődött ennek a beta tesztje akkor még 5-öt lehetett
).. illetve van egy kis csalás is mostanában, 2évre lehet még 23 GB-ot szerezni... Illetve még itt is szerezhetsz 5x128megát, azaz 640-et.
-
club1
veterán
válasz
Richee11 #35708 üzenetére
A sygicben nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. Egyik-másik navi programban viszont van, bár elég ritka, hogy valaki a telefonon tárolja az esetenként több száz megás térképeit. Egy 16 GB-os microsd kártya már 7000 Ft alatt van, míg a telefonba építve kb. ennek tízszeresébe kerül ugyanennyi tárterület.
-
Iomega
addikt
válasz
Richee11 #35699 üzenetére
Ha mondjuk megveszed a navigont a google play oldalán, akkor letöltöd , ami nem több kb. néhány mb-nál, utána már csak letöltöd hozzá azt a térképet, amit használni szeretnél, mondjuk Magyarország térképet.
Nem muszáj minden térképet, mert feleslegesen foglalná a helyet a telefonon, akár több GB-ot is.
Ha kifizetted a navi programot, pl.: Navigon Europa full, utána bármikor jogosult vagy, mondjuk az egész Európa összes országának térképét letölteni, azért már nem kell fizetned külön, hisz már kifizetted a pack-ot.
Ha csak a magyar térképet töltöd le, akkor mondjuk az 100-150 mb lesz.
Célszerű Wifi-n keresztül tölteni, hogy ne generáljon nagy adatforgalmat. -
medvezsolt
senior tag
-
punky10
addikt
válasz
Richee11 #34002 üzenetére
Kinek mi a szép...
Szerintem legegyszerübb,ha bemész a Marketre,beütöd,hogy weather-widget,és megnézed a találatokat.Ora a 90%-ukban van.Ott legalább látsz képet is rola,igy eldöntheted,hogy neked tetszik-e.
Egyébként Fancy,Go,Beautufull szokott a leggyakrabban telora kerülni... -
naksys
senior tag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Richee11 #33620 üzenetére
Task killer stock romon jól jöhet, ha be kell zárni vmit, ami megfagyott. Másra fölösleges.
Dropbox elég jól beépül a rendszerbe, más programokba, ez egyértelmű előnye.
Vannak progik, amik közvetlen a tárhelyről is elérik és használják a cuccaid letöltés nélkül.
Én pl használtam képkeret progit, ami dropboxból játszotta le a képeket. Google docs kicsit más.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PayPal
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest