Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
droti25 #47950 üzenetére
En meg nem vagyok jartas a vodafone halozataval kapcsolatban semmivel es a vibert csak hallasbol es kepekrol ismerem, ugyhogy sajnos
Esetleg netes keresot hasznalva nezz korul, hatha jutsz valamire, eleg altalanos lehet a problema, csak van valami megoldas a korlatozas kikerulesere.
-
Dottore
addikt
válasz
droti25 #44476 üzenetére
Töröld. Pontosabban szólva backup vagy fagyasztás. Azokat jelöltem pirossal amiket, nem kell piszkálni ha valaki nem ért hozzá.
Amit említesz viszont, nyugodtan mehet.
-
dokee78
félisten
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21566 üzenetére
(#21566) droti25
Írtam ezt is, szerintem nem rossz az andFTP, de a TotalCommander androidos változata is tud FTP kacsolatot létesíteni.
(#21567) porse
Már hogy ne működne! Pontosan úgy, mint ahogy filmet is lehet nézni kikapcsolt géppel. Próbáld csak ki. Én pl. szövegszerkesztéshez sem kapcsolom be a gépem, bár ez már igényel némi hozzáértést...
Amúgy ha van egy router is a hálózatban, ami képes erre, akkor esetleg a Wake On LAN nevű játékot is érdemes lenne megnézni...
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21564 üzenetére
Akkor azt tudod tenni, amit javasoltam:
otthoni gépre FTP szerver és telefonra egy kliens.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21550 üzenetére
(#21550) droti25
Ez szerintem csak akkor fog menni, ha az otthoni gépen belősz egy FTP szervert és akkor az androidról egy FTP kliens alkalmazással (pl andFTP) eléred, amit a szerveren megosztasz.
(#21552) PaFec
A samba csak hálózaton belül fog működni szerintem és ráadásul csak a telefont lehet meghajtóként csatolni PC alá és nem fordítva.
-
chab7
addikt
válasz
droti25 #21553 üzenetére
Pedig az ES File Explorer is tudja simán amivel elsőre akartad. Elindítod, bal felső sarokban a local feliratnál lenyitod és a lan-t választod (vagy egy balra lapozás is ugyanoda visz), majd a nagyító ikonnal keresi a megosztásokat. Ha feldobta a megosztott gép ip-jét onnan már csak beböngészed az osztott mappát és mehet a másolás.
Van ikon fent tömeges kijelölésre, hosszútapi menüben copy.
Jobra lapozással vissza a telóra, célmappát beböngészed majd a vágolapot alulról felnyitva ha csak egy fájlt másolsz ráböksz a fájlra és az aktuális mappába beteszi, ha sok fájlt akkor meg megint hosszútapi menü és paste minden. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
droti25 #18633 üzenetére
Sok lesz az. A 128 kbites MP3-nál kb. 1 perc 1 MB, és az ugye közel CD minőség (most ne vitázzunk azon, hogy mennyire közel, de így szokták hívni a kódolók), minek továbbítaná ilyen minőségben a Viber a beszédhangot? Ráadásul 2G-n nem is lehet ilyen sebességgel továbbítani az adatokat.
A Viber kb. 240 kB-ot továbbít percenként fel/le:
http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/51/11/android-how-much-bandwidth-does-viber-use -
TRob1
veterán
válasz
droti25 #18278 üzenetére
Katt a Minden alkalmazás és mentett adatainak visszaállítására, majd Kijelölés megszűntetése, és ott mindig azt az egyet bepipálod, amit vissza akarsz állítani, aztán Kötegelt művelet futtatása. (Esetleg előtte még kiválasztod hogy csak a program, vagy csak az adatok, ha nem mindkettőt akarod)
-
Koga777
tag
-
RootRulez
félisten
válasz
droti25 #10548 üzenetére
Nekem ez a
Call Control van, de sose jókor jelez. .D Van hogy fél percnél, van hogy még fel se vették (csak kicseng) és már csipog. Szóval egy ilyen program engem is érdekelne...
Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged