Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Aktív témák
-
NeRo28
aktív tag
Hali valaki tudna segíteni?Feltettem a c64 emulátort,hogyan tudom rajta futtatni a játékokat?Esetleg valami link ahonnan le is tudom tölteni azokat!
-
NeRo28
aktív tag
valaki tud jó tárcsázó képernyőt mert a gyári nem valami jó
-
NeRo28
aktív tag
Köszi!
Még valami,fél percenként felvillan a képernyő csak úgy magától!Nem jövök rá mitől van de nagyon gyorsan meríti így az akkumulátort meg idegesítő is!Valakinek tipp h mitől lehet?
Samsung galaxy s3-am van... -
NeRo28
aktív tag
Hali!
Tudna valaki olyan progit amelyik a processzor adatait nézi?Hőmérséklet stb... -
NeRo28
aktív tag
Hali!
Valaki mondja már meg milyen program az Openfeint és azt h mire jó mert állandóan csatlakozni akar a netre még játék közben is.Hogyan lehetne eltüntetni h többet ne jelentkezzen mert tökre idegesítő. -
NeRo28
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki jó verekedős programot androidra?
Vagy esetleg olyan bunyós és mászkálósat mint ami a 90'-es években voltak a videojátékokon?Remélem valaki emlékszik rá milyenek is voltak...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest