- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
X10 mini pro-n semmiképp nem akar a Google szerverekkel kapcsolatot létesíteni a Play. Nincs nálam a készülék, de mi oldhatná meg a problémát? A wipe az, amit mindenképp elkerülnék.
-
blt.62
őstag
Szio!
Videót készítettem a HTC Sensation XE-vel,de nem vagyok kibékülve a hangjával. Igazából kihangosítva se szól szépen a zene és a csengőhang. Nincs benne semmi mély hang.
Létezik olyan letölthető program,amivel lehetne állítani a hangot,hogy mélyebb legyen? -
atillaahun
veterán
válasz
sonaj0203 #49078 üzenetére
Talk.apk (ebben már van videochat is)
Rendszerprogramokat nem lehet telepíteni. Be kell tenni fájlkezelővel a /system/app-ba, majd az összes többi fájlhoz hasonló rw-r--r-- engedélyeket ráadni. Plusz szükség esetén újraindítani.
Nem olvastam egyébként végig a problémád, hogy mit orvosolsz ezzel, de a GTalk nem a rendszer része, és a többi Google app is hibátlanul működik nélküle.(#49082) petymeg
Nem hiszem, hogy adat visszaállító program kérdése a belső SD elérése. Ha fent vannak a megfelelő driverek, és USB-vel csatlakoztatod, akkor a windóz megmutatja a felhasználó számára elérhető partícióját a belső SD-nek. Máshova nem is tudtál volna képeket, videókat tenni. Ha azóta nem másoltál fel más adatokat a helyükre, akkor nagy valószínűséggel visszaállíthatóak.
Ha semmilyen módon nem elérhető a belső SD, az már más kérdés, akkor valószínűleg sérült lehet, ezesetben a szervizesek asztalát érdemes verni. Persze ha van rá garancia. -
fdisk
őstag
válasz
petymeg #49093 üzenetére
Próbáltad már vmilyen adatmentővel megnézni,hátha mégsem veszett el minden?
pl:GetDataBack for FAT -
petymeg
addikt
-
-
bepken
veterán
válasz
petymeg #49089 üzenetére
ha nem túl indiszkrét...felsorolnál emlékezetből pár alkalmazást, melyeket a közelmúlban, még a hiba előtt telepítettél? (hátha ki tudunk zárni párat)
istnag! akkor már inkább vágd földhöz rögtön! minek szenvedni vele, nem igaz? .... mégis, szerinted mi köze lenne ehhez a telefonnak? ez szoftveres probléma, meg lehet oldani.
-
petymeg
addikt
válasz
#40993792 #49086 üzenetére
A háttértár formázása csak egy furcsaság volt.
Mellette pl. nem érzékelte a kijelző a lapozást. Újraraktam a rendszert, minden működik, de sajnos a fájloknak annyi... El se tudom képzelni mi válthatta ki...
Sok-sok éve használok okostelefonokat, androidot is már két éve, de velem se esett még meg ilyen. Eztán szinkronizálni fogok én is ezerrel. -
bepken
veterán
válasz
toth_janika #49085 üzenetére
"Ez nem GB kernelre épül, hanem Froyo-ra" - nem front van, csak a kérdésedre adott válaszom után kicsit érdekes reakciónak éreztem... (rémlett, hogy korábban Neked segítettem Defy/DefyPlus témába, de megszokásból, DefyPlus tulajként a GB kernel verziót írtam. rosszul tippeltem...) de ne menjünk bele
-
toth_janika
őstag
válasz
bepken #49014 üzenetére
Nana! Hátrább az agarakkal ember!
Ha valamit nem tudsz, kérdezel. Kérdeztem. Nem értettem, amit válaszoltál, ezért szóltam még egyszer hozzá. Volt egy szarkasztikus elszólásom, amiért bocsánatot kérek.
Legközelebb nem fogok.
Mostanában mintha valami front lenne a fórumon... -
takjoe
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:mindenhol hallom, olvasom, hogy már működik a Gooogle keresőben a magyar hangalapú keresés,de én a Voice Search settingnél nem találom továbbra sem a magyar nyelvet,így nem tudom átállítani (egyébként Concorde 9,7 tabletről van szó Android 4.04-el),gondoltam letöltöm a Google Playról ,de ha a tableten keresztül lépek be nem találom ezt az alkalmazást, Valakitől azt a tanácsot kaptam, hogy majd frissül magától, de hogyan, ha a tableton nem látom ,mint külön alkalmazás?
A másik: szeretnék e-könyveket felolvastatni, (magyarul,angolul), de nem tudom megcsinálni. Alapból kiírja mindig, hogy a Google TTS alkalmazás leáll, az használhatatlan. Telepítettem a SVOX-ot ,vettem hozzá egy magyar és egy angol hangot, letöltöttem a Moon Readert és a Cool Readert, de nem tudom összehozni. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Kösz. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
nagyon nagy gondban vagyok. behülyült a telefonom és többek között a háttértárról letörölt minden, pótolhatatlan fájlt, pl. fotókat videokat. Létezik olyan program amivel vissza tudom állítani ezeket? A PC-re már telepítettem a Pandora recovery progit, de az meg nem "látja" a telefon háttétárát!
-
TRob1
veterán
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49079 üzenetére
Áhá az első válaszod után rögtön válaszoltam, ahogy arra is, hogy gyári rom van rajt.
Tehát a második hsz-után rögtön kiderült annak aki, odafigyelve olvas.
Írtam, hogy lg p350, gyári rom, rootolt.
Kösz minden segítségetA backup-al később próbálkozom, most dolgozok kicsit
-
bepken
veterán
válasz
göröGÖRÖ ? #49077 üzenetére
Titanium Backup...nem tudom, mennyire mondok újat vele
de az, amit Te szeretnél, szerintem!!! nem megvalósítható...mármint abban az esetben, ha az ikonok kipakolgatása "pontosan úgy ahogy előtte voltak", akkora nehézséget okoz...mert ha ettől el tudsz tekinteni, a TB egyenesen Neked lett teremtve!
ez egy backup program, mely az alkalmazások beállításait is menti (igény szerint) az SD kártyára, ahonnan reset után vissza tudod majd pakolni őket, mindenestül.(#49078) sonaj0203: áhhááá!
szóval akkor ennyi hozzászólás után csak kiderült, hogy root-olt a telefonod és a tippem is beiigazolódott, miszerint froyo futkorászik rajta
(kicsit segíthettél volna, korbban ilyesféle konkretizálásra célozgattam
)
szóval akkor ez a hozzászólás épp Neked szól!
csinálj a fontosabb cuccokról mentést, amiről akarsz csinál data mentést is, aztán gyaluld le a francba az egészet!
(eddig azon görcsöltem, hogy ne kelljen factory-t nyomnod...)
miután visszaállt gyári értékkre a telefonod, nagy valószínűséggel megoldódik a problémád, ezután visszapakolod a mentéseket és kész is vagy.ha ez sem segít, akkor fogalmam sincs...az már nem az én hatásköröm.
-
sonaj0203
aktív tag
Hát egyre inkább úgy néz ki, hogy törölhettem én ezt az app-ot, mivel feleslegesnek véltem.
A telóm egyébként rootolva van, külföldi fórumokat böngészek most találtam is egy .apk-t, de valamiért nem települ.
De megnyugtat a tény, ha tényleg én töröltem, hogy nem csak én voltam ilyen hülye.Ha valaki tud esetleg android 2.2-re egy Talk vagy gtalk .apk-t feltenni annak nagyon megköszönném.
Fogalmam sincs, hogy ez már wareznek számít-e,
igazából csak egy olyan appot kérek amiért egyszer már fizettem.
Ja és semmilyen letöltést nem tudok elindítani a play-ről, se telóról se úgy, hogy össze van kötve usb-n a pc-vel.
-
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49072 üzenetére
tényleg kétlem, hogy egyáltalán törölni tudtad volna, mivel az alapból a romban található alkalmazásokat nem engedi törölni a rendszer. egyébként nem is lehet telepíteni, mivel ez egy rendszer alkalmazás. nem akarok hülyeséget mondani, ennyire azért nem értek hozzá (valahol tuti le van írva normálisan, de most nem találtam) viszont annyit tudok, hogy a gtalk kell ahhoz, hogy a működjenek a google alkalmazások! pl a google play vagy a google maps...
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49069 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek most már ezt is tudom
Már válaszoltam rögtön amikor először kérdezted, de mindegy, gyári rom van fent, nem is volt még más, és csak néhány app és játék lett telepítve, de semmi gázos.
Viszont törölgettem is még régebben a hely miatt nem emlékszem, hogy nem-e töröltem ezt a talk-ot, mert valami beszélgetős app-nak hittem, de az még nagyon az elején volt, akkor már rögtön jelentkezett volna a probléma nem?
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49067 üzenetére
mi a fenét telepítettél Te, hogy így összekuszálódott a rendszer?
próbáld meg, hogy akkor is kidobál e, ha a cache-t is törlöd! tényleg fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne észhez téríteni...
egy dologra pedig még nem válaszoltál: babráltál e valamit a rommal vagy még a gyári van fent?azok a betűk a adatkapcsolati hálózat típusát jelzik. íme növekvő sorrendben:
G = GPRS
E = EDGE
H = HSDPA / 3G = 3G -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49066 üzenetére
Az lehet, mert most a gmail-t is próbáltam, korábban írtam, hogy az se frissített egy ideje.
Na ott csak az adatokat töröltem most próbálok belépni és azt írja emailt rövidesen megjeleníti, de olyan gyorsan dob vissza a menübe, hogy elolvasni is csak harmadjára tudtam.
A market annyit ír: android market terms of service. Ez is olyan gyorsan dob ki, hogy fel sem fogod.Apropó a hálózatot jelző kis ikonnál mit jelent a H vagy az E ?
Pedig kerestem (alkalmazások kezelése, összes), de még csak hasonlót sem találtam ilyenek esetleg: TTS service, com.adroid.dunserver, stb. com. kezdetűek , market updater (de ez se csinál semmit)
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49065 üzenetére
akkor ez azért van, mert nem tud csatlakozni a szerverhez... én őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy ezt egy factory megoldaná. még adnék egy esélyt a "C" tervnek
mármint, hogy írnék a supportnak...
a "Talk" alkalmazásnak viszont egyszerűen muszáj ott lennie valahol, szóval keresgéld serényen! meglehet, hogy korábban elrejtetted a launcher menüjéből vagy valami...de tuti hogy installálva van!
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49064 üzenetére
Nem vettem észre, hogy frissítene, sőt abban sem vagyok biztos, hogy ahogy írtad "nyisd meg" hogy az sikerült-e. Ráböktem felugrott egy kis Market-es fejléc szerűség 1-2 kört tesz kb. 2 másodperc alatt a töltést jelző karika és hupp már újra a menüben vagyok. Nem látok adat forgalmat sem. De türelmes vagyok és várok.
Ja annyit csináltam még, hogy ki és be kapcsoltam a telót nátha, de csak annyi történt eddig, hogy a play ikon market szatyorkára cserélődött. -
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49060 üzenetére
Először is köszi a kimerítő választ.
A fejlemények a következők:
De kell a reset! Sajnos ahogy törölni akarom a fiókom rögtön felugrik egy üzenet, hogy alkalmazások használják és csak úgy törölhetem, ha rendszer visszaállítást csinálok.Az utasítások így kezdődtek 1. Launch Google Play Store (‘Play Store’)
2. Switch to the Home screen, de tényleg rosszul értelmeztem, a segítségeddel megcsináltam az "A" tervet, illetve csak csináltam volna. A play frissítését töröltem, vissza állt a régi Market, első indításra kérdezett, accept-áltam, aztán semmi, kidobott, próbáltam többször belépni 2 másodperc gondolkodás után szó nélkül vissza dob a menübe.Próbáltam a "B" tervet is, lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert az "A" tervet követően már nincs az alkalmazások között a "play" vagy a market így, nem tudok adat vagy cach törlést csinálni. A play ikon megmaradt és a "rootuninstal" app is látja market néven, de ugyan úgy nem tudom elindítani.
Nem találok "Talk" nevű alkalmazást
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49059 üzenetére
dehogyis kell factory reset!
(egyébként igen, minden felhasználói adatod elveszne, hiszen a gyári értékekre áll vissza a telefon)
na de Neked annyi a dolgod, hogy beballagsz a menübe (azt hiszem Nálad is Beállítások > Fiók beállítások néven van..vagy valami fiók féleség) majd az email címedre/account-odra bökve kiválasztod a törlést.akkor nem jól követted az utasításokat, ott NEM úgy kezdődik, hogy lépj be a google play-be. hiszen az maga a probléma, hogy nem tud belépni a srác, illetve Te sem...
a történet itt kezdődik:
"A" terv:
1. az alkalmazások kezelése menüpontban (manage apps) kell törölnöd a frissítéseket (uninstall updates) - ezzel törölted a frissítéseket, az alap "Maket" fog visszaállni (talán egy régebbi verziójú GooglePlay)
2. EZUTÁN nyisd meg a market/googleplay appot, majd várd meg, hogy lefrissítse magát!
3. valószínűleg újra el kell fogadnod a feltételeket, majd újra el kell indítanod"B" terv:
1. ismét alkalmazás kezelés menüpont: válaszd ki a google play appot és töröld az adatokat és a cache-t is (clead data, clear cache)
2. indítsd újra a telefont
3. keresd meg a Talk nevű alkalmazást (ha jól tudom, ez felel a google szerverrel történő kapcsolatfelvételért)
4. ha be vagy jelentkezve, nyomj a menüben egy "singout/kijelentkezés" gombot
5. majd indítsd újra az alkalmazást és lépj be újra a fiók-adataiddalha ez sem segít: a Google Support-nál tudsz hibát leadni, kb 5 perc alatt szoktak válaszolni mindenre... (nem tudtam még rájönni, honnan van ekkora kapacitásuk
tényleg mindig percek alatt válaszoltak)
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49056 üzenetére
Külön nem jelzi a kapcsolatot a play-el, törölni az acc-ot csak akkor lehet, ha visszaállítom a gyári értékeket. akkor viszont elveszlik egy pár adat nem? pl: játék mentések, vagy egyéb fontosabb beállítások?
Még nem csináltam ilyet, nem tudom mi változik, ha gyárira vissza állítom.?A linkelt oldal útmutatásait próbáltam követni, de úgy kezdődik, hogy belépek a play-re, oké pc-én, beléptem, de nem találom azokat a menuket amiket említ pl: Manage applications > All > Google Play Store > Clear cache and Clear data)
Tudom láma vagyok
k850
Nincs ilyen menüm, de eddig is be volt kapcsolva minden, mert korábban működött és azóta nem nyúltam semmi ilyesmihez. -
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49054 üzenetére
természetesen nem kell ilyentől félned, hiszen én szinte hetente teszem meg mindezt
(minden romcsere után)
az, hogy villognak a nyilak, csak az adatforgalmat mutatják, én nem ilyenre gondoltam. a google server kapcsolatot külön kijelzi. de froyo még lehet nem tudja ezt... (feltételezem, még az van a készüléken)találtam egy ilyet: [link]
itt épp hasonló problémáról volt szó (najó nem...itt a jól ismert "server error" problémát beszélték ki), majd valaki bemásolta a Google Support-tól kapott választ. ha nem érthető, segítek kibogarászni. de nekem logikus próbálkozásnak tűnik ez isOldman2! nálam pörgeti a procit, mint állat!
rendben köszi, kíváncsi vagyok
-
-
bepken
veterán
válasz
sonaj0203 #49051 üzenetére
nem tudom milyen telefont és milyen romot használsz (ezt illik feltüntetni), de elvileg, ha létrejön a kapcsolat a google szerverrel, a térerő ikon más színű lesz (pl nálam kék, egyébként meg szürke)...szóval Nálad ez hogy néz ki?
én egyébként eltávolítanám a google acc-ot a fiókbeállítokban, majd újra hozzáadnám.
-
sonaj0203
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet a probléma?
A G Play-re nem tudok a telefonomról belépni, azt írja jelentkezzek be, és csak egy lehetőség van, "újra", de ugyan ez a helyzet a megnyomása után is. Az érdekes az, hogy a menu-ben a "fiókok" opciót kiválasztva jelölve van az account-om, mintha be lennék jelentkezve.
Azt sem tudom, hogy lehet egyáltalán ki jelentkezni.
A gmail alkalmazás sem frissít és szinkronizál, be lép az e-mailba, de ott jún 6. óta nincsennek új levelek.Egy darabig ki volt kapcsolva az autó frissítés, szinkronizálás a gmail-nál, de most vissza kapcsoltam több napja, semmi változás.
A play nem volt letiltva.
Szóval nem értem. Mit kellene csinálnom?
Köszi! -
bepken
veterán
válasz
Oldman2 #49044 üzenetére
TuneIn Radio használatkor nem tapasztalsz intenzívebb melegedést? nálam DefyPlus-on sokkal intenzívebb a melegedés 20 perc TuneIn hallgatás után, mint 20 perc játék után... (természetesen egyszerűbb játéknál, pl: where is my water)
de a lényeg, hogy fogalmam sincs, miért van egy online rádiónak ekkora erőforrás igénye? sajnos vagy nem sajnos...jobbat viszont nem találoktényleg a legjobb online rádió androidra!
-
Pc-n a Screamer Radio-t használom erre, egyszerre több online adást is lehet vele rögzíteni, ha támogatja az adott rádió, akkor minden számnak külön fájlt készít, így nem kell az adást vágni sem. Magyar Rádió Hangtárában régebben 1-2 hétre megvolt az összes leadott műsor, Android-os kliense is van.
-
darvinya
titán
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, amivel rádióműsort is fel lehet venni? (Pl. NeoFM, Petőfi, Kossuth, stb.) Köszönöm előre is. -
bepken
veterán
válasz
Dave-11 #49038 üzenetére
GB alatt, már ha Neked az van...át lehet pakolni kártyára az alkalmazásokat, pontosabban ekkor is csak a data-t, maga az app fog némi helyet foglalni a belső memóriában (sok alkalmazásnál ez lassú vagy hibás működést okozhat)
azért foglal helyet a belső memóriában is, mert nyilván nem tudnak SD kártyáról indulni az alkalmazások. PC-n is így meg, ha belegondolsz...
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy ami alkalmazást feltetlepítek a telefonomra (Samsung Galaxy Ace), az egyaránt vesz le helyet a telefon belső tárhelyéből meg az SD kártyáról is. De ez miért? A telefonon már alig van hely, és így tőbb alkalmazást nem tudok telepíteni, holott az SD kártyán még van több mint 1GB szabad hely. -
bepken
veterán
válasz
cettlee #49036 üzenetére
App Protector PRO (van lite is)
sosem próbáltam még hasonlót, de az az "Automatic Locking Mode and Manual Locking Mode" sor olyasmire utal, amit Te kereselde az is lehet, hogy csak a képernyő kikapcsoláskori automatikus lock-ra utal... :/ ki kell próbálni!
-
cettlee
őstag
üdv. egy olyan progira lenne szükségem, ami le lock-ol jelszoval pár alkalmazást a telon(pl messengert
) ha minimized a lockolt app, akkor ujboli elöhiváskor is kér kodot majd?
-
darvinya
titán
Google keresőbe a kereső részénél rákeres a kapcsolatokra, app-okra?
Mert nálam igen és hangalapon is.
De csak akkor, ha a billentyűzettel(hangalapon) keresek rá.
Ez így kellene működnie? -
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49029 üzenetére
Version 4.0.4-2.8.10, a vége az a miui rendszer verziója.
Hívásra semmit nem csinál egyik sem. -
zho-lee
addikt
válasz
aminat #49025 üzenetére
Nem tudom épp megnézni, javitom a telefont.
Ha valakinek jelez a play,hogy a superuserhez van frissités nehogy telepitse!
Nálam frissizve volt,és állandóan fc-t csinált.
Nem ment a tb,a rootexplorer..
A menü/alkalmazások kezelésénél megnyitottam a superusert,és eltávolitottam a frissitéseket. Most jó, van rootom.
Fut a superuser. -
zho-lee
addikt
válasz
aminat #49019 üzenetére
Van ugye a beállítások/bevitel, nekem ott van az android billentyűzet,és a google hangalapú bevitel. (mindkettő legyen kipipálva)
Nos a menüjében magyarra volt állítva, de az nem elég, mert amikor meg van nyitva, akkor is előjön a menüje (menü gombbal), és ott is az automatikus helyett magyarra kell állítani, így már megy.
Lehet diktálni pl sms-t.
Ezek után már a google hangkeresés is magyar lett.
A hangbevitel hmmm... volt már jobb is (swype beta-ez pár szót azért félre ért), de a hangkeresés az szinte tökéletes.
Ezek után a hangtárcsázót fogom próbálni, hátha az is megy..Ja, hogy működjön, wifi, vagy netkapcsolat kell!
SE LwW, CM9. -
aminat
tag
Ez a hangalapú keresés hogyan működik? A keresőben ha rábökök a mikrofonra akkor nekem a google play jön be állandóan és azt írja, hogy nincs találat.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49013 üzenetére
Én sem értem miért van külön, el is felejtettem hogy van voice dialerem, amíg nem írtad hogy próbáljuk ki addig a sima keresésben próbálgattam mondogatni a "call"-t, ott nem vette be de itt igen.
Nem igazán értem pontosan vagy csak nem logikus ahogy most ezt felépítették. -
szilchi
őstag
válasz
atillaahun #49010 üzenetére
Köszönöm
.Itt egy kép,ezeket mentette le
-
bepken
veterán
válasz
toth_janika #48990 üzenetére
ok. akkor, ha sima defy-d van, nyílván az a verzió froyo alapú...
még a végén képes lennél hülyének nézni? miko emlékezetből és visszaolvasás után kell összeszednem, milyen telefonod van, mert lusta vagy kiírni! erről ennyit...ha már ilyen okos vagy, segítségért menj a telefonod topicjába. ott szokás romokat kibeszélni.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
Ha így ejti ki, akkor nincs gond: kép
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Beállításokban ugye átállitottam magyarra a voice-ot, így a neveket olyan százalékban ismeri fel mint maga a magyar voice szolgáltatás.
Eddig a neveket magyarul mondva 1% -át ismerte fel (bemakkolta) most olyan 50-60 % mint ahogy felismeri az hangom az alap kereső amit ugye most magyarosítottak. -
atillaahun
veterán
válasz
hudyfiu #49008 üzenetére
Ez több mint meglepő.
És ezt angol nyelvű alapbeállításokkal?
Csak mert az tiszta, hogy a call-t érti, de a furkóferkó az baromira nem így hangzik angolul, most akkor azt is angolul mondod ki vagy mi?(#49009) szilchi
Hát leginkább mindegyiket. Ha jól tudom 6 darabos a CWM backup készlet.
Vagy ezt most hogy érted?Jahh, sejtem már... Esetleg Advanced Restore a CWM-ben, és csak a /system-et rakod vissza, bár ettől még felteheted az SD-re az egész mappát.
Mondjuk a visszaállítás sikeressége nagyban függ attól, hogy mivel sikerült kinyírni. -
szilchi
őstag
Megkérdem itt is,hátha valaki itt tudja
.Adott egy Icoo D50 Lite tablet A13-as SoC-al.Feltettem rá az A10-es SoC CWM recovery-jét és megy is vele.Csináltam egy backup-ot.Ezzel a backup-al kellene egy másik D50 Lite tabot feléleszteni.Melyik fileokat töltsem fel,mi kell a felélesztéshez?Köszönöm.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49006 üzenetére
Call furkóferkó, de igen.
-
DS39
nagyúr
válasz
atillaahun #49006 üzenetére
köszönöm az infót (és a fájlokat), elteszem magamnak, de még nem tudom bele merjek-e vágni ilyen "bűvészkedésbe". első androidos telóm a mostani, nem szeretném elba..ni, mert amúgy semmi gondom vele, jól megy
-
atillaahun
veterán
Akkor röviden. EZT a mappát lerántod, adb.exe-t elindítod parancssorból, majd a help adb paranccsal végigfutod a dokumentációját, kikeresed asszem a pull parancs felépítését, és a korábban említett MarketUpdater.apk kihajintod vele a /system/app-ból.
Ja igen, mindenekelőtt USB-vel rákötöd a telót a gépre miután hibátlanul fel vannak telepítve a driver-ei, és beteszed Bootloader vagy Recovery módba a megfelelő billentyűkombinációval, és utána mehet a bűvészkedés.(#49005) hudyfiu
... őő, akkor te most tudsz hangparanccsal hívást indítani vagy sem? Tehát bemondod, hogy furkóferkó hívása - és felhívja. -
hudyfiu
senior tag
válasz
atillaahun #49003 üzenetére
Voice search nekem alapból benne van.
Egy fokkal jobban működik most mint eddig. -
DS39
nagyúr
válasz
#40993792 #49001 üzenetére
köszi. valahogy sejtettem.
atillaahun: köszi neked is, annyira valóban nem égető, csak kis helyspórolás miatt kérdeztem, bár ha igaz hogy a mostani frissítéstől kezdve az app-ok frissítésénél csak a frissített részt tölti le és nem az egészet még lehet meg is éri hogy a play nagyobb. ráguglizva erre az android debug bridge-re valóban nem tűnik egyszerűnek a dolog.
-
atillaahun
veterán
válasz
volvoguy #48925 üzenetére
Egy jobb fájlkezelővel végigkeresed a /data-t, aztán máris kidobja hol vannak maradékok. És igen elméletben okozhat ilyesmi hibás működést, bár én még nem találkoztam vele (vagy csak nem tudok róla).
(#48940) PéHá
A lopakodó mód csak annyi, hogy nem mutatja a programot a többi között. Tárcsázóval tudod előrántani kóddal.
Igen, ha kilövöd akkor kinyiffan. Bár szerintem ez szolgáltatásként fut, úgyhogy azonnal újraindul. Esetleg próbáld ki.
Annyit érdemes még megcsinálni vele, hogy rendszeralkalmazássá teszed, akkor nem törölhető factory reset-tel sem. Csak bootloader-es megoldással.(#48950) cikasz
A hívás rögzítés általában telefon specifikus téma, kernel szinten kell legyen a lehetőség engedélyezve, egyébként a user app-ok nem segítenek. ZTE-ekben pl. gyárilag benne, Samsung-okba sokszor elérhető mod-olt rom-okkal, többi telefonnál elég ritka.(#48966) Andie
"A google új felismerője viszont tökéletesen dekódolja a hangomat."
És akkor végülis mi az ami nem működik?(#48973) cintula187
Milyen kiegészítőt? mikrofonáláshoz nem kér semmit.
...jaa, hogy a Voice Search-öt. Ha arra gondolsz azt linkeltem korábban, keress a hozzászólásaimra.(#48985) Richee11
Sehogy, a GNavigáció semmilyen módon nem megy még offline.
Annyi értelme van ennek jelenleg, hogy 10 db jó nagy négyzetet (mondjuk a nagyobb városokat) lemented, aztán ha valahol eltévedsz, megmutatja a GMaps GPS alapján hogy éppen hol állsz.
Egyébként a Google elég sokat fejlesztett mostanában adatforgalom takarékosság irányában, úgyhogy ha nem is külföldre, de belföldre egy legolcsóbb 600 forintos mobilnettel is bőven el lehet már online navigálni. Még korlátozva is.(#48999) DS39
ADb-vel igen, de az nem gyerekjáték. Hacsak nem égetően fontos, inkább nem kezdeném el magyarázni.(#49002) Ftomm
Nem is rossz. Eddig még csak a GoogleCarHome-ot láttam ami hasonló, az hosszabb autózáshoz jól jön. Meg persze gyengébb látásúaknak, mint a fater.Más.
Voice Search mégegyszer... Feltűnt, hogy van ám egy olyan gyári Google program is, hogy Voice Dialer, aminek a neve elég árulkodó. Eddig sose próbáltam, mert most mit bohóckodjak a magyar nevek kiejtésével angolul, de most, hogy van már magyar nyelvünk is gondoltam majd beüzelemelem.
Csakhogy meg se moccan.
Valaki ránézne esetleg, hogy tud-e EZZEL hangtárcsázni? -
NoMagix
addikt
ez volt már itt terítéken? egész jónak tűnik, kipróbálom az apósomnál
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged