- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
tudtok olyan fényképszerkesztő alkalmazást, aminek a segítségével több képet össze tudunk rakni egy képpé? -
Richee11
senior tag
sziasztok!
az alap google térképet, hogy lehet megfelelően offline használni?
tehát navigációra, meg simán wifi és mobilnet nélkül? láttam olyan menüpontot, hogy offline mód, de amikor ki akartam jelölni Magyarországot akkor csak egy kis kockát enged és asszem az is max 25 mega. De alapból gps műholdat nem talál. Valaki esetleg tud segíteni? -
Richee11
senior tag
Tud valaki mondani egy jó email kezelő programot. Lehet free vagy akár fizetős is, az sem baj ha magyar. Mind egy csak ha jön email azonnal értesítsen!
-
Richee11
senior tag
Melyik a legjobb offline térkép és gps program?
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
nem tudom milyen gyakran néztek MA!TV-t de többször észrevettem már Bog Sony Xperia S-telóján azt a frankó kis switch widgetet! Ha jól emlékszem fekete alapon ilyen neon kék világítás. Lehet alap Sony widget, de ha esetleg tudjátok a nevét légyszíves segítsetek mert az nagyon tetszik. Vagy esetleg alapból ilyen widgetet.
Előre is Köszönöm! -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki egy elég smooth képgalériát? Aminek nem tart sokáig a képek betöltése, és az sem baj, ha magyar! -
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #47126 üzenetére
ha jól tudom az is ilyen célt szolgál. Amúgy valaki tudja hogy a Pulse nevű programba hol lehet magyar híreket olvasni?
-
Richee11
senior tag
válasz
atillaahun #47124 üzenetére
és a Pocket-et ismered?
-
Richee11
senior tag
olyan programot keresek, amivel tudom kezelni az összes felhasználónevemet, és a hozzá tartozó jelszavakat ha esetleg elfelejtem. tehát csak 1 jelszót kell tudom, hogy belépjek a programba, és ott tudom nézni az esetlegesen elfelejtett felhasználóneveimet vagy jelszavaimat. tudtok segíteni?
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
valaki el tudná mondani, hogy pontosan használni a Pulse nevű programot? Mert valamiért nem talál nekem magyar oldalakat a Local fül alatt. -
Richee11
senior tag
melyik a jobb a Pulse vagy a Flipboard?
-
Richee11
senior tag
Hali!
Ha csak wifin keresztül netezek, akkor az Opera, vagy az Opera Mini-t éri meg jobban letölteni? -
Richee11
senior tag
google chrome csak ics-en lesz elérhető, vagy esetleg kiadják öregebb szériákra is?
-
Richee11
senior tag
Legyetek szívesek mondjatok olyan videó lejátszót ami kezeli a feliratot is, és letölthető Google Play-ről!! Előre is köszönöm!
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb web browser? meg esetleg a legjobb office app?
-
Richee11
senior tag
valaki el tudná mondani hogy mi a különbség a sima Dolphin és a Dolphin web browser mini között? Persze a méreten kívül van valami funkcionális különbség. Vagy gyorsaságbeli. Esetleg aksi szempontjából?
Előre is Köszi a válaszokat! -
Richee11
senior tag
válasz
bexinho23 #45450 üzenetére
én az alapot használom
(LG Black) nekem az tökéletes, van benne minden. Az volt a feltételem, hogy lehessen a telefonon lezárt állapotba zs zenét váltani
és nem kell belépni a zenelejátszóba így is megy. Amúgy a régi telómon én is a Powert használtam. Kb fél éve, már akkor is a legjobb volt azóta gondolom több frissítésen esett át. Max próbáld meg még a Winampot. -
Richee11
senior tag
melyik a legjobb MSN program telefonra?
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb MSN progi telóra? és szerintetek érdemes vírusirtót feltenni telefonra? nem lassítja illetve szívja a telefon akksiját?
-
Richee11
senior tag
fel akarok telepíteni egy teljesen ingyenes alkalmazást és azt írja ki, hogy "nem sikerült a telepítés az usb háttértáron vagy az sd kártyán" . ez miért lehet?
amúgy valki tud egy jó képszerkesztőt telefonra? -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Olyan órát mint ami alapból a Sense témába van, nem lehet letölteni külön másik telefonhoz? Olyat ami pörög egyet amikor letelik egy perc vagy óra.
2. az Avast nevű vírusirtót érdemes-e feltelepíteni okostelefonra, vagy esetleg a program működése során lassíthatja a készüléket, és lecsökkenti a készenléti időt?
Válaszotokat előre is köszönöm!! -
Richee11
senior tag
szóval akkor felesleges feltenni alkalmazás kezelőt?
-
Richee11
senior tag
válasz
Melack #43269 üzenetére
csak azért mert, néha úgy viselkedik a telefon, mintha akadna. lehet azért mert még nem lépett ki az alkalmazásból, vagy valamelyik a háttérbe fut. vagy 2.2 fölött a telefonnak nincs szüksége Alkalmazás kezelőre?. Csak mert pl néztem az új lg optimus l5-t, abban alapból megtalálható ez a funkció
-
Richee11
senior tag
az nem fájl kezelő?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok! Két appot keresek a telefonra. Az egyik egy jó kamera app, a másik meg alkalmazás kezelő! Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm!
-
Richee11
senior tag
valaki tud ilyen vagy ehhez hasonló időjárás app-ot?
-
Richee11
senior tag
Sziasztok!
Pls valaki mondjon olyan kamera app-ot ami képes panoráma felvételre -
Richee11
senior tag
a Camera zoom fx-be van olyan lehetőség, hogy az a hátsó kameráról az elsőre váltsak?
-
Richee11
senior tag
miért erőlteti mindenki az Opera minit? a Dolphin remek alkalmazás. De én nem értek hozzá, én nem töltöttem le a Minit, ha esetleg valaki elmondani miért ri meg annyira, akkor lehet változna a véleményem
-
Richee11
senior tag
esetleg valaki tud olyan játékot ami hosszútávra leköti az embert. légyszíves mondjatok párat
-
Richee11
senior tag
amúgy valaki fel tudta rakni a Jenga nevű játékot?, mert nekem valamiért nem engedi... :S
-
Richee11
senior tag
tud valaki egy nagyon szép és jól működő időjárás és óra widget-et?
-
Richee11
senior tag
Valaki legyen szíves egy olyan alkalmazást mondani, ami kezeli a word, exel, pdf, és van benne Kulcsszavas kereső!! Előre is köszi!
-
Richee11
senior tag
Sziasztok tud valaki ehhez hasonló Android alkalmazást!
Remélem páran tudnak tippeket adni, mert jól jönne egy ilyen alkalmazás!!
Előre is köszi! -
Richee11
senior tag
sziasztok!
LG Op. Black-em van, és mivel nem tudtam levenni a kamera hangot, ezért leszedtem a Camera Zoom FX-et. Az lenne a kérdésem, hogy esetleg ha valaki használja még ezt az App-ot a forum olvasói között, akkor ők tudják-e, hogyan lehet a programon belül a hátsó kameráról az első kamerára váltani. Vagy ha bárki írna olyan Kamera app-ot ami remekül működik azt megköszönném. Nem baj ha Google Play-en fizetni kell érte.
Előre is köszi! -
Richee11
senior tag
valaki tud ajánlani Live wallpapaert? eddig a blacken található sima Nexus-t használtam, de kezd kicsit unalmas lenne, és sehol nem találok jót. Tudom szubjektív, hogy kinek mi tetszik, csak kíváncsi vagyok pár ember véleményére, hogy esetleg ti melyiket használjátok.
Előre is köszi -
Richee11
senior tag
szerintetek melyik a jobb app? box vs dropbox?
-
Richee11
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36960 üzenetére
sajnos képet nem találtam, de itt egy Videó
-
Richee11
senior tag
tud valaki olyan widget-et, ami olyan mint a Motorola RazR-en van, hogy a naptár és az óra egy widgetbe van?
Előre is köszönöm! -
Richee11
senior tag
a dropboxnál csak 2.5 a free tárhely?
-
Richee11
senior tag
valaki tud ügyességi játékot ami igazán leköti az embert és elég sok pályás? nem baj ha nagy a mérete, vagy ha fizatős.. az angry birds, meg a cut the rope az már ki van lőve mert kijátszottam
-
Richee11
senior tag
melyik android app a jobb? dropbox vagy a sima Box?
-
Richee11
senior tag
válasz
medvezsolt #35701 üzenetére
aha, de most probáltam a sygnic-et, de nem tudom hogy lehet sd kártyára telepíteni, mert a telefonon nincs 500 mega, de a kártyán igen..telefont meg nem fogok rootolni.
-
Richee11
senior tag
válasz
medvezsolt #35684 üzenetére
rendben, nekem egy közútra tervezett kell ami nem igényel wifit
-
Richee11
senior tag
válasz
medvezsolt #35682 üzenetére
és a Locus ?
-
Richee11
senior tag
sziasztok! tudtok esetleg egy jó térkép programot androidra?
ami jól talál gps jelet és nem kell hozzá wifi..Magyar utcák lennénk a fontosak -
Richee11
senior tag
valaki tud említeni egy jó időjárás alkalmazást, ami tartalmaz widget-et is? órával ellátva, és az sem van ha szép a kinézete
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tudtok esetleg egy jól működő widgetet aminek segítségével tudunk kapcsolgatni különböző telefonos funkciók között? (gondolok most a hangerő, rezgés, néma üzemmód, wifi, fényerő, adatforglaom, gps) -
Richee11
senior tag
sziasztok!!
mostanában elég elterjedt a Dropbox, Box illetve Google Docs használata. Azt szeretném kérdezni, hogy Szerintetek melyik a legjobb. Mondjuk esetleg nyílik olyanra lehetőség, hogy zenét a programok valamelyikébe helyezem el, és az telefonon is elérhetővé válik?lehet butaságot kérdeztem, sajnos nem ismerem ezeknek a programoknak a használatát
Esetleg a Advanced Task Killer program alkalmazása tényleg felesleges? Én használom de most még nem volt vele problémám, végzi a dolgát rendesen.
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tudtok ajánlani néhány olyan progit vagy általatok kedvelt játékot, ami hasznos illetve szórakoztató? Lg Optimus Black készülékem van
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest