Hirdetés
- Apple Watch
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
atillaahun
veterán
válasz
hudyfiu
üzenetére
Ez több mint meglepő.

És ezt angol nyelvű alapbeállításokkal?
Csak mert az tiszta, hogy a call-t érti, de a furkóferkó az baromira nem így hangzik angolul, most akkor azt is angolul mondod ki vagy mi?(#49009) szilchi
Hát leginkább mindegyiket. Ha jól tudom 6 darabos a CWM backup készlet.
Vagy ezt most hogy érted?Jahh, sejtem már... Esetleg Advanced Restore a CWM-ben, és csak a /system-et rakod vissza, bár ettől még felteheted az SD-re az egész mappát.
Mondjuk a visszaállítás sikeressége nagyban függ attól, hogy mivel sikerült kinyírni. -
Jqoj2b
csendes tag
válasz
hudyfiu
üzenetére
Hi!
Nincs de a következőt szeretném. Van egy GPS készülék ami tud olyat, hogy rááll egy fm sávra majd ha azt megkeresed a rádión PL: FM 101.02 Mhz ezen az fm sávon szól a zene ami rajta van a gps memória kártyáján. Antenna mindehhez az autós töltő. És ezt gondolom programmal csinálja. Ilyet szeretnék én is megpróbálni. Bár lehet rossz irányban tapogatózom.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független gyönyörű állapot
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest